Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1759943 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
kadangi mazai vaziuoju (o kai vaziuoju tai jau nekruizinu :D ), tai dujomis jau kokius 6 men nesinaudoju... tiek kiek vaziuoju dabar - vaziuoju bezinu.

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
O Lucifer kazkada rasiai, kad Tau rodo 09 klaida. Jei neklystu tai G62. As dabar paziurejau - pas mane ji yra. Isemiau davikli - pagal omus rodo gerai. Tu regis irgi sakiai, kad jis tvarkingas, tik klaida rodo. Ar issprendei tada sita?

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
kadangi patikrines davikli pamaciau, kad jis veikia gerai, o ir yra ateityje planu isimesti normalesne klima, tai galvos del to nebesuku. Tada daug darbu nuveikiau. Dar ismokau naudotis led diagnostika, tuo paciu radau ikista i rele saugikli, kuris ijungia diagnostini rezima, po jo pasalinimo is kart atsirado pagyvejimas ;) Dar tiesa klaidu tada nebuvo, todel ir prie G62 nebelindau ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
o ir yra ateityje planu isimesti normalesne klima
o kokia čia ta normalesnė būtų ? kas numatoma keisti pagal planus ?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Nu is A8 tos dvigubos ikisti tikriausiai nepavyktu, tai bent is A6(c4) dvieju ekranu ir su filtru ;) O keisti reiktu visa peciu su pravodke ir aisku klimos valdyma. Tokius darbus noreciau atlikti, nes esu nepatenkintas primityviu valdymu, kai beveik nieks nesikeicia ar AUTO ar kita funkcija ijungta, vistiek ta pati pucia, ir putimas per skirtingas skyles keiciasi reguliuojant temperatura (!?) nezinau ar cia viskas tvarkoj, bet ir a100/200 skyrlije daugelis nurode toki pati veikima ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
kadangi mazai vaziuoju (o kai vaziuoju tai jau nekruizinu :D ), tai dujomis jau kokius 6 men nesinaudoju... tiek kiek vaziuoju dabar - vaziuoju bezinu.
Negali tas buti priežastimi, kitaip pas mane ištisai gluša ir buka butų.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jus man pasakykit su senu klimatu lempute virš REC knopkes turi ištisai degti(įjungus žibintus) o kai įjungi užsidega ryškiau, ar degti neturi, ir užsidega tik įjungus funkciją?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
savaitgali galesiu paziureti :-] Bet man atrodo, kad siaip nesviecia o tik ijungus uzsidega. Nu turiu as du klimos valdymo blokus, jie skiriasi tuo REC migtuku, tai vienam tiksliai ijungus recirkuliacija uzsidega zalia lempute ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Nu is A8 tos dvigubos ikisti tikriausiai nepavyktu, tai bent is A6(c4) dvieju ekranu ir su filtru ;) O keisti reiktu visa peciu su pravodke ir aisku klimos valdyma. Tokius darbus noreciau atlikti, nes esu nepatenkintas primityviu valdymu, kai beveik nieks nesikeicia ar AUTO ar kita funkcija ijungta, vistiek ta pati pucia, ir putimas per skirtingas skyles keiciasi reguliuojant temperatura (!?) nezinau ar cia viskas tvarkoj, bet ir a100/200 skyrlije daugelis nurode toki pati veikima ;)

na kad taip ir turi veikti, kol salonas yra prisildomas pucia i langus ir kojas, kai salonas pasiekia "darbine" temperatura - atsidarineja centrines sklendes ir per ten pusti pradeda drugna ora, kuris tik palaiko temperatura. atsidarius langa ir atvesus salonui vel pradeda pusti silta i langus ir kojas....

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Jus man pasakykit su senu klimatu lempute virš REC knopkes turi ištisai degti(įjungus žibintus) o kai įjungi užsidega ryškiau, ar degti neturi, ir užsidega tik įjungus funkciją?
Ziba tik ijungus..

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ziba tik ijungus..
O vat pas Muką mašinoje pamačiau antrą varijantą ir jau kelintą savaitę man tai neduoda ramybes, reiks taip padaryti, nes nematoma ta knopkė

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Ziba tik ijungus..
O vat pas Muką mašinoje pamačiau antrą varijantą ir jau kelintą savaitę man tai neduoda ramybes, reiks taip padaryti, nes nematoma ta knopkė
pries tai mano turetoj ve8 ta lempute sviesdavo kaip ir dabartinej, ijungus recirkulecija ji sviecia riskiau isjungus blankiau, net nemaniau kad kitaip gali ir but
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 24, 16:09:12 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Idomu kaip tas padaryta, juk lempute tik viena, per varžas ar panašiai...

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
na jau naujiena :D :

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 24, 18:54:39 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
idomu - kdl ja tiek laiko parduot negali ?? Visai nieko atrodo, jei vaziuojanti :)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
va dar, viena is paskutiniu foto

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Echhhhh, pavarciau nuotraukas.... nostalgija uzpuole... pasiilgau ziemos :D

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 24, 19:43:07 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kokia žiema? 8:8 ar šiemet buvo žiema? :O :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Buvo :D bent musu krastas is ziemos seme viska ka ji gali duoti pilnais rieskuciais :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
tikiuosi nesupyksite uz mano issiliejima (patys kalti...)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
kur veskiu buvo gaila sita ejo torpedine ir nosim kelia skyne :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Ziba tik ijungus..
nebelabai susigaudau.... čia jūs apie šitą reikalą ?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9749.msg414171.html#msg414171

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
zemom apsukom vaziuojant trukcioja masina, pradzioj galvojau, kad kuro siurblys, bet dabar galvoju, kad nelabai. ka jus manot?
grįžtam prie reikalo  :D dar vienas nuotykis:
I was doing something at the passenger side head, car was running and we moved something a bit, fuel lines and plug wires.. and suddenly, engine started to run without misfiring and real good, no vibrating ..... as soon as i let go of the fuel lines, engine started to ran as it run before..
.... įdomiai... laabai idomiai  :) :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
is A6(c4) dvieju ekranu ir su filtru ;) O keisti reiktu visa peciu su pravodke ir aisku klimos valdyma. Tokius darbus noreciau atlikti, nes esu nepatenkintas primityviu valdymu, kai beveik nieks nesikeicia ar AUTO ar kita funkcija ijungta, vistiek ta pati pucia, ir putimas per skirtingas skyles keiciasi reguliuojant temperatura (!?) nezinau ar cia viskas tvarkoj, bet ir a100/200 skyrlije daugelis nurode toki pati veikima ;)

na kad taip ir turi veikti, kol salonas yra prisildomas pucia i langus ir kojas, kai salonas pasiekia "darbine" temperatura - atsidarineja centrines sklendes ir per ten pusti pradeda drugna ora, kuris tik palaiko temperatura. atsidarius langa ir atvesus salonui vel pradeda pusti silta i langus ir kojas....

na jeigu tu tikrai prisiruoši keisti visą tą sitemą ir PAKEISI, ir dar fotoreportažą pridėsi  :) tai tada .... tada teks kažkokį medalį galvoti tau  :D