Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1784697 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
... berods karteri pramusiau :( (maza bala po auto...) ... Nuotaika 0, prisigeriau..., nes rinkau $ dezei bei kuro siurbliui... :( Dbr alyva keist ir karteri virint... :/ ... Viskas kainuos ~150lt...  ~60-70lt alyva + 50lt filtras + ~30lt virinimas... Visai netiketas gedimas... Gerai, kad bent iki savo "serviso" dovaziuosiu savo eiga...

Galiu pasakyt tik kad dar pigus filtras, nes mann ar ne 90Lt, tepalai irgi nebrangus cia pas tave 1ltr maziau nei 10Lt, o skardos virinima jau perdejai, ten kapeikos kainuos ;) Jei CST filtra pirksi jis iki 30Lt kainuoja, tai neverta permoket, o ant tepaliuko kapeiku negailek ;) jei buvai neseniai keites tepala tai geriau filtra sena palik, nei prastus tepalus susipilti ir po to sportuoti ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
alyva per "pazistama", filtras Mann..., virinimas - nzn...
o alyvai taupysiu... man to 3.6 nlb gaila :) Svarbiausia laiku keist :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 11, 13:19:54 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
... berods karteri pramusiau :( (maza bala po auto...) ... Nuotaika 0, prisigeriau...
...nemanai kad jau laikas tau keist masina...?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
... berods karteri pramusiau :( (maza bala po auto...) ... Nuotaika 0, prisigeriau...
...nemanai kad jau laikas tau keist masina...?

Nemanau, nebent kas nors pasiulytu ~5k lt , tada pagalvociau, kol deze nenuemiau. Kai sutvarkysiu deze ir pakeisiu kuro siurbli, manau dings noras ja pardavinet :)

Tai, o kdl gi visgi tureciau keist masina :) ??
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 11, 15:01:54 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
itariu pasiule del to, kad ji tau, sprendziant is postu, kelia daug kebulumu - tiek moraline, tiek finansine prasme :)

Chebryt, gal kas zinot kaip Gedi rast? :) arba tiksliau man labai idomus butu sprendimas ka jis dare su generatorium, pritaikydamas ji nuo a8 :V kiek ten visko darosi, ir kas nuo ko :V

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
foto su visom kitom man atrodo dingo is forumo, bet ar ne elektros skyriuje visa tai buvo, ten jokio stebuklo daryt nereikejo, tik tvirtinimo ausi ispjaut man atrodo biski, nes lyg ir netilpa ar liecia kazkas, bet perdarymo minimaliai, biski su turbinke ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai va ir susimasciau, kad maciau jog kazka biski padroze su bulgarke ir lyg ir suejo. Mano atveju reiktu dar skyva pasikeist, bet su salyga kad esu dejes v8 genera i 200 20v, tai mazu sueitu ir a8 i 200 20v :V
Maniskis 115A nuo v8 subludijo diodai, o 90A aiskiai per mazai  :/

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
O pas zylus stockas ne 110A?

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
http://www.facebook.com/group.php?gid=100139770039993&v=photos&so=30#!/group.php?gid=100139770039993&v=photos&so=30

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
itariu pasiule del to, kad ji tau, sprendziant is postu, kelia daug kebulumu - tiek moraline, tiek finansine prasme :)

Chebryt, gal kas zinot kaip Gedi rast? :) arba tiksliau man labai idomus butu sprendimas ka jis dare su generatorium, pritaikydamas ji nuo a8 :V kiek ten visko darosi, ir kas nuo ko :V
As tiesiog nekenciu kai kazhkas neidealu... Tai ir lb kamuoja ta deze... - sutvarkysiu ir nebus problemu :)  Nes negaliu pasidziaugt visa auto galia :)
O del finansiniu problemu - neturiu kuo skustis :) Kaip bedarbis visai nieko... :)
Aisku vazineju be draudimo, bet tfu-tfu-tfu dar ne karto nestabde :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 11, 21:23:31 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://www.facebook.com/group.php?gid=100139770039993&v=photos&so=30#!/group.php?gid=100139770039993&v=photos&so=30
stipru, bet 20v faros su v8 kapotu, tai labai nelabai :)
O ir kiti sprendimai, pvz pas zuvedriuka, kur kas graziau ,IMHO , ispildyta :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

As tiesiog nekenciu kai kazhkas neidealu... Tai ir lb kamuoja ta deze... - sutvarkysiu ir nebus problemu :)  Nes negaliu pasidziaugt visa auto galia :)
O del finansiniu problemu - neturiu kuo skustis :) Kaip bedarbis visai nieko... :)

va,shto i trebavalas dakazat ;)
Nesupyk, bet esi kamikadze. Man ne tiek svarbu kad mentai sustabdytu, man daug svarbiau butu jei susikloscius nepalankiom salygom nunesciau kokia apynauja Audi ;)

Domai, jei zinociau koks originalas pas zyla, ir kur ji toki gauti, tai manau isideciau, nors vistiek vilioja 120-150A :)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
stipru, bet 20v faros su v8 kapotu, tai labai nelabai :)
O ir kiti sprendimai, pvz pas zuvedriuka, kur kas graziau ,IMHO , ispildyta :)

Ta klima ten kaip baisiai nors man  :V :f

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį

va,shto i trebavalas dakazat ;)
Nesupyk, bet esi kamikadze. Man ne tiek svarbu kad patruliai sustabdytu, man daug svarbiau butu jei susikloscius nepalankiom salygom nunesciau kokia apynauja Audi ;)

Domai, jei zinociau koks originalas pas zyla, ir kur ji toki gauti, tai manau isideciau, nors vistiek vilioja 120-150A :)
aš pats nežinau koks pas mane dabar. Kai pirkau zylą bagažinike mėtėsi aparadytas 110a generas. Tai meistrui tėvukas parodė, tai jei gerai perpasakojo tai sakė kad labai geras generas bet nudėgę rotoriaus kontaktai prieinamoje vietoje. Tai kaip supratau - brūkšt brūkšt lituokliu ir geras daiktas. Kaip yra iš tikro - reik žiūrėt. Tai gal ir galiu perleisti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Generatoriu pas A8 yra ir 120A ir 150A - pastaraji sunku rasti, kainos dazniausiai 1,5-3 kartus didesnes nei eilinio 120A generatoriaus.
Kiek maciau foto, tai tik variklio ausis pasislifuoja, nieko rimto. Pas pati mane bagazinej jau keli menesiai voliojasi 150A generatorius, taciau vis neprisiruosiu ideti :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Generatoriu pas A8 yra ir 120A ir 150A - pastaraji sunku rasti, kainos dazniausiai 1,5-3 kartus didesnes nei eilinio 120A generatoriaus.
Kiek maciau foto, tai tik variklio ausis pasislifuoja, nieko rimto. Pas pati mane bagazinej jau keli menesiai voliojasi 150A generatorius, taciau vis neprisiruosiu ideti :)
o kiek tu 120A kaina?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
dazniausiai apie 100-150Lt, bet jei rasi kas parduoda ir nezino kad 150A yra retesnis gerokai, tai turi sansu rasti uz gera kaina, man pavyko ir sumokejau 80lt :D
Per 30-50 skambuciu esu rades tik 2 150A generatorius po 250-300Lt, o trecias buvo laimingas :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasiėmiau 120A nuo a8, bandysim taikyt, pritaikyt  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pries tai siulyciau issibandyti kai jis dirba su apkrova ir ar nebus is jo kevalas ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pries tai siulyciau issibandyti kai jis dirba su apkrova ir ar nebus is jo kevalas ;)
yra galimybe grazint - savi galai :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jei turi salygas apkrauti tarkime 100A generatoriu ir matysi kiek jis dar tekrauna, tada kita kalba (y)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jei turi salygas apkrauti tarkime 100A generatoriu ir matysi kiek jis dar tekrauna, tada kita kalba (y)

Siulai nuvezt patikrai? :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Draugiskai - jo, busi ramus, tai nedaug kainuoja, prijungia prie stendo, deda apkrova ir viskas tampa kaip ant delno aisku ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Draugiskai - jo, busi ramus, tai nedaug kainuoja, prijungia prie stendo, deda apkrova ir viskas tampa kaip ant delno aisku ;)
na gal ir taip reiks padaryt, kad paskui nereiktu be reikalo skyvu atgal atkalinet :D

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
 :D :D :D o cia jau teisingas mastymas  :-] :-] :-]