Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1817461 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1150: 2007 Spalio 08, 10:20:48 »
pas evalda, bet pas ji a8.  ?!?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1151: 2007 Spalio 08, 12:01:36 »
Sakykite, ar pas ką nors yra tokia funkcija:
< iš vairuotojo vietos reguliuojamas amortizatorių kietumas >
??  :V :V

O pas tave? gal jau pagaliau placiau papasakosi ir aprodysi savo nauja pirkini? (aa)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1152: 2007 Spalio 08, 14:22:45 »
Pas mane yra, bet irgi pats nepareguliuosi pagal savo norus, o sport jungiasi auto rėžime nuo pavarų dėžės darbo. Jei važinėji "sport" manieromis, tai leidžiasi ir pakaba. Per ją šiandien nesusidėjau raudonų spyruoklių.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1153: 2007 Spalio 08, 14:23:14 »
pas hidraulines pakabas gale turi buti daugiau ir svirteliu (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1154: 2007 Spalio 08, 20:08:04 »
< iš vairuotojo vietos reguliuojamas amortizatorių kietumas > ??  :V :V
O pas tave? gal jau pagaliau placiau papasakosi ir aprodysi savo nauja pirkini? (aa)

Užklausiau, nes grynai 'susivėliau'  tarp tokių dalykų kaip galimybė vairuotojui knopkės paspaudimu
reguliuoti amortikus ir tas "self leveling". Nu mano durna galva, tai gali būt arba vienas arba kitas, bet ne abu
vienoj auto  (!?) (!?) :V
Pas mane amortikams jokios knopkės nėra (beje o kur ji turėtų būt), dėl self leveling'o - tik pasiziūrėjau ETKOJE kaip ten kas
bet mašinos galo ant duobės taip ir nebespėjau užsivaryt, kad įsistikinti, bet greičiausiai kad nėra, nes dešifravime pagal
VIN'ą apie tai nieko nerašo. Bet buvau palindęs po priekiu (daugiau vietos nėra garaže - užkrautas) tai viskas atrodo miela
malonu, tikrai geriau nei turėtų būt 14m. mašinai  :D (bent man taip atrodo). Na ką čia dar papasakoti, kaip nekeista visi navarotai
veikia (telefonas tik kortelės nesupranta); visą BOSE jau išlupau  :f  :f - bus teisinga audio-video  Oo)  ;); na kas dar,
šiaip patenkintas, apart kėbulo defektų, ir jei nieko naujo nepaiškės, tai tada viskas bus laaabai gerai...........
Įmesčiau foto, bet kad per skubėjimą kažkokiu mistiniu būdu jos liko namų kompe, taip kad vėliau šitai

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1155: 2007 Spalio 08, 20:29:00 »
elektra ar trosas? imusi atbulines eigos pavara, vaziuoji atgal ir jeigu greiti rodo - elektra, jei ne - trosas.....

P.S - turiu tokia svajone atbuline eiga vaziuojant virsyti mieste leistina greiti ir nusifotograguot su radaru. Sumokeciau ta bauda, bet kad tik nuotrauka duotu :)

vo cia tai gerai ideja  :-]
blemba butum zvaigzde sto balaf  8:8
visi laikrasciai rasytu apie tavo toki "nepraustaburniska" juokeli..
jei nepadarysi reikes man apsiimt toki cirka iskrest kai pajungs klp radarus, tik geriau nakti, kad nebutu masinu pasaliniu  :H

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1156: 2007 Spalio 08, 20:42:49 »
be nauju metu nepajunginesim,  ;) tai dar daug laukt..

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1157: 2007 Spalio 08, 20:58:41 »
elektra ar trosas? imusi atbulines eigos pavara, vaziuoji atgal ir jeigu greiti rodo - elektra, jei ne - trosas.....

P.S - turiu tokia svajone atbuline eiga vaziuojant virsyti mieste leistina greiti ir nusifotograguot su radaru. Sumokeciau ta bauda, bet kad tik nuotrauka duotu :)

vo cia tai gerai ideja  :-]
blemba butum zvaigzde sto balaf  8:8
visi laikrasciai rasytu apie tavo toki "nepraustaburniska" juokeli..
jei nepadarysi reikes man apsiimt toki cirka iskrest kai pajungs klp radarus, tik geriau nakti, kad nebutu masinu pasaliniu  :H

Be abejo nakti, be jokiu pasaliniu masinu, kad nuotraukos nesugadintu  8-P na aisku ir del saugumo..... ant kokiu ~65 km/h tik cikt...... bet kaip nuotrauka paskui gaut ? :/

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1158: 2007 Spalio 08, 21:07:53 »
is ziniasklaidos kuri marges nuo tavo fotkiu  (h)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1159: 2007 Spalio 08, 21:23:29 »
gedis - selflevelingas skaitosi automatinis mašinos išlaikymas tame gamykliškame lygyje. Mano ex bmw taip buvo. Krauk bulvių nors dešimt maišų, bet mašina nesėsta.
O va pakabos reguliavimas yra visai kas kitka ir jis nebus kartu su selflevelingu niekaip.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1160: 2007 Spalio 08, 21:43:46 »
nematau priezasciu, kodel self levelling ir pakabos savybiu reguliavimas negali buti vienoje mashinoje

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1161: 2007 Spalio 08, 21:47:09 »
Tai self levelingo sistemos reikalas yra mašiną išlaikyti normaliame aukštyje, o jei tu reguliuojamą pakabą nuleidi iki sport rėžimo, tai per kokią vietą jis tą lygi laikys? Kokia jo prasmė tad būtų?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1162: 2007 Spalio 08, 21:52:41 »
gedis - selflevelingas skaitosi automatinis mašinos išlaikymas tame gamykliškame lygyje. Mano ex bmw taip buvo. Krauk bulvių nors dešimt maišų, bet mašina nesėsta.
O va pakabos reguliavimas yra visai kas kitka ir jis nebus kartu su selflevelingu niekaip.
tai bl jobtararai aš tai žinau ir suprantu, kas tai yra 'self leveling', todėl ir sakau, kad galinės ašies dar netyrinėjau,
na ir su bulvėm testo neatlikinėjau  :-]  :-]. Ir taip pat parašiau, kad negali būti kartu su amortikų reguliavimu.
OK, tai praėjom.
Bet kaip tokiu atveju, jei yra self leveling'as ir iš gamyklos yra standartinė važiuoklė, o aš pakeičiu spyruokles
ir amortikus į sportinius (sužeminu). Kas ir kaip tada ?? ?? ??

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1163: 2007 Spalio 08, 21:54:43 »
Jei tu amortikus keiti, tada glušini levelingo sistemos vamzdelius ir mašina lieka su amortikais be self levelingo.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1164: 2007 Spalio 08, 22:02:36 »
< iš vairuotojo vietos reguliuojamas amortizatorių kietumas > ??  :V :V

Užklausiau, nes grynai 'susivėliau'  tarp tokių dalykų kaip galimybė vairuotojui knopkės paspaudimu
reguliuoti amortikus ir tas "self leveling". Nu mano durna galva, tai gali būt arba vienas arba kitas, bet ne abu
vienoj auto  (!?) (!?) :V
Pas mane amortikams jokios knopkės nėra (beje o kur ji turėtų būt), dėl self leveling'o - tik pasiziūrėjau ETKOJE kaip ten kas
bet mašinos galo ant duobės taip ir nebespėjau užsivaryt, kad įsistikinti, bet greičiausiai kad nėra, nes dešifravime pagal
VIN'ą apie tai nieko nerašo. Bet buvau palindęs po priekiu (daugiau vietos nėra garaže - užkrautas) tai viskas atrodo miela
malonu, tikrai geriau nei turėtų būt 14m. mašinai  :D (bent man taip atrodo). Na ką čia dar papasakoti, kaip nekeista visi navarotai
veikia (telefonas tik kortelės nesupranta); visą BOSE jau išlupau  :f  :f - bus teisinga audio-video  Oo)  ;); na kas dar,
šiaip patenkintas, apart kėbulo defektų, ir jei nieko naujo nepaiškės, tai tada viskas bus laaabai gerai...........
Įmesčiau foto, bet kad per skubėjimą kažkokiu mistiniu būdu jos liko namų kompe, taip kad vėliau šitai
Uzmesk aki po kapotu, jei nurodytoje vietoje pamatysi toki daikta (i spyruokle susuktas hidraulikos vamzdelis) reiskia "self leveling'' yra.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 09, 00:06:04 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1165: 2007 Spalio 08, 22:06:43 »
Tai self levelingo sistemos reikalas yra mašiną išlaikyti normaliame aukštyje, o jei tu reguliuojamą pakabą nuleidi iki sport rėžimo, tai per kokią vietą jis tą lygi laikys? Kokia jo prasmė tad būtų?
Self levellingo sistemos reikalas yra ishlaikyti mashina teisingame LYGYJE kad prikrovus bagazine, nenusestu vien subine ir neakintum prieshais vaziuojanciu mashinu del to, kad snukis i virshu pradejo ziureti, o V8 atveju sport knopke tai pasikeites amortiku kietumas o ne aukshtis.

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1166: 2007 Spalio 08, 22:09:55 »
Dėl farų aukščio auto reguliavimo tai čia dar kitas reikalas, o self levelingas ne tam skirtas...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1167: 2007 Spalio 08, 22:16:05 »
Dėl farų aukščio auto reguliavimo tai čia dar kitas reikalas, o self levelingas ne tam skirtas...
butent kad tam, senose audi, kur buvo self levelling faru aukscio reguliavimo nebuvo :-] o teisingas mashinos lygio ishlaikymas zinoma turi ir kitu su vaziavimo savybem ir saugumu susijusiu privalumu, dabar pagalvojau, man ta sistema laaabai praverstu, platus ratai, kai tik priseda liaudies i gala, taip ir droziasi posparniai, vienas jau kiauras :[

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1168: 2007 Spalio 08, 22:17:04 »
Man ex bmw buvo ta sistema, minusas tik tas, kad sužeminti teisingai negalėjau :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1169: 2007 Spalio 08, 22:34:17 »
butent kad tam, senose audi, kur buvo self levelling faru aukscio reguliavimo nebuvo :-]
Va BÛTENT  !! !! kam bereikalingas tas farų reguliavimas, jeigu pagal sef leveling'ą auto
vistiek visada turi būti tam pačiam lygyje ?? ??  ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1170: 2007 Spalio 08, 23:43:43 »
blin pyyyp pyyyp ar pas ka nors yra veikiantis gsm masinoje? ilgai kovojau ir maldavau Bites kad surastu seno tipo kortele- surado, pasirasiau sutarti o bin kaip neveikia taip neveikia.... net pagalbos linija paskambinti neeina. gal tas brudas uzblokuotas (jei tai imanoma) Kas gal turtingesnis is patirties informacija?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1171: 2007 Spalio 09, 00:04:04 »
tikriausiai turėjai omeny 'pririštas' - kodėl gi ne.... :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1172: 2007 Spalio 09, 00:12:09 »
nematau logikos priristi ?!? bet koduotas galetu buti, visgi ir magus koduoja, kodel gi negali telefonui uzkabinti spynos..... pas tave ir neveikia tas pyyyp gabalas?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1173: 2007 Spalio 09, 01:19:54 »
tai bl jobtararai aš tai žinau ir suprantu, kas tai yra 'self leveling', todėl ir sakau, kad galinės ašies dar netyrinėjau,
na ir su bulvėm testo neatlikinėjau  :-]  :-]. Ir taip pat parašiau, kad negali būti kartu su amortikų reguliavimu.
OK, tai praėjom.
Bet kaip tokiu atveju, jei yra self leveling'as ir iš gamyklos yra standartinė važiuoklė, o aš pakeičiu spyruokles
ir amortikus į sportinius (sužeminu). Kas ir kaip tada ?? ?? ??
Amortikai keiciami ne zeminimui o kietumui keisti, priekinius pakeisti nieks netrukdo, galinius galima pakeisti i naujus ir bus irgi efektas, pakeitus spyruokles aukshtis pasikeis, bet stabdziu reguliatoriaus ir self levellingo svirtys prie pakabos svirciu yra reguliuojamos, tiesiog suderini pagal pasikeitusi aukshti ir vazineji sau.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1174: 2007 Spalio 09, 03:33:41 »
nematau logikos priristi ?!? bet koduotas galetu buti, visgi ir magus koduoja, kodel gi negali telefonui uzkabinti
spynos..... pas tave ir neveikia tas pyyyp gabalas?

Taip, pas manęs kaip ir "pas visų" :-) Bet jei būtų užkoduotas, tai įjungus turėtų iškart ir paprašyti to kodo  ?!?
O dabar rašo, kad SIM nesupranta, ar kažkas panašiai, nebepamenu. Todėl manau, kad jis pririštas ir
reik kreiptis į mobiliakų specus  (+)
Ir beto kai klausinėjausi vokiečio per telefoną kas ir kaip su mašina ir paskui apžiūrėjus vietoj, ir iki šiol,
nu kaip ir nepritrynė nieko; ir apie tel. sakė. kad tik kortelę reik isidėti, nes jis savo išsiėmė  :).
manau jam nė į galvą neatėjo mintis apie telefono pririšimą..............