Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1744144 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2025: 2007 Gruodžio 01, 01:14:06 »
Sveiki visi!
 Tik jau vel nesakykite,kad diedukas "po algos" atsirado :-].Daug visokiu ivykiu per ta laika ivyko-tiek su mano masinele,tiek su manim,tad kai nervu sakneles aprimo-nutariau i rysi iseiti.
  Stai nesenai Kaune link botanikos sodo nakti per snieguota gatvele vaziuojant taip i kazkokia uzsnigta duobe dejau,kad dvi padangas prasikirtau,be to dar ir priekini lietini diska iskeliau/pas mane jie tipiski siems modeliams,kol kas i kitus nekeiciau/.Ech tie kelininkai!Ir uz ka mokescius mokam  :[?Nervas paime kad dvieju atsarginiu ratu neturejau.Viena suvirino ratu servise kur dabar tik nuo 6 iki 23 val. dirba,kita-istiesino.Bet,mustas daiktas-tai jau mustas...
  Kazkaip karta rimciau numynus ant stabdziu,ABS lempute kaip uzsidege-taip ir nebeuzgesta.Ko gero,ABS navarotas dingo!Tad dar vienas remontukas laukia.Jauciu,kad priekinius stabdziu diskus jau keisti reikia.Tad noriu paklausti,kur galima butu juos gauti ir ar rimtai jie tiek "pakainuoja"?Gal tinka ir nuo kitu modeliu,kur nors parduotuveje sakant kad ne V8?Galinius diskus pasikeiciau.Jau tikrai susiduriau su tokiu poziuriu,kad tik turtingi tokiom masinom vazineja-meistrai isaiskino,ir dar pats pajauciau santaupas i motoro remonta ikisdamas...
  Nepykite gal ir uz kvailokus klausimus.Su mielu noru atvykciau i "pasimatyma",bet sugebesiu tik sausyje.Gruodis-labai itemptas menuo darbe,o maniskis masiniukas i diena apie 200 km pribega.Tad ir norisi
paklausineti,kad galutinai jos "neda...".O sausyje tikrai  prasysiu Jusu ja per visus galus pratestuoti.Tik bijau,kad kompai pagrindinio uzraso nepateiktu:"Dedicated to recycle bin" :(!
 Noriu suzinoti kas tame automate tuos "kompaktus" stumdo.Zinau,kad tepalas :)...Bet ta slegi duoda variklio ar pacios dezes tepaliukas?Vienas meistriukas man paaiskino,kad tas dungsejimas automate gali buti ir nuo variklio netolygaus darbo,ir nuo kazkokios "bombos" gedimo.Ta bombike,tipo,brangiai kainuoja,o remontuoja jas kokybiskai tik Lenkijoje.Cia pasakele ar realybe?Siaip kai pastebejau,pas mane tepalo spaudimo rodyklele kartais pasokineja nedidelese ribose.Tai gal tai ir turi itakos begiu perjungimui?
 Skaiciau siame saite Jusu paaiskinimus apie galinio tilto darba.O gal pas mane ta kazkokia movele prie tam tikro greicio "fusheruoja" ir greiciu deze stabdo?Nes kaip atleidziu gaza,tai jauciamas kazkoks tartum masinos stabdymas variklio pagalba.Prie bet kokio greicio.Nors pati masina eina lygiai.O kur reguliuojasi tas dezes darbas priklausomai nuo apsuku?Borto kompiuteryje?
 O iki kokios darbines T reikia ziema startuoti,nes,kaip supratau,deze saltai dirbdama taip pat gadinasi? Teorijos-teorijomis,bet,svarbiausia,Jus daug praktikos turite,tad todel ir klausiu ukiskai.
 Pastebejau cia,kad su indukciniais davikliais vargstate.Testeriu jo nepamatuosi.Grandine jis visada rodys,jei viduje rites vijos sveikos,net jei ir viduje bus keliu viju trumpas/uzdara vija/.Reikia matuoti induktyvumo matuokliu zinant tikslu to daviklio induktyvuma/beje,prie tam tikros T ir nelaikant prie metaliniu daiktu/.Gal tie duomenys kur kataloguose yra-nezinau.Paprasciausiai reiketu sulyginti su nauju ir veikianciu.
 Ir...nevarkite su tais sviesdiodziais nesvarbu is kur jie parsiusti.Aisku yra schemu-filtru nuo borto tinklo perkrovu jiems pajungti,bet tada si naujove elementariai netilps,tarkime,i mygtuko apsvietimo skirta vieta...O 12V tokie dalykai tikrai yra,bet detaliu parduotuvese pasitaiko retokai.Ir dar-juos veza ne is kokios Italijos ar Vokietijos,o is mums draugiskos Kinijos.Taip kad isvados aiskios.Beje,nauju masinu stopuose,posukiuose ir t.t. naudojami sv.diodai su kvadratinemis plokstelemis ir lesiuko skleidimu apie 180 laipsniu.O ant to kvadratuko ne vien tas spinduolis sumontuotas.Paprasta akimi neiziuresi-mikrotechnologijos.Ai,cia galima daug diskutuoti,tad geriau kada susitikus.
  Dar noreciau atvirai paklausti,ar vazinejate savo V8 kasdien,ar tik tai retkartine masina?
 Pagarbiai-as

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #2026: 2007 Gruodžio 01, 01:24:44 »
Oj,visai isgaravo savo "protingus" klausimelius Jums pateikiant.Kalba buvo apie galinius stiklus...Tad,ko gero,galiu pasigirti tik vienu dalyku savo masinoje  :D!Mano galiniame stikle yra tos "raideles" apie 4X4,dar ir is sildomo siulelio padarytos  (aa),ir,nepatikesite-syla!
Na nors truputeli pasikeliau...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2027: 2007 Gruodžio 01, 02:33:18 »
Del "po algos" atsiradimo neperdekite, tamsta rashot retai, bet konkreciai ishsamai ir taikliai (y) ne tai ka mes - i diena po kelis kartus ir velniai žino, ka :-] Del automato - taip judejimas vyksta automato alyvos slegio pagalba ir ja varinejanciu siurbliu, slegio srautai nukreipiami elektromagnetiniu voztuvu - solenoidu pagalba, del elgesio - aishku reikia paziureti ant kiek tie trukciojimai stiprus, bet iš aprashymo 90% tikiu kad tai tiesiog su metais ateje negalavimai, del naturalaus nusidevejimo, nes anie pasireishkia kazkiek ir pas mane, ir nesureikshminu, frikcionai, planetines pavaros, kitos detales devisi, ten ar kitur atsiranda diesnis tarpas, kitur tarp krumpliu laisvumas ir chirurginis tikslumas, duotas nuo gamyklos dingsta, kitas reikalas jei persijungimo metu truktelejimas buna toks stiprus, kad ne tik jauciamas bet ir girdimas ausimi - tada reiktu susirupinti, o automato prikelimas tai yra slidus reikalas, pedantishkai norint, kad dirbtu idealiai sklandziai reiktu daryti kapitalini, keiciant viska, du visu master-kitu(remkomplektu) ir darbu tai gali atsistoti keliais tukstanciai - apsimoka tik tuo atveju, jei su mashina esi apsizenijes ilgam :D
Nežinau, apie kokia "bombikę" ten kalbejo, bet mašinoje panašiai vadinamas daiktas tikrai yra, bet su automato darbu jis visiškai nesusijęs, ir tikrai nesirestauruoja - pas mane patį tas daiktas jau intensyviai prašosi pakeičiamas...
Automatas, žinoma, kaip ir betkos irenginys šalto darbo nemegsta, bet perdėti ir šildyti mašina po pusvalandi tikrai nereikia, tiesiog pirmas 10 - 15 minučių nereikia agresyviai vaziuoti, pagrindinis automato alyvos "šildytojas" yra hidrotransformatorius, todel jei šildant mašiną tuo pačiu duosim jam padirbeti - stovetu nuspaudus stabdį ir įjungus D režimą, alyva irgi sušils greičiau.

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #2028: 2007 Gruodžio 01, 11:02:33 »
Dekoju Gerb.Grishman'ui uz issamu atsakyma!
Na noretusi viska toje masinoje "atstatyti" bent jau iki 80% tikslaus veikimo.Tik,ko gero,ne as vienas susiduriu su pagrindine jau musu tautos problema :[ :[ :[:tiek aplinkui "shudarankiu"-ststybininku,santechniku,mediku,...tu paciu automobiliu meistru...Visi tik garsiai loja,buria,o jau apie atliktu darbu kokybe tai jau gal jau ir nebesnekame,nes musu ikaitusiu nervu temperaturos nebeatausins net ir musu V8 keliu pakopu ventiliatorius (aa) (aa) (aa)...O jei norime buti kitokiais-pedantais savo reikale,darbe-jau tampi balta varnele :-{.Noretusi man ir ta ABS sistema perziureti,automatine deze,dar ir ka daugiau,bet kuo toliau,tuo labiau kyla klausimas:"Kuri ne kazkokia ufonautu brigada ta galetu padaryti saziningai?"Be jokiu issidirbinejimu ir mediumu burtu.Manau,kad ir Jus esate net seniau su tuo susidure.
Su pagarba-as

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2029: 2007 Gruodžio 01, 12:20:47 »
priekini lietini diska iskeliau/pas mane jie tipiski siems modeliams,kol kas i kitus nekeiciau/.Ech tie kelininkai!Ir uz ka mokescius mokam  :[?Nervas paime kad dvieju atsarginiu ratu neturejau.Viena suvirino ratu servise kur dabar tik nuo 6 iki 23 val. dirba,kita-istiesino.Bet,mustas daiktas-tai jau mustas...
  Kazkaip karta rimciau numynus ant stabdziu,ABS lempute kaip uzsidege-taip ir nebeuzgesta.Ko gero,ABS navarotas dingo!Tad dar vienas remontukas laukia.Jauciu,kad priekinius stabdziu diskus jau keisti reikia.Tad noriu paklausti,kur galima butu juos gauti ir ar rimtai jie tiek "pakainuoja"?Gal tinka ir nuo kitu modeliu,kur nors parduotuveje sakant kad ne V8? Galinius diskus pasikeiciau.Jau tikrai susiduriau su tokiu poziuriu, kad tik turtingi tokiom masinom vazineja-meistrai isaiskino,ir dar pats pajauciau santaupas i motoro remonta ikisdamas...
Vienas meistriukas man paaiskino,kad tas dungsejimas automate gali buti ir nuo variklio netolygaus darbo,ir nuo kazkokios "bombos" gedimo.Ta bombike,tipo,brangiai kainuoja,o remontuoja jas kokybiskai tik Lenkijoje.Cia pasakele ar realybe?

Dėl priekinių stabdžių (UFO). Kaip ir kodėl nusprendei kad jie blogi jau ?? Gal jie tik susiraitę ?? Ar jau susidėvėję ?? Storį matavai; naujų 25mm, minimumas 23mm. O gal pakaks tik 'bombą' (stabdžių akumuliatorių pakeist) ?? Ar išmeta kokius aliarmus kompas ?? Tokį meistrą, kuris sieja 'bombą' su automato darbu gali siųsti į tą pačią Lenkiją ant trijų raidžių.Ir aš asmeniškai nesiryžčiau tos 'bombos' remontuot, ir tuo labiau kažin ar būtų iš to finansinė nauda siūst ją į Lenkiją ir aplamai naujos kaina apie 400lt. jei ką. ABS'o darbą galėjai sutrikdyt ir į duobę kaldamas, aš pasižiūrėčiau daviklių padėtį, na ir žinoma praskanuot su kompu būtų labai gerai, ir ne vien dėl ABS'o  ;) O diel lietų ratų remonto, tai geras meistras vos ne pusiau skilusį ir su trūkstamom dalim atremontuoja, kad nieko nesuprasi (žinoma po perdažymo), bent pas mus Klp toksai yra Vakarų Laivų Remonto Įmonėje (+) :D Žodžiu apie UFO, ABS, 'bombą' ir dar kai ką labai glaustai ir konkrečiai čia pasiskaitysi:
http://members.aol.com/c1j1miller/brake.html
P.S. manau angliškai kerti  ;) (h) (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2030: 2007 Gruodžio 02, 00:23:01 »
na bent jau man, biesui, no one audi V8 yra pagrindine masina kuri kiekviena miela diena vezina ;) Del ABS'o tai kompa pajungt reikia ir paziureti kas nutiko. Jei vakarais buni kaune- galima sutarti, padesiu ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2031: 2007 Gruodžio 02, 13:33:45 »
Jei ką, tai man irgi pagrindinė.................. (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2032: 2007 Gruodžio 02, 14:53:23 »
Na ash pastaruosius menesius savaja irgi kasdien droziu, bet noreciau shita pakeisti, nes slugsta idomumas jai :-] dienos kilometrazas nedidelis, tik 15km gaunasi reik vel prisiversti nauodotis visuomeniniu transportu, ir daugiau vaikscioti, bet aptingau ff :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 02, 14:54:56 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2033: 2007 Gruodžio 02, 18:39:40 »
na bent jau man, biesui, no one audi V8 yra pagrindine masina kuri kiekviena miela diena vezina ;) Del ABS'o tai kompa pajungt reikia ir paziureti kas nutiko. Jei vakarais buni kaune- galima sutarti, padesiu ;)

(+) teisybe, si masina man kasdienine, naudojama kikekviena diena. Nuo pirkimo gal tik tris kartus buvo taip, kad stovetu neuzkurta ilgiau kaip para ir tai tik del planinio remonto :D Dienos kilometrazas kur tais ~100 km buna. Be to - V8 pagrindine masina net neziurint i tai, kad as, No One, Bajoras turim po antras ir net trecias masinas, kurios tiesiog smenga i zeme nuo reto naudojimo :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2034: 2007 Gruodžio 02, 22:03:50 »

(+) teisybe, si masina man kasdienine, naudojama kikekviena diena. Nuo pirkimo gal tik tris kartus buvo taip, kad stovetu neuzkurta ilgiau kaip para ir tai tik del planinio remonto :D Dienos kilometrazas kur tais ~100 km buna. Be to - V8 pagrindine masina net neziurint i tai, kad as, No One, Bajoras turim po antras ir net trecias masinas, kurios tiesiog smenga i zeme nuo reto naudojimo :D

na tos susmegusios net pagailo, todel ir pardavinet nusprendziau. Kazkaip netycia isedus i V8 dar tada 3.6 1988m jau ant kupo nebestovejo.... Po pirmos valandos supratau kad kupas jau ne be man... dar ilgai save apgaudinejau kad reik man kupo.. bet V8 pasieke savo :D Na dabar naujai parvaziavusi skirta bus ir dazniesniems vazinejimams, plius quattro, 2.8 avant- na gyventi galima :D O ta proga V8 eis i skerdykla mazdaug pavasari... lupsim gal varikli, perdazysim ir t.t.

Chm, seip noretau sustoti su Gedis080 prie starto linijos, seip panasus svoriai turetu buti, manau tavo variklis turetu buti gyvesnis nei grishmano, turetum pagal ideja apginti stereotipa kad LPG instaliuotas yra blogis :D

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2035: 2007 Gruodžio 02, 22:39:03 »
Laba vakareli berniukai Tai vakar tepaliukus savajai keiciau tai niekaip nesupratau kur tie ten 10 litru telpa? ?!? (!?) As sutalpinau tik 8.5 litro!!! Ir prie to pacio kiek v8 filtras kainuoja Lt? cia mokejau 50 eauru

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2036: 2007 Gruodžio 02, 22:43:23 »
Man regis as cia su saviske daugiausia is visu ji per 5 menesius prabego apie 13000 km  :O :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2037: 2007 Gruodžio 02, 22:47:03 »
Laba vakareli berniukai Tai vakar tepaliukus savajai keiciau tai niekaip nesupratau kur tie ten 10 litru telpa? ?!? (!?) As sutalpinau tik 8.5 litro!!! Ir prie to pacio kiek v8 filtras kainuoja Lt? cia mokejau 50 eauru

na tiek ir turejo tilpti ;) O uz filtra as mokejes 80lt ir pardavejas sake kad metu begyje as antras tokio filtro pirkejas :D :D Beja mums priklauso jei neklystu dvieju voztuvu filtru, o tokioms kaip A8 buna ju ir vieno voztuvu, bet pigiu turginiu :)

Prie to pacio: siandiena keiciau galinio reduktoriaus tepala, na ismego tai fantastiskas misimys, nei zale, nei suputojus kose... krc (z) na bet dabar jau sviezutelis supiltas (telpa 1,6ltr)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2038: 2007 Gruodžio 02, 22:48:14 »
Chm, seip noretau sustoti su Gedis080 prie starto linijos, seip panasus svoriai turetu buti, manau tavo variklis turetu buti gyvesnis nei grishmano, turetum pagal ideja apginti stereotipa kad LPG instaliuotas yra blogis :D
O įdomu kaip aš turėčiau apginti tą stereotipą ?? - pralaimėdamas ??  Oo) Oo) Oo) šiaip kol kas bijau į kokias nors kovas veltis, kol nieks nekeista, nežiūrėta. Po biškį perkuos reikiamą arsenalą, bet pirmiausia, kai tik pajėgsiu, bus atlikta šita operacija:
http://www.geocities.com/cobramsri/Regulator.html
šis daikčiukas ant stalo priešais mane pastoviai neduoda apie save užmiršti  :D -beveik įsitikinęs, kad tai turėtų išspręsti vos vos jaučiamo lengvo patrūkčiojimo problemą esant tolygiam važiavimui.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 02, 23:12:48 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2039: 2007 Gruodžio 02, 22:53:54 »
O kaip ji patikrinti? tik isleidus pasimato ar matuokle kokia yra? Psio griztu i Lt ir visa kratau nuodugniai ne cia tokiai masinai nei patys airiai neuzdirba tiek kad ja islaikyti :D :-] Vakar 110 eiauru ana savaite 30 uzpraita 150  ir taip kas savaite po siurpriza islenda...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2040: 2007 Gruodžio 02, 23:01:46 »
O kaip ji patikrinti? tik isleidus pasimato ar matuokle kokia yra? Psio griztu i Lt ir visa kratau nuodugniai ne cia tokiai masinai nei patys airiai neuzdirba tiek kad ja islaikyti :D :-] Vakar 110 eiauru ana savaite 30 uzpraita 150  ir taip kas savaite po siurpriza islenda...

na keli ant pakelejo, nuimama apsauga, atsukami reduktoriaus visi trys varztai, isleidziama kose ta smirdinti ir suputojusi kaip siperuota grietine :D na ten vafliai tai ispudyngi (aa) :-] :-] (man isbego apie litra) ir supilama per viena is varztu naujas tepaliukas. Matuokles nera, atsukus netoli pusasio varzta- reikia pirsta i ta slikstyne iskisti, nes pagal norma tepalo turi buti iki varzto skyles ;)

Mazai dar vaziavau, taciau lyg blokiruote jautresne patapo... na ryt daugiau istestuosim.

Gedi, ne apie stabdzius galvok o apie gaza :D O seip man garbe butu stoti su tokios komplektacijos V8 :H net ir kruopu gauti nebutu pikta.

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2041: 2007 Gruodžio 02, 23:03:37 »
O su manim sustoti nebutu geda? :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2042: 2007 Gruodžio 02, 23:10:42 »
na tiek ir turejo tilpti ;) O uz filtra as mokejes 80lt ir pardavejas sake kad metu begyje as antras tokio filtro pirkejas :D :D Beja mums priklauso jei neklystu dvieju voztuvu filtru, o tokioms kaip A8 buna ju ir vieno voztuvu, bet pigiu turginiu :)
Prie to pacio: siandiena keiciau galinio reduktoriaus tepala, na ismego tai fantastiskas misimys, nei zale, nei suputojus kose... krc (z) na bet dabar jau sviezutelis supiltas (telpa 1,6ltr)
Įdomu už kokį Tu ten 50EUR palikai ?? , kai vienas iš brangiausių VAG'o 30EUR bepakainuoja.....toks pat į S4 su ABH varikliu, ir į pirmasias S6 su 4.2 varikliu ėjo.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2043: 2007 Gruodžio 02, 23:16:42 »
Gedi, ne apie stabdzius galvok o apie gaza :D O seip man garbe butu stoti su tokios komplektacijos V8 :H net ir kruopu gauti nebutu pikta.
Nesuprantu kaip ten ta nuoroda apie stabdžius įsivėlė (jau pataisiau)  (!?) (!?) (!?) - aš turėjau omeny kuro slėgio reguliatorių, kaip matai apie gazą ir galvoju  :-] :-] :-]  :D :D :D :D. Negi manai pas mane ant stalo šalia kompo stabdžių diskai suguldyti  (aa) (aa) :-] :-] :-] :-] :-] :-]
O ta komplektacija, tai ji juk kaip tik greitį mažina....... :/ :/ :/
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 02, 23:20:33 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2044: 2007 Gruodžio 02, 23:19:10 »
O su manim sustoti nebutu geda? :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]
Vat Tu su savo nei nepadėtum į vietą 4.2 automato - vadinasi važiuot viisai nemoki :D :D
Taip kad smarkiai rizikuosi reputacija į tokią dvikovą stodamas  (+) Oo) :)

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2045: 2007 Gruodžio 02, 23:20:22 »
Is Ke... prasideda firma. tikrai made in germany ir butent tokios formos kaip senas ,nes kitokio tikrai neikisi nes nuo starterio apie 3 mm o nuo karterio 5mm.su dideliu sesekampiu ant galo Firma ryt pasitikslinsiu ir parasysiu as jo laukiau cia 3 savaites :-{ :-{ :-{ Jauciu isdure mane kaip asila. :[ :[ :[ :[

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2046: 2007 Gruodžio 02, 23:24:17 »
Matai as juokauju as net neisivaizduoju kaip 4.2 turi traukti ir nezinau kaip turi traukti gera 3.6 mechanke ir nelabai manau kad 4.2 butu galima aplenkti kad ir automata tik del idomumo butu faina pameginti  ;) :P :-] :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2047: 2007 Gruodžio 02, 23:27:59 »
Is Ke... prasideda firma. tikrai made in germany ir butent tokios formos kaip senas ,nes kitokio tikrai neikisi nes nuo starterio apie 3 mm o nuo karterio 5mm.su dideliu sesekampiu ant galo Firma ryt pasitikslinsiu ir parasysiu as jo laukiau cia 3 savaites :-{ :-{ :-{ Jauciu isdure mane kaip asila. :[ :[ :[ :[
tikriausiai 'Knecht' firmos. Na žiurint dar kuris, nes ten pagal kodus du jų yra, jis ir yra pats brangiausias iš visų 30EUR su centais  :). Tinka į tas mūsų V8 dar beveik dešimties firmų tepalo filtrai, yra net ir po 7EUR. Gal ir neišdūrė Tavęs, gal atsiuntimas brangiai, bet trys savaitės  (!?) (!?)
nžn, nžn.........

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2048: 2007 Gruodžio 02, 23:30:54 »
Matai as juokauju as net neisivaizduoju kaip 4.2 turi traukti ir nezinau kaip turi traukti gera 3.6 mechanke ir nelabai manau kad 4.2 butu galima aplenkti kad ir automata tik del idomumo butu faina pameginti  ;) :P :-] :D
pagal tecnines charakteristikas (žinoma naujų V8) 3.6 mechankė turėtų eiti 0.1 sekundės greičiau iki 100km/h nei 4.2 automatas  (+) :D :D :D
o toliau jau 4.2 deda į priekį............

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2049: 2007 Gruodžio 02, 23:35:18 »
Na griziu matysime gal dar ir sniego bus. Noretusi isbandyti ja, ka ji ant jo daro  :) Iki susirasymo  (h)