Metų kiek man ? Na alaus jau duoda nusipirkti, teises irgi turiu jau, mašinų irgi biški . . . O šeip tai lenkiu jau prie tricoko, bet dar ateiti nesuspėjo.
Jūs ne taip mane supratot, aš ne kuo pigiau siekiu nupirkti, o siekiu suprasti kiek ir ko turėčiau mokėti už vienokį ar kitokį variantą, nes skelbimus žiūriu per visą europą, nuo italijos iki belgijos/ispanijos ir kainos vaikšto kur tik kaip joms patinka - pvz. italijoje tokios mašinos išvis kosmosą kainuoja, belgijoje irgi, vokietijoje daug maz norm, ispanijoje panasiai kaip vokietijoje, švedijoje pigiau, bet ten daug lavonu, suomijoje brangiau ir tas pats, estijoje ir lenkijoje ju beveik jau nėra, o pigiausia lietuvoje ir latvijoje ir t. t.
Nu va dabar statykit save į mano vietą kas netingi ir pasakokit - kokį biudžetą skirtumėt šitam reikalui, kur ieškotumėt, suradę į ką žiūrėtumėt iš techninės pusės, nupirkę ką iškart tvarkytumėt ir t. t.
Kiek teko skaityti forumą apie v8 yra labai daug geros info, bet jau daug vandens nutekėję, kainos pasikeitę ir mašinų sumažėję, bet informacija pas veteranus apie visokius niuansus manau dar išlikusi yra, tai tam čia ir parašiau - tam juk forumas arne ? Paniatkių aš nesuprantu.
Kalbam vyrai, kalbam, diskutuojam o ne išsipisinėjam, aš gi gražiai parašiau, priešingu atveju jums dar mažiau metų negu man.