Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725127 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #900: 2007 Rugsėjo 15, 11:33:44 »

:O :O :O :O reik skambinti ar turi ir ar parduotu poranki ir lekiu i shiaulius.....
Shiap man nesvarbu ar privatininkas ar shrotas, jei uzmatau gera daikta, pasiruoshes sumoketi betkokia kaina proto ribose :D
Mob.: (+370) 699 29 233 va sitas nr siauliu
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 15, 11:48:46 sukūrė gataz »
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #901: 2007 Rugsėjo 15, 11:53:50 »
O isvis kox tixlas tos telefono instaliacijos?  :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2007 Rugsėjo 15, 11:58:04 »
Praktiskumo jokio, o tikslas surinkti masinoje pilna komplektacija, ka galejo pasiulyti gamykla tuo laiku., kad galetum pasakyti, masina su visais kiausais  :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #903: 2007 Rugsėjo 15, 12:18:59 »
Laba!
   Pajudejo ir mano reikalai!Su draugo autobusiuku mane nutempe i Vilniaus viena is servisu Rasu g.9.Ten yra A.Stoshkaus personaline imone ir UAB "Domus Mobile" kartu bendradarbiaujantys.Kaip bebutu keista-zmones faini,paprasti,geranoriski,net ir be eiles greitai viska nustate:batai motorui!Siaip masina tikrai nebloga-kaip 90 metu-apie 80% viso funkcionalumo,bet variklyje jau kompresijos nerasta...Tai va tada ir pagalvojau,kad arba mane perkant per koki "chirurga" porai menesiuku padure,arba pats savininkas net nejaute,kad variklis uzsilenks,nes jam staigiai i Airija i gauta darba reikejo isvaziuoti.Na,as kaip visada zmonemis pasitikiu...Tai va,sios auksciau minetos firmos man geranoriskai patare paieskoti kito variklio/kaip ne keista,a?/.Net ir pasake,kad mate kazkur pora.Net ir garantija duotu!Beje,patare ir paciam pasieskot-gal ir geresnio.Tad is to sprendziu,kad tikrai saziningi zmones,nes,pasirodo,tokiu motoriuku kap.remontas tolygus keliu kokiu II Golfiuku masinelems nusipirkti...Tai va dabar Jus man ir patarkite ar nurodykite,kur panasiu motoru yra,nes,kaip supratau,auksciau minetos firmos be ju patikros tikrai nestatys!Dar klausimelis:o gal man i sia masinike galima istatyti 4,2?Ar tiktu ta pati automatine pavaru deze?Itariu,kad reiktu kazkokio papildomo ausinimo radiatoriaus?Kokios normaliu "neuzdroztu" 3,6 ir 4,2 motoru kainos "vaiksto"?Na,jei taip zmogiskai,tai mylim mes sias masineles...O jei atvirai,tai gal priduodam savo sias senutes "ant metalo" /ziauriai klasikos gaila.../,varom i banka ir "jamam" po kokia S8 issimoketinai?Nes kiek as cia gal ir asiliuku budamas supratau,kad ne "pesti" V8 vazineja...O jei apskritai,tai lenkiuosi pries Jusu patarimus ir geranoriskuma!!!
Pagarbiai-Vilhelmas

Niekaip is galvos neiseina si situacija... neduoda ramybes vienas keistumas sioj ivikiu eigoj....  kaip suprantu pats esi is kauno ir ta masina tau vilniuj nulinko..... siaip pries tai su ja vazinejai ir nieko itartino per daug nejausdavai, o dabar pokst ir dingo kompresija iki tiek , kad net variklis nebedirba..... nelimpa kaip tais, kompresija per toki trumpa laika kazi ar dingsta, jeigu mataras jau pries tai buvo pavages tai ant traukos turejai smarkiai jaust, ir tas nedirbimas variklio pagal mane is leto turejo progresuot. Isvada, kaskas nutiko tokio kad staigiai dingo kompresija... o dabar pasvarstom - ziedai pas uzgesinta masina negalejo sudilt, tai darom isvada, kad jie tvarkoje, tada belieka voztuvai, kurie pvz gali nesidarineti reikiamu momentu ir del to nesudaryti kompresijos. Del to kad jie nesidarinetu tinkamu momentu yra du variantai, persoko pagrindinis dirzas, arba prasisuko veleno sponke, kuri laiko zvaigzdute, kuri vynioja pagrindini dirza  (!?) Yra buve tokiu variantu, kad sponkei prasissukus, zvaigzdute siek tiek atsistoja i kita padeti ir toje padetyje uzstringa  (!?) gal dar toki varianta pasitikrinti. Na bet kokiu atveju sioje situacijoje as dabar pasitikrinciau ar viskas stovi ant mietkiu. O beje kokios cilindru kompresijos? ir ar kurinejant neisgirdai kokio bildesio varikli, nes jeigu dirzas persoko tai ir voztuvus galejo palenkt ir ate kompresijai  (!?)

Plius dar pamatavus kompresija galima i cilindra ivarvinti tepalo ir bandyt matuot per nauja, jei kompresija pakils, tai ziedams tada aliurikai, o jei nepakils, reiskias voztuvai leidzia  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 15, 12:22:03 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2007 Rugsėjo 15, 12:31:47 »
Praktiskumo jokio, o tikslas surinkti masinoje pilna komplektacija, ka galejo pasiulyti gamykla tuo laiku., kad galetum pasakyti, masina su visais kiausais  :D
Vos neuzspringau bevalgydabas  :D :D :D :D Na jei ka uzmatysiu butinai pranesiu  ;) O Tau paciam kazko truxta?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #905: 2007 Rugsėjo 15, 12:34:55 »
Vos neuzspringau bevalgydabas  :D :D :D :D Na jei ka uzmatysiu butinai pranesiu  ;) O Tau paciam kazko truxta?

Man ? jo truksta, kokiu 25 milijardu euru saskaitoj.... Ar tu cia apie masina klausei?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #906: 2007 Rugsėjo 15, 12:52:24 »
na shjp apie v8 klausiau  :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2007 Rugsėjo 15, 13:21:09 »
O isvis kox tixlas tos telefono instaliacijos?  :V

Biesas jau atsake. Seip sioj turimoj telefonas buves tik kazkas islupo su visu porankiu o viska pasliko, tad noriu atgauti tai kas JAI PRIKLAUSO :E :D :D :D o ir seip pagavau kabli ir jei kazkurioj ardomoj V8 randu tai ko pas mane nera- lupu sau, arba bent draugams nes is esmes maniske gan pilnai sukomplektuota. Zodziu lietuviska dorybe - kai daug yra, norisi dar daugiau :D

Vilhelmas > Kazkada siuliau atikrinti 'mietkas', ar tai padarei? Draugiskas kaunieciu siulymas- temk ta masina i Kauna ir bent problema rasim ir normaliai patarsim, nes kazko jauciu kad tave bando isdurti. Biesas labai teisus sakydamas, kad staiga kompresija negalejo dingti- fokusu nebuna. Jei ji butu buvusi maza- ji tau ir sunkiai kurtusi ir visai netrauktu bei kalna kuro rytu ;) Variklio keitimas is vis brangus malonumas- juolab siam modeliui! O jei jau isemus- naudojantis proga ir galimybe giliai ikisti pirstus- siulyciau viska 100% restauruoti ka tik pasieki. Taciau kaip bebutu- kazkas man nelimpa tavo istorijoj.

P.s. Vilniuj darbo 'jega' zymiai brangesne nei kaune ar aplink ji, tad temdamas ja i namus tik sutaupysi, o be tao gal ir mes tau padesim (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 15, 13:27:22 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2007 Rugsėjo 15, 13:22:17 »
Visiem mum kazko truksta, praeiti sheimininkai, uzsakinedami mashina per viena ar kita vieta pashykshtejo, todel mum ir tenka dabar taisyti ju trukumus. Va gedis, jei isigyjo ta mashina, apie kuria mastau, tai joje nieko netruksta, pilna tiesiogine to zodzio prasme (aa)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2007 Rugsėjo 15, 13:24:51 »

man dauk ko truksta, nes komplektacija pas mane gan skurdoka palyginus, bet pradziai as jos tehnini stovi atstatysiu, paskui ziuresim, jeigu nesulupsiu per ziema tai pavasari gal ir komplektacijos medziokle uzsiimsiu..... nes neimanoma su tokia nelakstyt, taigi reikia man antros tokios, kuri butu graziam vazinejimui ir su visais tais, nu tais kiausiukais..... arba dar variantas, kai pakelsiu savo turbinini bmw, gal jis man kompensuos lakstymo trukuma, o v8 liks seimyninis sedanas. bet irgi cia mistinis variantas, nes buna kad lietuvoj pasninga.... o tada jau nieks manes nesulaikys......
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 15, 13:28:10 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2007 Rugsėjo 15, 13:43:51 »
Dekuj uz tokiu issamius atsakymus  :) dabar supratau jusu darbo esme-stengiates surinkti kuo pilnesne komplektacija  ;)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #911: 2007 Rugsėjo 15, 13:46:43 »
Dekuj uz tokiu issamius atsakymus  :) dabar supratau jusu darbo esme-stengiates surinkti kuo pilnesne komplektacija  ;)

musu darbo esme dar ir tame, kad ta masina butu vaziuojanti  :D

ajajai.......... ff

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2007 Rugsėjo 15, 13:49:28 »

musu darbo esme dar ir tame, kad ta masina butu vaziuojanti  :D

ajajai.......... ff
Na as ir stengiuosi kad mano dviratis vaziuotu  :D Beja, jei kur uzmatysit silkei dvilitrinei kraba praneskit, nes silkute jau 3men mirsta taisyklos kieme  :[
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #913: 2007 Rugsėjo 15, 13:51:32 »
kurkele tas lietus, neduoda normalai man pgrindinio dirzo deliotis... :-{

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #914: 2007 Rugsėjo 15, 13:53:52 »
kurkele tas lietus, neduoda normalai man pgrindinio dirzo deliotis... :-{
Druskininkuose sauleta kazkaip... Na visgi pietus  :P
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2007 Rugsėjo 15, 14:00:13 »
ei kvatristai, kaune turim jau sniego  Oo) tik ka krusa buvo, tai zemele tokia biski padengta , jei taip ir toliau tai........  Oo)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #916: 2007 Rugsėjo 16, 04:25:29 »
Sveikuciai!
   Aciu Jums visiems ir ypac Gerb.Biesui uz tikra gera nora padeti ir visus patarimus!Na,kadangi jau mano masinele tame servise 
 Vilniuje atsirado,tai jie man jau surado kita 3,6 varikli.Kaina bus apie 1000,dar 100 uz atvezima.Beje,jei pas juos statys,tai duos ir garantija kuriam laikui...Na,gal ka nors ir prikure,nes daugumai lietuviu skaniausias desertas yra kito lietuvio valgymas.Tas neliecia tik va sitos internetines kerteles,nes cia Jus tikrai visi atviri ir draugiski!Na,sis masiniukas man patinka,tad,ko gero taisysiu.Ji tikrai kazkokia dvasia turi...O apsispresti reikia iki antradienio-tada ta motora atvilkti i servisa gali.Jusu patarimus perskaites puoliau i gilius apmastymus del tos kompresijos,ivairiu persokimu irt.t.Kadangi gyvenimiskoje plotmeje esu realistas,tad padariau tam tikras isvadas.Gal ir neesu apskritas "menulis" masinose,bet tokius darbus neturiu kur atlikti-nei kiemo,nei kol kas garazo.Dekui ir Jums uz nora padeti,bet savo problemu kazkam uzkrauti taip pat nesinori.Kita-iki Naujuju man pats darbu ikarstis,tad ir su tuo laiku ne kas,o ir masina reikalinga.Reziume-lai taiso tipo profai,nors,anot Gerb.Bieso,turiu ir as toki jausma,kad gal ir tie meistrai susigaudo,bet tas "komunalines tarnybos" sindromas aiskiai jauciamas.Mat anksciau senoka 100 vazinejau,tai kai i sia V8 persedau,tai jausmas buvo OHOHOOO.Tad ir sunku man dabar isivaizduoti,kaip realiai turi traukti tas geras motoriukas po tos 100 ir kada jam jau ta grabnycia kvepejo :-] Tik dabar idomu,kiek variklio perstatymo darbai gali kainuoti.Beje,Jus rekomendavote dar ir kitokius restauravimo darbus atlikti.O ka reiketu padaryti dar?Beje,apie Vilniaus kainas...uz diagnostika-50,o jei kapitalinis-apie 3000.Beje,pas mus Kaune net ir vienas pazistamas pasake,kad be 5000 su viskuo net naprasidetu.Bet,tipo,jau butu ledas (aa).Tai kai pagalvoji,tarkime,parsivezciau i Kauna,na,aisku,prasyciau Jusu talkos,o finale paaisketu,kad motoriukui tikrai  :f...Rezultate ir kartu laiko sugaistume prie kokios viskiaros bambalio (aa),o finalas butu tas pats.Siaip logiskai pagalvojus,gal ir siems meistriukams tame servise nera jokio tikslo perdejimais uzsiimti,jei tik koks,tarkime,daviklis "isejes pasivaikscioti" butu.Ten jie tikrai darbo turi.Beje,jie taip pat pasake:mums jau geriau kokius du golfiukus patvarkyti,nei tavo tanka prikelti.Aisku,biznis-bizniu,bet tiesos tame yra.
Taip kad 8:8!Pagarbiai-as

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2007 Rugsėjo 16, 07:02:46 »
Visiem mum kazko truksta, praeiti sheimininkai, uzsakinedami mashina per viena ar kita vieta pashykshtejo, todel mum ir tenka dabar taisyti ju trukumus. Va gedis, jei isigyjo ta mashina, apie kuria mastau, tai joje nieko netruksta, pilna tiesiogine to zodzio prasme (aa)

Labiausiai trūksta mechaninės greičių dėžės, na ir dar galinės ašies aukščio reguliavimo, dar galėtų būti tokia maloni smulkmena kaip spynelių pašildymas, dėl kablio - tas tai man nelabai aktualu. Tikiuosi visos kitos smulkmenos, su kuriomis auto išriedėjo iš gamyklos, tebebus savo vietoj :V
P.S. man tik neaišku, ar pas mane telefonas yra ar tik instaliacija telefonui ?? ?!? Iššifravimą to VIN'o galima pažiūrėt temoje 'Modifikacija pagal VIN'ą' failas V8.pdf.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 16, 10:39:25 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2007 Rugsėjo 16, 08:14:24 »
puiki diena nusimti karteri :) biesas kelkis as jau atvaziuoju :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2007 Rugsėjo 16, 10:18:43 »
garazas jau dirba

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2007 Rugsėjo 16, 10:39:30 »
Sveikuciai!
   Aciu Jums visiems ir ypac Gerb.Biesui uz tikra gera nora padeti ir visus patarimus!Na,kadangi jau mano masinele tame servise 
 Vilniuje atsirado,tai jie man jau surado kita 3,6 varikli.Kaina bus apie 1000,dar 100 uz atvezima.Beje,jei pas juos statys,tai duos ir garantija kuriam laikui...Na,gal ka nors ir prikure,nes daugumai lietuviu skaniausias desertas yra kito lietuvio valgymas.Tas neliecia tik va sitos internetines kerteles,nes cia Jus tikrai visi atviri ir draugiski!Na,sis masiniukas man patinka,tad,ko gero taisysiu.Ji tikrai kazkokia dvasia turi...O apsispresti reikia iki antradienio-tada ta motora atvilkti i servisa gali.Jusu patarimus perskaites puoliau i gilius apmastymus del tos kompresijos,ivairiu persokimu irt.t.Kadangi gyvenimiskoje plotmeje esu realistas,tad padariau tam tikras isvadas.Gal ir neesu apskritas "menulis" masinose,bet tokius darbus neturiu kur atlikti-nei kiemo,nei kol kas garazo.Dekui ir Jums uz nora padeti,bet savo problemu kazkam uzkrauti taip pat nesinori.Kita-iki Naujuju man pats darbu ikarstis,tad ir su tuo laiku ne kas,o ir masina reikalinga.Reziume-lai taiso tipo profai,nors,anot Gerb.Bieso,turiu ir as toki jausma,kad gal ir tie meistrai susigaudo,bet tas "komunalines tarnybos" sindromas aiskiai jauciamas.Mat anksciau senoka 100 vazinejau,tai kai i sia V8 persedau,tai jausmas buvo OHOHOOO.Tad ir sunku man dabar isivaizduoti,kaip realiai turi traukti tas geras motoriukas po tos 100 ir kada jam jau ta grabnycia kvepejo :-] Tik dabar idomu,kiek variklio perstatymo darbai gali kainuoti.Beje,Jus rekomendavote dar ir kitokius restauravimo darbus atlikti.O ka reiketu padaryti dar?Beje,apie Vilniaus kainas...uz diagnostika-50,o jei kapitalinis-apie 3000.Beje,pas mus Kaune net ir vienas pazistamas pasake,kad be 5000 su viskuo net naprasidetu.Bet,tipo,jau butu ledas (aa).Tai kai pagalvoji,tarkime,parsivezciau i Kauna,na,aisku,prasyciau Jusu talkos,o finale paaisketu,kad motoriukui tikrai  :f...Rezultate ir kartu laiko sugaistume prie kokios viskiaros bambalio (aa),o finalas butu tas pats.Siaip logiskai pagalvojus,gal ir siems meistriukams tame servise nera jokio tikslo perdejimais uzsiimti,jei tik koks,tarkime,daviklis "isejes pasivaikscioti" butu.Ten jie tikrai darbo turi.Beje,jie taip pat pasake:mums jau geriau kokius du golfiukus patvarkyti,nei tavo tanka prikelti.Aisku,biznis-bizniu,bet tiesos tame yra.
Taip kad 8:8!Pagarbiai-as

skias......... jeigu nuspresi jau isoperuot savo senaji varikli, tada as nuo jo rezervuoju:

1. tepalo pompa;
2. galvuciu virsutinius dangtelius (jeigu atrodo graziai, bo mano kazkokie pavarge...)
3. pagrindinio dirzo dangtelius abu su tarpinemis (jeigu atrodo graziai, nes mano irgi pavarge)
4. vairuotojo puses tramblioriu

Ai zodziu rezervuoju visa varikli  8-P ( (!?))..... pagalvosiu da ko cia man gali prireikti...... zodziu kai susitvarkysi viska, gal ka ir sutarsim  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 16, 10:57:50 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #921: 2007 Rugsėjo 16, 12:33:18 »

Labiausiai trūksta mechaninės greičių dėžės, na ir dar galinės ašies aukščio reguliavimo, dar galėtų būti tokia maloni smulkmena kaip spynelių pašildymas, dėl kablio - tas tai man nelabai aktualu. Tikiuosi visos kitos smulkmenos, su kuriomis auto išriedėjo iš gamyklos, tebebus savo vietoj :V
P.S. man tik neaišku, ar pas mane telefonas yra ar tik instaliacija telefonui ?? ?!? Iššifravimą to VIN'o galima pažiūrėt temoje 'Modifikacija pagal VIN'ą' failas V8.pdf.
Po to kai atsirado IR budu valdomas centrinis uzraktas ir signalke, spyneliu shildymo nemontavo, nes kaip ir nereikalingas, o kad "self levelling" nera tai keista (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 16, 13:40:26 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2007 Rugsėjo 16, 14:04:20 »
Benarsydamas po placisias interneto erdves stai ka atraday renault puslapyje, straipsny apie RENAULT SAFRANE biturbo.

Pagal techninį lygį Safrane Biturbo aplenkė daugelį savo konkurentų – nei viename Eurpos automobilyje, išskyrus Audi V8, nebuvo įdiegta tiek naujausių technologijų: pastoviai įjungta visų ratų pavara su klampia įvore vietoj diferencialo tarp ašių, vairo stiprinimo mechanizmas su besikeičiančiu efektyvumu (priklausomai nuo greičio), stabdžių antiblokavimo sistema, galinė daugiasvertė pakaba su kintančiomis amortizacijos charakteristikomis ... Pritaikyti lengvo lydinio 17 colių ratų diskai su 225/45ZR17 padangomis. Standartinėje komplektacijoje siūlomas odinis salonas, poliruoto riešutmedžio salono apdaila, vairuotojo sėdyne, vairu ir veidrodėliu „su atmintimis“, kalbos sintezatorius, pranešantis vairuotojui apie mašinos būklę, automatinė klimato sistema, 4x20 W audiosistema su CD grotuvu, mob. ryšio telefonas su „laisvų rankų“ įranga (Baccara versijoje), distancinio valdymo sistema, apsauganti nuo vagysčių, vairuotoją sauganti oro pagalvė, metalizuotai dažytas kėbulas ir t.t. Vienintelė užsakoma įranga – stogo liukas.

Tai va, net kiti gamintojai pripazysta kad tuo metu V8 buvo mazas stebuklas  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 16, 14:06:52 sukūrė gataz »
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #923: 2007 Rugsėjo 16, 14:11:33 »
Sveiki V 8 myletojai! Nusipirkau pries pora menesiuku savo issvajota V8 Gal kas zinote apie ja kanors Buvo foto autopliuse. 3.6 salono vidus verstos odos zalias,galines faros perdarytos pirktos is aleksoto turgelio uz 400lt :) vazinejo pagyvenes pusiau rusas(arba jo sunus gal:) )cia mano nuomone) buciau dekingas uz info Veliau turesiu dar pora mazyciu klausimeliu
P.S. siuo metu esu as Airijoje su savo grazuole  :D Nuvaziavau 8000 beveik be problemu  (h)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2007 Rugsėjo 16, 15:17:38 »
Sveiki V 8 myletojai! Nusipirkau pries pora menesiuku savo issvajota V8 Gal kas zinote apie ja kanors Buvo foto autopliuse. 3.6 salono vidus verstos odos zalias,galines faros perdarytos pirktos is aleksoto turgelio uz 400lt :) vazinejo pagyvenes pusiau rusas(arba jo sunus gal:) )cia mano nuomone) buciau dekingas uz info Veliau turesiu dar pora mazyciu klausimeliu
P.S. siuo metu esu as Airijoje su savo grazuole  :D Nuvaziavau 8000 beveik be problemu  (h)
Sveiks atvykes, mates autopliuse, grazi tavo mashina, idomus salonas, bet zingsni, kai ishemei juodus zibintus ir idejai kinietishka piguva, nureciau sukritikuoti ;)