Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1759238 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Su multimetru abu kontaktus patikrini, kai bakelis tuščias, kontaktai uždaryti, kai pilnas - atviri

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Na ka, apžiurėjom Zbignievo mašiną ......
bet kad nieko nesimato "ataskaitoje" apie sąvininko nusiskundimus dėl apsukų svyravimo, variklio kaitimą, el.ventiliatoriaus darbą  ?!?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Apsukų svyravimas periodinis, apžiuros metu jo nebuvo, vieną kartą buvo užgesęs variklis iškart po užkurimo, kas yre vienas iš kiauros bloko ventiliacijos požymių, kaip ir sakiau, reiks detaliau apžiureti, kiek matesi galine žarna nekiaura, bet priekyje neoriginali įdeta tiesi, ir ties išlinkimu savaime suprantama susispaudus,  įkaitinti variklio progos nebuvo, anaiptol, darbine temperatura renkama pakankamai lėtai, ko priežastis 90proc bus termostatas, elektrinio ventiliatoriaus darbo netikrinom, nera reikalo, pirmiausiai reik pakeisti zondą, paskuj bus lendama toliau.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi lempos nesikiloja, nors vakumas sujungtas. Bus idomu suzinoti sios problemos sprendima, nors nenaudoju tos knopkes niekad. Dar reiks ir tas slangas patikrinti, nors jokiu gesimu nera, bet profilaktiskai ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Na lempu reguliavimas tikrai veike toj masinoj... O liamda tiesiog atjunkt galima... - PT su atjunkta lemda normaliai veikia, tik nezymiai kuro sanaudos padideja, kaip pastebejau...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 22, 02:39:46 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na lempu reguliavimas tikrai veike toj masinoj... O liamda tiesiog atjunkt galima... - PT su atjunkta lemda normaliai veikia, tik nezymiai kuro sanaudos padideja, kaip pastebejau...
Tas nežymiai tai maždaug 2 litrai...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
prie esamu 20, tai tik 10% :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
prie esamu 20, tai tik 10% :D
Esami yra 16-17 mišriai PT automatui (+)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
nu pas mane kai buvo lemdos laidai nutruke teko vazineti bejo kol susilitavau tai mieste i 15 litru i tilbdavau ramiai vaziuojant o su pajunkta lemda reikia 14 litru bent jau taip pas mene yra

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na aš kalbu apie važiavimą o ne šliaužiojimą :D

Neprisijungęs Dima`

• Įrašai: 327
    • Žiūrėti profilį
14 litru? v8? mieste?  :) skamba kaip is fantastikos sferos..

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Plungėj įmanoma :) mano esas ten turbūt vos 10ltr valgytų  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Nepamirskit, kad esame is skirtingu miestu, juk skiriasi svisoforu ir transporto priemoniu kiekis, bei atstumai ;)

Neprisijungęs zbignievas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
beto ka gera ideja dave Grishman kad reikia daugiau oro pripust i padangas pas mane jau per mazai jo tai kartais jauciasi keistas vaziavimas, tai va sen jau antra diena kaip Grishman istrine klaidas del lemdos, idomu tai kad apsukas normalei laiko, beto kai silta masina irgi gerai kuresi o ne kaip anksciau po 3 karto, kas keista temperatura tokia kaip buvo pries problemas nekyla taip greit. del to kad kazkas stuksena preki tai girdisi nedaug bet yra garselis, pries pora dienu nusipirkau is belarusijos degalu 92, na vaziuoja kaip ir su 98 kazko nejauciu skyrtumo, tesa piliau su papildomais filtrais is karnistru, na spalva irgi gera tu degalu o kaip Grishman sake smarves nejuto is duslintuvo. tai va dabar keisim lemda ir ziuresim kas toliau bus, lempu regulavimas ligtais nereikalingas man  cia daugiau del tech apziuros gal privestru, tik idomu butu pasikrapstit del ko ten neveikia slangai lig yra, bet masina matosi buvo po avarijos nes preki matosi sulamditas buvo tai gal keite lempas o kazko neprijunge prie jo, nebent paimt atskira lempa ir ta slangeli  prijungt paziuret kaip kas.
Aciu Grishman uz patikrinima lenkai valdo  :) rasyk kas ten su lemdazondu surasi.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
lenkai valdo 
tavo postas būtų pakankamai juokingas ir be šių žodžių ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
lenkai valdo 
tavo postas būtų pakankamai juokingas ir be šių žodžių ;)
(+) :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
beto ka gera ideja dave Grishman kad reikia daugiau oro pripust i padangas pas mane jau per mazai jo tai kartais jauciasi keistas vaziavimas, tai va sen jau antra diena kaip Grishman istrine klaidas del lemdos, idomu tai kad apsukas normalei laiko, beto kai silta masina irgi gerai kuresi o ne kaip anksciau po 3 karto, kas keista temperatura tokia kaip buvo pries problemas nekyla taip greit. del to kad kazkas stuksena preki tai girdisi nedaug bet yra garselis, pries pora dienu nusipirkau is belarusijos degalu 92, na vaziuoja kaip ir su 98 kazko nejauciu skyrtumo, tesa piliau su papildomais filtrais is karnistru, na spalva irgi gera tu degalu o kaip Grishman sake smarves nejuto is duslintuvo. tai va dabar keisim lemda ir ziuresim kas toliau bus, lempu regulavimas ligtais nereikalingas man  cia daugiau del tech apziuros gal privestru, tik idomu butu pasikrapstit del ko ten neveikia slangai lig yra, bet masina matosi buvo po avarijos nes preki matosi sulamditas buvo tai gal keite lempas o kazko neprijunge prie jo, nebent paimt atskira lempa ir ta slangeli  prijungt paziuret kaip kas.
Aciu Grishman uz patikrinima lenkai valdo  :) rasyk kas ten su lemdazondu surasi.

buvau ~120-140 greiciu ant mazo bordiuro nakti uzsokes, kai uzsiziopsojau, desiniu ratu priekiniu, tai siek tiek sparnas islinko - atsirado tarpas tarp sparno ir kapoto, nes r18 ratas dave is apacios :D . Bei jei pastebejai VIN ant televizoriaus, skiriasi nuo VIN ant kebulo :) . Gal po manes, ja kas nors sulamde..., nes nebuvo jokiu tarpu :) Su ja TA praeidinejau... foto daryta 2008.10.01

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 22, 18:01:19 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zbignievas

• Žiūrėti profilį
lenkai valdo nes mes su Grishman lenkai :P o del foto tai jo prekis buvo dauztas, bei kur dingo V8 zenklukas ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jega pirkti V8 turinti varikli, 250-280Ag su simtais niutonu, sedeti dvitonej kartvej su automatne deze, quattro ir t.t. ir matyti tik viena rodikli - mazos kuro sanaudos... Nafik tas arkiu skaicius jei su ja vazinejama kaip su fiesta 1,1 ?? :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
nu su v8 vaziuot kaip su fiesta 1.1 manau is musu nei vienas nesugebetu, nebent kurio nors zmona ar drauge ;)

Neprisijungęs zbignievas

• Žiūrėti profilį
nuo kalno rededama puciant palankiam vejuj man rodo 0 litru kad ima :D  :H

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
jei kalsi parkinga taip riededamas - labai ilgai 0 ims :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
nu su v8 vaziuot kaip su fiesta 1.1 manau is musu nei vienas nesugebetu, nebent kurio nors zmona ar drauge ;)
Paskaicius tema kartais kitaip atrodo :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Malonu, bet čia nera kažkokis tai nacionalistų forumas tai daugmaž apsiribojam ties mašinom (+)