Nu va as prie gincu prisidesiu. Tai tu man pasakyk vairavimo ypatumai tau geriau atsiskleidzia su katra deze? Ar tu gali staigia su automatu pasirinkti norima begi? Ar gali ziema stabdytis tik su abs ar dar gali ir motoro ir dezes pagalba? Ar gali staigiai uzmetes automobili ji istiesinti su automatine greiciu deze? Nes su mechanine tu gali numint sankaba, ja atleist ir automobilis nebeslysta. praktika man yrode kad man reikia mechanines, nes sitas automobilis man del malonumo, o ne del kasdienio trynimo. Matai man nereikia elektriniu ar sildomu galiniu sedyniu nes as ten nevaziuoju, nereikia ir vairuotojo sugebejimu apribojimo, man reikia v8 tokios kuri tapo legenda vaziuodama DTM nu pavariau cia biski isijautes
Ai dar tiesa apie ta abs tai pas mane stoja automobilis normaliai ir su ijungtu dar extremaliom salygom deze padeda, o tu nori pasakyt naujesnes 3.6 turejo sena abs? nuo 91 ar 92 jau kelis variantus zinau 6begiu ir manau jie ne tik klimato kontrole, kitokias el. sedynes turi kaip 4.2, bet ir abs
Matau neikirtai dar dėl ko V8 turėtų butivertinama, tai tipo dabar iš visų V8 lupam automatus, dedam mechanikas o dėl visų tų valdymo ypatumu kuriuos minėjai - daryti su automatu šimtus kartų ir jokių nepatogumų neklidavo, ar bent kada esi vairavęs automatą, nes susidaro toks įspudis, kad prisiklausėi paskalų ir dabar paniškai tų automatų bijai, kaip ir draugas rinkosi mašiną, ir automato nenorėjo ir taškas, paklaustas kodėl, ir pats paaiškinti negalėjo
susitikim, kada vasarą kačergineje, sulyginkim rato laikus va tada bus galima kažką kalbėti. Netik dežė turi įtakos, dar yra teisingai patobulinta pakaba, atitinkamos padangos, vairuotojo sugebėjimai.