Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1747690 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5225: 2008 Gruodžio 20, 23:42:32 »
Aš susirinkau iš skirtingų mašinų iš vienos viena iš kitos kita iš trečios kabliukai :-] dar vieną perdarinėjau iš kairės į dešinę nes dvi vienodos pusės buvo, dabar liko rasti kairėj pusėj mėlyną korpusą, nes juodas (aa)
pagal kodą 2KF mėlynas ane  8:8 reiks pažiūrėt ar kairės pusės kur mašinoj liko toks pat  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5226: 2008 Gruodžio 21, 00:43:01 »
Aš susirinkau iš skirtingų mašinų iš vienos viena iš kitos kita iš trečios kabliukai :-] dar vieną perdarinėjau iš kairės į dešinę nes dvi vienodos pusės buvo, dabar liko rasti kairėj pusėj mėlyną korpusą, nes juodas (aa)
pagal kodą 2KF mėlynas ane  8:8 reiks pažiūrėt ar kairės pusės kur mašinoj liko toks pat  :D
pažiurėk pažiurėk (aa)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5227: 2008 Gruodžio 21, 01:15:30 »
realiai tai man kaip ir dešinės pusės nebereikalingas tas rėmelis.................. 

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5228: 2008 Gruodžio 21, 11:26:21 »
realiai tai man kaip ir dešinės pusės nebereikalingas tas rėmelis.................. 

O tai kiek tu ju atliekamu turi? :D komplektas gaunasi?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5229: 2008 Gruodžio 21, 16:01:29 »
na manau jai perdarinet kas sumanytu tai kaip ir minejau reikalingas butu donoras tam reikalui... nors kita vertus ar tikrai del tos idejos verta ''luosinti'' automobili ir gaisti savo laika 8:8 vat koks klausimas iskyla... nes originalumas prapuola sio modelio (!?)
kad tai padaryt imanoma tai net ir diskutuot neverta  ;)
Na va, dėl luošinimo ir originalumo visiškai teisingai (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5230: 2008 Gruodžio 21, 16:04:36 »

tai pala, tau reik juodo kairės pusės?, jei rasi mėlyną, galima bus padaryti mainus

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5231: 2008 Gruodžio 21, 16:08:09 »
na kaip čia pasakius..... šiaip tai atsargoj žinoma geriau lai juodas guli  :D
o tu pačią užuolaidėlę ardytum, ar kaip ?? nes ten jos ne visos vienodos

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5232: 2008 Gruodžio 21, 16:11:27 »
o kam ją ardyti reik? na ir pas mane nevienodos, ir korpusų ir pačių užuolaidų spalva ir renkeneles už kurias trauki abiejose pusese skirtingos

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5233: 2008 Gruodžio 21, 16:15:28 »
tai va tam ir ardyt, bet jei nevienodos, tai gal su šita manaja įtaikysi į vienodumus  ;)
pažiūrėsiu ir vakare papostinsiu

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5234: 2008 Gruodžio 21, 21:16:44 »
O tai kiek tu ju atliekamu turi? :D komplektas gaunasi?
deja nesigauna komplektas, nes viena išardyta, kitos Grishman'ui reikia ......

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5235: 2008 Gruodžio 22, 00:43:01 »
bet tikrai mėlyna  :D :D hmmmm, ir kodėl pas mane tokios buvo, nes salone viskas juoda  :V
ir iki šiol net dėmesio į tai nebuvau atkreipęs ...... 

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5236: 2008 Gruodžio 22, 01:35:36 »
Tai pas tave juos melynos sumontuotos buvo? ar voliojosi? na belieka ieškoti transporto  (aa) palami apart to, kad jos yra, diagiau jose nieko nepastebima, net ir ju skirtingas spalvines gamas niekad man nekliudo akių, nors ir žinau apie tai

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5237: 2008 Gruodžio 22, 09:24:48 »
taip buvo mėlynos, tik dešinės pusės įplyšusi, tai pasikeičiau į juodas abi puses .
taip kad galvokis, kaip tą mano turimą sveiką mėlyną sukeisti su tavaja juoda  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5238: 2008 Gruodžio 22, 13:00:23 »
Po švenčių (+)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5239: 2008 Gruodžio 22, 20:56:05 »
na manau jai perdarinet kas sumanytu tai kaip ir minejau reikalingas butu donoras tam reikalui... nors kita vertus ar tikrai del tos idejos verta ''luosinti'' automobili ir gaisti savo laika 8:8 vat koks klausimas iskyla... nes originalumas prapuola sio modelio (!?)

Matot man smagiau turet mechanine, nei kad akvariuma su uzuolaidelem ar butinai elektrinem sedynem (neisizeiskit :) ). Man uztenka pilnai originalios komplektacijos, dar kad viskas tvarkingai veiktu (kadanors baigsiu krapstytis ;) ). Jei nebuciau rades mechanines tai ir siandien netureciau veskes, nes pamates skirtuma nuo automato i juos ziuriu tik kaip i galimus projektus paverst i mechanines.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5240: 2008 Gruodžio 22, 21:26:38 »
Man irgi pilnai užtenka originalios komplektacijos, esančios mano veškėje, ir kad viskas tvarkingai veiktų ( irgi kada
nors baigsiu krapštytis 

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5241: 2008 Gruodžio 22, 22:19:03 »

Matot man smagiau turet mechanine, nei kad akvariuma su uzuolaidelem ar butinai elektrinem sedynem (neisizeiskit :) ). Man uztenka pilnai originalios komplektacijos, dar kad viskas tvarkingai veiktu (kadanors baigsiu krapstytis ;) ). Jei nebuciau rades mechanines tai ir siandien netureciau veskes, nes pamates skirtuma nuo automato i juos ziuriu tik kaip i galimus projektus paverst i mechanines.
Tokiu atvėju geriausiai kažkas čipuoto iš 2,2 turbo 20V serijos, žymiai efektyviau, mažiau svorio, mažiau navarotų, paprastesnė mašina, bet labiau valinanti, palyginus nedaug investavus.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5242: 2008 Gruodžio 22, 23:27:29 »
na skonio reikalas.... vienas nori daug, kitam uztenka mazai, vienam patinka dirbti uz vairo - kitam patinka ilsetis. Aisku, galima ir 200 ar 100 pasiimti ;) Maziau kam gesti bus :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5243: 2008 Gruodžio 22, 23:47:34 »
tiesa pasakius nenoriu as V8 mechanines.Idomu bet nenoriu.nes dabar palakstes su paprasta bulka supratau kad su rankiniu kur kas smagiau ir greiciau ja pasistatau bet kur nei V8.
O pats V8 idomumas tai tureti kuo pilnesne komplektacija ir tas akvariumas kaip cia vadina tai yra tai del ko man negaila pinigu.Nenoriu turet V8 pilno farso ir mechanine deze.Tai butu ne logiska(man asmeniskai)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5244: 2008 Gruodžio 23, 06:41:50 »
o as noriu ir tokios ir tokios :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5245: 2008 Gruodžio 23, 14:04:48 »
mechankes noreciau tik 0.5% per visa vaziavima (aa)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5246: 2008 Gruodžio 23, 15:20:40 »
Nu cia aisku skonio reikalas ir dar tai, kad dazniau naudoju tevo simtine automatine, o savo turiu pramogai, kai norisi pajaust galia arba ramiai paplaukiot po gatves, nes skirtumas nuo simtines man labai didelis komforto. Ypac man smagu dziaugtis Audi V8 quattro ant sniego, nes kai ji mechanine as ja galiu pilnai kontroliuot istiesint ir vel uzmest kada tik noriu (velgi kaikam tai atrodys lauzimas, bet ir priziuret nepamirstu). Smagiausias dalykas su mechanine yra startas, kas automatui tik dulkiu debesiu pasimato kaip per meeta, po to prasidejo ieskojimai motoro kodo ir galiausiai pavadinta chipuota :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5247: 2008 Gruodžio 23, 15:28:42 »
Su automato slydimo kontroliavimu man problemų nekyla, jis pakankamai greitai reaguojantis. (+) gal tik 3,6 + automatas derinys kartais atrodo labai lėtas ir tingus, kol nepersijungi į S režimą.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5248: 2008 Gruodžio 23, 15:43:32 »
man tai pat automatas ir slydimas jokio sudetingumo. kad ir siandien ant asfalto.Puikiai viskas pavyko :)
o tie startai mechanines tai yra labai brangus. Bent is senesniuju patirties kalbu.kad startas nuo red line  yra dezes pagalviu pirkimas urmu.ir seip sakiau kitais metais nebedesiu vasaros 245. nes tas kebulas jau per senas tokiom apkrovom.kartais atrodo kad ji sulus kaip eini i posukius.Geriau tegul siek tiek skysta ir maziau g gauna kebulas. :)
man po vieno tokio smagaus paskraidymo papaisymo ale sauliu ant beveik asfalto pradejo galines durys sunkiau uzsidarineti ir galvok ka nori  :V
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5249: 2008 Gruodžio 23, 17:08:54 »
Jei pirma diena prie automato gal ir sunkiau buna pazaisti kely, bet ipratus si ta galima padaryti. O kai silke gaus 250-280AG su 400NM prie 4000RPM tuomet galesi pamatyti ka tie automatai gali (aa) :D O su mechanke ir tiek AG reik moketi startuoti, nes isplesi vaziuokle per viena karta (aa)

Taigi manau reziume nekalbant apie auksta pilotaza - esme yra tarpine tarp vairo ir sedynes. Praktika ir dar karta praktika :D