Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725380 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1000: 2007 Rugsėjo 22, 23:27:03 »
Tai va patapau dar vienos V8 savininku  :D ( (!?))
Bet yra tokia problemėlė, ir lygtai ji kažkada kažkam buvo pasireiškusi, jeigu nieko nepainioju.
Tai va, važiuojant pastoviu greičiu toks jausmas, kad kaip kai autopilotą įjungi ir pagreitėji, tik šiuo atveju sulėtėja..... ir vėl greitėja, ir vėl ir vėl, bet labai nežymiai, vos vos, nu net nežinau kaip tiksliai apibūdinti, nu žodžiu kaip banguoja.Kompo dar nejungiau, nieko nedariau, ką tik parsivariau. Tai va gal yra idėjų ?? Aš turiu, bet būtų Jūsų įdomu išgirsti.
P.S. beje tiek V8 - kių vienam kaime nebuvau matęs. Jei kas būna Vokietijoje, tai galiu nurodyti kur yra V8 dalių nerealiai.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1001: 2007 Rugsėjo 22, 23:33:37 »
Tai va patapau dar vienos V8 savininku  :D ( (!?))
Bet yra tokia problemėlė, ir lygtai ji kažkada kažkam buvo pasireiškusi, jeigu nieko nepainioju.
Tai va, važiuojant pastoviu greičiu toks jausmas, kad kaip kai autopilotą įjungi ir pagreitėji, tik šiuo atveju sulėtėja..... ir vėl greitėja, ir vėl ir vėl, bet labai nežymiai, vos vos, nu net nežinau kaip tiksliai apibūdinti, nu žodžiu kaip banguoja.Kompo dar nejungiau, nieko nedariau, ką tik parsivariau. Tai va gal yra idėjų ?? Aš turiu, bet būtų Jūsų įdomu išgirsti.
P.S. beje tiek V8 - kių vienam kaime nebuvau matęs. Jei kas būna Vokietijoje, tai galiu nurodyti kur yra V8 dalių nerealiai.
reiskia pats variklis ne iki galo  teisingai veikia, jei autopilotas su juo nesusikalba.
Kokioj vietoj Vokietijoje tas randasi?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1002: 2007 Rugsėjo 23, 00:19:11 »
Nesupratai. Autopilotas čia ne prie ko. Èia taip patrūkčioja BE autopiloto. Aš tik pavyzdį tokį pateikiau, kad tas patrukčiojimas labai panašus kai autopilotą kai įjungi, taip kaip biškį patraukia į priekį.
P.S.: Kampstrasse 42, 32805 Horn Bad Meinberg, Germany.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 24, 13:52:17 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1003: 2007 Rugsėjo 23, 01:01:20 »
brangusis gedi, sie simtomai, apie kuriuos tu kalbi yra pas mane, pas No One ir pas Bajora, dar slieku niekas neieskojom.........

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1004: 2007 Rugsėjo 23, 11:08:18 »
brangusis gedi, sie simtomai, apie kuriuos tu kalbi yra pas mane, pas No One ir pas Bajora, dar slieku niekas neieskojom.........

ne nu či tai ragiec................................................................................ :-{ :-{, t.y. P Y Z D I E D C,
ir kaip Jūs su tuom taikstotės ir gyvenat ?? !! ir darau išvadą, kad pajungus kompą nelabai yra vilčių kad ką nors pamatysiu  :/
ir šitas reikalas ant dujų lygiai taip pat pasireiškia ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 23, 11:23:18 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1005: 2007 Rugsėjo 23, 12:09:53 »
tas pasireiskia visais kurais, o taikomes tai taikomes, kaip sakoma kas myles, tai myles ir tokia...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1006: 2007 Rugsėjo 23, 12:23:12 »
o taikomes tai taikomes, kaip sakoma kas myles, tai myles ir tokia...

ne nu tokiu atveju meilės aš neįžvelgiu visai................... :E :E :E :Egreičiausiai aš būsiu pirmas, kuris išspręs šitą reikalą  :s :s ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1007: 2007 Rugsėjo 23, 19:45:04 »
labai pagirtina, lauksim ziuniu. matai as kol kas priverstas su situo navarotu taikytis, kadangi turiu rimtesniu bedu da sitoj masinoj, tai juos ir sprendziu. ateis laikas ir tam, jeigu ateis......

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1008: 2007 Rugsėjo 23, 19:50:35 »
pirmojoje V8 man tas 'bangavimas' labiau jautesi, o sitoj kartais lyg ir jauciu kai kelio danga kaip stiklas lygi, vejo nera ir salone niekas nekvepuoja- tada kazkas lyg ir jauciasi :D

autopiloto neveikimas mane tai zudo, kada nori veikia, kada nori neveikia, tai veikia ir vaziuojant atsijungia :E

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1009: 2007 Rugsėjo 23, 20:57:31 »
Kestai, ryt kvieciu tave su V8 dvikovon- rinkis vieta ir laika  Oo)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1010: 2007 Rugsėjo 24, 09:33:31 »
Sutarta, Vieta patikslinsim. Prasom siandien atvykti pas mane ~18.15 valanda. Turim sita dalyka isiaiskinti viena karta ir visiem laikam  Oo). No One kvieciamas buti sekundantu

Biesiene

• Svečias
« Atsakymas #1011: 2007 Rugsėjo 24, 10:04:49 »
Sutarta, Vieta patikslinsim. Prasom siandien atvykti pas mane ~18.15 valanda. Turim sita dalyka isiaiskinti viena karta ir visiem laikam  Oo). No One kvieciamas buti sekundantu
vyrai netravinu, bet nafyg audines draskyt kai Dievas rankas dave  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1012: 2007 Rugsėjo 24, 10:25:44 »
rankas reikia saugoti, nes V8 megsta ranku darbus (+) ir be to cia ne draskymas o tik gazo paspaudimas ir ziurejimas kas cia bus :D :D :D :D :D anie 4.2 turbut tam ir skirti, nes 1.8 jau butu draskomas negyvai, o cia tik pasimegavimas (aa)

Biesiene

• Svečias
« Atsakymas #1013: 2007 Rugsėjo 24, 10:31:18 »
nu gerai ikalbekjot, tik su salyga kad tas rankas ir mano masina pamatys dar siais metais  ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1014: 2007 Rugsėjo 24, 11:25:37 »
nu gerai ikalbekjot, tik su salyga kad tas rankas ir mano masina pamatys dar siais metais  ;)

(v) (v) (v) (v) :V

Biesiene

• Svečias
« Atsakymas #1015: 2007 Rugsėjo 24, 11:43:01 »

(v) (v) (v) (v) :V
tikrai taip

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #1016: 2007 Rugsėjo 24, 12:03:55 »
Laba!
   Kas del tu "mietku" mano masinos ankstesniame variklyje,tai prie manes meistrai tikrai neziurejo.Palikau as ja servise ir viskas.Tik cia tikrai ir rimtesnius modelius remontuoja,dar ir dirba mano bendradarbio pazistami,tad gal ir neapgaus.Tokias mintis apie prasisukimus ir jie turejo,bet,matomai,tikrai apziurejo,kad tokia isvada del keitimo i kita padare.Juk kam papildomo darbo uzsikrauti,jei ir taip ten tu masinu i valias remontui privezta.Realiai pagalvojus,nesinori tiketi ir i tai,kad butu is salies uzsakyma gave geram 3,6 motorui surasti ir butu is maniskes ji lupe,o state prastesni.Meistrai sake,kad kita varikliuka jie net is triju rastu pasiuloje esa isrinke.Beje,dar ir garantija duos...Na,gal sia savaite jau ir pamatysiu kokia ta realybe.
  Senojo galiu jiems ir neatiduoti.Tik klausimas kaip ji reiktu i Kauna pargabenti.I bagazine tai nelis :-].
  Dar noriu Jusu paklausti kur stabdziu diskus galima gauti ir kokia kaina,nes kazkur girdejau,kad vienas apie 600 "begioja".Jei tai teisybe,tai gal nuo kokiu kitu Audi tinka.Kai padangu keitejo paklausiau apie tai,jis labai nusistebejo,kad tokie brangus.Pakviete kolegas is gretimo serviso,kad diskus apziuretu,tai pastarieji patikino,kad cia nuo daugumos Audi tinka.Tik patare,kad su masina pirkti nevaziuociau,o suzinociau ju kodini pavadinima ir tada ieskociau,nes,tipo,jei su 8 klases masina atvaziuoji,tad vadinasi "popieriuku" esi turintis,tad ir lupa parduodami.Idomu kiek tame tiesos.Neesu dar susidures.
  Pagarbiai-as

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1017: 2007 Rugsėjo 24, 12:38:59 »
Dar noriu Jusu paklausti kur stabdziu diskus galima gauti ir kokia kaina,nes kazkur girdejau,kad vienas apie 600 "begioja".Jei tai teisybe,tai gal nuo kokiu kitu Audi tinka.Kai padangu keitejo paklausiau apie tai,jis labai nusistebejo,kad tokie brangus.Pakviete kolegas is gretimo serviso,kad diskus apziuretu,tai pastarieji patikino,kad cia nuo daugumos Audi tinka.Tik patare,kad su masina pirkti nevaziuociau,o suzinociau ju kodini pavadinima ir tada ieskociau,nes,tipo,jei su 8 klases masina atvaziuoji,tad vadinasi "popieriuku" esi turintis,tad ir lupa parduodami.Idomu kiek tame tiesos.Neesu dar susidures. Pagarbiai-as

Kaip suprantu kalba eina apie priekinius stabdžių diskus, todėl sveikinu susipažinus su UFO  :-] :-]. (mašina tikriausiai europinė pas Tave). Jeigu 600 lietuviškų už naują, tai visai gera kaina tada, palyginimui pasižiūrėk čia: http://www.exist.ru/resultr.asp?pcode=441615283S&fcode=008&sr=44
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=090&unit=099046A2 )
plius dar pridėk 5% ir turėsi oficialią kainą Lietuvoje. Apie UFO biškį yra čia:
http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/brake.html
o ir šiaip internete gali panaršyti; rasi aprašymų kaip pasikeisti visą tą UFO sistemą, tik žinoma teks investuoti atitinkamą kiekį šlamančių.  (h)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1018: 2007 Rugsėjo 24, 12:42:36 »
Jei kalbi apie priekinius stabdziu diskus, tai del kainos esi teisus..... ir ji yra dar labai maza (600 Lt) Tinka nuo daugelio audi.....  :D na ufo diskai dar pas esus audi maciau stovi, ar jie tinka dar nezinau. Galiniai diskai ~170 Lt vnt kainuoja, kai as keiciausi isidejau ceskes, kurie kainavo ~90 Lt uz vnt. Jie yra identiski V8 tik netinka vienas matmuo  - gylis apie 2-3mm. Teko su kampiniu slifuokliu pamasikuot apie suportus ir ju tvirtinimo vietas. Varikli rasim kaip atsitysti ir patys, reikia tik gero zmogaus, kuris ta varikli padovanotu  (v).

dar del tu stabdziu disku... Pas No One perdaryta V8 ir pas ji sudeti ir priekije ceskes berods stabdziu tiskai. Tam reikalui pakeisti reikia visa V8 kelma i ceskes kartu su visais suportais. Pasekmes - priekiniai ratai siek tiek giliau stovi arkose, nei su V8 kelmais (na bent jau taip atrodo...). Na tada pagelbeja visagales rastafkes....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1019: 2007 Rugsėjo 24, 12:49:21 »
kaip tai tinka nuo daugelio ?? ?? UFO buvo pas 200TQ 20V; V8 (europines, amerikonai nuo kažkurių metų pakeitė į G60) ir dar pas S4(C4) iki kažkurių metų.psio.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1020: 2007 Rugsėjo 24, 14:05:10 »
Laba!
   Kas del tu "mietku" mano masinos ankstesniame variklyje,tai prie manes meistrai tikrai neziurejo.Palikau as ja servise ir viskas.Tik cia tikrai ir rimtesnius modelius remontuoja,dar ir dirba mano bendradarbio pazistami,tad gal ir neapgaus.Tokias mintis apie prasisukimus ir jie turejo,bet,matomai,tikrai apziurejo,kad tokia isvada del keitimo i kita padare.Juk kam papildomo darbo uzsikrauti,jei ir taip ten tu masinu i valias remontui privezta.Realiai pagalvojus,nesinori tiketi ir i tai,kad butu is salies uzsakyma gave geram 3,6 motorui surasti ir butu is maniskes ji lupe,o state prastesni.Meistrai sake,kad kita varikliuka jie net is triju rastu pasiuloje esa isrinke.Beje,dar ir garantija duos...Na,gal sia savaite jau ir pamatysiu kokia ta realybe.

Lengviausia apgauti pazystama, nes jis patiklus- na bet cia tik prietaras... gal :D
Ardyta tu varikliu, skersta motoru, matytas ne vienas gedimas, ne vienas gedimas ir aprasytas. Nezinau vyrai murai, jus mane uzmuskit, taciau esu 99% garantuotas kad nuo pagrindinio skyvo nuluzusi sponke ir kurime meto tiesiog "nusisuko mietka" ko pasekoje tu ir neuzkurei ir nera kompresijos. Voztuvu lyg sitie varikliai ir nelanksto, tad tau butu uzteke atsukti veleno skyva, nupirkti uz ~100lt skyva ir ji uzdeti, tada atstatyti miektas. Darbo maximum pusdienis, islaidos 100lt.
Jei pas tave butu maza kompresija, tai tu ilgai zulintum kol ja uzvestum, apie trauka ir sanaudas net nekalbu nes 20ltr mieste gal ant laisvu valgytu, o i vieta nuo starto ir 1.8E bukla pastatytu :D

Isduosiu mazyte paslapti- kai atvaziuoja V8 i servisa ir meistrai zino siek tiek si modeli- rankom trina nes pinigo nulups uz nieka, o kurie nezino o tik girdeje apie V8- tave issprasys is serviso :D Tad moketi uz 3.6 ~1000lt varikli kur gali uz 300-500lt pasiimti is bet kur, nes jie beverciai tiesa sakant- jau ziauru, o apie variklio keitimo kaina as net bijociau taves klausti (V) Na bet ne mano pinigai- ne mano ir reikalas, tieisog abydna kai gera zmogu kuris myli si modeli taip isdurineja. Seno variklio nepalik jiems jokiu budu- nes jei atgabensim ji i kauna- galesim paziureti kas cia ivyko, manau ir nesunkiai tau irodysim kaip tave graziai apvyniojo aplink pirsta.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1021: 2007 Rugsėjo 24, 14:10:27 »
Na drasus cia bajoro pareiskimas........ bet kad jau man sukilo sportinis interesas isiaiskinti ir padaryti tam varikliui skrodima tai faktas. Taigi garaze operacinis stalas jau paruostas autopsijai. Laukiame lavono. Kaip minejau atsitransportavima susiorganizuosim.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1022: 2007 Rugsėjo 24, 14:52:08 »
pirmojoje V8 man tas 'bangavimas' labiau jautesi, o sitoj kartais lyg ir jauciu kai kelio danga kaip stiklas lygi, vejo nera ir salone niekas nekvepuoja- tada kazkas lyg ir jauciasi :D

autopiloto neveikimas mane tai zudo, kada nori veikia, kada nori neveikia, tai veikia ir vaziuojant atsijungia :E

Mano autopilotas veikia lygiai taip pat pagal nuotaika, patikrinau viska apart smegenu, tad itariu jos gali buti merdijancios.
Na o del to bangavimo, tai ir pas mane tas pats, bet toks nezymus, kad kad jauciu ji tik kai apie ji atsimenu, tad gal "gamykline" yda? 8:8

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1023: 2007 Rugsėjo 24, 14:59:28 »
Na nevarykit taip jau ant 3.6 variklio, kad jis bevertis ir pan, gera varikli uz 300 -500lt gauti yra teiginys ish fantastikos srities, atvirai sakant, uz tokia kaina net neimciau, zinau kur galima gauti gera varikli, nemaciusi Lietuvos salygu (jau minejes vieta) uz toki 1000 (tiek mazdaug ten ir prasho) galima drasiai atseiketi, shio variklio kapitalinis kainuoja virsh 10000lt, Rusijoje tokiu darbu emesi tik entuziastai, turintys geru pazinciu servisuose ir aviacinese gamyklose :D bei patys nemazai ishmanantys.

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #1024: 2007 Rugsėjo 24, 15:38:37 »
Aciu ir uz drastiskus patarimus ir pareiskimus!Tikrai neisidzeidziu,bet tik idemiai isiklausau!Taip kad tikrai drebkit viska ir atvirai!Tikiu,kad  Jusu publikacijoje mano senojo variklio gedimai dominuos.Na,vienur pralosi,kitur-islosi.Aisku,veltui ismestu pinigu tikrai butu gaila.Jei jau ju butu,tai gal koki Leksusiuka parauciau...Juokauju!Tik dabar jau laikas parodys.Nors kai pagalvoju,mano modeliukas 89 galo,prabeges jau virs 300 Tukst.,tad gal naujesnis varikliukas ir gerai.O del mano ankstesnio motoro-tikrai galime parsivilkti "operacijoms".Visai negaila,tuo labiau tikrai draugiskiems zmonems kaip Jus.Duosiu zinia,kai sirdele kita i masina perstatys.Kai skambinau,sake kad jau pradejo rakalineti.Idejimas,beje,maksimum sieks dar iki 1500Lt su naujais salnikais ir t.t.Kazkaip itikinamai ten "suokia"...O jei kiek ir isdurs-turesiu pamokele!