Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1746788 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6575: 2009 Balandžio 02, 22:55:15 »
iškilo man tokia problema:
niekaip nepriverčiu valytuvų veikti normaliai... :( Ant pirmos padalos nedirba, ant antros puikiai, ant trečios taip pat puikiai. Pvz.: Įjungiu pirmą, nulis emocijų, įjungiu antrą - pradeda valyti, bet tik išjungus atgal į pirmą, valytuvai pastringa toje vietoje, kur buvo išjungimo metu :/ vienkartinis nuvalymas, paspaudus rankenėlę žemiau, veikia tik tol, kol laikai nuspaudęs, tik atleidus, valytuvas užstringa toje vietoje, kur buvo atleidžiant rankenėlę.
Įtampa į varikliuko fyškę ateina jungiant visas padalas... Kas gali būti, kodėl neveikia ?? Relės(netgi trys) tikrintos - viskas OK, saugikliai - viskas OK, varikliukai net keli keisti - ne juose problema, kelmas irgi keistas, problema liko tokia pati... Aišku detalės ne naujos dėtos, bet jokio progreso į vieną ar kitą pusę... :( Gal minčių kokių turit ??
Cia bus valytuvu rankenele tikriausiai, bent man taip buvo. Ten yra kontaktai tokie durni kurie nudyla ir nebekontaktuoja man ant pirmos padeties suklibinus pajudedavo valytuvai. Ten uzdejau ant tu kontaktu su lituokliu po lasiuka lytmetalio, bet nelaike ilgai. tai ten jie kazkaip dviem eilem ant spiruoklyciu stovi ir arciau aseles kur yra vienas geresni kontakta turi ir maziau nudiles ,tai sukeiciau as juos vietom ir viskas kuo puikiausiai
aš ir manau, kad rankenėlę reikia dar kartą įdėmiau tikrinti. ir beje iš kur netgi trys relės ?? ??
yra tik viena relė nr.9 arba trečia nuo viršaus šalia saugiklių eilės. Saugiklis irgi vienas tėra, nr.15 skaičiuojant nuo viršaus, bet jei jis būt perdegęs, tai ir posūkiai neveiktų  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6576: 2009 Balandžio 03, 08:50:00 »
reles tikrinom visas, kurios pagal mūsų menkas vokiečių kalbos žinias, galėjo turėti kažką bendro :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6577: 2009 Balandžio 03, 09:04:12 »
kam tas vokiečių, juk manuale ir angliškai, netgi čia elektros skyriuje yra įmesta angliškai,
rusų saite yra rusiškai - patarčiau atsispausdinti ir užklijuoti ant viršaus to vokiško lipalo  :D (+) ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6578: 2009 Balandžio 03, 12:12:21 »
neveikia vistiek :( Varysiu pirmadienį pas elektrikus...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6579: 2009 Balandžio 03, 12:18:12 »
Nu tada cia idomiai tau.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6580: 2009 Balandžio 03, 12:35:18 »
reles tikrinom visas, kurios pagal mūsų menkas vokiečių kalbos žinias, galėjo turėti kažką bendro :)
Kaip jus jas tikrinot?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6581: 2009 Balandžio 03, 15:21:23 »
Kaip jus jas tikrinot?
dėjom maniškes pas Bajorą - viskas veikė (v) Iš jo mašinos dėjau pas mane, vistiek neveikė...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6583: 2009 Balandžio 03, 20:16:39 »
Voliojasi vienas nereikalingas... Seip daznai sutinkamas atvejis kai srote brangiau nei audi centre :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6584: 2009 Balandžio 03, 20:22:30 »
Voliojasi vienas nereikalingas... Seip daznai sutinkamas atvejis kai srote brangiau nei audi centre :)
dešines pusės? na dzin jau užsakiau, su senu neišlaikė nervai vis neejo pritvirtinti, suskilęs lituotas buvo, vis atsikabindavo, galiausia gavo eilę kontrolinių smūgių ir ilsisi ramybeje :E :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6585: 2009 Balandžio 04, 13:21:50 »
orginalus v8 r16 ratlankai, kur pinti su daug stipinu 5vnt kaina 500lt cia normalu ar daug? ratlankiai geros bukles
Ir, kaip supratau, nori ratlankius nuo jos parduoti?
:-] :-] :-] nu ne, ratlankiu neparduosiu  (-)
Tiesiog pagalvojau kad jau dar vienas tikras lietuvis paims gražią mašiną su originaliais ratais,
anuos parduos, vasarai ims kinietiškas replikas o žiemai dės skardines :-]
Ilgai ir laimingai važinėti (h)
tai va, būdamas tikru lietuviu žadu parduoti turimus R16 originalius penkis BBS'us R16 su dangteliais
būklė manau šiaipsau ..... žodžiu, susidomėjusių būtų ??
šiaip galimas keitimas į didesnio R arba.... net nežinau, visoki variantai welcome  ;)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #6586: 2009 Balandžio 04, 21:35:11 »
Laba Visiems!
  Mane tiek smulkios,tiek "apysmulkės" problemeles uzpuolė,tai kaip pagyvenęs V8 mėgėjas turiu keletą
klausimėlių.
1.Gal galite patarti kur gauti keleivio pusės geltoną posūkį buferyje?Kiek ieškojau-viskas veltui.Pirkau savąją jau su patrūkusiu,tad pavasaryje jau reikia ir išvaizdą pagerinti.Girdėjau kad galima kažkur suvirinti.Kalba buvo apie dirbtuves Kaune kažkur prie grūdų kombinato.Pasak,ten taip padaro,kad sunku įžiūrėti ar remontuotas,ar ne.
2.Salone,po priekine panele,keleivio pusėje kažkokia "žiurkikė" apsigyveno.Anksčiau cypaudavo neįkyriai,bet dabar jau
kantrybė nebelaiko-cypia nesustojamai.Kai mašina užgesini,girdisi jau gyvatiškas šnypštimas kokią minutę laiko.Gal ten koks resiveris orui?Ko ieškoti prieš ardant su tendencija tuo pačiu pakeisti?
3.Beklausant salone ęsančių "gyvūnėlių" ir muzikos kad jų pavasariškus balsus užgožtų,net negirdėjau,kad gale keleivio
pusės rato stabdžiai "susiaudė".Gerai kad kaimynas pasakė.Žodžiu,kai stabdai-kaip metalas į metalą.Nebuvau rato
nuėmęs,pro ratlankį žiūrint lyg ir  normaliai,tik iš vidinės pusės kažkoks metalo gabalas styro...Ot prisidirbau...
4.Pavasaris...organizmą vitaminais palepinau,tad nuo to jėgų pertekliaus taip truktelėjau vairuotojo durelių rankenėlę
iš vidaus,kad ši jau durelių nebeatidaro...Dabar tenka atsidaryti langą/gerai,kad jis elektrinis,o ne irklais valdomas/ ir
pirštukais ieškoti išorinės.Svarbu,kad kuo mažiau pašalinių tai matytų...
Daug darbo veškei durelių vidaus apdailą nuimti?Gal kokie raktai specifiniai?Vidinės rankenėlės kaip ir kitų audukių?
Ankstesniai 100 tai ardydavau be problemų.
5.Skaičiau čia forume apie amortizatorius,bet taip ir neradau vieningos nuomonės.Tai kokie gi turi būti priekiniai ir galiniai?
Patarkite iš patirties.
6.Vežė mane kolega su senesne A8.Paskui persėdau į savo.Mane ir anksčiau tas reikaliukas erzindavo...A8 stovi įmetus
automatą-nėra kažkokios specifinės vibracijos kaip pas maniškę.Na,vibracija gal tai nepavadinsi,nes kaipo iš savęs ji nėra
kažkokia pastovi ar vienodo dažnio-na kažkoks diskomfortas.Stovint dėžę nustatai į N ar P - viskas dingsta,net variklio
nesigirdi.Šiaip dėžė veikia normaliai.Nesusidūrėte su tokiu faktu?Bėje,kažkokiame amerikonų saite skaičiau,kad čia tipo
viena iš V8 "komforto" problemų.
Pagarbiai-Vilhelmas
ar ka

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6587: 2009 Balandžio 05, 08:36:46 »
4. nera jokiu spec raktu, rankena nusiardo su "sestigraniku", da reikes kryzminio atsuktuvo (rankenele reikia patraukti kaip atidarant ir tada tu pamatysi varsta. labiausiai bus smagu rankenos trosa ikabinti i duru spyna, na bet tikrai sita iveiksi. Trosas yra pirkti "Dagas" uz visiskai suprantamus pinigus;
5. na mano nuomone, jeigu nesieki padaryti jokiu modu - naudok boge amortizatorius.
6.bent jau as nesusidures.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6588: 2009 Balandžio 05, 11:25:05 »
1. arba pas mane atvažiuok, arba eBay po kelis nu max dvacoką EUR  ;)
2. tai cypia ar šnypščia ?? šnypštimas turi būt kažkiek laiko, ten nuo kondišino, bet kiek yra pas tave, tai sunku spręst iš parašymo,
o šiaip tai freono su tepalu yra kondišine ??
3. paruošk kokius ~350 LTL min + kaladėlės pagal nuotaiką.
4. patarčiau bent vieną žmogėną pasikviest į pagalbą atlikinėjant šitą darbą, kad būtų ant ko išsikolioti  :D
5. apie amortikus esu užsiminęs juk  ;) pasidomėk kainomis ir, jei ką, paskui siūlyk savo  ;) gal sutarsim, priekiniai kaip bonusas bus jei reikia;
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,26518.0.html
nors čia tokių "laisvų" minčių forume yra apie dėvėtus, kad vėl eilinį kartą tegaliu pasakyt O DIEVE DIEVE  ff
6. susitaikyk su ta mintim, kad mūsų senikių variklis yra didelė nesamonė, nors gal pas tave ten dar kažkas ir negerai,
čia vėl sunku spręst iš parašymo. įtariu kad nepatinka tas garsas, kai pvz prie šviesoforo sustoji, ane ??  :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6589: 2009 Balandžio 06, 22:35:27 »
Na su tuo drebejimu pas mane juodėje irgi yra. Ir jau ne karta pastebejau, ieskojau galu visur ziurejau ir aukstos itampos stenda pasijunge buvom ( vienos galvos kibirksties degimo laikas 0.5ms trumpesnis ir niekas man negali atsakyti kodel) na viskas istikrinom.sako tau paranoja bet as jauciu ta vibracija kuri man nera priimtina. nors negaliu pasakyti kad nedirbtu varikli seip tfu tfu tfu jau tuoj bus jubilietus 400.000km tepalo slegis vaziuojant 100 autostradoje 4bar begiai susimeto ypac uzmiestyje nejuntamai. o ir sita baka (siek tiek miesto, poto vakarinis kaunas ir uzmiestis) su  34L nuvaziuota 255km. neturiu ka ir pasakyti.(tiesa padangos dar ziemines)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6590: 2009 Balandžio 06, 22:36:58 »
O as ka tik varikli ploves, nors ir ne po spaudimu, bet lauk sveciu :D

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6591: 2009 Balandžio 07, 00:01:42 »
2, stovi tenai toksai varikliukas, po panele keleivio pusei nedidelis,tiesa nezinau ka jis daro,dirba jis nuo vakumo, mano pirmojoj irgi cipe,tai pakeiciau kitu ir viskas.

1.posukis audi centre 120lt kainuoja (h)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6592: 2009 Balandžio 07, 19:35:37 »
Gal kas zino tikslu v8 priekinio sarnyro pirsto skersmeni? Nes nerandu skaiciu tik tai ka ir pats zinau(kad 1mm storesnis uz silkes ;))

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6593: 2009 Balandžio 07, 19:37:17 »
19mm ar klystu ?!? b.lia net suabejojau  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6594: 2009 Balandžio 07, 19:39:45 »
neklysti, 19mm, sočiai čia apie tai jau pridiskutuota  ;) ;) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?action=search2

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6595: 2009 Balandžio 07, 19:42:41 »
jei koki kita karta kad ir nakty prikeltas atsakyciau, bet si karta kazkodel suabejojau net  :-] nebetelpa jau viskas i makaule  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6596: 2009 Balandžio 07, 20:29:10 »
neklysti, 19mm, sočiai čia apie tai jau pridiskutuota  ;) ;) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?action=search2
Dekui. Pas mane irgi galvoje abejones kilo. Buciau namie pats pamatuociau sena, bet cia tarp tiek postu pasiklydau be ieskodamas ir visur randu kad storesnis uz silkes, ka jau nuo senai zinojau kai dar masinos neturejau.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6597: 2009 Balandžio 07, 20:56:19 »
Dekui. Pas mane irgi galvoje abejones kilo. Buciau namie pats pamatuociau sena, bet cia tarp tiek postu pasiklydau be ieskodamas ir visur randu kad storesnis uz silkes, ka jau nuo senai zinojau kai dar masinos neturejau.

jei jau tema apie tai nuejo, tai ar skiriasi kaina paprasto ir veskes sarnyro restauravimo? karta esu veskes viena sarnyra restaiuraves, tai 90 lt uzprase  :O sakau ko taip brangiai? o jis sako cia quatrines sarnyras del to brangiau. sakau nifiga ne quattro  (-) o jis man sako neskiesk, pagal pirtsta matau. biski nutuokiu kaip juos restauruoja. kazkaip man nesitiki, kad paprastos ceskes ir veskes sarnyro restauravimo kaina turetu
u skirtis  :V daugiau nesu nieko restauraves tai negaliu kainu palygint

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6598: 2009 Balandžio 07, 21:05:07 »
zmogau ar esi kada girdejes "meistru" imama "modelio" mokesti salia mokescio uz darba?  as dar vaikystej i servisa kur turi oscilografa vaziavau nusistatyt kurio rato abs daviklis neveikia. uzeinu ir klausiu kiek kainuos pajung oscilografa prie daviklio fiskes ir prasukt visus keturis ratus. meistras atsako, kad 20 lituku. as patenkintas einu masinos ivaryt, anas atidaro vartus ir as ivaziuoju. meistras sako - oooooo cia gi pontiac! nu i kas? - sakau. ogi 120 lt kainuos. kodel? todel kad pontiakas.......

va tokia vat pamokanti istorija :D (nors kvadravyko sarnyro restauravimas gal ir ne del to brangiau kainuoja... )

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6599: 2009 Balandžio 07, 21:08:19 »
tai kad jis nemate kad cia veskes sarnyras, tik kad pirstas didesnis pastebejo. na gal ten dar viduj kas skiriasi :V karoce man pasake - cia quattro todel brangiau  (!?)