Laba Visiems!
Be daug vertingu patarimu is Jusu puses, savo senojo variklio ir,beje,dar ir Jusu deka tapau tikra internetine zvaigzdele! (h)Jau tiek demesio man tikrai niekas nebuvo skyres! :)O jei rimtai,tai gal ir gerai,kad ta senaji motora paimete analizei.O jei kas tiks-tikrai naudokite.Geriems zmonems-negaila.
Man paciam sunku spresti,ar galima buvo ta senaji prikelti,ar ne.Siaip tu galvu remontas su visais"pribambasais" ne ka pigiau kainuotu nei sumokejau uz ta tipo geresni motora.Beje,ta varikli perdejo meistras,kuris taip pat kazkada panasiu i Jus fanu buvo,tad tikrai didele tikimybe,kad viska padare gerai.Na,bent jau taip tikiu.Aisku,laikas viska parodys-arba kaifuosiu,arba vel kazka taisyti teks...
Dar vienas dalykas-Jus ismanote variklius,turite kur taisyti,as-ne.Tad ir nera man kitokio pasirinkimo.Juk kiekvienas is musu kazkur laimi,o kazkur...pralosia...
Noriu dar Jusu paklausti.Seniau pastebejau toki dalyka:kazkas "cipsi"galiniu amortiku teritorijoje.Siaip visus amortizatorius man perziurejo ir sake,kad tikrai geri.Esme ta,kad kai pravarai per lietu ar vandeni-tie pauksteliai issilaksto ir -tyla.Pradziusta-ir vel "girgzt-girgzt".Gal ten kokios gumos ar apsaugos lieciasi?Dar pastebejau kartais toki slykstesni garsa is galinio tilto vidurio.Kazkas panasaus i smulkia vibracija.Tik ji ne visa laika buna-tai atsiranda,tai dingsta.Gal jau pjuvenos galiniam reduktoriuje baigesi nuo tada kai man ja pardave?
Dar ir su aut. deze neaiskumai atsirado.Siaip viskas normaliai,bet kartais nestipriai padungsi kai atleidi gaza ir vel ji spusteli.Ypac apie 2000apsuku.Prie siu apsuku dar kai atleidi gaza,masina juntamai ir tarsi priverstinai ima leteti-toks jausmas,kad truputeli stabdzius spaustum.
O pagrinde tai supratau ir tikrai isitikinau,kad rimtesniu zinovu kaip Jus cia tai tikrai nera kur ieskoti.Tad reikes rasti laiko ir po
algu dienos saviske pas Jus atvaryti masinei apziurai!
Pagarbiai-as