Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1754160 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8175: 2009 Spalio 07, 18:37:53 »
Na ir ka jus sau manot?

http://www.autoservisas.biz/Audi%20V8.html

Man tai cia geriausias tiuningas numeriu raides :D

man manoji pastatyta kampe ir apkerpėjusi atrodo geriau už šitą tiuningo šedevrą...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8176: 2009 Spalio 07, 18:52:40 »
nu is galo tai totali tragedija... gaiduva ir tiek.

Dainiau, ne bulka turi, tavo padejimas bus tik maisymas, o jei ieskai tik pigiausio - veliau nekelk durnu klausimu apie kokybe, nelaikyma, nedarba, neaiskias problemas ir t.t.t.t.t. Cia pilna temu apie tai - skaitykis. Tas kuris ismano darba, naudoja ir atitinkamai dalis (geras) kurios kitaip kainuoja - bet kaip matau tavo prioritetas tik pigi kaina, tad patarti asmeniskai neturiu ka (h) Sekmes (+)

P.s. niekas cia majakais neuzsiimines, ne vaiku darzelis ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8177: 2009 Spalio 07, 18:53:02 »
Na ir ka jus sau manot?

baisiau uz tiuninguota bulka.....

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8178: 2009 Spalio 07, 19:15:39 »
Na ir ka jus sau manot?

kapotas tai meistriskai nudazytas, bet tie atseit pritaikyti spoileriai,o ypac ant lango  (z)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8179: 2009 Spalio 07, 20:49:06 »
Visiems gerai pažįstamas  8:8  :-] :-] :-{

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8180: 2009 Spalio 07, 20:51:57 »
Nebent forume, nemanau, kad visiem matytas :-]

Neprisijungęs AAH

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8181: 2009 Spalio 07, 20:55:28 »
Kazkoks V8 compactas :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8182: 2009 Spalio 07, 20:57:03 »
Aa, tai supažindinsiu - P. Grishman , matyt teisėm mokinosi vairuot  ff  (aa)  :D :D :D

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8183: 2009 Spalio 07, 21:36:39 »
Na as tiesiog paklausiau, matot nelabai gerai kainas butent automatu keitimo zinau, todel ir klausiu :) As klausiu kas pigiau todel kad sulaukciau komentaru (ju kaip tik ir sulaukiau) kad 400 tikrai gera kaina. As pats du kartus tai pat nenoreciau moketi uz ta paty (siaip jeigu ka tai su zmogum su kuriuo as mainiau masina jis perka deze ir apmoka pakeitima) na tiksliau duoda man lt ir jau kai man pakeis as susimoku. Tai vat, tiek ziniu.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8184: 2009 Spalio 07, 21:42:50 »
Dainiau, o tu gali tas žinias pateikinėti vienoje temoje, o ne per visas iš eilės ?? :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8185: 2009 Spalio 08, 14:15:18 »
Na ir ka jus sau manot?

kapotas tai meistriskai nudazytas, bet tie atseit pritaikyti spoileriai,o ypac ant lango  (z)
tai ne tik kapotas - juk visa auto yra vienas piešinys. matosi kad laiko sugaišta nemažai ties šitos ve išore, bet
tik kad kažkur išgrybauta galutiniame variante ....

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8186: 2009 Spalio 08, 14:26:45 »
o as noreciau tokiu numeriu ABH 042 :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8187: 2009 Spalio 08, 15:16:54 »
Vien tik už aerografiją pliusas ir bus, visa kita  (n)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8188: 2009 Spalio 08, 15:31:00 »
Aa, tai supažindinsiu - P. Grishman , matyt teisėm mokinosi vairuot  ff  (aa)  :D :D :D

Na gerai, isdrysiu paklausti - kokia cia viso sito prasme ar mintis? as pvz cia nieko neikertu...... nei juokinga, nei nejuokinga, nei kaskokios minties pagaunu.... gal kiti suprato? as pvz nekiek.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8189: 2009 Spalio 08, 15:45:23 »

Na gerai, isdrysiu paklausti - kokia cia viso sito prasme ar mintis? as pvz cia nieko neikertu...... nei juokinga, nei nejuokinga, nei kaskokios minties pagaunu.... gal kiti suprato? as pvz nekiek.

Biesai , ar tu tikrai juokų nesupranti , ar tau buvo liepta(patarta) taip parašyt?  (!?)
Atrodo , kad nieko šiame forume nebegaliu parašyt , nes visi kaip drebia man atgal  (z)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8190: 2009 Spalio 08, 15:48:39 »
quattro, man niekas nieko neliepė, bet nieko nesupratau iš to posto... :V

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8191: 2009 Spalio 08, 15:52:09 »

Biesai , ar tu tikrai juokų nesupranti , ar tau buvo liepta(patarta) taip parašyt?  (!?)
Atrodo , kad nieko šiame forume nebegaliu parašyt , nes visi kaip drebia man atgal  (z)

Atsiprasau, jeigu netycia kaska kliudziau. Patikinu, kad nebuvo liepta ar patarta man taip parasyti (kaskaip net nejaukiai dabar jauciuosi del tokio tavo parasymo kurio vel nesuprantu - cia juokas ar etc.) as atgal nedrebiu. Tiesiog kasko nesupratau. pamaciau keista posta i kuri kaskaip praktiskai niekaip nebuvo sureguota, tad galvoju, kad visi viska suprato, o as nesupratau nieko. Laukiau kaskokiu komentaru is kuriu galeciau susigaudyti situacija, bet tokiu nebuvo. Tai ir paklausiau kas yrrr. Vat tokia vat istorija.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8192: 2009 Spalio 08, 15:57:21 »
Jėzusmarija , žmonės , nieko čia nereikia suprast ar nesuprast , tiesiog ,nuotaikinga nuotrauka , o jeigu vistiek paniurę sėdit tai jau jūsų bėdos , kadangi , taip , labai jau bjaurus oras už lango  (!?)
Biesai , viskas ok , tiesiog paklausiau , kadangi panašus atvejis kaip pas mane temoj - atrodo kaip susitarę pradeda , o paskui ateina su grąsinimais ištrint , o dar ir valo neatsiklausę  ff Nu nieko , nebėr jau mano temos  :-{
The end , nenoriu blevyzgot vėl apie tai , kas ko nesuprato ar tiesiog nenorėjo suprast  :V Kaip sakant peace  (h)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8193: 2009 Spalio 08, 16:17:38 »
na nenutuokiu apie jokia tavo tema, apie jos istrynimus ir varymus, grasinimus ir t.t. na jei si nuotrauka turejo nuotiaka pakelti, tai as to tiesiog nesupratau. na buna kad ne visiem tiesiog duota......

P.S. - as nepaniures :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8194: 2009 Spalio 08, 16:40:14 »
na nenutuokiu apie jokia tavo tema, apie jos istrynimus ir varymus, grasinimus ir t.t. na jei si nuotrauka turejo nuotiaka pakelti, tai as to tiesiog nesupratau. na buna kad ne visiem tiesiog duota......

P.S. - as nepaniures :D
:D :D :D
Na buvo eilinis naujai pirktos Ve testavimas, paskuj taip gavosi kad kažkas sedyne pastūmė maksimaliai į priekį ir maksimaliai aukštyn ir man pasidarė įdomu ar su savo 195cm pavyks ten įlipti - pavyko, vairuoti ir pajudėti iš vietos nebandžiau, bet foto nusprendem įamžinti, įdėti čia nebuvo mano mintis tik buvo pasitrta su manim, aš pasakiau, kad man dzin, vat ir atsirado ji čia, ne manau kad čia yra didesne kvailyste, nei įdėtas video su vežimą traukiančia Ve ar iki redlaino laisvom apsukom gazuojančiom keliom Ve :D
Ar pakankamai išsami ataskaita? :-]

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8195: 2009 Spalio 08, 16:55:28 »
jo tik atsakius su akmenim i kitu darza sulauksi dar didesnes diskusijos, o kaip suprantu tikslas buvo ne toks   :V
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8196: 2009 Spalio 08, 17:19:36 »
Nieks čia akmenimis nesimeto, pateikiau precedentus, man gal irgi  klausimu iškilo bet su najezdais nepuoliau visi gali gyvenime pakvailioti, o diskutavimas dėl tokio dalyko čia jau kažkokia nesąmone gaunasi kaip humoro jausmo neturėjimo sindromas :D

Visai kaip kažkada autobanginiuose buvo įdėtas toks vat video su komentaru, kad nevalina tas jusų M3, ir su šypsena tai visi BMWistai pačiais rimčiausia veidais pradėjo pulti mol ka čia b.. su pirštu lygini ir tt, pradejo destyti apie galingumo klases, varomus ratus ir tt (!?) :-] :-] :-]
http://www.youtube.com/watch?v=VEL5ABddZ0k&feature=fvst

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8197: 2009 Spalio 08, 17:22:12 »
na kai as paklausiau tai ponas Q biski kaskaip neadekvaciai atsake i klausima. Tiek ir tos bedos :(

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8198: 2009 Spalio 08, 17:26:43 »
jo... video tai :O noriu ir as taip is palaukimo isrukyti (aa)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8199: 2009 Spalio 08, 17:32:08 »
Jėzusmarija , žmonės , nieko čia nereikia suprast ar nesuprast , tiesiog ,nuotaikinga nuotrauka , o jeigu vistiek paniurę sėdit tai jau jūsų bėdos , kadangi , taip , labai jau bjaurus oras už lango  (!?)
Biesai , viskas ok , tiesiog paklausiau , kadangi panašus atvejis kaip pas mane temoj - atrodo kaip susitarę pradeda , o paskui ateina su grąsinimais ištrint , o dar ir valo neatsiklausę  ff Nu nieko , nebėr jau mano temos  :-{
The end , nenoriu blevyzgot vėl apie tai , kas ko nesuprato ar tiesiog nenorėjo suprast  :V Kaip sakant peace  (h)

O.T  del tavo temos klausiau - tu man nieko neatsakei,kas ja istryne ir t.t. atgal ja atkelt nera problemu,tik tamstos tylejimas man keistas...