Sveiki visi!
Tik jau vel nesakykite,kad diedukas "po algos" atsirado
.Daug visokiu ivykiu per ta laika ivyko-tiek su mano masinele,tiek su manim,tad kai nervu sakneles aprimo-nutariau i rysi iseiti.
Stai nesenai Kaune link botanikos sodo nakti per snieguota gatvele vaziuojant taip i kazkokia uzsnigta duobe dejau,kad dvi padangas prasikirtau,be to dar ir priekini lietini diska iskeliau/pas mane jie tipiski siems modeliams,kol kas i kitus nekeiciau/.Ech tie kelininkai!Ir uz ka mokescius mokam :[?Nervas paime kad dvieju atsarginiu ratu neturejau.Viena suvirino ratu servise kur dabar tik nuo 6 iki 23 val. dirba,kita-istiesino.Bet,mustas daiktas-tai jau mustas...
Kazkaip karta rimciau numynus ant stabdziu,ABS lempute kaip uzsidege-taip ir nebeuzgesta.Ko gero,ABS navarotas dingo!Tad dar vienas remontukas laukia.Jauciu,kad priekinius stabdziu diskus jau keisti reikia.Tad noriu paklausti,kur galima butu juos gauti ir ar rimtai jie tiek "pakainuoja"?Gal tinka ir nuo kitu modeliu,kur nors parduotuveje sakant kad ne V8?Galinius diskus pasikeiciau.Jau tikrai susiduriau su tokiu poziuriu,kad tik turtingi tokiom masinom vazineja-meistrai isaiskino,ir dar pats pajauciau santaupas i motoro remonta ikisdamas...
Nepykite gal ir uz kvailokus klausimus.Su mielu noru atvykciau i "pasimatyma",bet sugebesiu tik sausyje.Gruodis-labai itemptas menuo darbe,o maniskis masiniukas i diena apie 200 km pribega.Tad ir norisi
paklausineti,kad galutinai jos "neda...".O sausyje tikrai prasysiu Jusu ja per visus galus pratestuoti.Tik bijau,kad kompai pagrindinio uzraso nepateiktu:"Dedicated to recycle bin"
!
Noriu suzinoti kas tame automate tuos "kompaktus" stumdo.Zinau,kad tepalas
...Bet ta slegi duoda variklio ar pacios dezes tepaliukas?Vienas meistriukas man paaiskino,kad tas dungsejimas automate gali buti ir nuo variklio netolygaus darbo,ir nuo kazkokios "bombos" gedimo.Ta bombike,tipo,brangiai kainuoja,o remontuoja jas kokybiskai tik Lenkijoje.Cia pasakele ar realybe?Siaip kai pastebejau,pas mane tepalo spaudimo rodyklele kartais pasokineja nedidelese ribose.Tai gal tai ir turi itakos begiu perjungimui?
Skaiciau siame saite Jusu paaiskinimus apie galinio tilto darba.O gal pas mane ta kazkokia movele prie tam tikro greicio "fusheruoja" ir greiciu deze stabdo?Nes kaip atleidziu gaza,tai jauciamas kazkoks tartum masinos stabdymas variklio pagalba.Prie bet kokio greicio.Nors pati masina eina lygiai.O kur reguliuojasi tas dezes darbas priklausomai nuo apsuku?Borto kompiuteryje?
O iki kokios darbines T reikia ziema startuoti,nes,kaip supratau,deze saltai dirbdama taip pat gadinasi? Teorijos-teorijomis,bet,svarbiausia,Jus daug praktikos turite,tad todel ir klausiu ukiskai.
Pastebejau cia,kad su indukciniais davikliais vargstate.Testeriu jo nepamatuosi.Grandine jis visada rodys,jei viduje rites vijos sveikos,net jei ir viduje bus keliu viju trumpas/uzdara vija/.Reikia matuoti induktyvumo matuokliu zinant tikslu to daviklio induktyvuma/beje,prie tam tikros T ir nelaikant prie metaliniu daiktu/.Gal tie duomenys kur kataloguose yra-nezinau.Paprasciausiai reiketu sulyginti su nauju ir veikianciu.
Ir...nevarkite su tais sviesdiodziais nesvarbu is kur jie parsiusti.Aisku yra schemu-filtru nuo borto tinklo perkrovu jiems pajungti,bet tada si naujove elementariai netilps,tarkime,i mygtuko apsvietimo skirta vieta...O 12V tokie dalykai tikrai yra,bet detaliu parduotuvese pasitaiko retokai.Ir dar-juos veza ne is kokios Italijos ar Vokietijos,o is mums draugiskos Kinijos.Taip kad isvados aiskios.Beje,nauju masinu stopuose,posukiuose ir t.t. naudojami sv.diodai su kvadratinemis plokstelemis ir lesiuko skleidimu apie 180 laipsniu.O ant to kvadratuko ne vien tas spinduolis sumontuotas.Paprasta akimi neiziuresi-mikrotechnologijos.Ai,cia galima daug diskutuoti,tad geriau kada susitikus.
Dar noreciau atvirai paklausti,ar vazinejate savo V8 kasdien,ar tik tai retkartine masina?
Pagarbiai-as