Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1763601 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4950: 2008 Spalio 18, 17:18:27 »
Evaldai, tu gi ieskais auto dabar. pirk V8 longa, (aa) vazinesi kaip prezidentas  -*-   be to i foto paziurejus ir zinant Tave, tikrai turetum ka veikt su ja  :D  :D  :D  :D
sakai kaip prezidentas  :-] :-] :-] :-] t.y. ant galinės dešinės sėdynės  8:8 8:8

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4951: 2008 Spalio 18, 17:23:40 »
nu gerai jau taisausi: Kaip prezidento sunus  su dyyydeliais chromuotais ratais ir niauktais langais :D
o del galines desines sedynes tai as ten net nesesciau jei A.M. Brazauskas veziotas buvo. nes teke girdeti, kad senoliui buvo bedu del slapimo pusles.... be juoku  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 18, 17:34:01 sukūrė Pradėjusysis »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4952: 2008 Spalio 18, 17:29:23 »
Vejai ne vejai, bet jei po kapitalinio varikio ji "nivaliuha" patapo - matomai ne tokie ir vejai, be to nezinau apie kokius vejus skaitei ;) Gal kad vienai snukis visas nunestas buvo?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4953: 2008 Spalio 18, 17:31:10 »
jei tik dėl variklio, tai pora tūkstantėlių dar extra ir joje jau kitas stovi

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4954: 2008 Spalio 18, 17:33:35 »
Ne, man tai ji netiks ir nepatiks, tokioms aš kažkodėl didelės meilės nejaučiu ir potraukio nejaučiu. :) Tokiai ir ratai r20 netinka, reikia visko orginalaus :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4955: 2008 Spalio 18, 17:47:55 »
vat ir aš kažkada norėjau, o dabar kategoriškai ne, bet man labai gražu pažiūrėt, ir dar gariau būt,
kad koks pažystamas turėtų  :s :s

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4956: 2008 Spalio 18, 18:06:53 »
tas longas labai tiktu i meetus lekt ar dar kur i oficialius renginius :) uz vairo nezinau kas sedetu, o gale bajoras su bajoriene,  kaip tikri bajorai :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4957: 2008 Spalio 18, 19:12:03 »
jei tik dėl variklio, tai pora tūkstantėlių dar extra ir joje jau kitas stovi
keli tukstanteliai i varikli, na seip greiciau vienas kitas tukstantukas euru jei normaliai daryt, siek tiek ratukai, siek tiek perdazymas, siek tiek i trukstamus privalumus, siek tiek tukstantuku kad persiut oda (kalbu apie veliura), siek tiek ziurek jau ir gaunasi..... nepaisant to antkainis pas viena 20-25 tukstanciai, pas kita dar +10 gabalu.... Nu jo... tokia masina perkant ir uz tiek... gal ir prikolas pasiekti ~20'000 euru, va tada butu ledas, taciau uz ~10-15k euru galima vokieciuose pasidairyti tikro pilnavercio longo, i kuri sedi ir vaziuoji, kuris blizga, pilnas visko... tikras presidentinis.... o cia... blin negraziai sakant, tai tik diele silke su klima ir quattro... :/

Krc einu ilsetis :D :D :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 18, 19:22:17 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4958: 2008 Spalio 18, 19:35:56 »
Ne nu tu čia jau skelėi 'del didelės silkės'  :O einu pažiūrėsiu pro langą ar ne prisnigo :D eik eik ilsėtis :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4959: 2008 Spalio 18, 22:41:25 »
Ne nu tu čia jau skelėi 'del didelės silkės'  :O einu pažiūrėsiu pro langą ar ne prisnigo :D eik eik ilsėtis :D
čia tik dėl to taip sakoma, kad navarotų pas ją kaip pas silkę...

Beje, bent jau Kaune sniego nėra (-)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4960: 2008 Spalio 18, 23:04:02 »
čia tik dėl to taip sakoma, kad navarotų pas ją kaip pas silkę...

Beje, bent jau Kaune sniego nėra (-)
Jau biški pradedat svaigt, galima pamanyti kad tokias pievas skiesdami save bandot nuraminti, kad patys neistenget isigyti... parodyk man silke su odiniu salonu galinem elektrinem sedynem visom šildomom, riešutmedžio apdaila 4,2 varikliu ir prailginta ratų baze...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4961: 2008 Spalio 18, 23:21:05 »
... parodyk man silke su odiniu salonu galinem elektrinem sedynem visom šildomom, riešutmedžio apdaila 4,2 varikliu ir prailginta ratų baze...
:-] :-] :-] :-] :-] :-]      (y) (y) (y) (y)

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4962: 2008 Spalio 19, 03:12:16 »
grishmanai o tu parodik jam savo sidabrine, ir dar juoda dosi v pridaciu, gal nores pasikeist viena an dveju :) reikia paparinti gerai an to odinio longo

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4963: 2008 Spalio 19, 04:42:54 »
man ir manuju kolkas uztenka, bet už aukciono kaina buciau paemes, isigyjus recaras, lieka dvi lysnos elektries sedynes is sidabrines - jau butu pirmas navarotas :H

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4964: 2008 Spalio 19, 10:02:51 »
už aukciono kainą tikrai būtumėm ir mes pirkę, bet važiuodami ten ir prisiklausę iš vilniečių, kad jos ten pilnos iki galo, nes važinėjo prezidentas, tai likom gausiai nusivylę, va dėl to daugiau nuoskaudos, nei dėl to, kad ne mes jas įsigijome. (h) Apie silkę prailginta ratų baze tai jau persistengei nepatingėdamas...  (!?)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4965: 2008 Spalio 19, 13:43:54 »
už aukciono kainą tikrai būtumėm ir mes pirkę, bet važiuodami ten ir prisiklausę iš vilniečių, kad jos ten pilnos iki galo, nes važinėjo prezidentas, tai likom gausiai nusivylę, va dėl to daugiau nuoskaudos, nei dėl to, kad ne mes jas įsigijome. (h) Apie silkę prailginta ratų baze tai jau persistengei nepatingėdamas...  (!?)
Aš niekur nepersistengiau, kai vadini mašina silke, tai skirk keleta esminu skirtumų, kurių silkė niekada neturėjo ir negalėjo tureti net už papildomus pinigus....

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4966: 2008 Spalio 19, 16:20:12 »
na tu dabar pats pagalvok ar tau viskas gerai (!?)
mes pasakėme, kad pas ją navarotų kaip pas silkę ir kad mes tikėjomės daugiau, o tu pradedi iškart apie prailgintas silkes ir limuzino navarotus eilinėje silkėje... (h)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4967: 2008 Spalio 20, 00:30:40 »
mes pasakėme, kad pas ją navarotų kaip pas silkę ir kad mes tikėjomės daugiau, o tu pradedi iškart apie prailgintas silkes ir limuzino navarotus eilinėje silkėje... (h)
Man viskas kuo puikiausiai, o jei nemoki pagrįsti savo nevykusių palyginimų ir pereini prie asmeniškumų, siūlau susimąstyti apie save patį ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4968: 2008 Spalio 20, 00:46:00 »
skaitykim kad tu čia parašiai užbaiavojes per daug  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4969: 2008 Spalio 20, 10:52:03 »
senai jau nebaliavojęs, tai gal dėl to. Grishman, dabar viską pasižiūrėk nuo pradžių:
mes tik pasakėme, kad jų dabartinės kainos perdidelės ir kad jos kaip Veškės yra plikos, tu iškart pradėjai sakyti, kad mes tik pavydime... wtf ? :V Nėi mes jos pavydime nei ką: tokai V8, kaip turi Bajoras ir tokia, kokią turėjau aš yra daug geresnės komplektacijos už parduotas iš varzytinių. Tik tai, kad jos prailgintos ir gale vietos daugiau, daugiau jose nieko gero nėra (-) Aš savo mašiną vairuoju pats, o ne mane kas nors vežioja, tai man geriau geros komplektacijos V8... Nors tikrai neneigiu to, kad būčiau norėjęs ją įsigyti už aukciono pradinę kainą ;) Bet stumti ant mūsų, kad mes iš pavydo rašom apie menką šių auto navarotų kiekį, tai yra kvaila (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4970: 2008 Spalio 20, 10:52:49 »
skaitykim kad tu čia parašiai užbaiavojes per daug  ;)
man visiškai neįdomu ką tu ruošiesi skaityti ar skaitai, aš rašau tai, ką ir galvoju. Grishman pradėjo kvailai lyginti, tokį pat ats gavo atgal (h)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4971: 2008 Spalio 20, 11:01:52 »
Kokie purkstuku pralaidumai pas abieju modeliu V8 ?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4972: 2008 Spalio 20, 11:21:33 »
senai jau nebaliavojęs, tai gal dėl to. Grishman, dabar viską pasižiūrėk nuo pradžių:
mes tik pasakėme, kad jų dabartinės kainos perdidelės ir kad jos kaip Veškės yra plikos, tu iškart pradėjai sakyti, kad mes tik pavydime... wtf ? :V Nėi mes jos pavydime nei ką: tokai V8, kaip turi Bajoras ir tokia, kokią turėjau aš yra daug geresnės komplektacijos už parduotas iš varzytinių. Tik tai, kad jos prailgintos ir gale vietos daugiau, daugiau jose nieko gero nėra (-) Aš savo mašiną vairuoju pats, o ne mane kas nors vežioja, tai man geriau geros komplektacijos V8... Nors tikrai neneigiu to, kad būčiau norėjęs ją įsigyti už aukciono pradinę kainą ;) Bet stumti ant mūsų, kad mes iš pavydo rašom apie menką šių auto navarotų kiekį, tai yra kvaila (h)
Ar aš kurnors kažką sakiau apie pavydą? - prašyčiau neperfrazuoti mano minčių (h) tai dabar jau mano palyginimai kvaili, V8 Lang tapatinimas su silke yra visiškai protingas ir racionaliai apgalvotas :O

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4973: 2008 Spalio 20, 12:12:17 »
aš nerašiau, kad ji silkė, o pas ją navarotų kaip pas silkę (h)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4974: 2008 Spalio 20, 12:16:27 »
daug, mazai navarotu, taciau silke niekada nebus A100L  ;)