Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1759181 kartus)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
14 litru? v8? mieste?  :) skamba kaip is fantastikos sferos..
as noriu pasakyti kad tai yra relu, aisku visada taipnevazineju buna kad ir i 20litru netelpu o pasmus kaime tik ir sliauzoti taip nes ner kur lekti

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Esu as mieste ir i ~13ltr tilpes, kas is to? Bet tai nei vaziavimas, nei realybe, tiesiog 40-50km/h sraigiavimas kauno gatvemis 01-03val nakties... kai nei eismo, nei sviesaforu... Galima isvartyti kad valandai uztenka ~5ltr kuro...

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
gerai kad pas jus yra kur isitiesti netaip kai pas mus o kai klai pedoje dirbdavau tai kitas reikalas gatves tiesios ilgos tik mink,beto as apie kuro sanaudas nieko nenoriu irodineti

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
as savo miestely taipat telpu i 13 ltr. bet uztenka nuvaziuot i koki Vilniu ir sanaudos pakyla iki 17-18... ir neriaikia fiestos su 1,1 varikliu zmona vazineja su astra 1.6 automatu, galit issivaizduot kai paimu kur pavaziuot, stovi, stovi ant pedalo ir kuro sanaudos pasidaro panasios kaip ve8 kol pripranti nemaigit to vargso pedalo :D

Neprisijungęs zbignievas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
na man ir buna kad vilniuj i 14 telpu per mesta bet buna kad i 20+ eina  :D

Neprisijungęs Dima`

• Įrašai: 327
    • Žiūrėti profilį
tada as prastas vairuotojas  :D nes pas save tokiu sanaudu nemates  :) mieste 20 ir + niekaip kitaip

Neprisijungęs zbignievas

• Žiūrėti profilį
dima pas tave 3.6 ar 4,2 ?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
4.2

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Tada visiškai normalu

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
  !! skubiai reikia temos 've aštuoni kuro sąnaudos' 

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nereikia

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
tikrai nereikia tokios temos, nes jau nekarta apie tai sneketa ir is to naudos mazai, nes vieni tvirtina vienaip, kiti tai neigia, o priezasciu skirtingu kuro sanaudu yra daug: nedidelis elektronikos gedimas, transporto kiekis skirtinguose miestuose, varavimo stilius ir t.t. Esme tame, kad jei as su savo v8 imu vazineti daznai (kasdien) tai desine koja igauna igudziu pastoviai neminti gazo pedalo taip smarkiai, bet jei isvaziuoju tik savaitgaliais arba reciau, tada ir vaziavimo stilius agresiveja. Nesu gatviu lenktynininkas, kad pastoviai nuo kiekvienos sankrizos skubeciau islekti pirmas, bet karts nuo karto uzsinoriu ;)

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
tikrai nereikia tokios temos, nes jau nekarta apie tai sneketa ir is to naudos mazai, nes vieni tvirtina vienaip, kiti tai neigia, o priezasciu skirtingu kuro sanaudu yra daug: nedidelis elektronikos gedimas, transporto kiekis skirtinguose miestuose, varavimo stilius ir t.t. Esme tame, kad jei as su savo v8 imu vazineti daznai (kasdien) tai desine koja igauna igudziu pastoviai neminti gazo pedalo taip smarkiai, bet jei isvaziuoju tik savaitgaliais arba reciau, tada ir vaziavimo stilius agresiveja. Nesu gatviu lenktynininkas, kad pastoviai nuo kiekvienos sankrizos skubeciau islekti pirmas, bet karts nuo karto uzsinoriu ;)
va butent visiskai teisingai kaip mini taip ir pili (+)

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
siandienos bandymo rezultatai:

uzpilta 25 ltr kuro, vaziuota pl kaip pensininko  :[ :-{ :-{ :-{ iki pastoviai perjungiant begi ties 2k apsuku. Mieste daugiau 80 nevaziuota. Pravaziuota tik 140 km. Kaip ne kaip, gaunasi apie 18 ltr/100 km  :V manau tokiu rezimu vaziuojant tai nera normalios kuro sanaudos V8. Ka jus manot? zemom apsukom vaziuojant trukcioja masina, pradzioj galvojau, kad kuro siurblys, bet dabar galvoju, kad nelabai. ka jus manot?

Neprisijungęs zbignievas

• Žiūrėti profilį
lemdazondas ? bet seip cia normalus tas tavo sunaudojimas, tas PL cia reiskia plentu ? ar kas ? nes jej vaziuoji pastoviu greiciu normaliu keliu tai kam perjungi begius nesuprantu. o jej per mesta tai vaziuodamas leciau daugiau kuro sunaudoji, nes dydesne apkrova 2 t masinai :) o va kaip vaziuoju 90-95 greiciu pastoviu ant lygaus kelio tai man rodo 7.3-8,5 litro ir tai rimtai ima, nes and 160 km pilu 20 litru ir dar lieka 2 litrus kai namo atvaziuoju.

• Žiūrėti profilį
jei cia man, tai tik taip vaziuodams sutaupau, nes vaziuodan\mas normaliai iki mzdg 3k apsuku pravaziuoju tik apie 150 km su 50 ltr benzo, cia tikrai nieko normalaus  (-)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei cia man, tai tik taip vaziuodams sutaupau, nes vaziuodan\mas normaliai iki mzdg 3k apsuku pravaziuoju tik apie 150 km su 50 ltr benzo, cia tikrai nieko normalaus  (-)
žvakes, liambda zondas, oro filtras?

• Žiūrėti profilį
žvakes, liambda zondas, oro filtras?

viskas, kas izvardinta keista nauja per kapitalini variklio remonta  :V reiks viska tikrint vel, o tai nesmagu vazinet. Pagal masinos elgesi panasu i tai, kad kazkas negerai su degimu, kita savaite ziuresim, parasysiu kas negerai buvo

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
vienas ve aštuni sąvininkas labai ilgai vargo ieškodamas priežasties didelio apetito benzinui, ir rado tą priežastį purkštukuose... :
Problem was injectors .. As they were not leaking and micro filter was clean, they would not flow. its like reason why fuel is lean, ecu goes to limp mode and starts to hold injectors open longer.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
siandienos bandymo rezultatai:

uzpilta 25 ltr kuro, vaziuota pl kaip pensininko  :[ :-{ :-{ :-{ iki pastoviai perjungiant begi ties 2k apsuku. Mieste daugiau 80 nevaziuota. Pravaziuota tik 140 km. Kaip ne kaip, gaunasi apie 18 ltr/100 km  :V manau tokiu rezimu vaziuojant tai nera normalios kuro sanaudos V8. Ka jus manot? zemom apsukom vaziuojant trukcioja masina, pradzioj galvojau, kad kuro siurblys, bet dabar galvoju, kad nelabai. ka jus manot?

lygiai ta pati beda :D trasa ~15l, miestas be kamsciu ~18 :D Prie zemu apsuku trukcioja :D

as tai bandysiu keist zvakes (nes tai reikia butinai padaryt), paskui pas elektrika, tada jau prie kompo ir tikiuos bus matyt kame problema :) Man atrodo, kad kazhkas del oro padavimo... Dar liamda nebandziau atjunkt...

hmmm, na zesim ir purkstukus po elektrikos tvarkymo :) - turiu viena komplekta atliekama, kaip tik PT varikliui :)

Gal ryt purkstukus pakeisiu, jei nepatingesiu :) O gal poryt....
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 24, 01:42:26 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Man kas labiai patiko v8, kad uzmiestyje ar vaziuojant nuo 90 iki 120km/h kuro sanaudos nelabai skiriasi ;)

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Kas cia pasidare.. Pas mane irgi bedos prasidejo. O prasidejo viskas nuo to, kad zonda pasikeiciau praejusia savaite. Tada istrynem klaidas, viskas O.K. Kita diena jau vel kazkaip ne taip vaziuoja.. Istrynem klaidas vakar. Nu ledas masina - tik kickas nelabai suveikia.. Siandien vel kaip slapia kempine ant kelio.. Ir kaip minejo, prie zemu trukcioja.. Vaziuoji 80, spaudi ir taip lyg uzpiltu.. Paskui isivaziuoja - lyg gerai. Bet viskas kartojasi.
 Blin, pries tai taip smagiai vaziavo.. Taip ilgai bedu neturejau rimtu. Sanaudu vidurkis (jei jau cia kalbam ) 13 buvo.
Tai va. Pasigyriau ir as savo problemom :D
Bet skant - testuoti, testuoti... :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
.... tai gal Mažeikiai su benzu užchaltūrino  :)
o čia toks neblogas straipsnis apie liambdos ir purkštukų sąryšį, nors ir apie Jaguar'ą, bet esmė ta pati
http://www.jaguarfuelinjectorservice.com/02%20sensors%20and%20injectors.htm

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
prie zemu pas mane irgi glusa pasidare baisiai, bet as kolkas nurasiau ant to, kad retokai ja pakeliu ir kad baisiai dregna visur ir del temperaturu svyravimu diena/nakti kondensuojasi dregme.

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
prie zemu pas mane irgi glusa pasidare baisiai, bet as kolkas nurasiau ant to, kad retokai ja pakeliu ir kad baisiai dregna visur ir del temperaturu svyravimu diena/nakti kondensuojasi dregme.
Bet Tu lyg dujom vaziuoji..