Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1773705 kartus)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
aisku kvadrine cia pries tai zylas buves ledinio stovio  ;)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
aisku kvadrine cia pries tai zylas buves ledinio stovio  ;)
gal ir mano avantas kada atrodys panašiai (h) (o) tik ne 4.2 :V

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
pas mane dangtelis ausinimo skyscio bakelio su itrukimu... - i ka tai gali itakuot ar kas gali atsitikt ?? :)
 + prastai veikia termostatas - niekaip neprisiruosiu pakeist (del to gali kuro sanaudos labai zymiai padidet, pvz dvygubai ?? :) )
lb sunkiai uz pirma padala perkopineja temperaturos rodykle - jei apsuku duot, tik :) , siaip ant pirmos padalos laikosi temp.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 18, 23:52:26 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
pas mane dangtelis ausinimo skyscio bakelio su itrukimu... - i ka tai gali itakuot ar kas gali atsitikt ?? :)
 + prastai veikia termostatas - niekaip neprisiruosiu pakeist (del to gali kuro sanaudos labai zymiai padidet, pvz dvygubai ?? :) )
Dvigubai padidėti kuro sanaudos dėl termostato negali jokiais būdais... (-)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Dvigubai padidėti kuro sanaudos dėl termostato negali jokiais būdais... (-)

nu dar toks jausmas, kad uzdegimo sistema grybauja (zvakes pirmiausia keisiu) - tolygiai vaziuojant pastoviu greiciu jauciasi variklio stabdymas periodishkai (siubavimas), tik laiko ner dbr visai - avral na rabote....
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 18, 23:55:58 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Jei borto kompas rodo dideles sanaudas, 30ltr ir daugiau, tai pirmas dalykas kuri verta tikrinti yra liambda zondas, nes borto kompas gauna signala is motronico, o motronicas misini riebina pagal liambda zonda, zinomanepamirsk ir reikalu su kibirkstim ;) bet jei rodo pvz 15-17ltr/100km, o pilt nespeji, tai gali pradeti tikrinti purkstukus, gal tie neuzsidaro. Siaip banguodavo man su lievu zondu, tai traukia tai ne, tai dust pradeda, arba uzsisiurbia ;)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Jei borto kompas rodo dideles sanaudas, 30ltr ir daugiau, tai pirmas dalykas kuri verta tikrinti yra liambda zondas, nes borto kompas gauna signala is motronico, o motronicas misini riebina pagal liambda zonda, zinomanepamirsk ir reikalu su kibirkstim ;) bet jei rodo pvz 15-17ltr/100km, o pilt nespeji, tai gali pradeti tikrinti purkstukus, gal tie neuzsidaro. Siaip banguodavo man su lievu zondu, tai traukia tai ne, tai dust pradeda, arba uzsisiurbia ;)
O kuro sanaudoms negali turėti įtakos laisvos eigos vožtuvas? Èia tarp kitko... ?!?

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
O as galvojau kad kaip man rodo 30  yra normalu  :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
O kuro sanaudoms negali turėti įtakos laisvos eigos vožtuvas? Èia tarp kitko... ?!?
O kokiu budu? jis tik laisvas apsukas reguliuoja, del jo gali nedirbti ant laisvu apsuku arba laikyti jas aukstas, bet kiek purkstukai prasidaro reguliuoja kompas ir jei perpila tai netraukia, arba jei kuro normaliai paduoda bet kibirkstis neaisku kur nueina, tai irgi netrauks ir tada daugiau gazo spausi, o tuo paciu ir kuro daugiau pils ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
aisku, nes vakar borto kompas pakibo... pastoviai 25ltr rodydavo (galvojau, kad nuo salcio pakibo) - i nieka nereagavo... ir pravaziavau apie 50km/50lt , nors sanaudos max ~14ltr/100 turetu but :D  (tikriausiai nuo salcio pakibo, nes ir nuresetint neina) . Siaip kompas norm sanaudas visada rode

reikes badyt atjunkt liamda, nors masina nedusta ir padoriai vaziuoja, tik "siubuojant" vaziuoja

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Naudingas dalykas yra ismokti naudotis primityvia diagnostika su lempute, galima lengvai atrasti netvarkingus mazgus  ;) http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufv8.html#V8fault
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 19, 11:43:14 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Naudingas dalikas yra ismokti naudotis primitivia diagnostika su lempute, galima lengvai atrasti netvarkingus mazgus  ;) http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufv8.html#V8fault

zinau..., tai VAG'as yra - kam vargt :) Kai tik pirkau auto - klaidu nebuvo, bet siubavimas jau buvo, bet rijo kura proto ribose :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 19, 00:19:21 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Naudingas dalikas yra ismokti naudotis primitivia diagnostika su lempute, galima lengvai atrasti netvarkingus mazgus  ;) http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufv8.html#V8fault
Sunkiai man sekasi su paieškom (!?) Būten to ir ieškojau ?!? (+) Dėkui ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
reikes badyt atjunkt liamda, nors masina nedusta ir padoriai vaziuoja, tik "siubuojant" vaziuoja
istorija nera jau toksai blogas mokslas, tiksliau sakant lesson learned:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10526.msg245407.html#msg245407

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ir būtinai ištrinti liamdos klaidą iš kompo, nes kaip pylei, tai gal būt ir toliau pilsi.
Klaida tikrai neigiamai įtakoja net gerą zondą.

Neprisijungęs only 200 20v

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
 Sveiki,esu naujokas Audi V8 pasaulyje.Ar skiriasi kuo nors V8 valytuvu mechanizmas nuo Audi 100/200.Gal kas laikot paslepe galines desines puses duris?Aciu uz pagalba.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,esu naujokas Audi V8 pasaulyje.Ar skiriasi kuo nors V8 valytuvu mechanizmas nuo Audi 100/200.Gal kas laikot paslepe galines desines puses duris?Aciu uz pagalba.
Seip valytuvu mechanizmas skiriasi is isvaizdos stambesnis pas V8 bet idejom is ileistarankes silkes ir zmogus jau metus vazineja ir vargo nemato.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nu tai va - atjungiau liamda zonda, tai dbr normaliai vaziuoja :) ir kuro sanaudos sumazejo iki proto ribu :)
bet nivalina ji kazhkaip :) , vaziuoja norm, bet neispudingai kazhkaip - gal jau priprates, bei liamdos reik ir ratu :)
+economaizeris pakibo per salcius, kai -5 buvo (ar del liamdos - vnz)... rodo arba 0.0 arba 51.9 :)

dar nupirkau 2 isorines granatas "pascal" po ~54.50lt
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 23, 14:31:47 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
gedi o kur tavo masiniuka galima paziuret?  sakei viska jau baigi pakeist o fotkes nei vienos  :O
viskas kas pakeista, manau visu detalių foto gali rasti šitame ve skyrelyje (nors nemažai tikriausia jau pražuvę bus),
bendroje dizaineriškoje foto viso šito nepamatysi arba aš nesupratau ką tu nori pamatyti, ar tu gyvai nori pažiūrėti ?
:D aisku gali ir gyvai parodyt, bet kdl nera tavo bolido tarp 'Musu V8-tos' ar dar kur nors? tik tiek tenorejom paklaust  :[ :[ :[
va, prašom, iškasiau fotkę, bet tai kaip ir sakiau, nieko "techniško" nesimato tokiose foto ...

o gyvai apžiūrėt visada prašom, in KLP, nors tiksliau kalbant, tai ne visada, nes kol manęs nėra tai kaip ir rašė jau, kad:
dabar yra uzrakinta ir po kamerom stovi :D

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
pagaliau gedi  (h) fainulka taviske  (h)(o)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pala, čia jau galutinis variantas ratų ar dar "tarpinis"?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
vasarinis

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Èia dar viena iš 2010-ųjų vasario

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
gedi o kur tavo masiniuka galima paziuret?  sakei viska jau baigi pakeist o fotkes nei vienos  :O
viskas kas pakeista, manau visu detalių foto gali rasti šitame ve skyrelyje (nors nemažai tikriausia jau pražuvę bus),
bendroje dizaineriškoje foto viso šito nepamatysi arba aš nesupratau ką tu nori pamatyti, ar tu gyvai nori pažiūrėti ?
:D aisku gali ir gyvai parodyt, bet kdl nera tavo bolido tarp 'Musu V8-tos' ar dar kur nors? tik tiek tenorejom paklaust  :[ :[ :[
va, prašom, iškasiau fotkę, bet tai kaip ir sakiau, nieko "techniško" nesimato tokiose foto ...

Matosi dyyyydeli stabdžiai ir dropas  :G (+)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
''lupa'' po priekiniu bamperiu mano akimis gero vaizdo dadeda, norėčiau ir aš tokios bet man truputi perbrangu, nebent pasigamint ?!? Gedi, kiek laiko pas tave tie skaidrūs posūkių žibintai? klausiu todėl kad jie nuo laiko gelsta, nebent masina pastoviai stovi garaze ir negauna saulės o pas tave jie kaip ir nepagelte...