Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1788756 kartus)

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10275: 2010 Gegužės 17, 23:50:18 »
Uzteko man paziuret kaip vyko veiksmas su Noone veske kad atsoktu noras visa isrinkineti ir surinkineti. Daug ten joje sunaudojo ir prakaito ir pinigu ir laiko.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10276: 2010 Gegužės 18, 00:03:12 »
Jeigu žinočiau kad už tuos 7000lt padarys tikrai, kaip priklauso, tikrai sumokečiau

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10277: 2010 Gegužės 18, 01:07:27 »
Jeigu žinočiau kad už tuos 7000lt padarys tikrai, kaip priklauso, tikrai sumokečiau
jeigu kas is audi gamyklos israsytu koki kebula uzsilikusi nauja, nudazyta.... :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10278: 2010 Gegužės 18, 08:35:34 »
na kaip ir minejau - jei kalbat kad tai yra tie, kurie padaro viska kaip reikia - tada sveikintina, ir suma atitinka atlikta darba. Tik va kaip ta zinoti, kai masinai ~20 metu, o ji turi zidiniu labai daug ir dar biski :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 18, 08:55:44 sukūrė quattre »

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10279: 2010 Gegužės 18, 08:51:28 »
reikes ir man totalinio dazymo, nes juodai dazyta ir tik siaip sau, ned durelio tarpai nenudazyti, plius masinoj isviso yra trys spalvos  :D TA reiks tik uz lt praeit, nes antraip sakys "atvaryk man melyna auto, kaip ant paso ir parasyta, o ne juoda"  :) LOMK3, lauksiu ir as kaip ten pas tave viskas pasiseks, irn oretus pamatyt siek tiek foto is tu darbu, kaip ji pliko atrodo, tiek viduj tiek varikliu skyriuj, na ko gero iskart pasiimk 8GB kortele fotikui  (v)  :D :D :D

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10280: 2010 Gegužės 18, 08:53:47 »
na kaip ir minejau - jei kalbat kad tai yra tie, kurie padaro viska kaip reikia - tada sveikintina, ir suma atitinka atlikta darba. Tik va kaip ta zinoti, kai masinai ~20 metu, o ji turi zidiniu labai dauk ir dar biski :)
taip ir buna sitam reikale kad suzinai "posle vsech" :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10281: 2010 Gegužės 18, 08:56:32 »
reikes ir man totalinio dazymo, nes juodai dazyta ir tik siaip sau, ned durelio tarpai nenudazyti, plius masinoj isviso yra trys spalvos  :D TA reiks tik uz lt praeit, nes antraip sakys "atvaryk man melyna auto, kaip ant paso ir parasyta, o ne juoda"  :) LOMK3, lauksiu ir as kaip ten pas tave viskas pasiseks, irn oretus pamatyt siek tiek foto is tu darbu, kaip ji pliko atrodo, tiek viduj tiek varikliu skyriuj, na ko gero iskart pasiimk 8GB kortele fotikui  (v)  :D :D :D
tai spalva tech pase pakeisk ir viskas :V

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10282: 2010 Gegužės 18, 08:58:40 »
Blizguti, ta veeskes melyna neretai atrodo kaip juoda, tad prie tam tikro apsvietimo galima ir gincytis ;)

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10283: 2010 Gegužės 18, 11:27:05 »
Bandziau keist spalva jau prisiregistruojant, bet kei pradejo tikrint kebulo numerius tai issiaiskino kad juodos spalvos kebulas kaip tais neisregistruotas nuo kitos masinos (bala zino kurios) paskui eina melyno kebulo nr kuris jau mano  :D po to yra zalios spalvos, o jos nr nerado  (!?) istikruju kaip ir melyna auto nusipirkau, ne kokia kita, tai ir galvoju kad ladna jau, bus total melyna bet jau lb lb graziai suzaidus su spalvu gama, kad vos eitu suprast jog cia melyna  8-P (tokia mano planai)

Buvau nuvaziaves ryte, kai dar aprasojus buvo, tai tiesa sakant nebuvo net atkeipe demesi kad ji turi melynumo, tai reiskia kad jie laisvai dris gincytis jog pas mane juoda, o ne melyna  8:8 tai vargu ar pades ir tas tam tikras sviesos apsvietimas  :V

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10284: 2010 Gegužės 18, 14:09:57 »

nuo mano namu iki ten ir atgal 60 km  :/ bet keleta kartu nuvaziuosiu ir butinai pafotkinsiu  (h)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10285: 2010 Gegužės 18, 14:20:11 »
as esu pasinaudojes tu dazytoju paslaugomis,darbo kokybe - nepriekaistinga...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10286: 2010 Gegužės 18, 14:21:22 »
Fotikas kokybes neparodys, blizges ir tiek. Gyvai matosi visi tarpukai, duru, kapotu kanteliai, uzdazymai, ka kalbeti apie paruosimo pada ant ko ir dazosi...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10287: 2010 Gegužės 18, 14:22:43 »
tik man kazkodel atrodo kad protingiau butu investuot tuos 7k i tech stovi,bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas...

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10288: 2010 Gegužės 18, 14:24:23 »
nepulsiu irodineti nieko, cia tik mano nuomone. 7000 Lt su visais isrinkimais surinkimais yra NEZMONISKI pinigai :) blin kiek per gyvenima yra isardytu ir nudazytu pilnai amerikonu, tai cia man kosminiai skaiciai ziurint dabar :D

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10289: 2010 Gegužės 18, 14:39:06 »
Na gal ir negrazu bet turesim labai gera palyginima.Mano ir sita.As mokejau vien tik uz dazyma medziagas ir pavirinima. Jei atmintis neapgauna 3500lt
papildomai kainavo transportavimas(traliukas) isardymas surinkimas,Papildomos kebulo detales dazymo metu.
Viso gavosi apie 4500Lt(neskaitant visokiu platsmasiuku kurie luzo ardymo metu)
As neesu patenkintas tai ka gavau.Buvau po dazymo pas tuos dazytojus man labai gerai parode mano dazytojo klaidas.
Bus puiki proga pamatyti ar neuzmirso ka rode ir kaip patys padarys.
Klaidos kurias pastebejom :
 ta vidines duru puses surudijusios ir liko.(as neperspejau kad reikia nudazyti)
po buferiais irgi rudis paliko , sake gi niekas nemato.
taip pat kapoto pats krastas kabo dazu lasai( irgi sako gi niekas nemato nesvarbu kad tau uz rankos kliuva)
dabar jau nusilupo nuo gravitekso lakas apatiniai slenksciai( kodel ji lakavo ?)
po dazymo dar karta daze bagazine ir galini buferi (  bagazine suskilinejo o buferis nusilupo) pasak dazytojo buvo seniau blogai nudazyta ir jis nekaltas. (sako nejaugi dabar man reikia ta bagazine iki metalo skusti gi sena masina viskas cia tau surudys)
Tai va tokie nuotykiai.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10290: 2010 Gegužės 18, 14:42:14 »
tik man kazkodel atrodo kad protingiau butu investuot tuos 7k i tech stovi,bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas...

Sitos kebulas kol kas labai prastam stovy  :/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10291: 2010 Gegužės 18, 14:47:35 »
Na ~20m masinos kebulas ir negali butu superinis ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10292: 2010 Gegužės 18, 15:11:39 »

Sitos kebulas kol kas labai prastam stovy  :/

pas kiekviena savi prioritetai ir tiek..as pats muzika dedu jau antrus metus,bet tai tas tai anas taip ir nelieka litu muzikai :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10293: 2010 Gegužės 18, 15:24:27 »
Kuo toliau, tuo labiau tampa aišku, kad prieš dažant, be smeliavimo neapsieisiu, ypač kai šiandien pas smeliuotojus pamačiau pilnai nusmeliuotą 300ZX kebulą :O reik pašalinti visus korozijos židinius iš metalo, ypatingai po galiniu bamperiu nes tai, kaip vežys, kad ir kaip gerai tu ji nusausinsi, užgruntuosi, ir uždažysi, jis vistiek iškils, praskels dažus, o tada jau patenka oras ir dregme, ir  grandinine reakcija...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 18, 15:26:03 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10294: 2010 Gegužės 18, 15:44:24 »
Kuo toliau, tuo labiau tampa aišku, kad prieš dažant, be smeliavimo neapsieisiu, ypač kai šiandien pas smeliuotojus pamačiau pilnai nusmeliuotą 300ZX kebulą :O reik pašalinti visus korozijos židinius iš metalo, ypatingai po galiniu bamperiu nes tai, kaip vežys, kad ir kaip gerai tu ji nusausinsi, užgruntuosi, ir uždažysi, jis vistiek iškils, praskels dažus, o tada jau patenka oras ir dregme, ir  grandinine reakcija...
Jei teisingai viską darant, kiek dar papildomai pinigų prisidėtų už smėliavimą, darant +- teisingai bet ne savom rankom? Neteko susidurti

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10295: 2010 Gegužės 18, 17:24:28 »
sako nejaugi dabar man reikia ta bagazine iki metalo skusti gi sena masina viskas cia tau surudys
Tai va tokie nuotykiai.

vat butent, baisiausias dalykas ir negarantas kad bus gerai, yra dazytojo POŽIÛRIS

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10296: 2010 Gegužės 18, 17:32:38 »
Visu pirma pradziai nurengti V8 iki totalaus kebulo - jau kiek litu reiks :D Aisku metu begy ir paciam tai galima padaryti :) O poziuris dazniausia buna toks: juk tavo masina sena - koks skirtumas kaip gavosi :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10297: 2010 Gegužės 18, 18:23:28 »
Visu pirma pradziai nurengti V8 iki totalaus kebulo - jau kiek litu reiks :D Aisku metu begy ir paciam tai galima padaryti :) O poziuris dazniausia buna toks: juk tavo masina sena - koks skirtumas kaip gavosi :D

tikiu, kad tas poziuris buna toks, bet gal bent sitoj vietoj, kuria visi rekomendavo, gerai padarys  ?!? bet vieta ir chebra vizualiai pasitikejimo nekelia  :-]

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10298: 2010 Gegužės 18, 19:51:41 »
nepamenu dabar kuri, bet cia diskutuojanti apie v8 klubieti  uzmaciau su auksiniu perechodu baltais lietniakais :) nepamenu kas turi pagal nick :-]

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10299: 2010 Gegužės 18, 20:40:02 »
nepamenu dabar kuri, bet cia diskutuojanti apie v8 klubieti  uzmaciau su auksiniu perechodu baltais lietniakais :) nepamenu kas turi pagal nick :-]
voisniz