Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1746846 kartus)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
oi laukiam laukiam siuntinelio laukiam :)
blexa čia su tais siuntiniais tai aš greitai pasimesiu kam ką paduoti :-]
laikas tau stafke pasidaryti. nes tave jau visi pazysta situo klausimu
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
oi laukiam laukiam siuntinelio laukiam :)
blexa čia su tais siuntiniais tai aš greitai pasimesiu kam ką paduoti :-]
jooo, aš stebiuosi kuriam dar laikui Tau užteks kantrybės šitiem pervežimam ......

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
O Jus Stamui nieko neduodat uz tai? begedziai.... :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
jooo, aš stebiuosi kuriam dar laikui Tau užteks kantrybės šitiem pervežimam ......
stebiuosi ir aš :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
stebiuosi ir aš :-]
dėl to tik ir prašiau kad vieną siuntinuką prigriebtum, nors realiai tai dviejų reikėjo 

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
dėl to tik ir prašiau kad vieną siuntinuką prigriebtum, nors realiai tai dviejų reikėjo 
tai jei paėmiau vieną, būčiau galėjęs ir kitą paimti...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
viskas OK, prasisukau-susiderinau, žinai kam tą lazdą pelenkinėt  ;)
P.S. beje jei gali prie mailo prisijungti, tai būt įdomu jei atrašytum kurias dalis paėmiai,
nu tuos laikikliukus, nes nebėr kantrybės laukti, ir maža ką gal ko dar reiks pasieškot,
nes poryt duobę esu užsirezervavęs, kad nebūt ablomo.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Kokios lubos buna pas V8? Medziagines? Ar kokiu kitokiu buna? Ar buna, kad atsiklijuoja medziaga?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Su valymu atsargiai reikia, o siaip tai gali atsiklijuoti:) Lubos medziagines kolkas kitu nesu mates.

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Tai kad va net nuemus lubas, jau ta medziaga atsiklijuoja, nors salone viskas buvo grazu  :[  galvoju gal ant V8 kokios geresnes :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Kokios lubos buna pas V8? Medziagines? Ar kokiu kitokiu buna? Ar buna, kad atsiklijuoja medziaga?
su lubomis reikia labai atsargiai. Net jei jos šiek tiek purvinos, patarimas susilaikyti nuo jų valymo, nes jei naudojama bent šiek tiek daugiau drėgmės, lubos neatlaiko savo svorio ir atsiklijuoja... Pas mane aštunkėje jau atsiklijavę (tokia parkeliavo iš užsienio)...

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Sako su svirkstu kliju pavaro gal padetu?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6562: 2009 Balandžio 01, 09:32:19 »
kas čia do makroflexas 
iš gamyklos ar chaltūra ??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6563: 2009 Balandžio 01, 09:35:39 »
as savo neeisiu pjaustyti kad paziureti (-) :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6564: 2009 Balandžio 01, 09:44:40 »
aš pas save kažką panašaus įžiūrėjau išėmęs daviklį durų  ;)
buvau įsitikinęs kad chaltūra, nu bet nerealu kažkaip dvi identiškos chaltūros  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6565: 2009 Balandžio 01, 12:08:26 »
Būna medžiagines, buna pukuotos, kaip pas ceškes ir būna alcantaros.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6566: 2009 Balandžio 01, 12:14:13 »
kas čia do makroflexas 
iš gamyklos ar chaltūra ??
Gamykliška (+)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6567: 2009 Balandžio 01, 13:05:01 »
garso izoliacija

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6568: 2009 Balandžio 01, 18:41:04 »
Būna medžiagines, buna pukuotos, kaip pas ceškes ir būna alcantaros.

Kokios geresnės yra? Kokybiškesnės? Įvairių spalvų būna? Gal foto turit kas, kaip atrodo pukuotos ir alcantaros?

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6569: 2009 Balandžio 02, 11:25:26 »
Atsimenu kazkas buvo pareiskes, kad jam per pora metu turint audi su quattro, to quattro neteko panaudoti, o as vat aisku ne su savo v8, bet su silke FWD per menesi jau antra karta susiduriau su quattro trukumu ir ne kokiam miske o prie KTU universiteto. Pries kelias savaites skubedamas pastaciau priekiniais ratais ant tokios patizusios zoles(nuo sniego tirpimo) tai ciut isvaziavau, o siandien isvaziuoti nepavyko  :[, sykart palikti ant zoles nesiruosiau, o tik praleidinejau kita automobili, vot ir sedau  :(. P.S. Pasiilgau v8 ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6570: 2009 Balandžio 02, 18:33:54 »
iškilo man tokia problema:
niekaip nepriverčiu valytuvų veikti normaliai... :( Ant pirmos padalos nedirba, ant antros puikiai, ant trečios taip pat puikiai. Pvz.: Įjungiu pirmą, nulis emocijų, įjungiu antrą - pradeda valyti, bet tik išjungus atgal į pirmą, valytuvai pastringa toje vietoje, kur buvo išjungimo metu :/ vienkartinis nuvalymas, paspaudus rankenėlę žemiau, veikia tik tol, kol laikai nuspaudęs, tik atleidus, valytuvas užstringa toje vietoje, kur buvo atleidžiant rankenėlę.

Įtampa į varikliuko fyškę ateina jungiant visas padalas... Kas gali būti, kodėl neveikia ?? Relės(netgi trys) tikrintos - viskas OK, saugikliai - viskas OK, varikliukai net keli keisti - ne juose problema, kelmas irgi keistas, problema liko tokia pati... Aišku detalės ne naujos dėtos, bet jokio progreso į vieną ar kitą pusę... :( Gal minčių kokių turit ??

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6571: 2009 Balandžio 02, 18:35:10 »
garso izoliacija

man atrodo kad padaryta tam kad skardos nezvambetu

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6572: 2009 Balandžio 02, 18:55:00 »
iškilo man tokia problema:
niekaip nepriverčiu valytuvų veikti normaliai... :( Ant pirmos padalos nedirba, ant antros puikiai, ant trečios taip pat puikiai. Pvz.: Įjungiu pirmą, nulis emocijų, įjungiu antrą - pradeda valyti, bet tik išjungus atgal į pirmą, valytuvai pastringa toje vietoje, kur buvo išjungimo metu :/ vienkartinis nuvalymas, paspaudus rankenėlę žemiau, veikia tik tol, kol laikai nuspaudęs, tik atleidus, valytuvas užstringa toje vietoje, kur buvo atleidžiant rankenėlę.

Įtampa į varikliuko fyškę ateina jungiant visas padalas... Kas gali būti, kodėl neveikia ?? Relės(netgi trys) tikrintos - viskas OK, saugikliai - viskas OK, varikliukai net keli keisti - ne juose problema, kelmas irgi keistas, problema liko tokia pati... Aišku detalės ne naujos dėtos, bet jokio progreso į vieną ar kitą pusę... :( Gal minčių kokių turit ??

Cia bus valytuvu rankenele tikriausiai, bent man taip buvo. Ten yra kontaktai tokie durni kurie nudyla ir nebekontaktuoja man ant pirmos padeties suklibinus pajudedavo valytuvai. Ten uzdejau ant tu kontaktu su lituokliu po lasiuka lytmetalio, bet nelaike ilgai. tai ten jie kazkaip dviem eilem ant spiruoklyciu stovi ir arciau aseles kur yra vienas geresni kontakta turi ir maziau nudiles ,tai sukeiciau as juos vietom ir viskas kuo puikiausiai

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6573: 2009 Balandžio 02, 19:28:59 »
Cia bus valytuvu rankenele tikriausiai, bent man taip buvo. Ten yra kontaktai tokie durni kurie nudyla ir nebekontaktuoja man ant pirmos padeties suklibinus pajudedavo valytuvai. Ten uzdejau ant tu kontaktu su lituokliu po lasiuka lytmetalio, bet nelaike ilgai. tai ten jie kazkaip dviem eilem ant spiruoklyciu stovi ir arciau aseles kur yra vienas geresni kontakta turi ir maziau nudiles ,tai sukeiciau as juos vietom ir viskas kuo puikiausiai
pas mane tas pats būna (+) Turiu du kelmus, tai reikės žiūrėti gal kas gero iš abiejų išeis...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6574: 2009 Balandžio 02, 19:46:14 »
pas mane tas pats būna (+) Turiu du kelmus, tai reikės žiūrėti gal kas gero iš abiejų išeis...
Rankeneles v8 ardosi ir jei turi du komplektus tai gali is vieno paimti tuos kontaktus kurie mazai nudile ir ideti i kita ;)