Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1776255 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
tai gal tu geriau neskubek komentuot, nes tepalas buvo imtas pirmiausia del pasiulytos dealerio geros kainos uz sintetine alyva, o dar ir trinti bei sanaudas mazina, tai kodel gi nepabandyti, va taip ir nutiko, kiek as zinau ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
dabar pats paskaityk ka parasiai,buvo paimtas DEL pasiulytos kainos,o dar ir sanaudas mazina...

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
na mano nuomone ant tokiu dalyku kaip tepalas nereik taupyti ;) masina gali stovet, nebut bendzino, but supuvus, bet variklyje visada turi but tepalo :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Cia jau eilini kart prie zodziu prisip***neji, man as parasiau ka zinau, o kaip is tikro buvo jo pacio paklausk, bet esme, kad su tepalu dealeriais atsargiai reikia, nes po to paaiskeja kai jau motorui kas nors nutinka. Jau daug kartu buvo diskusijos apie tepalus ir kur ieskoti tikru, o ne primaisytu, tik vat kad visu tepalu charakteristiku neivienas nezinom, nes tuo neuzsiimam, o pasimauti ant pasiulymo galime irgi betkuris, net nezinau kuo viskas baigesi, o be to ir siaip cia OT. O ka cia MODE bande parasyt isvis nesupratau ?!?

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Susivele kaskas ten norejau parasyta kad buvo skelbimas ir dingo nes sudauze ja  :)  Vysniava veske is Panevezio*

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Dar vienas video is Panevezio  :V

http://www.youtube.com/watch?v=BtDuS4AMf7s

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
matyt permazai Panevezyje bunu, nes cia jau nieko nebesuprantu, kiek zinau vysniava vaziuoja, o skelbimo nera, nes tikriausiai savininkas siuo metu laiko neturi ;) o apie zalia jau daug pridiskutuota, nes kai ji paliko ja priziurinti seimininka, tai ko tik joje neatsirado :-]

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
masinos lauzymas  :-{

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Kiek girdejau kad ir cia toks variantas buvo kaip daviau draugui pavaziuoti ir sudauze kerbedzio gatveje ejo bortais  :[

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Nuo sauliu kencia visos gumos, bet juk visi malonumai kainuoja, sniegas ziema irgi vaziuokles neremontuoja pilotuojant quattro ant aiksteliu, o vasara pasiilgus sniego, buna koja sudreba :-]

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Viskas cia labai padoriai  :)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Nuo sauliu kencia visos gumos, bet juk visi malonumai kainuoja, sniegas ziema irgi vaziuokles neremontuoja pilotuojant quattro ant aiksteliu, o vasara pasiilgus sniego, buna koja sudreba :-]
ant snieguotų aikštelių kenčia ne tik gumos bet ir greičių dėžė tiek automatas tiek mechaninė, wer3w0lf gali pritart jis ten turėjo mechanine su nesijunginėjančiais bėgiais, o automatas gerai paišdikavus pradeda kvepėt supūvusiais kiaušiniais...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Nu nežinau kox čia malonumas bukai sukiotis, tegu išlipa iš mašinos ir pasisokioja stovint, apsvaigimo efektas manau dar geresnis bus

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Lucifer tau ir girdejau deze po sukinejimusi po aisktute dinge begiai buvo  :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
nu jei negaila masinos tai tegu sukinejasi :) Paskui cia turi ka papasakot :-]

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
Nu nežinau kox čia malonumas bukai sukiotis, tegu išlipa iš mašinos ir pasisokioja stovint, apsvaigimo efektas manau dar geresnis bus
cia idomumas masinas palauzyt teises gavus   :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
 (!?) eisiu as man atrodo atostogu, nes ziuriu cia paeiliui visi ant vieno vaziuoja, atejo mano eile, matyt perdaug pasireiskiau pastaruoju metu :D Dabar taip: teises turiu jau virs 3metu, saviske V8 jau 3metus, malonuma jauciu ne saules piesdamas, bet driftindamas jei taip galima pavadinti, o ziema retas kuris su quattro nepasidziaugia sniegu, taigi as kartais neistveriu ir pasidziaugiu ant slapio arba sauso asfalto, zinodamas kad kencia ne tik padangu guma, bet ir vaziuokles visos gumos, tuo paciu paaiskeja labai greitai katriems vaziuokles mazgams jau ir taip sakes, jei kazkam nepatinka toks problemu ieskojimo budas, tai juo ir nesinaudokit, nes as remontuoju V8 tam, kad galeciau dziaugtis, o ne pasistates apziurineti, ji man turi tarnauti ir atpirkti tas ilgas pi**mosi valandas po ja ir aplink ja, o be to, tai nekasdieninis mano automobilis. Toliau begiai niekur nedingo, tiesiog jau nuo pat pirkimo antro begio sinchronizatorius ejo i pabaiga, o per dragus as tai tik paspartinau, tiesa dabar visdar isijungia begiai, tik sinchronizatorius daro toki negrazu stabdymo garsa, lyg kazkokie dantraciai truputi liestusi, bet cia tik tai akimirkai jungiant 2 begi. Jei tarp musu yra dezistu, tai kasnors gal paaiskins apie pacio sinchronizatoriaus veikimo principa ir kad 2 begio sinchronizatorius yra visu audi deziu silpnoji vieta. Dar tiesa nuo pirkimo atbulinis begis vaziuojant skleidzia toki garsa kaip kokios gazelkos, dezistai sake nieko baisaus, viskas tvarkoma, taigi ateities planuose laukia dezes lupimas zemen ir keitimas sincronizatoriaus 2 begio, atbulinio remontas, isminamojo guolio keitimas (kartais atleidziant sankaba kazkoki garseli isleidzia), sankabos diskelio keitimas (jau tiek isardzius kodelgi nepakeisti) ir dar galbut 5 begio ilginimas. Tiesa remonta galvoju atlikti rimtai, be palaidu galu, todel siuo metu galvoju apie deze su trumpesniais begiais, kol viks originalios dezes remontas. Cia tokie pamastymai mano ateiciai, tiesa su tiek dezes defektu, galiu toliau eksplotuoti automobili, tik negaliu agresyviai ijungti antro begio, nes sinchronizatorius to padaryti neleidzia. Ir dar dadesiu, kad zinau jog forumas skirtas komentuoti ir reiksti nuomone, bet nuomones apie mano nuomone man nereikia, o jei norite kazko paklausti apie mano V8, ar ka jei dares esu, ka kaip sekesi keisti visada mielai atsakysiu, bet jei esate girdeje gandu ir norite suzinoti ar tai tiesa, tai kai kazka isgirstate paklauskite to zmogaus kuris jums sako ar jis pats mate, nes su tais pletkais is lupu i lupas galima toli i pievas nueiti, tai dar vaikysteje supratau zaisdamas "Sugedusi telefona" ff gal dar kokiu klausimu? :)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Lucifer, neimk taip asmeniškai į širdį kas ką rašo, nebutinai kai kurios išreikštos mintys skirtos tam tikram asmeniui ;) mano postas tik buvo papildymas tavajam :D

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
As tuo labiau nieko pries tave tik kaska girdejes buvau kad ziema kaip pavazinejai kaskas buvo ten

Pats laukiu nesulaukiu ziemos kaip leksiu skersas , reikia tiketis bus salta ziema tada ant ekrano  (o) :G

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Suprantu, bet pastebejau, jog kuo daugiau padiskutuoji su vienu asmeniu, tuo daugiau zmoniu isitraukia i benda diskusija, o tada jau reiks kazkuriam dar daugiau atsakineti, nes issiskiri savo poziuriu, apie tai pirmam sakinyje uzsiminiau. Beje cia jau tuscios diskusijos apie saules ir gumas, jau buvo apsneketos visos: stabilizatoriaus atramines, galines isvirtimo traukutes... tik va po biski link naujos mados artejame - mechanikos (as ne apie visus) ir kai paskersiu saviske deze, planuoju kuo daugiau pats daryti, bandysiu pafotografuoti ir aprasyti viska, nes ten irgi yra apie ka pasneketi, paziureti kaip kas atrodo po tiek kilometru, kaip seksis gauti guolius, sincronizatorius, kas nuo ko dar tinka...  ;) beje jauciasi laisvumas nuo begiu riciago iki pacios dezes, bus pacios traukutes atsilaisvine, tik kad prie ju priejimo nulis ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
nes as remontuoju V8 tam, kad galeciau dziaugtis
tai ir ko čia parintis kad nuomonės išsiskyrė ? jei vienas remontuoja kad galėtų džiaugtis 'laužydamas', kitas kad galėtų džiaugtis tik prieidamas pasižiūrėt, pasėdėt joje, dar kitas gal remontuoja taip kad kuo pigiau susiremontuot ir dar deda dujas kad pigiau važinėt, dar kitas ...... bla bla bla .... taigi kiekvienas iš savo pusės teisus ir darosi taip kaip jam reikia, o ne kai kažkam atrodo

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš remontuoju kad Nurburgringe sulaužyt ir kas liks, parsivežti ant traliuko :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
ar pasidomėjai kiek kainuoja pačią auto nutempt nuo trąsos arba kiek kainuoja žolės metras jei išlėksi iš jos, na ten dar + visa kita

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ar pasidomėjai kiek kainuoja pačią auto nutempt nuo trąsos arba kiek kainuoja žolės metras jei išlėksi iš jos, na ten dar + visa kita
Sakai geriau jau kartu su mašina prisitrenkti? :-]