Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1751037 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6175: 2009 Vasario 25, 10:59:13 »
as bandau diskusija pakreipti siek tiek kita linkme (ne ta, kad ar mechanas ar aftomatas yra geriau) - o ta, kad kebulas ir vaziuokles tvirtinimo taskai yra tikrai silpnoki lyginant su tuo kokias perkrovas gali sukelti 4.2 motoras.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6176: 2009 Vasario 25, 11:19:36 »
Paturėjęs S8 mechaną, tikrai galutinai užsispyriau prieš automatus. Tiesa, kaip ir Biesas minėjo, įdomu, kad su mechanu būtų, jei startuotum nuo kokių 7000aps :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6177: 2009 Vasario 25, 11:33:10 »
Paturėjęs S8 mechaną, tikrai galutinai užsispyriau prieš automatus. Tiesa, kaip ir Biesas minėjo, įdomu, kad su mechanu būtų, jei startuotum nuo kokių 7000aps :D
po keliolikos tokiu bandymu turbut butu garsus PAUKST :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6178: 2009 Vasario 25, 11:34:53 »
Nu va as prie gincu prisidesiu. Tai tu man pasakyk vairavimo ypatumai tau geriau atsiskleidzia su katra deze? Ar tu gali staigia su automatu pasirinkti norima begi? Ar gali ziema stabdytis tik su abs ar dar gali ir motoro ir dezes pagalba? Ar gali staigiai uzmetes automobili ji istiesinti su automatine greiciu deze? Nes su mechanine tu gali numint sankaba, ja atleist ir automobilis nebeslysta. praktika man yrode kad man reikia mechanines, nes sitas automobilis man del malonumo, o ne del kasdienio trynimo. Matai man nereikia elektriniu ar sildomu galiniu sedyniu nes as ten nevaziuoju, nereikia ir vairuotojo sugebejimu apribojimo, man reikia v8 tokios kuri tapo legenda vaziuodama DTM  :-] nu pavariau cia biski isijautes  :P
Ai dar tiesa apie ta abs tai pas mane stoja automobilis normaliai ir su ijungtu dar extremaliom salygom deze padeda, o tu nori pasakyt naujesnes 3.6 turejo sena abs? nuo 91 ar 92 jau kelis variantus zinau 6begiu ir manau jie ne tik klimato kontrole, kitokias el. sedynes turi kaip 4.2, bet ir abs
Matau neikirtai dar dėl ko V8 turėtų butivertinama, tai tipo dabar iš visų V8 lupam automatus, dedam mechanikas o dėl visų tų valdymo ypatumu kuriuos minėjai - daryti su automatu šimtus kartų ir jokių nepatogumų neklidavo, ar bent kada esi vairavęs automatą, nes susidaro toks įspudis, kad prisiklausėi paskalų ir dabar paniškai tų automatų bijai, kaip ir draugas rinkosi mašiną, ir automato nenorėjo ir taškas, paklaustas kodėl, ir pats paaiškinti negalėjo :-] susitikim, kada vasarą kačergineje, sulyginkim rato laikus va tada bus galima kažką kalbėti. Netik dežė turi įtakos, dar yra teisingai patobulinta pakaba, atitinkamos padangos, vairuotojo sugebėjimai.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 25, 11:37:12 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6179: 2009 Vasario 25, 11:37:20 »
Nu va as prie gincu prisidesiu. Tai tu man pasakyk vairavimo ypatumai tau geriau atsiskleidzia su katra deze? Ar tu gali staigia su automatu pasirinkti norima begi? Ar gali ziema stabdytis tik su abs ar dar gali ir motoro ir dezes pagalba? Ar gali staigiai uzmetes automobili ji istiesinti su automatine greiciu deze? Nes su mechanine tu gali numint sankaba, ja atleist ir automobilis nebeslysta. praktika man yrode kad man reikia mechanines, nes sitas automobilis man del malonumo, o ne del kasdienio trynimo. Matai man nereikia elektriniu ar sildomu galiniu sedyniu nes as ten nevaziuoju, nereikia ir vairuotojo sugebejimu apribojimo, man reikia v8 tokios kuri tapo legenda vaziuodama DTM  :-] nu pavariau cia biski isijautes  :P
Ai dar tiesa apie ta abs tai pas mane stoja automobilis normaliai ir su ijungtu dar extremaliom salygom deze padeda, o tu nori pasakyt naujesnes 3.6 turejo sena abs? nuo 91 ar 92 jau kelis variantus zinau 6begiu ir manau jie ne tik klimato kontrole, kitokias el. sedynes turi kaip 4.2, bet ir abs
Matau neikirtai dar dėl ko V8 turėtų butivertinama, tai tipo dabar iš visų V8 lupam automatus, dedam mechanikas o dėl visų tų valdymo ypatumu kuriuos minėjai - daryti su automatu šimtus kartų ir jokių nepatogumų neklidavo, ar bent kada esi vairavęs automatą, nes susidaro toks įspudis, kad prisiklausėi paskalų ir dabar paniškai tų automatų bijai, kaip ir draugas rinkosi mašiną, ir automato nenorėjo ir taškas, paklaustas kodėl, ir pats paaiškinti negalėjo :-] susitikim, kada vasarą kačergineje, sulyginkim rato laikus va tada bus galima kažką kalbėti.
tai pasiruoses sia vasara i kacerga? (aa)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6180: 2009 Vasario 25, 12:00:10 »
Matau neikirtai dar dėl ko V8 turėtų butivertinama, tai tipo dabar iš visų V8 lupam automatus, dedam mechanikas o dėl visų tų valdymo ypatumu kuriuos minėjai - daryti su automatu šimtus kartų ir jokių nepatogumų neklidavo, ar bent kada esi vairavęs automatą, nes susidaro toks įspudis, kad prisiklausėi paskalų ir dabar paniškai tų automatų bijai, kaip ir draugas rinkosi mašiną, ir automato nenorėjo ir taškas, paklaustas kodėl, ir pats paaiškinti negalėjo :-] susitikim, kada vasarą kačergineje, sulyginkim rato laikus va tada bus galima kažką kalbėti.
tai pasiruoses sia vasara i kacerga? (aa)
Jeigu iki vasaros į mašiną pareis mano planas chuliganas -  reguliuojami Koni su H&R spyruoklėm, stabilizatorius gale ir normalios padangos, taik kodėl gi ne, nors ko gero pareis tik kitais metais....

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6181: 2009 Vasario 25, 12:02:19 »
Nu jus pavarot. be vaziuokles patobulino tai v8 gan smarkiai linguoja posukiuose ir del ilgos bazes galas darosi nestabilus. esu vairaves ta automata (ne vien audi) ir man visiskai nepatiko ka jis daro su masina. Sutinku, kad smagu su automatu po miesta trintis, bet mieste pabegt nuo automato imanoma, nezinau kaip trasoj kai nereikia islaukti tarpo vaziuojant ant 50km/h jungti 2 saiba atleidus sankaba dar ratus prasukant nulekti. As darkart sakau man nereikia kasdieninio limuzino, man reikia v8 galios ir galimybes pilnai naudot bei tobulinti vairuotojo sugebejimus.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6182: 2009 Vasario 25, 12:17:37 »
Nu jus pavarot. be vaziuokles patobulino tai v8 gan smarkiai linguoja posukiuose ir del ilgos bazes galas darosi nestabilus. esu vairaves ta automata (ne vien audi) ir man visiskai nepatiko ka jis daro su masina. Sutinku, kad smagu su automatu po miesta trintis, bet mieste pabegt nuo automato imanoma, nezinau kaip trasoj kai nereikia islaukti tarpo vaziuojant ant 50km/h jungti 2 saiba atleidus sankaba dar ratus prasukant nulekti. As darkart sakau man nereikia kasdieninio limuzino, man reikia v8 galios ir galimybes pilnai naudot bei tobulinti vairuotojo sugebejimus.
Pavarai pats :-] susidėk normalius dujinius amortikus ir nelinguos, pas mane visiškai stockine važiuoklė ir R16 žieminiais ratais, butum matęs kaip užvakar mieste susitikti su Stam'u skubėjau, kai nuo vieno miesto galo link kito per 10 min nusigavau, ir tikrai nekilo minčiu tipo 'kaip norėtusi mechanikos' ar pan, tik permažas žieminių padangų sukibimas trukdė :s Nes Vilniaus mieste tokių sąlygų nelabai jau ir rasi kad pavažiuoti su nuspaustu pilnai gazo pedalu ilgiau nei 5 sek.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6183: 2009 Vasario 25, 12:32:51 »
Kaip ka tik No one pasake - tiek su automatu, tiek su mechanu galima "gerai", tik skirtingai :D manau jis teisus :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6184: 2009 Vasario 25, 14:10:46 »
...mano planas chuliganas -  reguliuojami Koni su H&R spyruoklėm...
vooo, čia jau įdomiau, ne to tie 'mano mechanas man geriausia, mano automatas man geriausia... '  :D
o tai kaip su priekiu žadi daryt ?? teks siusti stoijkes perdarymui ar kokį kitą variantą galvoji ??
ir kodėl būtent H&R spyruoklės ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6185: 2009 Vasario 25, 14:49:32 »
vooo, čia jau įdomiau, ne to tie 'mano mechanas man geriausia, mano automatas man geriausia... '  :D
o tai kaip su priekiu žadi daryt ?? teks siusti stoijkes perdarymui ar kokį kitą variantą galvoji ??
Su stojkem nieko nerik daryti ten ne toks high techinis varijantas, kaip pas tave, tiesiog standartinio dydžio amortikai į standartinę vietą tik su reguliauojamais pačių amortikų parametrais (nors nafig man to ir reikia, tai pagalvojus)vienas vilnietis V8 savininkas tokius susidejęs o dėl spyruoklių kažkaip kitų taip pat prieinamų ir gerų pagal kainą varijantų ir nerandu, tais HRais visas ebay užkištas, ir jau yra patirtis tokias naudojant, nusiskundimų neturiu, aparto, kad viena lužo  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6186: 2009 Vasario 25, 15:14:10 »
aš tokį variantą rinkausi tik todėl, kad bijojau pramazinti su spyruoklėm, kad paskui liksiu nusivylęs
kad sužemėjo ne taip kaip noriu, tik dėl to  :s :s

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6187: 2009 Vasario 25, 16:06:02 »
Pavarai pats :-] susidėk normalius dujinius amortikus ir nelinguos, pas mane visiškai stockine važiuoklė ir R16 žieminiais ratais, butum matęs kaip užvakar mieste susitikti su Stam'u skubėjau, kai nuo vieno miesto galo link kito per 10 min nusigavau, ir tikrai nekilo minčiu tipo 'kaip norėtusi mechanikos' ar pan, tik permažas žieminių padangų sukibimas trukdė :s Nes Vilniaus mieste tokių sąlygų nelabai jau ir rasi kad pavažiuoti su nuspaustu pilnai gazo pedalu ilgiau nei 5 sek.
galima ir ilgiau laikyti užspaudus :-] Aš su Škoda ir ilgiau turiu spausti iki galo, bet kad efekto jokio, o va su aštunke tai joa... Kaune taip apt būdavo, kad pėdalo mieste iki galo net ir nespaudinėji, tiesiog nėra kur :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6188: 2009 Vasario 25, 16:29:44 »
As matai ant prikolo parasiau apie ta mechanika savo nuomone, nes zinau kad visiem skirtingai norisi, tenorejau pasijuokt is kapojimosi del masinos jaunumo (kas man nesamone pasirode), o gavos kad sukuriau nauja dalyka del ko kapotis pats pradejau  :-]

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6189: 2009 Vasario 25, 17:24:14 »
o kaip pagyvejo tema  :-] sitiek postu per para prirasyta, idomu skaityt :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6190: 2009 Vasario 25, 18:35:29 »
o kaip pagyvejo tema  :-] sitiek postu per para prirasyta, idomu skaityt :-]
ale kad tie postai netiek turiningi, kaip anksčiau... Matavimasis vienoks, matavimasis kitoks...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6191: 2009 Vasario 25, 18:41:44 »
Si tema dar dzin - lengvas floodas, bet va tech.temas tai reiktu nuo to "filtruoti". Geriau maziau lapu bet aisku ir konkretu...

Neprisijungęs Rick@v8

• Įrašai: 100
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6192: 2009 Vasario 25, 22:48:41 »
kaip pasijungti Audibose priekines kolones durelese ? yra fiske su keturiais laidais :

1.oranzinis (kiek supratau garsiakalbio + )
  2.zalias (kiek supratau garsiakalbio - )
  3.pilkas su zalia juostele ?
  4.juodas ?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6193: 2009 Vasario 25, 23:27:32 »
Sis klausimas ir man aktualus pasidare kaip atrodo laidas einantis is durelese esanciu koloneliu? :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6194: 2009 Vasario 26, 09:01:14 »
taigi dureles komponentai stovi. du laidai i viena du laidai i kita
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6195: 2009 Vasario 26, 09:07:00 »
Kaip juos atpazint neardzius :) Beje ar tiktu uzdegimo sistema ir dangteliai nuo S6 C5 4.2 ?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6196: 2009 Vasario 26, 10:26:37 »
Kaip juos atpazint neardzius :) Beje ar tiktu uzdegimo sistema ir dangteliai nuo S6 C5 4.2 ?
kokie dangteliai ir kokia uzdegimo sistema ? paaiskink placiau
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6197: 2009 Vasario 26, 10:45:16 »
raudonos winas
WAUZZZ4CZNN000477
Ok, jau pagal skaičius matau, kad senesne, ryt suvesiu į darbinę Etka
Vos nepamiršau :-] pagal skaičius bus 1991 08, tikslios dienos jau nesužinosi (-)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6198: 2009 Vasario 26, 12:00:24 »
No one nu cia del to reikalo su perdarymu uzdegimo sistemos nuo A8 ant V8 kaip kalbejome.  Tai klausiu ar tiktu babinos ir variklio galvu dangteliai nuo S6 4.2 C5 ant V8 ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6199: 2009 Vasario 26, 12:11:41 »
kaip aprašyta audiv8.ru ir kaip jau esame kalbėję, tinka viskas tik nuo 8 cilindrų 32V variklių  ;)