Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1776412 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7425: 2009 Liepos 16, 15:35:33 »
imt maxtro veske ar neimt?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7426: 2009 Liepos 16, 16:40:27 »
Manau tau spresti :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7427: 2009 Liepos 17, 09:47:25 »
tikrai gerai atrodo ;) as tik uz didesnius siek tiek ratus ir taip pat uz staciakampius antgalius :) beje pirmoj foto ten sviecia tos angelo akys :D ar tik taip atrodo?

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,43004.0.html
na joa as maciau jau anksciau, tas lempas... tik rekomenduociau Tadui tu angelo akiu jungt... nes atrodo kaip kitaicu fufelis tie ziedai..
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 17, 10:03:47 sukūrė Arvis »

Neprisijungęs jonas4x4

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7428: 2009 Liepos 18, 12:52:21 »
gal kas netingit pažiūrėti, su kokiu numeriu rėlė stovi 3 lizde (aušinimo ventiliatoriaus lėčiausias greitis) nes kažkaip netyčia pastebėjau, kad jos pas mane nėra...(o nuo pirkimo jau 1,5 metų).

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7429: 2009 Liepos 19, 11:38:48 »
Pas mane I-o ir II-o greicio reles vienodos.

Neprisijungęs noriu_alaus

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7430: 2009 Liepos 20, 12:33:45 »
kas klaipedoj apsiimtu nebrangiai aptvarkyt mano v8? nes vieni net nenori i ta puse ziuret, kiti praso milijonu, o treti tik apsimeta kad supranta kas cia per masina

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7431: 2009 Liepos 20, 18:05:40 »
galiu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7432: 2009 Liepos 20, 23:22:24 »
kas klaipedoj apsiimtu nebrangiai aptvarkyt mano v8? nes vieni net nenori i ta puse ziuret, kiti praso milijonu, o treti tik apsimeta kad supranta kas cia per masina

Buna buna tu keistu istoriju. Vieniems atidarius kapota tiesiai netycia pasiunte "eik tu nakui - kas cia :O " na jo galvoju... tikrai sita masina zino :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7433: 2009 Liepos 20, 23:31:06 »
Viena karta sakau nufilmuosiu vaizdeli kaip meistras sako, eina nnn.... sita masina....n.....  man antras golfas pati geriausia masina pasaulyje.....

Neprisijungęs jonas4x4

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7434: 2009 Liepos 21, 09:08:41 »
Pas mane I-o ir II-o greicio reles vienodos.

dekui

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7435: 2009 Liepos 21, 09:12:11 »

Buna buna tu keistu istoriju. Vieniems atidarius kapota tiesiai netycia pasiunte "eik tu peklon - kas cia :O " na jo galvoju... tikrai sita masina zino :D

tas zmogus is kurio veske pirkau - pedantas del masinu. kai nuvaziuodavo i servisa, jei atidarinejant veskes kapota meistras neatidaro kapoto per kelias sekundes, jis nepalikdavo masinos tam servise. sakydavo - jei nezino net kaip kapotas atsidaro tai ir po kapotu ner ko lenda :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7436: 2009 Liepos 21, 09:21:14 »
Tai kad mažai kas žino kaip tas kapotas atsidaro, kurioj vietoj rankeneles ieškoti :-] netgi pas mus centre, nevisi žino, teko parodyti :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7437: 2009 Liepos 21, 09:30:14 »
na siaip tai logiska, jei nezino kaip kapotas atsidaro, tai su veske neturejes raikalu  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7438: 2009 Liepos 21, 09:47:52 »
Yra is draugu mano, katriems jau esu rodes kas po kapotu ikista, bet po kiek laiko kai kapota atidarineju nustebe ziuri kad ne per viduri atkabineju, arba patys iesko vel per viduri, nors jau buvau parodes, tai cia nors ir esi turejes gali greit pamirst, kai visokes beskes dazniau remontuot atvaro.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7439: 2009 Liepos 21, 17:44:10 »
Tai kad mažai kas žino kaip tas kapotas atsidaro, kurioj vietoj rankeneles ieškoti :-] netgi pas mus centre, nevisi žino, teko parodyti :D
tai vis tik Vilniuje yra drąsuolių (nors jei tu prieini prie meistrų su paaiškinimais, tai nebūtina drąsuoliu būt  :D ) kurie remontuojasi savo Ve
Audicentre ??  :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7440: 2009 Liepos 21, 17:51:48 »
Diržai pakeisti prieš nepilnai 400km, važiuoklė sutvarkyta iki galo (y) O pas tave jau reikia kažką tvarkyti :P ;)
iki dirzu keitimo man dar labai toli, manau spesiu sutaupyt :D vaziuokle pas mane patikrinta ir viskas su ja gerai, kazkada reiks pasikeist amortikus, manau taves tai taip pat laukia  :P
su mano važiavimais (200-400km/men), tai tas keitimas bus po kokio dešimtmečio (y)
mano irgi labai panašus važiavimo kilometražas, bet, deja, vieną kart gera duobė - amortikas, ratlankis, padanga - šaibom;
kitakart bordiūras - rezultatas tas pats.... taip kad  ff

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7441: 2009 Liepos 21, 17:55:41 »
gedi, gerą duobę reiktų pasigauti, kad diržų keitimą paskubintų :-] Na o važiuoklė tai reikalas kitoks ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7442: 2009 Liepos 21, 18:02:21 »
sveiki,tokia situacija raizau sendien po miesta ,lauko temperatura 32 ,variklio netoli 100 sustoju uzgesinu gristu po kokiu 15 min ijungiu degima vandens temperatura iskat rodo dar neuzvestam apie115 uzvedu matora ir pobiski vel pradeda kristi isavas vezes ,kaip tai paiskinti, pastovejo ir tipo uzkaito ir visa diena taip ??
nereikia jokio peciuko jungt (be) 110 isijungia tik 2greitis ventiliatoriaus jei neklystu :V

KLYSTI  (+) visada siūlau pradėt nuo RTFM - Read The Fucking Manual (ir dar nesenai ant vieno amerikoniško prietaiso užmačiau parašyta
" ... and try to understand it "  :-] :-] :-] )
taigi pridedu jau ne vieną kartą publikuotą ir net atskira tema aprašytą veikimo principą

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7443: 2009 Liepos 21, 18:04:46 »
gedi, gerą duobę reiktų pasigauti, kad diržų keitimą paskubintų :-] Na o važiuoklė tai reikalas kitoks ;)
na jei jau po duobės pagavimo ir diržus keist reiktų, tai jau apie karterius net nešneku, o kur dar gal būt galimas
bloko virinimas  ff
P.S. mano konkrečiais atvejais - vieną kart kliuvo tik galiniui ratui, kitą kart abiem priekiniam ir tam pačiam galiniam (kad jį kur)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7444: 2009 Liepos 21, 19:08:04 »
tai vis tik Vilniuje yra drąsuolių (nors jei tu prieini prie meistrų su paaiškinimais, tai nebūtina drąsuoliu būt  :D ) kurie remontuojasi savo Ve
Ne drąsuolių o viltį praradusių žmonių. arba tie, kam svarbu ne kaina o kokybė, pvz S. Brundza su savo Lang'u

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7445: 2009 Liepos 21, 19:20:13 »
Ne drąsuolių o viltį praradusių žmonių. arba tie, kam svarbu ne kaina o kokybė, pvz S. Brundza su savo Lang'u
Patikėsi ar ne reikalas Tavo, bet buvau kokiais 96% įsitikinęs kad šiuo atveju paminėsi Staską  (+)
P.S. bet iš kitos pusės žiūrint, būk tu nors arabų šeichas, bet jei meistras neįkerta, tai jis neįkrta nesvarbu kam  :D (žiauriai gaunas)  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7446: 2009 Liepos 21, 19:26:01 »
Patikėsi ar ne reikalas Tavo, bet buvau kokiais 96% įsitikinęs kad šiuo atveju paminėsi Staską  (+)
P.S. bet iš kitos pusės žiūrint, būk tu nors arabų šeichas, bet jei meistras neįkerta, tai jis neįkrta nesvarbu kam  :D (žiauriai gaunas)  ;)
Tuom ir skiriasi autorizuotas servisas, nuo eilinio, kad jei neįkerta, yra visa info kiekvienai mašinai, ar tai literaturos ar tai elsos pavidalu ir kiek pačiam teko knaisiotis, musų žymusis micro update manual, yra tik trumpas konspektas palyginus su tuom kiek info yra ten.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7447: 2009 Liepos 21, 19:39:47 »
dėl musų "žymiojo micro" absoliučiai sutinku, bet Klaipėdos centras yra maždaug 'silpnųjų olandiškų grybų' lygio,
kelintą kartą aš jau tai sakau ?? jokių problemų šiuo klausimu gyvoje diskusioje neturiu  - viską galiu aptart gyvai, jei tik fiziškai galėsiu (čia aš tam atvejui jei kas įsižeistų )  ;) ;) manau nereikia primint mano postų šiuo klausimu....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7448: 2009 Liepos 21, 19:55:18 »
dėl musų "žymiojo micro" absoliučiai sutinku, bet Klaipėdos centras yra maždaug 'silpnųjų olandiškų grybų' lygio,
kelintą kartą aš jau tai sakau ?? jokių problemų šiuo klausimu gyvoje diskusioje neturiu  - viską galiu aptart gyvai, jei tik fiziškai galėsiu (čia aš tam atvejui jei kas įsižeistų )  ;) ;) manau nereikia primint mano postų šiuo klausimu....
Na šio atvėju kalbėjom apie Vilnių o kad Klasera ir Autojuta turi kiek kitokį dabo stilių čia yra žinomia, vieniem tai patinka ir bėga iš Vilniaus ten, kitiem atvirkščiai.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7449: 2009 Liepos 22, 14:30:50 »
Ar ant V8 priekinio bampersio esantis numerio rėmas (ant kurio dedas rėmelis) yra toks pats kaip ant audi 200? Jei taip, tai į PM su pasiūlymais