Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743132 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1250: 2007 Spalio 16, 19:21:06 »
tingiu daug diskutuoti, bet su tavim vienam lauke tikrai nesikciau ir nesiksiu gali buti del to ramus  :f
o siaip juokingas pasakymas kad tavo masina gelda, bet neturi konkreciu faktu  :V  lyg grynaveisle panele, sneka ir nezino ka. pats pasidomek apie pavaru dezes, kiek vaziavau a8 tai visos vienodos dezes buvo - 4iu pavaru, o penkta puspavare, jei tau nedaeina, eik isigydik.
tau manes tokio kvailo zmogeno, kuris nesigaudo auto turbut geda klausyti, bet as tau pasakysiu, iki 99metu a8 automatas benzas buvo tik 4 begiu, iskyrus 2.8 30v kuris pradejo eiti nuo atrodo 97.
parodei savo protinga galva ir didelias zinias  :-]
jei netiki nueik i betkuri auto puslapi pasiziuresi  (h)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1251: 2007 Spalio 16, 19:29:00 »
Rafinuotas - nu kad buvo :) Pas mane tikrai yra ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1252: 2007 Spalio 16, 21:47:56 »
del tu pavaru vel tema pradeta. seip keturiu pavaru automatas, bet su fraziu isvedziojimais galima issireiksti kad net ir V8 yra su 4 pavarom, bet 5 laipsniais.... zodziu (h)

o seip pagaliau susikaupiau ir apsirupinau neisenkancia kantrybe ir 100km vaziavau nevirsinant 100km/h (na vietom nesiskaito (v) ) taciau pagaliau suzinojau kiek ryja simtu km duju- ogi 12.5ltr :D aisku tiek nepilu, taciau galima sakyti kad ryja nuo 12ltr simtui (+)

beja mano karve (be degalu atsargos) su manim lygiai dvi tonas sveria :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1253: 2007 Spalio 16, 22:10:57 »
tingiu daug diskutuoti, bet su tavim vienam lauke tikrai nesikciau ir nesiksiu gali buti del to ramus  :f
o siaip juokingas pasakymas kad tavo masina gelda, bet neturi konkreciu faktu  :V  lyg grynaveisle panele, sneka ir nezino ka. pats pasidomek apie pavaru dezes, kiek vaziavau a8 tai visos vienodos dezes buvo - 4iu pavaru, o penkta puspavare, jei tau nedaeina, eik isigydik.
tau manes tokio kvailo zmogeno, kuris nesigaudo auto turbut geda klausyti, bet as tau pasakysiu, iki 99metu a8 automatas benzas buvo tik 4 begiu, iskyrus 2.8 30v kuris pradejo eiti nuo atrodo 97.
(!?) Shnekuti tu shnekuti, A8 zinove, va grozekis: visos dezes tipai ir datos nuo kada iki kokiu metu ejo ir ant kokiu varikliu A - automatine S - mechanine, skaicius shalia - begiu kiekis, ir apie puspavares apskritai neteko girdeti dar, turbut kazkoks naujas garaziniu ishmislas (z) beje idomu koks pas tave variklis, gal ish tu pradiniu, kur tik 285arkliai :-] tada tikrai patarciau visus epitetus del mano mashinos atsiimti, nes atsidurtum labai nepatogioje sitaucijoje apziurinedamas mano galinius zibintus, atvirai sakant, net jei ir 300 arkliu pas tave butu, nemanau, kad kiltu man daug problemu, kitas reikalas, jei turetum 5 begiu automata, tuomet galetum kazka kalbet... O konkreciu faktu apie tavo mashina pasigaves iki apsivemimo, skaitant tavo sukurta tema kur nesugebejes surasti ka daro tas ar anas mygtukas ar kaip naudotis automato ryciagu, rashineji ishminties kupinus postus netik A8 temoje bet ir lendi i gretimas, kaip kad ir shitoje esi jau pakankamai prisireishkes

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1254: 2007 Spalio 16, 22:18:42 »
del tu pavaru vel tema pradeta. seip keturiu pavaru automatas, bet su fraziu isvedziojimais galima issireiksti kad net ir V8 yra su 4 pavarom, bet 5 laipsniais.... zodziu (h)

o seip pagaliau susikaupiau ir apsirupinau neisenkancia kantrybe ir 100km vaziavau nevirsinant 100km/h (na vietom nesiskaito (v) ) taciau pagaliau suzinojau kiek ryja simtu km duju- ogi 12.5ltr :D aisku tiek nepilu, taciau galima sakyti kad ryja nuo 12ltr simtui (+)

beja mano karve (be degalu atsargos) su manim lygiai dvi tonas sveria :D
Bajorai na tik ir tu nepradek i tuos pacius vartus :D juk kazkada buvo aptarineta, kas tai yra hidrotransformatoriaus blokavimas ;)
O del sanaudu, nezinau patikesi ar ne, bet paskutines mano keliones metu, kai matemes, nuo mano kiemo Seskineje, Vilniuje iki Maximos pramones g. Kaune ir atgal ishejo beveik lygiai 200km ish viso benzino suejo 25 litrai, vidutinis greitis kelyje Vilnius - kaunas buvo 130km/h (vietomis 70 kitomis vietomis - 150) tai sakyciau, esu patenkintas jos apetitu (aa) 8:8

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1255: 2007 Spalio 17, 00:47:22 »
Rafinuotas - nu kad buvo :) Pas mane tikrai yra ;)
kaip ant automato yra kokios padetys? 1;2;3 ar 2;3;4? jei 1;2;3; vadinasi tokia pat deze kaip mano, gal ten ir 5 pavaros, neskaiciavau, bet as kiek zinau tai 4, nors man visiskai kiek tu pavaru  :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256: 2007 Spalio 17, 00:51:38 »
(!?) Shnekuti tu shnekuti, A8 zinove, va grozekis: visos dezes tipai ir datos nuo kada iki kokiu metu ejo ir ant kokiu varikliu A - automatine S - mechanine, skaicius shalia - begiu kiekis, ir apie puspavares apskritai neteko girdeti dar, turbut kazkoks naujas garaziniu ishmislas (z) beje idomu koks pas tave variklis, gal ish tu pradiniu, kur tik 285arkliai :-] tada tikrai patarciau visus epitetus del mano mashinos atsiimti, nes atsidurtum labai nepatogioje sitaucijoje apziurinedamas mano galinius zibintus, atvirai sakant, net jei ir 300 arkliu pas tave butu, nemanau, kad kiltu man daug problemu, kitas reikalas, jei turetum 5 begiu automata, tuomet galetum kazka kalbet... O konkreciu faktu apie tavo mashina pasigaves iki apsivemimo, skaitant tavo sukurta tema kur nesugebejes surasti ka daro tas ar anas mygtukas ar kaip naudotis automato ryciagu, rashineji ishminties kupinus postus netik A8 temoje bet ir lendi i gretimas, kaip kad ir shitoje esi jau pakankamai prisireishkes

bet pas tave tai naglumo tikrai uztenka  :-] tingiu gincytis su tavim, man tokie vat kaip tu primena tuos laikus kai buvo 16 metu ir kieme valkiodavomes ir vartytis reikedavo su visais, tai lygiai toks pat lygis.
labiausiai piktina kai tu taip varai ant mano masinos  (!?) nesakau kad ji kazkokia ahuena, bet kiek ziurinejau tia ji buvo normaliausia is tam tikro kainu lygio, jungem kompa pries perkant, jungem ir po pirkimo menesis, viskas okey, deze okey nezinau kas tau ten taip istrigo toj mano masinoj, kam rodziau kas ziurejo visiem ji normali buvo, o tu matai nemates, tik girdejas sprendi ji gaidys ar negaidys, nekoks is taves bahurelis  (-)
nezinau tingiu gincytis, gal pas mane ir 5 pavaros, gal ir ne, bet zinau kad tikrai neblogesne nei kitos, zinau tik tiek, kad navarotu joje, nors salonas ir veilokinis, yra tiek, kad reta astunke randu su tiek navarotu. o kw joje jei neklystu 220 yra. o del drago tai gali buti ramus, gautum i vienus vartus, nesistengciau net ant benzo persimetinet  (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1257: 2007 Spalio 17, 00:54:53 »
beje pasiskaityk kiek pas mane ag ir kiek pavaru jei labai tave sudomino mano kaip tu sakai lupena  (+)
http://audi.aitisfera.lt/index.php?action=dlattach;topic=667.0;attach=4487

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258: 2007 Spalio 17, 01:18:41 »
Zinau Grisham apie hidrokompresoriaus susirakinima nuo tam tikro greicio esant tam tikram kruviui, taciau tai zodziu zaismas, nes tai ne pavara, taciau sprendzian ir nukritusiu apsuku (susirakinimo metu) tai kaip laipsnis atrodo :D nepradekit tik simtas keturiasdesimt devita karta apie ta paty (aa)

geriau nesiparinam del nesamoniu  ff ir ryto grazaus sulaukiam :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 17, 02:16:04 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1259: 2007 Spalio 17, 02:24:01 »
beje pasiskaityk kiek pas mane ag ir kiek pavaru jei labai tave sudomino mano kaip tu sakai lupena  (+)
Nu va CML deze 4 pavaros ir ABZ variklis - 300arkliu - visks dabar aishku ;)
Del varymo siek tiek netaip supratai, zodzio "lupena" ishtares nebuvau ir patikek, nebandziau stumti ant tavo mashinos, kad ana yra s... kaip tokia, ar kazkas panashaus, tiesiog pagal tavo sukurtu klausimu skaiciu shiame forume del remonto kazkaip pasirode, kad mashinoje defektu nepalyginamai daug, patikek ne tik tu bendraves ar pazisti tokiu mashinu savininkus, mano pusbrolis turi A8 jau apie 2 metus, bet per ta laika ji neparodzius net puse tiek kaprizu aishku, gal ir pravaziavus maziau yra...
taika...
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 17, 03:06:17 sukūrė Grishman »

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1260: 2007 Spalio 17, 07:52:53 »
Rafinuotas - pas mane ant to metalo šalia svirties yra tokie skaičiai:
P
R       +
N
D
4
3       -
2

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1261: 2007 Spalio 17, 08:49:48 »
kaip rasti pilna info apie auto kaip rafinuotas padare pagal VIN'a ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1262: 2007 Spalio 17, 09:00:03 »
kaip rasti pilna info apie auto kaip rafinuotas padare pagal VIN'a ?

Is etkos, cia yra apie tai tema: http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=667.0

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1263: 2007 Spalio 17, 21:37:41 »
Rafinuotas - pas mane ant to metalo šalia svirties yra tokie skaičiai:
P
R       +
N
D
4
3       -
2

tada ne tokia kaip mano  (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1264: 2007 Spalio 17, 21:43:31 »
Nu va CML deze 4 pavaros ir ABZ variklis - 300arkliu - visks dabar aishku ;)
Del varymo siek tiek netaip supratai, zodzio "lupena" ishtares nebuvau ir patikek, nebandziau stumti ant tavo mashinos, kad ana yra s... kaip tokia, ar kazkas panashaus, tiesiog pagal tavo sukurtu klausimu skaiciu shiame forume del remonto kazkaip pasirode, kad mashinoje defektu nepalyginamai daug, patikek ne tik tu bendraves ar pazisti tokiu mashinu savininkus, mano pusbrolis turi A8 jau apie 2 metus, bet per ta laika ji neparodzius net puse tiek kaprizu aishku, gal ir pravaziavus maziau yra...
taika...

nu tu temu pas mane daug yra, tik kazkas ne to ir klausiu iskart, nes nesu meistras ir pats nesuprantu kas yra taip kaip turi buti o kas nera taip kaip turi buti, ir siaip daug ko nezinojau sitoj masinoj todel daug kvailu klausimu uzdavinejau.
o siaip tai is esmes nu va draugas nusipirko dabar 3.7 automata pries pora menesiu irgi kazkas, uz 45 tukstancius, po menesio vaziuokle pradejo konkreciai byret, viska prisikele 3 tukstanciai, dabar autostradoj sako pradejo kazkas pypset, sustojo degalinej. reik vaziuot atbulinis neveikia  :O , paskiu ir visi begiai dingo, 300 parvilikimas, 2500 remontas  :O
esme ta kad nezinau uz kiek reikia pirkti masina, ir kiek i  ja dar ikisti kad ji butu ideali. juk masinai daugiau nei 10 metu, ka is jos noreti reikia  (!?)
nesakyk kad pas tave viskas gerai, pradetum ziureti rastum ,tai kad salone kazkas neveikia, tepalas sunkiasi ir t.t.t. tik gal to viesai ir garsiai nereiski.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1265: 2007 Spalio 17, 22:16:32 »
Geriau tada V8 penkiolikos metu :D kompelektacija ir stovi gera uz A8 kaina isigysi, remontas konkreciai pigesnis ir seip neblogas tankas :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1266: 2007 Spalio 17, 22:38:12 »
Geriau tada V8 penkiolikos metu :D kompelektacija ir stovi gera uz A8 kaina isigysi, remontas konkreciai pigesnis ir seip neblogas tankas :D

kazkaip nelabai sulyginami dalykai tas pats kad as savo su a6 c5 lyginciau...  (h)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1267: 2007 Spalio 17, 23:04:19 »
Butent shita tema galima ir idomesniu faktu pateikti, pvz atkelti stabdziu sistema pas V8 (ufo diskai, stabdziu hidroakumuliatorius) yra keliskart brangiau nei pas A8, kur stabdziu stiprinimo sistema yra tokia pat kaip ir pas visas mashinas ir negendanti :D zvaklaidziu komplektas irgi neblogai kainuoja, palyginti su problemu nekelianciom "babinom"pas A8 :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1268: 2007 Spalio 17, 23:06:03 »
na tu teisus, taciau jei sakyciau kad lyginam A2 su V8- tada butu is vis nesulyginami, o is emes tai tos pacios klases masina- apie tai kalbu, o ne metus, kebulo linijas ir t.t. :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1269: 2007 Spalio 17, 23:09:07 »
Butent shita tema galima ir idomesniu faktu pateikti, pvz atkelti stabdziu sistema pas V8 (ufo diskai, stabdziu hidroakumuliatorius) yra keliskart brangiau nei pas A8, kur stabdziu stiprinimo sistema yra tokia pat kaip ir pas visas mashinas ir negendanti :D zvaklaidziu komplektas irgi neblogai kainuoja, palyginti su problemu nekelianciom "babinom"pas A8 :D :D

dar blokiruotes i tema galima priimti tarp V8 ir A8 :D :D

Bet tikrai nesakau kad A8 yra blogis, as tiesiog tokios nepirkciau del elementariu dalyku kaip pvz: gulejimo po masina, maudymasis tepaluose ir t.t. :D

P.s. ko jus tikites V8 temoj? Blogesniu komentaru apie V8 nei apie A8 ?? - nesulauskit (aa) :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1270: 2007 Spalio 17, 23:10:00 »
kas be ko bet a8 siek tiek kitokiai kartai atstovauja...bet ledovas ekskliuzyvas visada pranoks nuliova banaluma  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1271: 2007 Spalio 17, 23:20:22 »
Kokiai kitokiai? Ta pati klase, tik kad V8 buvo pirmtakas ir pradininkas ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1272: 2007 Spalio 17, 23:23:51 »
Kokiai kitokiai? Ta pati klase, tik kad V8 buvo pirmtakas ir pradininkas ;)

sakiau karta o ne klase  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1273: 2007 Spalio 17, 23:27:23 »
a, gal is kitos puses perskaiciau :D :D :D (v)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1274: 2007 Spalio 17, 23:36:34 »
savo laiku man v8 tikrai geriau buvo nei dabar a8. ir siaip labai dziugina kad nebuvo nei 2.8 nei tuolabiau salerku, o dabar 2.5tdi vel ukinikai vazines su astunkem, jau ne viena matau su apibegusiu galiniu sparnu ties ipilimo bakeliu, matosi kad salerka is kanistru varo... o v8 buvo tik 3.7 ir 4.2 ir tai labai pagirtina, tik nezinau kaip ir kodel bet siandienp ravaziavo viena v8 tai niuhino dujom konkreciai, nezina kaip. bet jauciu ten isidejas paprasta iranga blynam kepti  :O