Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1751094 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1225: 2007 Spalio 15, 00:55:48 »
Tadai, noriu "padekoti" uz nauja kabli del vat auksciau esancios fotkes. Su salyga kad man prisireike plauti purkstukus per tave, tad dabar gelbek ir pasakok kiek kainuoja ir kur galima rasti siems purkstukams gumytes :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1226: 2007 Spalio 15, 07:12:07 »
gaila nemoku foto idet parodyciau kaip atrodo ta fyske, kur + - yra as atsigaudau bet su koloneliu laidais prasciau, ilindau i bagazine paziuret kokie laidai ateina i garsiakalbius tai truputi likau sokiruotas i viena garsiakalbi ateina ne 2 ir ne 4 laidai o ir po magnetu yra mikroschema ( ten gal filtrai kokie  :V )

ten su stiprintuvu jos

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1227: 2007 Spalio 15, 08:00:54 »
Kaip žinoti, kad kažkas netvarkoje su purkštukais? Vakar su tėvu ginčijomės, ar gali variklis netolygiai dirbti dėl purkštukų? :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1228: 2007 Spalio 15, 09:25:03 »
Kaip žinoti, kad kažkas netvarkoje su purkštukais? Vakar su tėvu ginčijomės, ar gali variklis netolygiai dirbti dėl purkštukų? :)

Gali, jei purkstukai netvarkingai dirba, o suzinoti galima ir taip kaip parodyta nuotraukoje esancioje auksciau, su tais alaus buteliais. Puikiai tada matosi kaip purkstukai purskia arba myza......

Bajoras> o tu ka irgi velaiu purkstukus lupaisi, kad daba gumyciu jieskai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1229: 2007 Spalio 15, 10:44:56 »
Biesai, nesilupau, bet esu tikras kad per 15 metu masinos gyvavimo purkstukai nedirbs kaip nauji :D Uz kiek 'sutrius' praplautu ultra garsu purkstukus?

Evaldai, permatomoj bonkoj puikiai matosi ar "dulksna" ispurskia kura ar seip kaip dusas, o jei jau 'myza' tai is vis ragai ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1230: 2007 Spalio 15, 10:53:58 »
Na sutarsim kad praplautu ir tiek, jei nesutiks, laikysim uzdaryta pas mane garaze kol sutiks.....

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1231: 2007 Spalio 15, 10:56:57 »
noriu iki savaitgalio issiplauti :D TADAI, TAAAAAAAAAAADAI, rem komplektas... gal ka zinai :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1232: 2007 Spalio 15, 11:30:36 »
Nu bet sakykim gali dėl to būti kažkokių bėdų, tarkim vibracija ir pan.? Man nieko panašaus nėra, tik galvoju šiaip profilaktiškai pasitikrinti :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1233: 2007 Spalio 15, 12:25:18 »
noriu iki savaitgalio issiplauti :D TADAI, TAAAAAAAAAAADAI, rem komplektas... gal ka zinai :D
o kas tave domina? tu gumyciu tai tikrai pilna kur apacioje ir virsuje vienodos eina. tuoj suzinosiu kas per kainos.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1234: 2007 Spalio 15, 12:27:59 »
alio elektro suprantatntys :D

ar galima kazkaip neardzius sedynes patikrinti ar sedyneje esantys sildymo siulai nera suplesyti? Nes jungtukas geras, itampa ateina iki pat sedynes, taciau keleivis sildosi šikę o as turiu salti... :( ir be to, kas ten per komas su septyniom fyskem po vairuotojo sedyne stovi? 8:8
Pashiknio shildyma tikrink ikishes testeri i rudai-melyna ir geltonai juoda laidus - turi pypseti nustacius ant pypsejimo, nugaros shildymas yra rudi laidai bet dabar nepamenu so kokios spalvos priemaishom, zodziu apart paminetu dvieju bus juodai-baltas ir grynai rudas - ju neliesk- cia shilumos daviklio laidai, liesk likusius 2 laidus(tuos kuriu kaip sakiau spalvos nepamenu) o po vairuotojo sedyne sedyniu atminties blokas. bet pirmiausia dar sukeisk jungtukus vietom, srove gali ateiti, bet netokia, kokios reik, gal grybauja, pas mane, kaip itariu abu blogi.

Neprisijungęs kikiss

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1235: 2007 Spalio 15, 19:15:31 »
gaila nemoku foto idet parodyciau kaip atrodo ta fyske, kur + - yra as atsigaudau bet su koloneliu laidais prasciau, ilindau i bagazine paziuret kokie laidai ateina i garsiakalbius tai truputi likau sokiruotas i viena garsiakalbi ateina ne 2 ir ne 4 laidai o ir po magnetu yra mikroschema ( ten gal filtrai kokie  :V )

ten su stiprintuvu jos

o tai koks tada magas turejo buti? paprastas ar koks kitoks? nes kiek zinau tai pvz. FORD GALAXY buvo su stiprintuvu tai magas be stiprintuvo buvo jis netoks kaip kituose

Neprisijungęs kikiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1236: 2007 Spalio 15, 20:04:54 »
stai kazkas gavos su foto
http://public.fotki.com/kikiss/audi-v8/

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1237: 2007 Spalio 15, 20:51:34 »
kiek jus per 10K km dapilat mazdaug tepalo y 4.2?

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1238: 2007 Spalio 15, 21:08:04 »
tai ko jinai tokia brangi? jei 10-15k euro kainuoja? ten gal komplektacija kita  (?!)nes uz tokius pinigus galima pasijamt 4.2 is vokieciu gerai islaikyta... ir dar ant daliu liktu... (!?) nepagaunu kampo zzz

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1239: 2007 Spalio 15, 21:13:15 »
Labai itariu, kad cia apskritai ne mago jungtis.........

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1240: 2007 Spalio 15, 21:14:29 »
kiek jus per 10K km dapilat mazdaug tepalo y 4.2?
4-5 litrus...

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1241: 2007 Spalio 15, 21:18:04 »
pas mane irgi panasiai  :O
nors nera taipkad vecnai tik dugnais vazineju  (-)
bet matosi variklio apacioje tepalo zymes, leidzia ji per kazkur  zzz na nezinau gal nieko blogo..
bet siaip tvarkingas variklis negali tiek daug valgyti, turiu drauga kuriam pvz a8 4.2 isvis beveik nesuvalgo gtepalo  ?!?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1242: 2007 Spalio 15, 21:28:53 »
bet matosi variklio apacioje tepalo zymes, leidzia ji per kazkur  zzz na nezinau gal nieko blogo..
bet siaip tvarkingas variklis negali tiek daug valgyti, turiu drauga kuriam pvz a8 4.2 isvis beveik nesuvalgo gtepalo  ?!?
Jei V8 4.2 ar 3.6 variklis valgo 0.5l/1000km - tai normalu, jei tiek valgo betkoks A8 variklis - kazkas negerai

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1243: 2007 Spalio 15, 23:51:09 »
gali buti, leidzia per kazkur, reikes kada patyrinet, bet argi gaila man to tepalo  :-] nemanau kad kazkas blogai jei leidzia, nebent ziauriai prades leist tada darysim kazka, sake kazkokias gumeles reik pakeist ar tarpines.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1244: 2007 Spalio 16, 00:39:05 »
gali buti, leidzia per kazkur, reikes kada patyrinet, bet argi gaila man to tepalo  :-] nemanau kad kazkas blogai jei leidzia, nebent ziauriai prades leist tada darysim kazka, sake kazkokias gumeles reik pakeist ar tarpines.
Nu va agituoji kad nemoketum brangiau uz auto nesvarbu, kokie privalumai ish to ishplauktu, paemei bene uz zemiausia imanoma rinkos kaina ir ka turi? - A8 LPG veliuro salonu, pilnu vezimu senatviniu ligu, ishbelsta vaziuokle ir varikliu per visus galus leidzianciu tepala ir ji ryjanciu, kaip senas gazikas, ir dar 4 begiu automatas :O kai visos aplinkui A8 net ir 3.7 yra 5 begiu, kas tiesiogiai pasisako netik dinamikoje bet ir ekonomishkume :V na bet jei sutaupyti pinigai teikia dziaugsmo, tai kodelgi ne :V 8:8 ?!?

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1245: 2007 Spalio 16, 00:54:08 »
Pas mane per 10 t kilometru tepalas jau pasikeites buna kelis kartus ;)  :( bo as ji varvinu ant zemes, bet jei ir nevarvetu tikrai manau kad iki 5 litru supilciau

Neprisijungęs kikiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1246: 2007 Spalio 16, 07:31:42 »
Labai itariu, kad cia apskritai ne mago jungtis.........
hmm... o tai kas dar ce galetu buti?as labiau linkciau prie nuomones kad joje yra stiprintuvas, bet kaip ta fyske suprast tai...??? :-{

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1247: 2007 Spalio 16, 07:41:05 »
Jei V8 4.2 ar 3.6 variklis valgo 0.5l/1000km - tai normalu, jei tiek valgo betkoks A8 variklis - kazkas negerai

Labai labai kolega teisus ;) Manajam neseniai keičiau tepalus, tai nuo paskutinio keitimo 10000km full syntetic tebuvo nukritęs 1-1,5mm nuo tepalo matuoklės.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1248: 2007 Spalio 16, 10:12:22 »
Nu va agituoji kad nemoketum brangiau uz auto nesvarbu, kokie privalumai ish to ishplauktu, paemei bene uz zemiausia imanoma rinkos kaina ir ka turi? - A8 LPG veliuro salonu, pilnu vezimu senatviniu ligu, ishbelsta vaziuokle ir varikliu per visus galus leidzianciu tepala ir ji ryjanciu, kaip senas gazikas, ir dar 4 begiu automatas :O kai visos aplinkui A8 net ir 3.7 yra 5 begiu, kas tiesiogiai pasisako netik dinamikoje bet ir ekonomishkume :V na bet jei sutaupyti pinigai teikia dziaugsmo, tai kodelgi ne :V 8:8 ?!?

matau kazkoki priesiskuma man, o gal cia pavydas as nezinau  (!?)
Pradekim su kuom sutinku, veliuras jo cia nesamone didziausia ant a8 ir geda man uz ji  (+)
o dabar baikim kitais dalykais, del kuriu tu nusisnekejai.
1. pavaru deze 4 pavaru, iki pat 99 metu ejo 4 laipsniu pavaru deze, taigi gali eiti isimaudyt savo masinoj atrabotkej uz toki kvaila pasakyma.
2.LPG, a8 ieskojau tik su lpg, kitokios tikrai netureciau, turiu dar kur pinigus det  (h)
3. vaziuokle tikrinau servise pries pirkdamas, viskas idealiai.(dabar tik kazkas bilda)
4. variklis apsitepalaves, bet patikek tas senas griozdiskas lpg maitinamas variklis tavo v8 krautu i krame tolka tak  8:8 vaziavau ne su viena a8, ir zinau kaip jos vaziuoja ir zinau kaip mano vaziuoja  (+)
taigi nereikia lele, nei mates tu mano masinos nei vziaves su ja o lieji cia didziausia pykti.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1249: 2007 Spalio 16, 13:16:32 »

matau kazkoki priesiskuma man, o gal cia pavydas as nezinau  (!?)
Pradekim su kuom sutinku, veliuras jo cia nesamone didziausia ant a8 ir geda man uz ji  (+)
o dabar baikim kitais dalykais, del kuriu tu nusisnekejai.
1. pavaru deze 4 pavaru, iki pat 99 metu ejo 4 laipsniu pavaru deze, taigi gali eiti isimaudyt savo masinoj atrabotkej uz toki kvaila pasakyma.
2.LPG, a8 ieskojau tik su lpg, kitokios tikrai netureciau, turiu dar kur pinigus det  (h)
3. vaziuokle tikrinau servise pries pirkdamas, viskas idealiai.(dabar tik kazkas bilda)
4. variklis apsitepalaves, bet patikek tas senas griozdiskas lpg maitinamas variklis tavo v8 krautu i krame tolka tak  8:8 vaziavau ne su viena a8, ir zinau kaip jos vaziuoja ir zinau kaip mano vaziuoja  (+)
taigi nereikia lele, nei mates tu mano masinos nei vziaves su ja o lieji cia didziausia pykti.
Ash prieshishkuma?? ash jauciu tau begaline simpatija ir esu tavo gerbėjas, lygiai del tu paciu priezasciu kaip ir visi autobanginiai (aa) :D :D :D :D :D del tavo ishskirtinio supratimo apie mashinas ir apskritai apie daug ka, bet rashant praeita posta netame esme buvo ir niekur savp prieshishkumo nereiskiau, tad pagarbos siek tiek, ash su tavim vienam lauke neshikau, kad galetum taip kalbeti.
O del begiu skaiciaus patarciau dar atidziau pasidometi ne ish nuogirdu.... pasauli matuoji tik remdamasis savo paties mashina, visai, kaip ir savo ceshkykes atveju - totalus pasaulio centras ir isivaizdavimas, kad visi, tame tarpe ir ash tau jos pavydi.......
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 16, 13:20:58 sukūrė Grishman »