tai jus cia apsimainet veskem? mechanine zalia iskeliavo i Klaipeda? Nesuprantu kada cia spejo ji tokiu patobulinimu gauti, buvo pas normalius savininkus, tai ir koloneles normalios buvo ir vaziuokle tvarkinga, jokiu vyriu po vairo stebule nebuvo, o dabar vieni cirkai ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Nzn kokios norm kolonkes stovejo, bet gale buvo viskas isdraskyta ir vaziuokles visai nebuvo... Nuo stabdziu tik prisiminimai buvo like...
Uzdegimo sistema irgi p**o prota...
Buvau spejes tik vaziuokle patvarkyt (sarnyrai, granata, sailentblokai, tramplioriu dangteliai, zvakes, nu ir prieki siek tiek patiesint + sutvarkyt po kapotu viska, nes belekaip visos zarneles (ir ne tik) isdestytos buvo ir rinkau pinigus dezei...). Nu ir dar kruva smulkmenu tvarkiau, kuriu nesimato...
Aisku, tai ko nespejau sutvarkyt reikalavo zymiai didesniu investiciju... Taip giliai nebuvau ja isardes... Stebuklingi meistrai Panevezyje...
Bei Veshkem mes nesimainem... Nesuprantu, kokia (moraline) teise jis turi tuos priekaistus reikst, del mano buv. ?? Nes as jam tvarkingus litus (idealios bukles) padaves buvau...