Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1748778 kartus)

Neprisijungęs mafuxxx

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
Nu pameginsi paziuresim kaip ten bus tik va nezinau kiek tas nuo v8 siurblis vertas ar neapsigausiu ismaines . Patikrinsiu tai paprastai vistiek desiu i salona manometra kad slegi matyciau turiu jau nuo belaruso ten iki 6 baru rodo tereikia slangeles pajunkti :-] . Kiek mazdaug galima gauti uz v8 siurbli butu idom suzinoti ?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 15, 17:21:26 sukūrė mafuxxx »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
negalvok kad tas veškės kuro siurblys kažkoks jau labai ypatingas.
toks pat eina į daug bulkų, cupų, ceškių ir pan.  ;)

Neprisijungęs mafuxxx

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
negalvok kad tas veškės kuro siurblys kažkoks jau labai ypatingas.
toks pat eina į daug bulkų, cupų, ceškių ir pan.  ;)
tai as negalvoju mane bando taip itikinti :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ar tas siurblys duos tau tiek kuro kiek reikes, juk ne apie barus kalbu o  apie kieki.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
ar tas siurblys duos tau tiek kuro kiek reikes, juk ne apie barus kalbu o  apie kieki.

Na du sudeti lygiagreciai turetu duoti teigiama rezultata, visgi sako, kad 3.6 motoras sulipdytas is dvieju 1.8 

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
du sudeti taip (+) o jei reiks galima ir trecia kabinti. Beliks tik slegio reikalai (+)

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
neuzteks kuro (!?) tinka a100 siurblys, naujas kapeikas kainuoja :D as jau pakeiciau, be reikalo :-{

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Jo man atrodo ir vieno to siurblio uztenka, jei 2.3 silkes ir a200 tokius pat siurblius naudoja kaip v8(nesvarbu ar 3.6 ar 4.2) tai nelabai jie ir skiriasi, tiek kad maziau per griztama vamzdeli kuro tekes atgal i baka ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Na siurblys jis pumpuoja kurą ir tiek, o slegį, kiekį, nustato elektronika, grubiai tariant, o perteklius į kuro baką grąžinamas, nebent jau super ekstra atvėjais tenka galingesnį siurblį statyti.

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
Bent jau silkes ir veskes kuro siurbliai taj simta procentu skiriasi  (+) pas silke jis dvigubai storesnis,bandziau anksciau veskes kuro siurbly i silke 2.0 5cil ideti taj silkutes nepavyko uzkurti tada teko pirkti toki koks priklauso  Oo)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Nu man parduotuvej aiskino kad ant 2.3 motoro toks pats siurblys eina, o kad ant a200 10v toks pats tai savom akim maciau.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
etka sako, kad siurblys tinka nuo daug ko. Nuo ceskes, astunkes, seskes c4, audi 100/200 quattro 90 - 91 ir audi coupe t.t. ir pan. net nuo audi 80 B4

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
As manau esme ne modelis o kiek cilindru turi uzmaitinti kuro ir ne seip vaziuojant o max rpm ir "tapke dugnas" riezimu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kaip tai ne modelyje esmė ?? juk jis ir įsistatyt tinkamai turi, ir paduot atitinkamą kiekį,
ir jei katalogai nurodo, kad toks tai siurblio modelis tinka į tam tikras auto, tai
kaip ir viskas OK

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ne modelyje esme, nes siurbli zmogus cia des http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35784.0.html

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ai nu jo, aš čia kaip ir kiti iš savo varpinės pažiūrėjau, jei man reikėtų siurblio, tai nuo
kokios auto tiktų į veškę   :s o šiu atveju tai manau paprasčiausia žiūri į charakteristikas ir jei maždaug
panašios į originalaus siurblio, tai tada pirmyn valio  :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mano abiejose V8 siurbliai vizualiai skirtingi.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tepalo siurbliai irgi skirtingi PT ir ABH ... vizualiai  ;)

Neprisijungęs noriu_alaus

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
kodel ant etkos pas mane tokia maza schema? galetu tekstas but smulkesnis o schema didesne. gal kas zino kaip pataisyt sita brieda? kompas didesnes uz 1024x768 rezoliucija netempia

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
desinys klavisas, zoom image.

• Žiūrėti profilį
desinys klavisas, zoom image.

ta bandziau. labai nepatogu skraidyt mazam langely po dideli brezini. kiek maciau kitu idetas etkos fotkes tai normalus dideli paveiksliukai o tekstas smulkus

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kam yra buve kad vaziuojant ketvirta pavara tai isijuge tai vel ismeta 3,6 automatas  kame liga buvo

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel ant etkos pas mane tokia maza schema? galetu tekstas but smulkesnis o schema didesne. gal kas zino kaip pataisyt sita brieda? kompas didesnes uz 1024x768 rezoliucija netempia
Kaip sugebėjai Etka ant 1024x768 moniko suinstalinti? :O :O :O

• Žiūrėti profilį

parsisiunciau is uzsienio torrentu "much more flexible" ETKA7 kuri draugauja su 1024x768 ;)

ps

** Note ** For those that have installed ETKA6 in the past: You do NOT need
                to run at 1280x1024 resolution. ETKA7 only requires 1024x768, and
                is much more flexible as to how it handles different resolutions.
                Also, there is no distinction between European and US versions of
                ETKA any more - in fact, Argentina, Brazil, China, Mexico, and
                South Africa are in the same copy of ETKA, along with Europe and
                the US.

jei kam reikes pasistengsiu pasidalinti :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 18, 19:22:19 sukūrė noriu_alaus »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

parsisiunciau is uzsienio torrentu "much more flexible" ETKA7 kuri draugauja su 1024x768 ;)

ps

** Note ** For those that have installed ETKA6 in the past: You do NOT need
                to run at 1280x1024 resolution. ETKA7 only requires 1024x768, and
                is much more flexible as to how it handles different resolutions.
                Also, there is no distinction between European and US versions of
                ETKA any more - in fact, Argentina, Brazil, China, Mexico, and
                South Africa are in the same copy of ETKA, along with Europe and
                the US.

jei kam reikes pasistengsiu pasidalinti :)
Mesk į klubo serverį (+) tikiuosi kas primins adresą, ir prisijungimo duomenis, nes dabar pats nepamenu.