Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1777760 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11150: 2010 Rugpjūčio 25, 00:05:19 »
jeigu nesunku, mestelk sms ar pasuk kaip senbuvis ir mum papasakosi ;)
Aš pasakomis ir seniu šalčiu senai nebetikiu :/ kaip ir mašinomis, ypač vėške, kuri nevalgo tepalų :D ;)
Mums ar tau įdomu? Kas čia turėtu teirautis buvusių turėtojų :V :) Prie ko čia senbuvis

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11151: 2010 Rugpjūčio 25, 00:09:55 »
Aš pasakomis ir seniu šalčiu senai nebetikiu :/ kaip ir mašinomis, ypač vėške, kuri nevalgo tepalų :D ;)
Mums ar tau įdomu? Kas čia turėtu teirautis buvusių turėtojų :V :) Prie ko čia senbuvis

jeigu rytoj oras bus zmoniskas nuvaziuosiu ir papasakosiu forume ka suzinojau :) o del ko jinai nevalgo tepalu, ne vienam misle :V juk turbut padrozta savu laiku....

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11152: 2010 Rugpjūčio 25, 00:11:16 »

jeigu rytoj oras bus zmoniskas nuvaziuosiu ir papasakosiu forume ka suzinojau :) o del ko jinai nevalgo tepalu, ne vienam misle :V juk turbut padrozta savu laiku....
...o tu tikejais kad pries tave ji tik garaze stovejo... :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11153: 2010 Rugpjūčio 25, 00:13:43 »
Man ne mįslė, o neteisingas teiginys. Nevalgyti tepalų joks variklis negali, o ką tu bandai įrodinėti - čia kita kalba.
Koks drožimas? Žmonės ją naudojo, tvarkė, vėl naudojo. Viskas kas yra IKI RedLine, yra norma, o ne drožimas. Tai numatė gamintojas.

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11154: 2010 Rugpjūčio 25, 00:15:37 »
Man ne mįslė, o neteisingas teiginys. Nevalgyti tepalų joks variklis negali, o ką tu bandai įrodinėti - čia kita kalba.
Koks drožimas? Žmonės ją naudojo, tvarkė, vėl naudojo. Viskas kas yra IKI RedLine, yra norma, o ne drožimas. Tai numatė gamintojas.

kazkokias fotkes maciau kur ratas islauztas.....gamintojo norma turbut ;) o del valgymo - nuvaziuos inai kada nors bent 10k ir ziuresim kaip ten kas - niekuo ji nekitokia nei kitos :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11155: 2010 Rugpjūčio 25, 00:21:08 »
O kodėl iš esmės V8 tipo variklis toks ėdrus būna? Suprantu, kad gamintojas leidžia 1l/1000km, o kiek praktiškai pas jus būna?

Na pas mane nors ne v8 7000km 1l suėjo, čia kai pusę to autobahnais, o miestuose ramiai :) Kai padidėjo ir pailgėjo :D - gal 1,5l tam pačiam atstumui. Nežinau kiek leidžia gamintojas ryt.

Dėl to kiekio nesu tikras, bet su 5 litrais pravažiuoju 10000km grubiai, pradžioj supilant kiek telpa iki max, tai manau praktiškai 4,3ltr, tai va kažkada dapilant lą 0,7l likutį, prieš keičiant tepalus buvo pusė normos.

P.S. maniškė dideliu tepalo slėgiu nepasižymi, nežinau ar tai turi įtakos tepalo sąnaudom

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11156: 2010 Rugpjūčio 25, 00:28:15 »
kazkokias fotkes maciau kur ratas islauztas.....gamintojo norma turbut ;)
O tai prie ko variklis? Drožimas ir avarija (važiuoklės) ?? Kuom tai susiję su tepalais?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11157: 2010 Rugpjūčio 25, 00:29:45 »
Nesupykit už tokį visiškai ne į temą komentarą :-] ,bet kaip rimtai tai veškei tas kapotas atsidaro,foto gal yra  :-] ?  tikrai įdomu paliko :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11158: 2010 Rugpjūčio 25, 00:31:19 »
kazkokias fotkes maciau kur ratas islauztas.....gamintojo norma turbut ;)
O tai prie ko variklis? Drožimas ir avarija (važiuoklės) ?? Kuom tai susiję su tepalais?

su tepalais niekuo, bet su drozimu susije ;) drozt galima ne tik varikli, galima ir slenkscius nudauzyt, geometrija isklaipyt, kad grandiniu reiktu ir t.t. ;)

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11159: 2010 Rugpjūčio 25, 00:31:45 »
Nesupykit už tokį visiškai ne į temą komentarą :-] ,bet kaip rimtai tai veškei tas kapotas atsidaro,foto gal yra  :-] ?  tikrai įdomu paliko :D

virs kaires lempos toks yra ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11160: 2010 Rugpjūčio 25, 00:34:03 »
Domas:
O kodėl iš esmės V8 tipo variklis toks ėdrus būna? Suprantu, kad gamintojas leidžia 1l/1000km, o kiek praktiškai pas jus būna? - todėl kas pas ją du varikliai, ne vienas, viskas dvigubai

P.S. maniškė dideliu tepalo slėgiu nepasižymi, nežinau ar tai turi įtakos tepalo sąnaudom - taip, tai turi įtakos, kai visai nebus slėgio, negalės jo ir valgyti, nebent varvės :D

Mano suvartoja net nezinau kiek, gal nuo 1ltr iki visos tepalo keitimo normos - pagal nuotaiką.... sezoną... adrenalino kiekio trukuma...
tavojoje truksta ~0,7ltr, dvigube varikly jau butu ~1,5ltr... Plius kompensuoja tepalo kieki pats kuras... daugiau/maziau, bet suvartojimas yra didesnis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11161: 2010 Rugpjūčio 25, 00:37:12 »
su tepalais niekuo, bet su drozimu susije ;) drozt galima ne tik varikli, galima ir slenkscius nudauzyt, geometrija isklaipyt, kad grandiniu reiktu ir t.t. ;)
Nieko... dar jaunas... (y) Suzinosi kas yra avarija, kas yra kontroles netekimas, suzinosi kas yra sniegas, lietus, padangos, greitis, 2 tonos kurias tu valdai ir t.t.t.t.t. Veskes kebulas aplamai yra silpnas, lengvai kraiposi, o cia gavo i rata is bardiuro - tragedija... uzdroze... na bet dabar tepalu neryja :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11162: 2010 Rugpjūčio 25, 00:39:33 »
Nieko... dar jaunas... (y) Suzinosi kas yra avarija, kas yra kontroles netekimas, suzinosi kas yra sniegas, lietus, padangos, greitis, 2 tonos kurias tu valdai ir t.t.t.t.t. Veskes kebulas aplamai yra silpnas, lengvai kraiposi, o cia gavo i rata is bardiuro - tragedija... uzdroze... na bet dabar tepalu neryja :D

nesakyk nieko - pirma nelaime visada buna skaudziausia, o be patirties ir lengviausiai padaryt kokia klaida (kalbu apie savo ateiti) :) niekieno nekaltinu, visiem kazkada nepasiseka ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11163: 2010 Rugpjūčio 25, 00:41:13 »
Domas:
O kodėl iš esmės V8 tipo variklis toks ėdrus būna? Suprantu, kad gamintojas leidžia 1l/1000km, o kiek praktiškai pas jus būna? - todėl kas pas ją du varikliai, ne vienas, viskas dvigubai

P.S. maniškė dideliu tepalo slėgiu nepasižymi, nežinau ar tai turi įtakos tepalo sąnaudom - taip, tai turi įtakos, kai visai nebus slėgio, negalės jo ir valgyti, nebent varvės :D

Mano suvartoja net nezinau kiek, gal nuo 1ltr iki visos tepalo keitimo normos - pagal nuotaiką.... sezoną... adrenalino kiekio trukuma...
tavojoje truksta ~0,7ltr, dvigube varikly jau butu ~1,5ltr... Plius kompensuoja tepalo kieki pats kuras... daugiau/maziau, bet suvartojimas yra didesnis.
Dėl dvigubai tai viskas aišku, tiesiog galvojau kad yra kas ima po 1l 1000km, kas yra 10l kur pas mane 0,7 :D  Ai tai tada čia ne vartojimas, galvojau tikrai pas jus kosmosus ima

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11164: 2010 Rugpjūčio 25, 00:43:27 »
man kaip naudojanciam veske tik savaitgaliais (rezimas toks kaip anksciau aprasiau) per 1000km suvalgo apie 1ltr gal biski maziau, bet as zinau jog pas mane tepaliniai ziedai mire, karts nuo karto mane bando dasivyti melsvas dumas po palakstymo, kartais po ilgesnio stovejimo su kondensatu ismeta melsvo dumo iki pirmu rimtesniu pagazavimu, be to ir zvakes gan greit pasidengia juodais degesiais, bet as tame nematau tragedijos ;)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11165: 2010 Rugpjūčio 25, 13:28:47 »

[/quote]
[/quote]

Lengvai kraiposo bet kaip reikia atitampyti tai sunkiai ir labiai sunkiai ji tamposi  :V

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11166: 2010 Rugpjūčio 25, 14:56:22 »
neiko ten pas mane nesusikraipyta... Dar reik paieskot tokios lygios V8.... - tai buvo dar viena prieszastis paimt ja, nes visur labai grazus tarpai... ir nekreiva...  Tik tarp vairuotojo ir keleivio duru kazhkox negrazus tarpas...

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11167: 2010 Rugpjūčio 25, 17:40:52 »
labai jau drasiai apie savo masina kalbi turint omeny kad nuo smugio ratai subirejo ir sake linko :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11168: 2010 Rugpjūčio 25, 19:32:27 »
Tik tarp vairuotojo ir keleivio duru kazhkox negrazus tarpas...

Tokia masina vadinama "bananas" ;)

Neprisijungęs zbignievas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11169: 2010 Rugpjūčio 25, 19:33:32 »
o tai del tu servisu, koks servisas vilniuje moka tvarkyt veskes ar kazka zino ?  ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11170: 2010 Rugpjūčio 25, 19:36:35 »
Imi servisus pagal sarasa ir atlik tyrima savo mieste - uzregistruok V8 remontui ar diagnostikai, pamatysi kad daugelis tave durnu palaikys, nes manys kad uzrasineji audi su V8 varikliu (pvz A8) nes apie V8 net nezinos :D
Jei rasi kas ja pazysta, paklausk dar karta ar tikrai zino sia masina, jei sukels pasitikejima - gali varyt :D

Neprisijungęs zbignievas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11171: 2010 Rugpjūčio 25, 19:52:15 »
na man daug kur vilniuj siulo detaliu nuo A8 :D va kodel dar sake kad 2 lamdazondai turi but ? ir iesko to antro pas mane bet neranda :D paskui sako cia kazkokia nedadaryta masina....

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11172: 2010 Rugpjūčio 25, 20:22:34 »
kaip nedaug kas su jomis vazineja - taip nedaug kas jas pazysta  ;)

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11173: 2010 Rugpjūčio 25, 23:06:44 »
Teko ir man cia Klaipedoj su tokiais susirudt -
"-cia 200 ane? ; 5000?
-ne, cia V8!
- tu man modeli sakyk, o ne varikli....."
Tai galop tenka duot zmogui uzmest aki i jos pasa, tai po to labai skersi visi ziuri  :-]
Ale smagu pasirodo pazaist su tokiais, bet ne tada kai reik duot tvarkyt, tada tai jau upvaziuoju as tokius "meistrus"  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11174: 2010 Rugpjūčio 25, 23:15:44 »
idomu ka rodytum jei ant tavo V8 dokumentu butu parasyta Audi 100, teko matyti vienos V8 dokumentus su tokiu uzrasu ;)