Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725244 kartus)

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7675: 2009 Rugpjūčio 08, 18:58:52 »
Saule, gali ir 16 uz detales palikt :D As kalbejau apie dirzu bei pagrindinio serviso kainas, o ne kapitalinio..
a tai negi nė vienai iš tų paskutinių perparduotų ve nereiks varikliui kapitalinio daryt 

as tai kalbu tik apie ta 'maxtro' buvusiaja.. Butu jau per daug, manau, jei kapitalinis sviestusi  (z) bet mano akims labai jau negrazus tie skaiciukai ties spydu- ~415k.km...

Tiesa, gedis080, zinai ant ko tavo veskes zieminiai nusedo?  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7676: 2009 Rugpjūčio 08, 19:11:06 »
as tai kalbu tik apie ta 'maxtro' buvusiaja.. Butu jau per daug, manau, jei kapitalinis sviestusi  (z) bet mano akims labai jau negrazus tie skaiciukai ties spydu- ~415k.km...
...aaa, aš kaip tik apie tą kitą ve aštuoni dėl variklio kapitalinio, na kiek turiu susidaręs įspūdį .....
Tiesa, gedis080, zinai ant ko tavo veskes zieminiai nusedo?  :V
lyg ir ant kažkurios draginės Audi  :V

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7677: 2009 Rugpjūčio 08, 19:20:16 »
nu nu 'ant kazkurios'  (z) Ta 'kazkuri' ant LT pirmoji istorijoj, kuri lindo po 10s 1/4, kuri ant ukrainos (nes ukrainietiska ana) bei bulbandijos 'zvaigzdziu zvaigzde' :D cia tokia zalia s2 ;)
 Daba galesi girtis  (aa)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7678: 2009 Rugpjūčio 08, 19:34:02 »
na toks ir iš manęs avtosportininkas, lyg ir girdėjęs apie tokią ir psio.... taip kad neturiu kam girtis........
dar kokį kartą kas nors negero nutiks su tais ratais ar per juos, tai kam man ta reklama  :-] :-]
o gal tam vokiečiui parašyt iš kurio ve pirkau, gal jam nuo to geriau ant dūšios paliks 

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7679: 2009 Rugpjūčio 08, 19:37:49 »
parasyk  (+) Gal susimils besididziuodamas tau uz Veske atiduot kokius 500e :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7680: 2009 Rugpjūčio 08, 19:54:22 »
o žinai jis ant tos ve buvo nuo A8D2 "18-ius užmovęs, kai atvažiavau pasiimt mašinos, žiūriu kad susukus vairą liečiasi kažkur, pasakiau kad tokia fygnia nepraeis, ir pamačiau kampe tuos BBS'us.... tai jis man dar 300 EUR numetė už tai ..

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7681: 2009 Rugpjūčio 08, 19:55:26 »
a, nu jei imt standartines servisu kainas su belekokiu antkainiu uz detales bei darba, tada jo- reik min 2x tiek turbut, bet... Kebulo perdazymas su viskuo ~2.5k Lt, mataras pilnai ~2.5-3k, vaziuokle ~3k, na ir trukstamos smulkmenos bei pagrazinimai... Ratai nelabai gaunas :D
Èia kur dažo už 2,5k? pasakyk dar kad gerai dažo ir pirmadienį iš ryto jie ateję į darbą ras mane miegantį po jų durimis :D

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7682: 2009 Rugpjūčio 08, 19:59:21 »
a, nu jei imt standartines servisu kainas su belekokiu antkainiu uz detales bei darba, tada jo- reik min 2x tiek turbut, bet... Kebulo perdazymas su viskuo ~2.5k Lt, mataras pilnai ~2.5-3k, vaziuokle ~3k, na ir trukstamos smulkmenos bei pagrazinimai... Ratai nelabai gaunas :D
Èia kur dažo už 2,5k? pasakyk dar kad gerai dažo ir pirmadienį iš ryto jie ateję į darbą ras mane miegantį po jų durimis :D

Mariaus abu zyylai perdazyti uz po tiek ;) Yra byyskiu visokiu bug'u, bet beveik viska istaisiau ;)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7683: 2009 Rugpjūčio 08, 20:00:43 »
Isivardins gal pats seimininkas jei nores. Ten per draugus vare, pas drauga, zodziu, santa barbara kazkokia ivyko bei padovanojo "priza" kad zmogus jos is vis nebepasileistu. Dar cia tik pradzia, minciu yra ir daugiau apie "kokyyybe" tik dar ne viskas pazerta ;)

Beja apie geros bukles Muko. Apziureta siek tiek atidziau masina ir mazdaug tokie minusai:
liukas luzes
radiatorius plyses
hidraulinis skystis netinkmas
ausinimo sistemoje vanduo
matuokle nesieke tepalu
TPS neveikia
deze tik avariniu vaziuoja
priekiniai amortikai kaip linges supasi
stabilizatoriaus visos gumos
sarnyras vos laikosi
galines isvirtimo traukes ir pabaigusios gyvenima
sailentbloku eile suplysusiu
tepalo karterio tarpines leidzia ir daug
kazkas dar buvo, neturiu viso saraso, na bet iki patenkinamos bukles jai dar toli, net vaziuojant ~80km/h ana plaukioja net ir nuo vejo po kelia. Tai nereiskia kad Mukas blogas zmogus, cia tik eilinis pvz apie geros bukles suprapratima. Apvali pinigu sumele varikly neeaisku kur, gal dirzas keistas, bet net ir vandens pompai tiek pat metu kaip ir masinai, tad nesuprasi :V Na zodziu, susitvarkys ana ir bus okis pokis.
Na tikrai apie ta V8 kuria cia ponas bajoras kalba minedamas mano nika nieko bendro neturiu... :D maxtro, Mukas gal siek tiek ir panasu... :V :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7684: 2009 Rugpjūčio 08, 20:03:44 »
Na tikrai apie ta V8 kuria cia ponas bajoras kalba minedamas mano nika nieko bendro neturiu... :D maxtro, Mukas gal siek tiek ir panasu... :V :D
mes supratome apie ką čia kalba  ;) taip kad neperegyvenk

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7685: 2009 Rugpjūčio 08, 20:56:08 »
temos paivairinimui minetoji zalioji s2
http://smotri.com/video/view/?id=v9571192ca1

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7686: 2009 Rugpjūčio 09, 13:25:33 »
tai tu nori pasakyt jei nekeista vandens pompa nuo pagaminimo tai jau :V jei nezinojei jos dar ilgiau atlaikys nei kokios 5 fufelines :P beje ir pas mane dar orginali stovi :P
Nematau kuom cia girtis, ji keiciama su pagrindiniu dirzu kaip ir su visais itempejais. Kas dedasi fufelines - ju asmenines problemos ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7687: 2009 Rugpjūčio 09, 13:26:48 »
Sorry, kazkaip nikas netycia tavo mintyse pasimaise :D Na bet supratom apie ka mes :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7688: 2009 Rugpjūčio 09, 13:29:18 »
Na del variklio dirzu keitimas apie 2kLT + jei kazka papildomai ras, tepalai ir bla bla bla, viso ~2500lt
Vaziuokle siai masinai poros k LT nesieks manau, o jei pilnai keisti reiks apie 4-5k LT
atpoliravus manau sias metais ana atgyventu, o pavasary perdazymas manau optimalesnis nei pries ziema.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7689: 2009 Rugpjūčio 09, 13:46:24 »
tai tu nori pasakyt jei nekeista vandens pompa nuo pagaminimo tai jau :V jei nezinojei jos dar ilgiau atlaikys nei kokios 5 fufelines :P beje ir pas mane dar orginali stovi :P
Nematau kuom cia girtis, ji keiciama su pagrindiniu dirzu kaip ir su visais itempejais. Kas dedasi fufelines - ju asmenines problemos ;)
fufelinės dedamos dažniausiai todėl, kad tokių galima gaut iš karto parduotuvėse, o ne kaip originalo reikia laukt, užsakinėt  ;) :
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10526.msg106214.html#msg106214
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,229.msg368718.html#msg368718
..... o keičiant pagrindinį diržą nereiktų ir riebokšlių pamiršt  ;)
http://www.blauparts.com/proddetail.asp?prod=GH21114

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7690: 2009 Rugpjūčio 09, 13:56:29 »
Na su Bugati neesu susidures, bet apie tavo istorija zinau ir juolab nesusidursiu :D Na o su HEPU pompom kol kas bedu neesu mates nei pas viena.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7691: 2009 Rugpjūčio 09, 13:59:03 »
mano istorija baigėsi tuo, kad vis tik įsidėjau naują VAG'o originalą, nors tas 15-kos metų senumo ne ką prasčiau atrodė ...

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7692: 2009 Rugpjūčio 09, 16:37:03 »
kai bmw turejau per du men pakeiciau tris bugati vandens pompas, kol nepakeiciau i normalia firma ;) man problemos nera pasikeist jos, tai as ir nekeiciau, prades leisti tada pakeisiu :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7693: 2009 Rugpjūčio 09, 16:41:48 »
Žiūriu įdomią temą užkūrėt :) Diržas ir pompa nėra vieni iš tų run-to-breakdown komponentų, juos reik keist profilaktiškai. Kaip yra su riebokšliais? Pasižiūrėjau kad mano matarui jie irgi eina prie diržo keitimo komplekto. Jūs irgi visad keičiat juos su diržu? Aš keičiau tik vieną (o gedžio duotame saite siūlo 2 keist man), nes jis apsimyžęs buvo :/

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7694: 2009 Rugpjūčio 09, 16:45:36 »
Darai kapitalkę, keiti visus iš eilės, kad ramu būtų.

Keiti diržą, tai keiti tą, kuris jau apsisysiojęs  (h)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7695: 2009 Rugpjūčio 09, 16:52:39 »
Ziuresiu kiek man laikis bugati pompa Oo) nes pries isigydamas kazkaip nebuvau surades diskusijos apie tai kaip tos firmos pompos nelaiko :/

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7696: 2009 Rugpjūčio 09, 18:46:01 »
bugati nelaiko ta tikrai zinau (+) ant savo kailio patyriau ff o siaip visi guoliukai yra keiciami su dirzu :P (BUTINAI)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7697: 2009 Rugpjūčio 10, 16:38:28 »
Šiuo atvėju kritikos nusipelnai tik už restauracijos propagavimą :D (ir aplamai kaip tas lekštutes subyrejusias suplyšusias supuvusias galima atrestauruoti??) o poliuretanas, jei butų galimybės, pasiula ir tt, visas pakabos gumines dalis juo pakeisčiau
as propaguoju garantuotai gera kokybe ;) o ar tas lekstes restauruoja tai nzn... jei neklystu pas mane nuo ceskes jos dar metosi nesudetos naujos. o restauruot pasiuliau 1. kad metus tikrai bus ramu, nes garantija bus; 2. nes restauruotu guma kietesne, todel netaip greit issimals... ir jei uzsives kalba apie piguma, tai tikrai ne tas kriterijus, nes manau nauja ne originala nupirkt tikrai pigiau nei restauruot butu.
kas del power flex'o, tai kai as domejaus del savo astunkes, tai sake, kad nieko astunkem negamina, nebent taikyt nuo kitu modeliu... tai kogero ir su veskem tas pats..
Taip taikydamas nuo kitų modelių užsakiau galines šakes galinį sailentą, kuris yra toks pat kaip kvatrinių bulkų S/RS2 beje, ir A8, kodas PFR3-206 http://www.powerflex.co.uk/products/80+-+90+Avant+Quattro+(1992-1996)%2C+RS2+(1994-1996)-302/1.html
Per http://www.trt-shop.eu/ kaina 100lt, nelabai didelis skirtumas tarp paprasto geros firmos sailento o jei imti VAG kaina, tai ir dvigubai mažesne, žodžiu žiuresim, kas ten ateis ir ar aplamai tiks :-]
Blin kvatrinem bukom ir ubagem visą pakabą sukomplektuoti galima o silkem ir ceškem - nieko :E

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7698: 2009 Rugpjūčio 10, 18:10:35 »
http://www.powerflex.co.uk/products/80+-+90+Avant+Quattro+(1992-1996)%2C+RS2+(1994-1996)-302/1.html
Blin kvatrinem bukom ir ubagem visą pakabą sukomplektuoti galima o silkem ir ceškem - nieko :E
:-] :-] :-] :-] :-] jau kada aš tą patį sakiau....:

rimtai pažiūrėčiau kiek laikys, jei tik POWERFLEX'as daro (darytų) viską, ko reikia ve aštuoni

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7699: 2009 Rugpjūčio 10, 18:48:00 »
Aš kitaip pasakiau :-]