Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1763554 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #16800: 2016 Vasario 28, 16:08:01 »
Ir silkėse kai kuriose tik starteriu sukant siurblys suveikia, ir pas kitas markes su CIS įpurškimu taip...
Slėgio nematavęs tokią išvadą priėjai? Jau diskutavom kadaise ta tema dėl kūrimosi, pirmą kartą sukti gali kartais ir 10s kol griebti pradeda, o jei trumpam sukteli raktelį ir iš antro karto kuri, jau kuriasi normaliai. Esu bandęs ir dujomis tiesiai kurti, lygiai ta pati situacija, tad kurą atmečiau. Ir tada buvom priėję išvadą jog greičiau bėda, kad kažkuris iš padėties daviklių nesuveikia iš karto ir gaunasi šis variantas, o nustatyti sunku nes pasitaiko man vos kelis kartus per mėnesį.
Kai nesikure, tai sukau iki tol, kol starterio nepagailo - neuzsikuriau. Is antro karto uzsikuriau. Apie 10 sek. sukau starteri ir veltui - negriebe neikiek. Karsta kuriasi iskart visada.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16801: 2016 Vasario 28, 20:21:12 »
Tai manai bus kuras, jei per 10s neužsikuria vistiek? Juk kai kitose sistemose siurblys suveikia įjungus degimą jis suveikia tik sekundei ir to užtenka, kad spaudimas pakiltų, o čia 10s suki ir išvis jokio griebimo, o iš antro karti kuriant iš antro vertimo griebia...

Neprisijungęs dalius8

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
sveiki, kolegos, ka manot apie Xado tepala kuris atnaujina motora?  :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
tau reik cia http://www.audiklubas.com/forumas/?action=search2
xado , enter.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Būtų geriau plačiau pasidomėti ką jis daro, kam ir kaip - tada nebus tų rožinių naivių svajonių apie "atnaujina motorą" ;)
Tepalas normalus, Š... nėra sumalęs, bet stebuklingu jį laikyti būtų per daug naivu.
Jei konkrečiau kažką nori klausti - tai klausk, nes pusę dienos apie tai tingiu rašyti :)

Neprisijungęs dalius8

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jie veikia tik metala, tik pavirsius ir ypac tai liecia trinties vietas. Padengia mikro sluoksniu, ta zaraza kieta ir kondicionieriaus deka tampa slidene. Procesas vykta per simtus KM, o ne is karto kazka pajausi.
O ar tas mikro sluoksnis tau kazka gelbes, kiek kazko pagerins - cia pagal variklio mechanine situacija. Mikro subraizymai pradingsta, taciau jei kazkas iskapota, israizyta, suzulinta - tikrai jokia fėja neužšpakliuos ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16807: 2016 Balandžio 04, 22:09:31 »
Turinys pašalintas. Grishman
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 06, 18:02:44 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16808: 2016 Balandžio 06, 18:02:11 »
PAŠALINTA
Ar gali pažadėti kelis dalykus:
1 - Nerašyti forume kai esi sunkiai apsvaigęs.
2 - Susilaikyti nuo necenzūrinės replikos rašant.
3 - Dėstyti mintys sklandžiai aiškiai ir į temą.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16809: 2016 Balandžio 06, 18:20:24 »
rasiau blaivas. tik pakoregavau neblaivas irasa (pasalint negalejau), nes persigalvojau, kad ce ta fakta paminet/skelbt reik.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16810: 2016 Gegužės 16, 23:05:35 »
Si savaitagali buvau Estijoje (Talline) ir LV (Rygoje antra kart) - auto istvere kelione "full throttle" rezhimu. Sanaudos ~15 ltr/100km (duju), nors kura netaupiau. Turejau tilpt i 100 Eur, bet tilpau i ~130 eur - pas mane ne grabas. Bei isleidau ~200 gr alyvos (apsukos 3-4k minimum buvo), reiskia pro kazhkur alyva prasisunkineja, nes tepalo sanaudos ~litras per menesi iprastu rezhimu. Arba buvau perpiles ~0.5 ltr tepalo, kai dapilinejau, nors tai mazai tiketina. Vat, dziaugiuos savo auto ir ruosiuos kelione i maidana, koki savaitgali, pashokinet arba i "balta miesta" pas Lukoshenka. Kaip ir sakiau - savo auto pasitikiu vaziuot betkur ;) Tallinas - buvo tikrai geras variantas patikrint auto patvaruma, bei vislaik spaudziau gaza dugna, nes kitaip "nemoku".

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16811: 2016 Gegužės 18, 13:03:29 »
Jeigu tokiais tempais ir atstumu suvartojai tik 200gr alyvos, tai reiškia variklyje jos nebuvo.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16812: 2016 Gegužės 18, 18:59:25 »
mano pastebejimai is V8 eksplotacijos:
parejusios voztuvu gumeles - uzdumija melynai, jei "ant begio" nusileidziu nuo kalno ir duodu gazo, jei karsta uzgesini ir kuri ryte arba po 10-15min irgi ismeta duma. spaudziant gaza iki ribotuvo dumo nera, autostradoj debesis nesiveja, tad ziedus atmeciau. tepalo SANAUDOS vaziuojant mieste 1000km visrsijo 1ltr, jei tik i darba ir atgal, tai ir gal ir triguba norma pasiekdavo. bet kas keisciausia, jei beveik be sustojimo pramini kokius 400km, tepalo kiekis sumazeja nezymiai, gal koks 100gr (matuoju saltam motorui), tad visko buna ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16813: 2016 Gegužės 18, 20:18:03 »
Jeigu tokiais tempais ir atstumu suvartojai tik 200gr alyvos, tai reiškia variklyje jos nebuvo.
pastoviai dapilineju ir bagazinej visada pora litru turiu. + deze apipilta tepalais siek tiek, nors galini kolenvalo rieboksli esu keites gan nesenai... Pats buvau nustebes, kai grizhau i LTU, kad tepalo lygys tik siek tiek zemiau normos buvo. Ir niekad nesu palikes tepalo pedsakus po auto - kitaip susimastyciau pats.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16814: 2016 Gegužės 18, 20:22:35 »
Talline dapiliau alyva iki maksimumo, bet gal ir perpiliau, nes ipiliau ~1.5 ltr.... - negailejau tepalo ir pats sunerimau, kad gal perdaug... Grizhus i VIlniu - alyvos tikrai netruko. Per kaiminines salis mano rezimas iki 160 km/h (retom atkarpom), O  Lietuvoj 150-200, nes zinau kur policajaij stovi

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16815: 2016 Gegužės 19, 23:31:29 »
pastoviai dapilineju ir bagazinej visada pora litru turiu. + deze apipilta tepalais siek tiek, nors galini kolenvalo rieboksli esu keites gan nesenai... Pats buvau nustebes, kai grizhau i LTU, kad tepalo lygys tik siek tiek zemiau normos buvo. Ir niekad nesu palikes tepalo pedsakus po auto - kitaip susimastyciau pats.
deze apipilta tepalais nebutinai is variklio per salnika, gali but ir vairo stiprintuvas siek tiek leidzia...
Talline dapiliau alyva iki maksimumo, bet gal ir perpiliau, nes ipiliau ~1.5 ltr.... - negailejau tepalo ir pats sunerimau, kad gal perdaug... Grizhus i VIlniu - alyvos tikrai netruko. Per kaiminines salis mano rezimas iki 160 km/h (retom atkarpom), O  Lietuvoj 150-200, nes zinau kur policajaij stovi
tokiais greiciais vazinet gali zmogus neturintis smegenu, ne del mentu Lietuvoj greiciai ribojemi ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16816: 2016 Gegužės 20, 01:41:12 »
Siuo metu turiu problema, nes nzn kur auto remontuot - paskutinis meistras pazistamu nuvare i dideli servisa furas remontuot...
Ne greitis zudo, bei savo auto pasitikiu. Kai buvau jaunesnis, tai labiau issidirbinejau...
As irgi galvoju, kad gali but alyva per greicio davikli isteka, nes su Janu per greicio davyklio anga ipylinejom tepala paskutini karta, nes dezes ipilimo tepalo varztas neatsisuko... T.y. Per dezes alsuokli isteka perpiltas tepalas dezes TIKIUOS.
200 vaziavau tik trumpom atkarpom, nes neisivaizduoju saves be teisiu. Virsh 150 km/h vaziavau tik paskui "sponsorius", pirmas vaziavau tik iki +20 km/h - daugiau neishgaliu moket didesnes baudaos. Kadangi mano rega silpnoka, tai stengiuos nevirsyti +20km/h. Nu norisi kartais maksimuma isspsust... Kai ~3 metus auto remontuoji, tai norisi ir atitinkama atpilda gaut - bent gurksni laisves.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16817: 2016 Gegužės 23, 11:51:09 »
kiek jis čia pievas rašinės (H-)

Vyrai, kaip su RPM sensorium yra? Būtent ne ignition reference kur žiūri į smagračio šponkes, o klausimas apie tą kur smagračio dantis skaičiuoja.

Ar labai reti misfire kruizinimo greityje gali būti jo kaltė?? Ar gali būti sensorius kaltas, jeigu važiuojant apsukų rodyklė 1/3 sekundės šokteli per ~200rpm, ir grįžta į savo vietą?

Čia klausimas apie 200 20v, bet žinau kad šitos sensorių bėdos pas v8 kur kas dažnesnis reikalas, todėl klausiu čia

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16818: 2016 Gegužės 23, 19:08:42 »
jei skydelyje saltu paikiu nelike, tai apsuku rodykles sokinejimas tik nuo daviklio. o kaip smagracio dantys? visi ir sveiki?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16819: 2016 Gegužės 23, 20:27:12 »
Visi sveiki, rodykle susokineja kai karsta, karta per diena, plius taip pat sumisfirina, kaip kad kazkada misfirino su blogu potencu. Identiskom aplinkybem.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16820: 2016 Gegužės 23, 22:36:01 »
Rega silpnoka, o 200 guldo, ok...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16821: 2016 Gegužės 24, 00:17:59 »
Rega silpnoka, o 200 guldo, ok...
policija nematau is tolo - tame problema.
Prisimenu viena kart teko 3x200 lt i kisene duot per menesi, neskaitant to, kad be draudimo vazonejau, kai 2 metu stazho neturejau. Tai buvo beveik pies ~10 metu ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 24, 00:20:13 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16822: 2016 Gegužės 24, 00:21:28 »
kiek jis čia pievas rašinės (H-)

Vyrai, kaip su RPM sensorium yra? Būtent ne ignition reference kur žiūri į smagračio šponkes, o klausimas apie tą kur smagračio dantis skaičiuoja.

Ar labai reti misfire kruizinimo greityje gali būti jo kaltė?? Ar gali būti sensorius kaltas, jeigu važiuojant apsukų rodyklė 1/3 sekundės šokteli per ~200rpm, ir grįžta į savo vietą?

Čia klausimas apie 200 20v, bet žinau kad šitos sensorių bėdos pas v8 kur kas dažnesnis reikalas, todėl klausiu čia
Zmones domisi - nebuciau niekam idomus - nerasyciau. Esu atviras "diskusijom".
Atsakinejant i tavo klausima - tikrai negali tai turet itakos. Koks dar misfire, kai ce kompas nieko nevaldo beveik...
Pakeiciau visa ignition sistema naujom dalim, kas kainavo, ir visos bedos baiges, ypach dujom varant... Turejau dar kitu problemu, bet kadangi duju neturi, tai tos bedas gal taves ir nelicia...
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 24, 00:42:14 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16823: 2016 Gegužės 24, 00:38:09 »
Vulfai, jeigu aš pasakyčiau, kad atsukau 200, ir kai tu tai pasakai, yra skirtingas dalykas :) viskam yra laikas ir vieta. Nebūtina kiekvienam komentarui daryt išvedžiojimus, pasiaiškinimus rašyt ir t.t.
geriau apie rpm sensorius pakomentuok, tam čia vieta.

Į temą, check priežastis:
Tai va, vienas G4 ignition reference sensoriaus klaidą radau, no signal intermittent, na ir pastoviai atsiranda speed senderio g28 implausible signal intermittent. Antroji kūrimo metu dažniausiai atsiranda, tačiau kartais ir variklio darbo metu. Reference senderio klaidą matau pirmą kartą ir ji neatsikartojo. Mašina užsikuria visada, bet ją galėjo pagauti darbo metu.

Reikalai tokie, kad speed senderis jau keistas buvo, bet spėju dėtas FAE ar panašus kakis plastikiniu korpusu. Ištraukiau, apvaliau, niekas nepasikeitė. Varža 930ohm
Tačiau pirmasis vis dar oem, hitachi firmos, su metaliniu galu. Jį valant netyčia pasukau metalinį korpusą - galvojau tikrai laidelius nuroviau. Visgi ne. Gal ten tik išorinė įvorė? Varža šiltam davikliu 1136ohm. Kaip ir nebe ribose..?
Realiai galvoju susidėti abu naujus oemus ir pamiršti tą reikalą. Kadangi dar nežinau kiek jie kainuoja, svarstau galimybę dėti HELLA firmos. Nes visa kita be oem tai piguva. Ar TIK originalas ramiam gyvenimui? Būtu bosch, ne hitachi, užsakyčiau bosch pagal jų kodą/be audi kodo ir ramu būtų. Dabar sugalvojo hitačius sumontuot inžinieriai

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16824: 2016 Gegužės 24, 00:46:25 »
Zmones domisi - nebuciau niekam idomus - nerasyciau. Esu atviras "diskusijom".
Atsakinejant i tavo klausima - tikrai negali tai turet itakos. Koks dar misfire, kai ce kompas nieko nevaldo beveik...
Pakeiciau visa ignition sistema naujom dalim, kas kainavo, ir visos bedos baiges, ypach dujom varant... Turejau dar kitu problemu, bet kadangi duju neturi, tai tos bedas gal taves ir nelicia...
???
su uždegimo sistema čia nieko bendro, ir pas mane viskas nauja ką galima gauti, na servisinės dalys.
Kodėl ne? kompe klaidos sėdi, ignition reference sutinku kad neturėtų turėti įtakos, bet jei variklio greičio nepamato (neišskaičiuoja n-tojo danties po TDC, kurį mato her holą ir ign. reference sensorių) iš kur žinoti motronicui kad jau laikas žiebti? Jis tada jokio suvokimo neturi kur variklis, kurioj fazėj. Čia kalbama apie labai laikiną-trumpą signalo dingimą, jei jo nebūtų pastoviai, variklis atsisakytų dirbti visai.