Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1744941 kartus)

Evaldas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1525: 2007 Lapkričio 03, 10:39:57 »
man kur gedis dave irgi graziausiai paskutinis atrodo, taciau kur grishman imete salona,tai ten isvis nesveikas, bet ten kaip matau ir siaip kazkoks tiurlingas uzdetas, pvz ziedai ir t.t.  :G  (+)

Žiedai ir pas mane yra. O vairo tokio tai norėčiau. :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1526: 2007 Lapkričio 03, 11:23:47 »
Ir dar - jei rašo, kad mašina yra be to dulkių ir žiedadulkių filtro, tai vadinasi nebus jo kaip ir įdėt, nes nebus tų dalių,
kurios jį laiko nr. 75; 76; 78; 79; ir 80 ?? ?? kaži teisingai mąstau ??
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=090&unit=BB3046BE

Tai kad cia filtras pavaizduotas ten kur pas mus kondicionieriaus agregatai stovi... ar as ka ne taip inziuriu? as kaip suprantu, jeigu su kondisinu, tai filtro kaip ir neidesi?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1527: 2007 Lapkričio 03, 11:49:52 »
Ir dar - jei rašo, kad mašina yra be to dulkių ir žiedadulkių filtro, tai vadinasi nebus jo kaip ir įdėt, nes nebus tų dalių,
kurios jį laiko nr. 75; 76; 78; 79; ir 80 ?? ?? kaži teisingai mąstau ??
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=090&unit=BB3046BE

Tai kad cia filtras pavaizduotas ten kur pas mus kondicionieriaus agregatai stovi... ar as ka ne taip inziuriu? as kaip suprantu, jeigu su kondisinu, tai filtro kaip ir neidesi?

seip teisus.kaip buna AC nebuna oro filtro.Cia pas visas senesnes audi taip.Seip filtras dedasi ant to varikliuko galima sakykiti.kodel jisai nesideda kaip yra AC negaliu tiksliai pasakyt gali but kad del sklendziu ar pan.Bet faktas kaip sakai yra AC nera Filtro
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1528: 2007 Lapkričio 03, 12:12:30 »
nu kad jam kaip ir vietos nebelieka visiskai kai AC yra....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1529: 2007 Lapkričio 03, 12:53:34 »
Pas A6 C4 jau yra pritaikytas plonas plokscias filtras, kishasi tiesiai i kondicionieriaus dali, kazkada galvojau pabandyti perstatyti, bet kazkaip neradau viso sveiko pokapotinio A6 bloko
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 03, 23:19:18 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1530: 2007 Lapkričio 03, 23:55:35 »
Nebent va toks varijantas, kombinuotas su pagrazintu skydeliu visai patinka :G bet kazkaip neprasideciau vien del vairo kainos :-]
kaina naujo apie 1,6klt., bet tai kiek dar reiks perdarinėt ?? ?? ?!? šitą foto irgi norėjau įmest, bet kažkaip neradau(praleidau) ant greičio savo archyve. o su skydelio pagražinimu tai reiktų užsiimti  (+) (+) tik kažin baltas skydelis ne gražiau ??  Oo)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1531: 2007 Lapkričio 04, 00:53:45 »
man tai ziauriai gerai atrodo pusiau medinis vairas...noreciau pasidaryt toky... :H

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1532: 2007 Lapkričio 04, 01:15:26 »
aga, tas rimciausiai ir man atrodo, Norvego ir toks neblogas, tik sake neparduoda :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1533: 2007 Lapkričio 04, 21:01:41 »
nu ir kaip Jums toks daikčiukas ??  :s  :s  :s 8:8
per eBay'jų vokiečio užklausiau:"Will You send this item to Lithuania??"
gavau atsakymą:"Where is Lithuania??In England??"
 :O :O :O  (!?)  (!?)  (!?)  (!?) :O :O  :[  :[  :-{ :-{ :-{  (z) (z) (z) (z) (z)
 :E :E
Nusiunčiau atsakymą:
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=Where+is+Lithuania&meta=
Žodžiu........nėra žodžiųųųųųų.....P.....C

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1534: 2007 Lapkričio 04, 21:49:24 »
 :D :D :D Kazkaip jau susidures pora kartu su tuo, arba ir uzsienyje pasitaiko nerashtinguju, arba tokie jau mes esam - mazi, smulkus, nepastebimi :[ (aa)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1535: 2007 Lapkričio 04, 22:06:58 »
dazniausiai vakarai mano, jog esam Rusijos gludumoj ir, faktas, vis dar po ju sparneliu. pradzioj vis aiskindavau tokiems, kibdavau i atlapus, bet pavargau kariaut...  ff

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1536: 2007 Lapkričio 04, 23:44:41 »
Pas A6 C4 jau yra pritaikytas plonas plokscias filtras, kishasi tiesiai i kondicionieriaus dali, kazkada galvojau pabandyti perstatyti, bet kazkaip neradau viso sveiko pokapotinio A6 bloko

ant mano ex dyzelio tai buvo brangiausias filtras... :)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1537: 2007 Lapkričio 05, 11:40:18 »
kazkas shito vairo nori :D?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1538: 2007 Lapkričio 05, 11:42:08 »
Tas vairas man labai panašus į tuos, kur senukuose sukabinti :D

Donce

• Svečias
« Atsakymas #1539: 2007 Lapkričio 05, 12:11:46 »
hi hitler! zadu pasirodyti per meeta su savo 3,6..gal butu imanoma susireguliuoti laida ir kompa, diagnostikai? :s

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #1540: 2007 Lapkričio 05, 13:31:46 »
Laba Visiems!
  Be daug vertingu patarimu is Jusu puses, savo senojo variklio ir,beje,dar ir Jusu deka tapau tikra internetine zvaigzdele! (h)Jau tiek demesio man tikrai niekas nebuvo skyres! :)O jei rimtai,tai gal ir gerai,kad ta senaji motora paimete analizei.O jei kas tiks-tikrai naudokite.Geriems zmonems-negaila.
  Man paciam sunku spresti,ar galima buvo ta senaji prikelti,ar ne.Siaip tu galvu remontas su visais"pribambasais" ne ka pigiau kainuotu nei sumokejau uz ta tipo geresni motora.Beje,ta varikli perdejo meistras,kuris taip pat kazkada panasiu i Jus fanu buvo,tad tikrai didele tikimybe,kad viska padare gerai.Na,bent jau taip tikiu.Aisku,laikas viska parodys-arba kaifuosiu,arba vel kazka taisyti teks...
  Dar vienas dalykas-Jus ismanote variklius,turite kur taisyti,as-ne.Tad ir nera man kitokio pasirinkimo.Juk kiekvienas is musu kazkur laimi,o kazkur...pralosia...
  Noriu dar Jusu paklausti.Seniau pastebejau toki dalyka:kazkas "cipsi"galiniu amortiku teritorijoje.Siaip visus amortizatorius man perziurejo ir sake,kad tikrai geri.Esme ta,kad kai pravarai per lietu ar vandeni-tie pauksteliai issilaksto ir -tyla.Pradziusta-ir vel "girgzt-girgzt".Gal ten kokios gumos ar apsaugos lieciasi?Dar pastebejau kartais toki slykstesni garsa is galinio tilto vidurio.Kazkas panasaus i smulkia vibracija.Tik ji ne visa laika buna-tai atsiranda,tai dingsta.Gal jau pjuvenos galiniam reduktoriuje baigesi nuo tada kai man ja pardave? :-]
  Dar ir su aut. deze neaiskumai atsirado.Siaip viskas normaliai,bet kartais nestipriai padungsi kai atleidi gaza ir vel ji spusteli.Ypac apie 2000apsuku.Prie siu apsuku dar kai atleidi gaza,masina juntamai ir tarsi priverstinai ima leteti-toks jausmas,kad truputeli stabdzius spaustum.
  O pagrinde tai supratau ir tikrai isitikinau,kad rimtesniu zinovu kaip Jus cia tai tikrai nera kur ieskoti.Tad reikes rasti laiko ir po
algu dienos saviske pas Jus atvaryti masinei apziurai!
  Pagarbiai-as

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1541: 2007 Lapkričio 05, 13:51:36 »
Cypsi gale ?  :) labai pazystamas jausmas  :D :D Taigi dabar tau siek tiek statistikos: Bajoro V8 - cypsi gale, No One V8 - cypsi gale, Bieso (mano) V8 - cypsi gale. Po lietaus nebecypsi kuri laika. Taigi pagal statistika is tryju trys :) O cypsi ten gumos, dalinai problema padeda ispresti ju sutepimas. Cia greiciausiai gamyklinis "bugas" sio modelio.

Del variklio tema dar nebaigta, nera laiko dabaigti nuotraukas ir aprasymus sudeti, bus paskelbtas ir galutinis verdigtas ir diagnoze, bet siek tiek veliau.

Del to kad zadi pasirodyti tai laukiam ziniu - padesim kuom galesim

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #1542: 2007 Lapkričio 05, 14:04:30 »
Tai kai alga gausiu-tada ir sukontaktuosime. :)O ta masinos nuotrauka jau personaliai man skirtam skyrelyje-ne maniskes.Maniske tokio rudo lyg perlamutro.Klausete,kiek anksciau kuro su anuo varikliu valge.Siaip i darba is Kauno i Vilniu vazinejant ir mastant i gatviu "tampaksus" nepapult-i 15ltr. kvapo/duju/ visada tilpdavau.Uzvedinedavau tik benzinu.Bet jau dumo tuo metu mesdavo-kaip desantine tankete!Su siuo dabartiniu varikliu trauka-tikrai geresne,bet va dabar del aut.dezes klausimeliai kilti pradejo,apie kuriuos siandie anksciau rasiau. (h)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1543: 2007 Lapkričio 05, 14:10:51 »
Na del automato tai tik gyvai apsiziurejus kaska pasakyt galima butu.

Na ir beje greiciu dezes tepalo lygis patikrintas po variklio keitimo siek tiek pravaziavus?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1544: 2007 Lapkričio 05, 18:32:31 »
Cypsi gale ?  :) labai pazystamas jausmas  :D :D Taigi dabar tau siek tiek statistikos: Bajoro V8 - cypsi gale, No One V8 - cypsi gale, Bieso (mano) V8 - cypsi gale. Po lietaus nebecypsi kuri laika. Taigi pagal statistika is tryju trys :) O cypsi ten gumos, dalinai problema padeda ispresti ju sutepimas. Cia greiciausiai gamyklinis "bugas" sio modelio.

Del variklio tema dar nebaigta, nera laiko dabaigti nuotraukas ir aprasymus sudeti, bus paskelbtas ir galutinis verdigtas ir diagnoze, bet siek tiek veliau.

Del to kad zadi pasirodyti tai laukiam ziniu - padesim kuom galesim
Pas mane necypsi (be) juodoje V8 cypsejo, kariavau ilgai ir nuobodziai, viska sutepiau ir tyla.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1545: 2007 Lapkričio 05, 20:51:37 »
nebecypsi ir mano, bet ateis laikas- vel cypses, taciau vel gaus tepalu ir vel bus uztildyta.

Norvegai, parduok vaira (aa) o jei ne- zinau kur stovi masina :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1546: 2007 Lapkričio 05, 20:55:33 »
nebecypsi ir mano, bet ateis laikas- vel cypses, taciau vel gaus tepalu ir vel bus uztildyta.

Norvegai, parduok vaira (aa) o jei ne- zinau kur stovi masina :D

Tu čia rimtai tokį vairą sumastei į V8 kišti??? Jau tad geriau audi sport orginalo nuo S2 ar pan paieškok, bus nors prašmatniau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1547: 2007 Lapkričio 05, 21:32:33 »
sportinis vairas man in V8 (-) O mazesni is vis borto kompa uzstoja...  Dabar is vis Beskes stovi :-] tad tyliu is gedos :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1548: 2007 Lapkričio 05, 21:35:20 »
sportinis vairas man in V8 (-) O mazesni is vis borto kompa uzstoja...  Dabar is vis Beskes stovi :-] tad tyliu is gedos :D

Nu matyt ne apie tą pagalvojai, kokį galvoje turėjau. :D Nu bet tokio kaip foto tai irgi geriau nedėk.

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1549: 2007 Lapkričio 05, 22:16:13 »
gal kuris nors ardes klimos mygtukus? mane domina kokios ten lemputes stovi ju apsvietime ar ten diodai prilituoti?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 05, 22:18:07 sukūrė audiofanas »