Tai kokios problemos didesnes padangas užsimauti, na mano nuomone R18 šitai mašinai yra tas optimalus maksimumas tiek praktikos tiek estetikos prasme, toliau seka betikslis vaikymasis kažko tai nalabai aišku ko.
Kiek teko susidurti, tai R19 bus labai sunku rasti "old school", tokių ar panašių, kaip gedis ieško, o daryti kičą irgi neverta. Siūlyčiau dėti R18 Grishmano pasiūlytus arba imti R19 Rial daytona race po 1500lt/vnt :s
aš senų seniausiai nusižiūrėjęs susiradęs R-18:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13646.15.html 19-tas postas, 2-tra fotkė, tik man neaišku ten fotkėje R-18 ar R-19
tie ProLine ratukai 8-P....
ir kas liečia praktinę pusę, tai kai susidėjau didelius stabdžius tai patapo aišku, kad R-18 yra minimumas kurį sau leisiu, nes suportų aušinimas
irgi svarbus aspektas
todėl pradėjau galvot apie R-19. visi sprendimai turi vienokią ar kitokią priežastį
o padangas stengiuosi maut kokias priklauso, kad spidometras dirbtų jam skirtą darbą, o nebūtų kaip papuošalas skydelyje
,
na ir važiuoklę visą dariau tokią kokia yra dabar, kad auto būt prikibusi prie kelio, o didesnės padangos į šitą supratimą man neįsipaišo