Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743050 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7800: 2009 Rugpjūčio 29, 10:06:41 »
Katras is musu rato vakar buvo Anyksciuose Bardu naktyse? V8 pilka su audi klubo liduku ant soninio stiklo :)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7801: 2009 Rugpjūčio 29, 19:43:15 »
sveiki kazi ar tinka abs dacikas is a6 95metu nusipirkau o visai nepadalvojau gal netiks ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7802: 2009 Rugpjūčio 29, 19:49:12 »
nzn kaip del daviklio ilgio, bet is esmes jie viis vienodi, skiriasi tik ju plotis ir ilgis ;)

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7803: 2009 Rugpjūčio 29, 20:01:04 »
dar jei galit kas priminkit kiek ten omu jis turi rodyti , reik visus tuom paciu pasitikrinti,is anksto dekui

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7804: 2009 Rugpjūčio 29, 21:17:46 »
Не думали что такое возможно?)))) а датчики оказывается ремонтируются, причем в 50% случаев точно. Более того сами датчики весьма крепкие и не нуждаются особо в настройке!

В прошлые выходные занялся наконец АБС. Обзвонил датчики - задние 1280 ом, правый перед 980. левый не звонится, хотя женя его менял 3 раза по заверениям. В общем снимаю колесо лезу, вынимаю датчик, думаю терять нечего, надо расковырять посмотреть, чуть было весь датчик не разломал. Потом обратил внимание на провод от датчки с разъмом, а он с ним неотделимо идет. Провод с узелками какой то странный, решил в стремных местах его расковырять. вставил тестер кручу верчу провод, вижу - здесь крутишь появляется то контакт то вообще замыкание. Препарировал кожух - провода аж связались воедино, образовалась практически скрутка из них. Естественно датчик, хоть и был израненый - корпус с него я практически снял  , после хирургических операций заработал. сопротивление 1200 ом.
Так что погодите датчики менять, дело может быть и не в бобине!

P.S. http://translate.google.lt/translate_t#

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7805: 2009 Rugpjūčio 30, 01:05:11 »

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7806: 2009 Rugpjūčio 30, 11:44:14 »
man atrodo 11 ir 13 postai yra apie shita V8, atrodo buvus jano auto kur davesi per V8 meeta :D 
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,24275.0.html

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7807: 2009 Rugpjūčio 30, 15:09:34 »
Не думали что такое возможно?)))) а датчики оказывается ремонтируются, причем в 50% случаев точно. Более того сами датчики весьма крепкие и не нуждаются особо в настройке!

В прошлые выходные занялся наконец АБС. Обзвонил датчики - задние 1280 ом, правый перед 980. левый не звонится, хотя женя его менял 3 раза по заверениям. В общем снимаю колесо лезу, вынимаю датчик, думаю терять нечего, надо расковырять посмотреть, чуть было весь датчик не разломал. Потом обратил внимание на провод от датчки с разъмом, а он с ним неотделимо идет. Провод с узелками какой то странный, решил в стремных местах его расковырять. вставил тестер кручу верчу провод, вижу - здесь крутишь появляется то контакт то вообще замыкание. Препарировал кожух - провода аж связались воедино, образовалась практически скрутка из них. Естественно датчик, хоть и был израненый - корпус с него я практически снял  , после хирургических операций заработал. сопротивление 1200 ом.
Так что погодите датчики менять, дело может быть и не в бобине!

P.S. http://translate.google.lt/translate_t#
pas mane jie rodo nuo 950iki1000 omu bet abs neveiki o idomu butu suzinoti i kury kompa pareina laidai ir kurie jie ten,tada galetu patikrinti gal pravodkeje kas netaip

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7808: 2009 Rugpjūčio 30, 15:50:10 »
o diagnostika nieko nerodo?

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7809: 2009 Rugpjūčio 30, 18:24:23 »
ka parode viska sutvarkiau ir nieko

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7810: 2009 Rugpjūčio 30, 21:13:15 »
ka parode viska sutvarkiau ir nieko. pas mane jie rodo nuo 950iki1000 omu bet abs neveiki o idomu butu suzinoti i kury kompa pareina laidai ir kurie jie ten,tada galetu patikrinti gal pravodkeje kas netaip
o kas per klaidos buvo ?? pvz man ir įdomu kodėl tas rusas pateikia duomenis ~1200 omų, kai jie juk tuo pačiu principu veikiantys indukciniai
davikliai kaip variklio apsukų ar veleno padėties, kurių varža ~1000 omų.
Beje man irgi kažkas susigliučino su ABS'u po poros savaičių mašinos nejudinimo  šiandien pasiėmiau iš aikštelės ir jis pas mane suveikinėja švelniai stabdant, o po kurio laiko atsijungia....
Staigiai stabdant viskas normaliai  Reiks kompą jungtis ryt ir
žiūrėt kame replės  ff Bet vot anomalija - pastovi mašina ir vis kas išlenda, o kol važiuoju, smaugiu, tol viskas čiki piki  :)

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7811: 2009 Rugpjūčio 30, 21:25:58 »
ka parode viska sutvarkiau ir nieko. pas mane jie rodo nuo 950iki1000 omu bet abs neveiki o idomu butu suzinoti i kury kompa pareina laidai ir kurie jie ten,tada galetu patikrinti gal pravodkeje kas netaip
o kas per klaidos buvo ?? pvz man ir įdomu kodėl tas rusas pateikia duomenis ~1200 omų, kai jie juk tuo pačiu principu veikiantys indukciniai
Beje man irgi kažkas susigliučino su ABS'u po poros savaičių mašinos nejudinimo  šiandien pasiėmiau iš aikštelės ir jis pas mane suveikinėja švelniai stabdant, o po kurio laiko atsijungia....
žiūrėt kame replės  ff Bet vot anomalija - pastovi mašina ir vis kas išlenda, o kol važiuoju, smaugiu, tol viskas čiki piki  :)
tai ce taipat kaip ir su snariu ligom kai nejudi jie uzsistovi ojei judi ir sportuoji tai viskas ciki

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7812: 2009 Rugpjūčio 30, 21:53:44 »
dazniausiai del ABS tokiu ligu buna kaltas ABS ziedas uzsineses-surudijas arba netinkama abs daviklio padetis
va man po savaites stovejimo atejau uzsikurti ziuriu akumas issikroves.pakroviau uzsivedziau va ir nuo to laiko viso laika labai tyliai skydelio zumeris pypia be sustojimo.bandziau atjungti prijungti niekas nepadeda.....turiu reksni masinoj...
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7813: 2009 Rugpjūčio 30, 22:02:55 »
na nebent padėtis daviklio, bet tai kaip ji pasikeitė mašinai bestovint  ??  ?!? o dėl užsinešimo-sūrudijimo tai beveik neįtikėtina,
nes juk nesesai pas mane viskas perrinkta buvo ....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7814: 2009 Rugpjūčio 30, 22:23:43 »
laidas kažkur gal viduje pavargęs nusilankste ir tiek

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7815: 2009 Rugpjūčio 30, 22:28:52 »
tai išsiaiškinsiu, ir daviklių turiu jei ką, bet tai esmė visa tame, kad pasiimi mašiną ir vis koks bug'as išlenda  :A po prastovos

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7816: 2009 Rugpjūčio 30, 22:33:05 »
tai išsiaiškinsiu, ir daviklių turiu jei ką, bet tai esmė visa tame, kad pasiimi mašiną ir vis koks bug'as išlenda  :A po prastovos
na pilnai suprantu.dabar susidejau naujus sarnyrus amortikus visas gumas.is pradziu atrode viskas puiku.sy savaitgali prasukau 400km ir vel isgirdau pilna dundejimu traskejimu.... net nezinau ka galvoti...
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7817: 2009 Rugpjūčio 30, 22:41:10 »
nu bet tu pasukai nors ( :D ) kažkiek km , o pas mane po stovėjimo 

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7818: 2009 Rugpjūčio 30, 22:50:32 »

[/quote]
dazniausiai del ABS tokiu ligu buna kaltas ABS ziedas uzsineses-surudijas arba netinkama abs daviklio padetis
va man po savaites stovejimo atejau uzsikurti ziuriu akumas issikroves.pakroviau uzsivedziau va ir nuo to laiko viso laika labai tyliai skydelio zumeris pypia be sustojimo.bandziau atjungti prijungti niekas nepadeda.....turiu reksni masinoj...
zilineje a 100 tie dacikai buvo montuojami geriau ,nustatai atstuma ir prisuki su varstu ipsio,jis niekur nevaiksto na bent jau zinau ka veiksiu ateinanti savaitgali lupsim pusasius ir valysim viska
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 30, 23:23:54 sukūrė edmas79 »

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7819: 2009 Rugpjūčio 31, 05:52:19 »
o va pas mane aštunkėje dingo stabdžių skystis visiškai  :O draugė iš darbo važiuodama vos neužsimušė, paskui dar nuo manęs velnių gavo, kam mašiną gadina (nesutaria jos tarpusavyje)...  O pasirodo visai be reikalo aš taip  :/

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7820: 2009 Rugpjūčio 31, 09:28:51 »
Gal kas in Lt yra mates pilkos spalvos rekaro sedynes pardavime? Reikia keleivio puses sedynes odos.
gal šitas  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7821: 2009 Rugpjūčio 31, 10:42:16 »
Dekui Gedi, bet parduota jau :/

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7822: 2009 Rugpjūčio 31, 12:00:34 »
Sakau blin, nebutų tikus

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7823: 2009 Rugpjūčio 31, 12:58:08 »
tai joma jo - būt proga atsinaujint VISÀ saloną  :D  :D ;)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7824: 2009 Rugpjūčio 31, 17:11:29 »
prisiminu kaskas is v8 savininku snekejo apie toki daikta ,kad noretu isidet is avo audi :D
http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_visos/14/104435