Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1724855 kartus)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #975: 2007 Rugsėjo 19, 15:56:52 »
sutinku..o ka jus manot apie "sportini" duslintuva - zhmoniska aishku, nerekianti per daug, ir su arkliuku vienu kitu pridedanti..gal kas turit uzsideje?
labai jau apstraktus pasakymas sportinis duslintuvas.ka tu isivaizduoji sakydamas sportinis duslintuvas. Jiegu tu nori tokiu paciu bakeliu tokio pacio diametro tik kitokios vidaus formu kad butu garsas tai manau vargu ar rasi ir kainuos daug. bet kad ir taip seip kazka pritiakyti daryti ale sport.zodziu bus brangu.nes visas isvedziojimas ir diametras yra gana retas.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #976: 2007 Rugsėjo 19, 19:27:51 »
Sveiki!
  Stai nuo kitos savaites pirmadienio mano masinele jau prades tame servise Vilniuje konstruoti.Kita motora jau atitempe...Tai kas cia pas mane nuo ankstesnes "lavonienos" daliu uzsisake-visada prasom.Tik nezinau kas liks po motoro perstatymo,tad pazadeti konkreciai negaliu.Beje,ka dar reiketu pakeisti tarp variklio ir aut.pavaru dezes?Kokie butu patarimai?Kaip bebutu keista,tas meistas patare man jos neremontuoti.Tipo,parduok duju iranga,kas dar gero is variklio,tipiskus firminius Audi lietus ratlankius,korpusa ant metalo-beveik ta pati gauciau ka ir uz ja mokejau,tad trenk lauk ta seniena...Pasiule prideti ir imti kokia A6 su TDI...As tada paklausiau jo nuomones kuri smagiau "rieda".Tada jis ir prasitare,kad V8 tikrai geras aparatas,bet retas ir dar ne vieno meistro svajone...Tada paklausiau,kodel tokia nevazineja.Juk salygas taisytis tai turi.Vo cia tai pokstas atsakyme!Zinai,sako,nebenoriu buti ginekologu:visa diena "ten" rakalinejiesi,grizti namo-o ten dar viena guli! ;DCia,aisku,ne apie gedimus-apie nuovargi nuo darbo,kuri dirbi.
  Skaiciau cia apie Jusu sedyniu sildymo problemas...Mano sedynes sildosi normaliai,bet nepasakyciau,kad jas valdo mygtukai.Tai kazkas panasaus i ratukus.Jei ratukas-vadinasi,kazkas panasaus i reostata,nes sildymo srove tikrai yra nemaza.Kuo reostatas/vieline regulioujama varza/ turi didesne varza,tuo srove mazesne teka i sedynes.Reostato gedimai:nusitryne ir tarpusavyje besilieciancios apvijos,prastai kontaktuojantis slankiojantis kontaktas tu apviju virsumi.Galingu reostatu gedimas pagrinde matomas vizualiai.Prietaisu galima pamatuoti tik pacia viju varza.Testeris rodo tik efektine verte,tad matuojant tokia detale pajungus,net ir del sukeltos saviindukcijos evj/net ir esant reostatui blogam/,prietaisas visada kazka rodys,o norimo detales veiklos rezultato nebus.Tas taip pat liecia ir paprastus mygtukus masinose.Matuoji su "pypsiuku" ar ijungia-isjungia...lyg ir gerai,pajungi mygtuka i sistema-nonsensas.Esme-oksidavimesi ir susidevejime paciu mygtuko kontaktu.Pro juos neprateka reikiamo stiprumo srove,o ne ITAMPA.Bet,pvz.,testeris rodys,kad isejime vistiek 12V.Esme tame,kad jei matuojate mygtuko ar reostato charakteristika juos pajungus masinos tinkle,gali pamatyti ir 5,ir 7V,nes po apkrova del sroves stygiaus galineje grandineje krenta itampa tarpineje grandyje.Jei abejojate sedynes sildymo elemento spirale-tiesiog prijunkite ja tiesiogiai prie "borto" ir viskas bus aisku.Juk viskas skirta 12V.Jei veikia-belieka surasti ta pliusini laida i  reostata ar mygtuka.Jei cia taip pat +12-kalta butent si tarpine grandis,nors teoriskai ji ir nepagedusi/pagal testeri/.Beje,tokie pagede mygtukai gerai atsirestauruoja su rusisku kariniu reliu kontaktais.Atomiskai!Tik kad gauti ju sunku-viska "ant spalvotu metalu" isslave.Ir dar girdejau poksta,tik cia jau nezinau ar teisybe (?!)Kai kurios Audi sildomos sedynes isijungia tik tada kai ant ju atsisedi.Tai lyg kazkoks energijos taupymas.Tai neliecia lyg tai su webasto...

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #977: 2007 Rugsėjo 19, 20:59:42 »
oi gerbiamasai Vilhelmai, kai pas tave suprantu (ir ne tik as turbut...) kai tu pasakoji apie tai ka tau sako meistrai. Stai mano siandienine istorija:

Kadangi buvau uzlekes ant bordiuru, cia tada kia nudauziau karteri, kuri jau uzsidejau sekmingai, ismusiau ratu suvedima ( vaziuojant tiesiai vairas turi buti pasuktas i sona). kadangi ratu suvedimui irangos pas save namie kol kas neturiu (kol kas  :D) tai teko vaziuoti i servisa. Nu pasirinkau toki jau tikrai zinomesni A1 vadinasi..... Uzsiregistravau kaip priklauso, sulaukiau savo eiles..... Atvaziavau sutarta diena, sutartu laiku, prieinu pas registratoriu, tas te suraso kas reik ir pro duris i boksus saukia - Petrai ! ivaziuoja V8 ratu suvedimui, tada atsisuka ir sako antras keltuvas po kaire. Na sedu i masina ir vaziuoju kur liepe, surandu ta antra keltuva po kaire, o ten jau stovi kokie 8 meistrai subege is visu pakampiu, mete visus darbus ir laukia. Sako pradziai pasikelsim paziuret kas ten yr, kaip ten daros..... Na kol kele masina, aplinkui tradiciniai klausimai - Tai turbut ryja tai ryja?!? Tai turbut ir traukia neblogai???, ai sakau, ir ryja ir traukia..... na zodziu. Pasikele aisku dar diognozavo visokiausiu bedu ir ratu suvedima atsisake daryti, kadangi isplestos gumos nuo smugio ir t.t. galiniu ratu suvedimo traukutes isviso jau gatavos, reik pirkt..... Zodziu uzpilde specialia defektu forma, kuria pasiemes nuejau pas priemeja. Sakau tavo vyrai va viska surase, paskaiciok kaina..... Tas lapa pasieme ir sako, nieko neturiu........ tai sakau detales tada as jau gausiu, sakyk kiek darbai kainuos (daryciau pats, bet ten visokiu sarnyru presavimais kvepia, nelebai pasiseka namu salygomis pasidaryti neuzsiknisus), sako nesvarbu, neapsiimsim sitos masinos tvarkyt, nenorim kist nagu, pas mus is pasatu ir golfu eile menesiui, tad taviskei eile neateis niekada. Zinau as tas V8, pries kelis metus apsiemem uz 60 Lt pagrindini dirza pakeist, supainioje su silke..... Zodziu buvau isvytas...  ff nu ka daba ieskosiu detaliu, varysiu pas tuos kurie gumas restauruoja ir t.t. i servisa grisiu tik ratu suvedimui.

Na ir linksmumui keletas vakaryksciu foto
Nesuprantantiems paaiskinsiu kas vyksta, o gi vyksta greiciu dezes hidraulinio skyscio vamzdelio dejimas. Buvo prasitrynes i traversa, baisiai bego, tai buvo isimtas, uzvirintas ir dedamas atgal..... Kadangi naturalu, kad greiciu dezes tepalo sociai ant zemes pribego dirbant toki darba, o pasitiesti nebuvo ka, tai kad plaukai nepsisigertu tepalo, rasta puiki iseitis - celofaninis maiselis ant galvos. Patikekit, kokios buvo einanciu pro sali zmoniu akys, kai jau temstant paklaikusiu veidu ir su tuo maiseliu ant galvos No One laksto apie masina, rankose pasiciupes irankiu ten visokiu, visas buizinas iki ausu, o is paskos da kitas toks pats bicas ( cia jau as zinoma) su zibintuveliu dantyse lakioja......

Taigi spoksom......:

Tikrai zinau, kad No One bus labai patenkintas, jeigu siek tiek pakomentuosite jo naujaja kepuraite ir issakysite savo nuomone ......  :D :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 19, 21:02:51 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #978: 2007 Rugsėjo 19, 23:07:24 »
nes pas mane asmenishkai labai jau daug vietos po sparnais, blemba suzeminus, iki posparniu, vaizdelis butu chiki briki..aisku tada reikia ir sprandzu jau ne defaultiniu, tik va klausimas ar yra kazhkas panashaus kaip raudonos spranzinos? ar galima kazhka pritaikyti nuo kitu audi?? (+)
norejau sakyt kad nera.bet dabar paziurejau pasirodo buvo gana daug spiruokliu variantu.kaip ir tokios kaip sports version. zodziu pagal spalvas buvo brown green red orange.galima vadinasi gauti ir kitokiu.
P.S automato ir mechanikos irgi isskiria :) o vieta po sparnais mazink uzdejas normalius ratus.

Gal buvo ir daugiau, bet aš žinau tik tris versijas: standartinė, sportinė ir padidinto pravažumo.
'Grishman' - būtų laabai įdomu sužinoti kokius darbus atlikai vykdydamas sužeminimą ?? :s Oo) Oo)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #979: 2007 Rugsėjo 19, 23:16:52 »
Sveiki!
  Stai nuo kitos savaites pirmadienio mano masinele jau prades tame servise Vilniuje konstruoti.Kita motora jau atitempe...Tai kas cia pas mane nuo ankstesnes "lavonienos" daliu uzsisake-visada prasom.Tik nezinau kas liks po motoro perstatymo,tad pazadeti konkreciai negaliu.Beje,ka dar reiketu pakeisti tarp variklio ir aut.pavaru dezes?Kokie butu patarimai?Kaip bebutu keista,tas meistas patare man jos neremontuoti.Tipo,parduok duju iranga,kas dar gero is variklio,tipiskus firminius Audi lietus ratlankius,korpusa ant metalo-beveik ta pati gauciau ka ir uz ja mokejau,tad trenk lauk ta seniena...Pasiule prideti ir imti kokia A6 su TDI...As tada paklausiau jo nuomones kuri smagiau "rieda".Tada jis ir prasitare,kad V8 tikrai geras aparatas,bet retas ir dar ne vieno meistro svajone...Tada paklausiau,kodel tokia nevazineja.Juk salygas taisytis tai turi.Vo cia tai pokstas atsakyme!Zinai,sako,nebenoriu buti ginekologu:visa diena "ten" rakalinejiesi,grizti namo-o ten dar viena guli! ;DCia,aisku,ne apie gedimus-apie nuovargi nuo darbo,kuri dirbi.
  Skaiciau cia apie Jusu sedyniu sildymo problemas...Mano sedynes sildosi normaliai,bet nepasakyciau,kad jas valdo mygtukai.Tai kazkas panasaus i ratukus.Jei ratukas-vadinasi,kazkas panasaus i reostata,nes sildymo srove tikrai yra nemaza.Kuo reostatas/vieline regulioujama varza/ turi didesne varza,tuo srove mazesne teka i sedynes.Reostato gedimai:nusitryne ir tarpusavyje besilieciancios apvijos,prastai kontaktuojantis slankiojantis kontaktas tu apviju virsumi.Galingu reostatu gedimas pagrinde matomas vizualiai.Prietaisu galima pamatuoti tik pacia viju varza.Testeris rodo tik efektine verte,tad matuojant tokia detale pajungus,net ir del sukeltos saviindukcijos evj/net ir esant reostatui blogam/,prietaisas visada kazka rodys,o norimo detales veiklos rezultato nebus.Tas taip pat liecia ir paprastus mygtukus masinose.Matuoji su "pypsiuku" ar ijungia-isjungia...lyg ir gerai,pajungi mygtuka i sistema-nonsensas.Esme-oksidavimesi ir susidevejime paciu mygtuko kontaktu.Pro juos neprateka reikiamo stiprumo srove,o ne ITAMPA.Bet,pvz.,testeris rodys,kad isejime vistiek 12V.Esme tame,kad jei matuojate mygtuko ar reostato charakteristika juos pajungus masinos tinkle,gali pamatyti ir 5,ir 7V,nes po apkrova del sroves stygiaus galineje grandineje krenta itampa tarpineje grandyje.Jei abejojate sedynes sildymo elemento spirale-tiesiog prijunkite ja tiesiogiai prie "borto" ir viskas bus aisku.Juk viskas skirta 12V.Jei veikia-belieka surasti ta pliusini laida i  reostata ar mygtuka.Jei cia taip pat +12-kalta butent si tarpine grandis,nors teoriskai ji ir nepagedusi/pagal testeri/.Beje,tokie pagede mygtukai gerai atsirestauruoja su rusisku kariniu reliu kontaktais.Atomiskai!Tik kad gauti ju sunku-viska "ant spalvotu metalu" isslave.Ir dar girdejau poksta,tik cia jau nezinau ar teisybe (?!)Kai kurios Audi sildomos sedynes isijungia tik tada kai ant ju atsisedi.Tai lyg kazkoks energijos taupymas.Tai neliecia lyg tai su webasto...
Dekui uz ishsamia paskaita apie reostatus ir ju tikrinima, problema, kad jei seno pavyzdzio mygtukai yra lengvai ardomi ir valomi, tai naujesnio pavyzdzio jau gudriau sudeti, neeina nieko pamatyti nei patikrinti, belieka tik deti kitus ir ziureti ar veiks.
O tarp variklio ir pavaru dezes gali ishkart pasikeisti alkuninio veleno riebokshli, kad veliau nereiketu ten landzioti.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #980: 2007 Rugsėjo 19, 23:27:09 »
nes pas mane asmenishkai labai jau daug vietos po sparnais, blemba suzeminus, iki posparniu, vaizdelis butu chiki briki..aisku tada reikia ir sprandzu jau ne defaultiniu, tik va klausimas ar yra kazhkas panashaus kaip raudonos spranzinos? ar galima kazhka pritaikyti nuo kitu audi?? (+)
norejau sakyt kad nera.bet dabar paziurejau pasirodo buvo gana daug spiruokliu variantu.kaip ir tokios kaip sports version. zodziu pagal spalvas buvo brown green red orange.galima vadinasi gauti ir kitokiu.
P.S automato ir mechanikos irgi isskiria :) o vieta po sparnais mazink uzdejas normalius ratus.

Gal buvo ir daugiau, bet aš žinau tik tris versijas: standartinė, sportinė ir padidinto pravažumo.
'Grishman' - būtų laabai įdomu sužinoti kokius darbus atlikai vykdydamas sužeminimą ?? :s Oo) Oo)
Na darbai elementarus, nieko gudraus (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #981: 2007 Rugsėjo 19, 23:39:02 »
Pasikele aisku dar diognozavo visokiausiu bedu ir ratu suvedima atsisake daryti, kadangi isplestos gumos nuo smugio ir t.t. galiniu ratu suvedimo traukutes isviso jau gatavos, reik pirkt..... Zodziu uzpilde specialia defektu forma, kuria pasiemes nuejau pas priemeja. Sakau tavo vyrai va viska surase, paskaiciok kaina..... Tas lapa pasieme ir sako, nieko neturiu........ tai sakau detales tada as jau gausiu, sakyk kiek darbai kainuos (daryciau pats, bet ten visokiu sarnyru presavimais kvepia, nelebai pasiseka namu salygomis pasidaryti neuzsiknisus), sako nesvarbu, neapsiimsim sitos masinos tvarkyt, nenorim kist nagu, pas mus is pasatu ir golfu eile menesiui, tad taviskei eile neateis niekada. Zinau as tas V8, pries kelis metus apsiemem uz 60 Lt pagrindini dirza pakeist, supainioje su silke..... Zodziu buvau isvytas...  ff nu ka daba ieskosiu detaliu, varysiu pas tuos kurie gumas restauruoja ir t.t. i servisa grisiu tik ratu suvedimui.

Na ir "vaisius" priėmėjas papuolė - sulygino diržo keitimą su važiuokle  (!?)  (!?) Aš kai nuvariau į vieną servisiuką suvedimą pasidaryt (tiesa, važiuoklė ką tik buvau idealiai suremontavęs) tai suvedimo meistriukas pasakė, kad miela malonu kai tokios auto užvažiuoja, nes kažkaip įdomiau
darbo diena praeina...  ;)  ;) Taip kad visa esmė čia kva kva kvalifikacijoje  :-] :-] :-] ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 19, 23:41:42 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #982: 2007 Rugsėjo 19, 23:44:36 »

na turėjau omenį gal pjoviai esamas, ar dėjai sportines. nesuprantu tik kaip ten su padidinto pravažumo - iškelta dar labiau gaunasi ar ką ??  ?!?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #983: 2007 Rugsėjo 20, 00:04:29 »

na turėjau omenį gal pjoviai esamas, ar dėjai sportines. nesuprantu tik kaip ten su padidinto pravažumo - iškelta dar labiau gaunasi ar ką ??  ?!?
Kogero, visas skirtumas tik spyruoklese, dar amortizatoriai eina skirtingu charakteristiku jei sport arba ne sport o del padidinto pravazumo nezinau.

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #984: 2007 Rugsėjo 20, 00:13:15 »
Sveiki kalbejote apie dezes Gal netycia buvote susidure su tokia problema kaip mano? Ko tai labai sunkiai (palyginus su kitomis masinomis ) mindosi sankaba Kas tai galetu buti? As zinau kad ji chidrauline to neturetu buti bet kodel taip yra ? Gal kas koki patarima numestu ka galeciau paziureti namu salygomis? (!?)
Ir dar del idomumo: zinau kad kazkur Kupiskyje yra  sumusta v8 tipo priekis l stipriai 4.2 automatas bandysiu gauti nr gal kam padesiu ;)

Donce

• Svečias
« Atsakymas #985: 2007 Rugsėjo 20, 11:57:14 »
o pas mane greiciu dezej problemos, neveikia D jopshikmat, nuo pirmo vazineti reikia:/

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #986: 2007 Rugsėjo 20, 12:12:35 »
Kogero, visas skirtumas tik spyruoklese, dar amortizatoriai eina skirtingu charakteristiku jei sport arba ne sport o del padidinto pravazumo nezinau.

Tai kaip supratau, sitas Tu islupai is kitos V8, kuri ir buvo su taip vadinama sportine vaziuokle ??

Donce

• Svečias
« Atsakymas #987: 2007 Rugsėjo 20, 13:27:58 »
BIESAS, pas kokius meistrus buvai nuvezhes mashina? ash olmitoj dariau...panashi sitaucija ir pas juos..neapsiimma daryt!! chebryte, reikia daryti SAVO AUDI V8 garazeli:)) kas uzh?:))))

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #988: 2007 Rugsėjo 20, 13:55:41 »
As buvau A1 servise. O kad isitikintum, kad jau veikia nuosavas V8 garazelis Kaune tai stai tau mano kiemo nuotrauka:

Jei gerai inziuri, tai pamatysi, kad cia paskleistos 3 vnt V8.... Tik kad sakau ne visus darbus dar eina pasidaryti patiems (ratu suvedimas ir bliambacki, kaip nekenciu dar sarnyru presavimo ir ispresavimo...)

Donce

• Svečias
« Atsakymas #989: 2007 Rugsėjo 20, 14:18:44 »
geras!Respect, o kur Tu randiesi, norechiau uzhmesti ir as aki i si garazeli:)))

p.s
bus meetas siandien?

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #990: 2007 Rugsėjo 20, 15:09:20 »
metas bus kaip visada, prilek mazam pavyks susipazinti, o tada ir paziuresma.....
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 20, 15:24:28 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #991: 2007 Rugsėjo 20, 23:45:26 »

Tai kaip supratau, sitas Tu islupai is kitos V8, kuri ir buvo su taip vadinama sportine vaziuokle ??
Ne jos stovejo S4 2.2  turbo avante, bet kaip byloja ishlike ant ju uzrashai, jie skirti butent V8, tik neishliko gamintojas, tad neaishku kas bus pagamines, idomu, kas tais laikais gamino zalios spalvos :V  jos yra aftermarket o ne gamyklines, tai faktas, gamyklines eina tradicishkai juodos spalvos ir kietumas ir kitas savybes apsprendzia ant ju spalvoti dazu brukshniai - gali atkreipti kada demesi, jei bus galimybe, kad tokie tikrai yra ant kiekvienos spyruokles, tik nerades info, kaip anie sifruojasi.
Cia dar palyginimui priekines stock(juoda) ir minetoji aftermarket(zalia) spyruokle:
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 20, 23:53:50 sukūrė Grishman »

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #992: 2007 Rugsėjo 22, 21:04:36 »
Labvakar!
  Pritariu Gerb.Biesui del visu pastabu!"Metalistas" varikliuose tikrai esu prastas,tad ir konsultuojuosi su ismananciais,bet elektronikas tikrai esu neblogas,tad laisvu nuo darbo laiku tenka specializuotis tam tikroje elektronikos srityje.Buitines technikos neremontuoju-nuobodoka.Tad ka apie variklius meistrai pasakoja-ju paklausau,bet greitai puolu prie sio saito i Jusu zinias gilintis,ir,dristu teigti,kad cia tikrai daugiau suzinau!Cia-super!Tik va vieno nesuprantu:ar tie meistrai tikrai siu masinu nera mate,ar darbo bijo ir uzdirbti nenori?Kita vertus,gal jiems tikrai geriau pora Golfiuku pakrapstyti...Beje,jei geras meistras butu-turetu tobuleti,beje IR SIAME SAITE!Juk cia tiek vertingos informacijos-tik skaityk,gilinkis ir taikyk!Aprasymai,praktika,n u o t r a u k os!!!Na,o kas liecia elektrines masinu grandis,tai net daugumos meistru postringavimai juoka viduje sukelia.Bet negi atvirai juoksiesi-jie taip pat valgyti nori.O paciam visur suspeti-laiko paroje mazai...
  Perskaiciau Gerb.Bieso aprasyma apie V8 varyma pas meistrus ir prisijuokiau iki valios:juk pas mane ta pati situacija Kaune buvo!Kur bevariau kad apziuretu/varikli,deze ir t.t/ kai nupirkau,rezultatas buvo tas pats:"...a,Audi?Tai cia paprasta,tipo,tuoj paziuresim...".Paskui sulekdavo visi ir pradedavo klausineti,kaip as i 100 toki motora ikisau...Gal lenktynems ruosiausi...Beje,tie patys klausimai:kiek kuro valgo ir apskritai kas cia per modelis toks/jau kaip ivertine kad cia ne koks rankdarbis is 100/.Buvo ir tokiu,kurie tvirtai tare siuos modelius girdeje,bet su tom salygom kurias turi-remontuoti negali.Na cia bent jau vyriskas atsisakymas!
   Taip kad reziume:kai mano masina patvarkys arba "nutvarkys",kuria diena imsiu gero "sinuso" ir "zakusinuso" ir vaziuosiu registruotis i Pon.Bieso garazeli privacioms konsultacijoms.Gal priims...?O kadangi jauciu,kad cia tikrai faini ir geranoriski zmoguciai susirinke,tad tikrai tikiuosi teigiamo atsakymo.Beje-garaziukas-geras sumanymas!
  Pagarbiai-as

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #993: 2007 Rugsėjo 22, 21:26:47 »
Ka jus manote apie V8 suzeminima?mano nuomone suzeminus atrodytu dar geriau...ir dar klausimelis, del sportinio dusliko?gal kas yra pasidares?

o nori vaizdelio geresnio ar praktiskumo+komfortabilumo?

kai zinosi atsakyma, zinosi ar atsakyma sau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #994: 2007 Rugsėjo 22, 21:36:05 »
Sveiki kalbejote apie dezes Gal netycia buvote susidure su tokia problema kaip mano? Ko tai labai sunkiai (palyginus su kitomis masinomis ) mindosi sankaba Kas tai galetu buti? As zinau kad ji chidrauline to neturetu buti bet kodel taip yra ? Gal kas koki patarima numestu ka galeciau paziureti namu salygomis? (!?)
Ir dar del idomumo: zinau kad kazkur Kupiskyje yra  sumusta v8 tipo priekis l stipriai 4.2 automatas bandysiu gauti nr gal kam padesiu ;)

jei ten ja stumdo privatininkas o ne kokia firmele, tai numeriuka duok ir papasakok privacia zinute kas gero joje like ;)

Tiesa, gal kam reikia is musu melynos spalvos priekiniu duru apdailu su bose apdaila? :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #995: 2007 Rugsėjo 22, 21:38:19 »
BIESAS, pas kokius meistrus buvai nuvezhes mashina? ash olmitoj dariau...panashi sitaucija ir pas juos..neapsiimma daryt!! chebryte, reikia daryti SAVO AUDI V8 garazeli:)) kas uzh?:))))

o mes seip beveik viska ir daromes patys (be) :D plius vaziuoke kaip silkes principo, dalys tai silkes tai 200 ar eilines quattro, tad jei meistras sako kad bijo apsiimti- tai belieka dziaugtis kad ir neapsieme (+) nes butu paskui tik zopa :D

tokios trys kaune vis tvarkosi savarankiskai, tyngiu ieskoti foto dabar :D o ateity turesme ir VIP garazus :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #996: 2007 Rugsėjo 22, 21:39:25 »
o pas mane greiciu dezej problemos, neveikia D jopshikmat, nuo pirmo vazineti reikia:/

nieks nekaltas kad uzgazaves gerai is N  ijungei D tikedamas taip imituoti mechanke ir prakasti ratus ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #997: 2007 Rugsėjo 22, 21:47:34 »
Labvakar!
  Pritariu Gerb.Biesui del visu pastabu!"Metalistas" varikliuose tikrai esu prastas,tad ir konsultuojuosi su ismananciais,bet elektronikas tikrai esu neblogas,tad laisvu nuo darbo laiku tenka specializuotis tam tikroje elektronikos srityje.Buitines technikos neremontuoju-nuobodoka.Tad ka apie variklius meistrai pasakoja-ju paklausau,bet greitai puolu prie sio saito i Jusu zinias gilintis,ir,dristu teigti,kad cia tikrai daugiau suzinau!Cia-super!Tik va vieno nesuprantu:ar tie meistrai tikrai siu masinu nera mate,ar darbo bijo ir uzdirbti nenori?Kita vertus,gal jiems tikrai geriau pora Golfiuku pakrapstyti...Beje,jei geras meistras butu-turetu tobuleti,beje IR SIAME SAITE!Juk cia tiek vertingos informacijos-tik skaityk,gilinkis ir taikyk!Aprasymai,praktika,n u o t r a u k os!!!Na,o kas liecia elektrines masinu grandis,tai net daugumos meistru postringavimai juoka viduje sukelia.Bet negi atvirai juoksiesi-jie taip pat valgyti nori.O paciam visur suspeti-laiko paroje mazai...
  Perskaiciau Gerb.Bieso aprasyma apie V8 varyma pas meistrus ir prisijuokiau iki valios:juk pas mane ta pati situacija Kaune buvo!Kur bevariau kad apziuretu/varikli,deze ir t.t/ kai nupirkau,rezultatas buvo tas pats:"...a,Audi?Tai cia paprasta,tipo,tuoj paziuresim...".Paskui sulekdavo visi ir pradedavo klausineti,kaip as i 100 toki motora ikisau...Gal lenktynems ruosiausi...Beje,tie patys klausimai:kiek kuro valgo ir apskritai kas cia per modelis toks/jau kaip ivertine kad cia ne koks rankdarbis is 100/.Buvo ir tokiu,kurie tvirtai tare siuos modelius girdeje,bet su tom salygom kurias turi-remontuoti negali.Na cia bent jau vyriskas atsisakymas!
   Taip kad reziume:kai mano masina patvarkys arba "nutvarkys",kuria diena imsiu gero "sinuso" ir "zakusinuso" ir vaziuosiu registruotis i Pon.Bieso garazeli privacioms konsultacijoms.Gal priims...?O kadangi jauciu,kad cia tikrai faini ir geranoriski zmoguciai susirinke,tad tikrai tikiuosi teigiamo atsakymo.Beje-garaziukas-geras sumanymas!
  Pagarbiai-as

truputi grysiu i pradzia. Tau varikli keicia, diagnoze nesuprantama, taciau motyvacija- nusprogusi kompresija. Tai ar kas nors variklio 'mietkas' tikrino? Nes neapleidzia mintis kad tau tiesiog prasisuko velenas ir del to neteisyngai voztuvai uzsidarineja- ko pasekoje nera sudaroma reikiama komprasija. Gal tau tvarko ir saziningi zmones, bes man kazkokia nujauta kuzda kad busi apvyniotas aplink pirsta. Per daug X-files tau yra su tuo varikliu, be ti cia ne dulkiu siurblio varikliukas kad taip greitai sugebetu uzsilenkti.  Matau kad geras zmogus esi, tad nesinoretu kad durnintu tave tam Vilniuj
(o gal as praskaiciau tavo posta ir tu rasei apie mietkas?)
O kai jau turesi savo boinga, rasi mus lengvai jei noro bus... rasi ir pagalba ir patarimus ir t.t. gal ir tu padesi kazkuom mums, nes su elektra ir buna visokiu ciudu siose masinose ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #998: 2007 Rugsėjo 22, 22:25:02 »
 Vilhelmai - Tik tu to matoro nepalik meistrmas!!!!!!! :-{ ir pasizymek ji, kad nesukeistu  (!?) mes tikrai jam skrodima padarysim ir diagnoze pastatysim

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #999: 2007 Rugsėjo 22, 22:32:58 »
Tai ar kas nors variklio 'mietkas' tikrino? Nes neapleidzia mintis kad tau tiesiog prasisuko velenas ir del to neteisyngai voztuvai uzsidarineja- ko pasekoje nera sudaroma reikiama komprasija. Gal tau tvarko ir saziningi zmones, bes man kazkokia nujauta kuzda kad busi apvyniotas aplink pirsta. Per daug X-files tau yra su tuo varikliu, be ti cia ne dulkiu siurblio varikliukas kad taip greitai sugebetu uzsilenkti.  Matau kad geras zmogus esi, tad nesinoretu kad durnintu tave tam Vilniuj
(o gal as praskaiciau tavo posta ir tu rasei apie mietkas?)

Pritariu, žinau iš patirties.