Gerai, kad tema pravalyta, bet vistiek XX voztuva kaltinu - sian buvau pirma kart uzgeses ridedamas - ka kaltint apart XX ?... Zvakes, laidai, Holo, tramplioriu dangteliai, skriejikai dar net 10k km neprasuko - "nauji", tik XX vozhtuvas naudotas (ir tai ne priekaistas - zinau kiek naujas kainuoja, tik nereik is manes durni dayt). Tarpines koliko buvo keistos bei jei sklendes neveiktu, tai irgi turejes esu bedu ir zinau kaip pasireikstu, bei viskas ardyta buvo.
Varza Janas moka matuot, tai nereik veju sneket, kad siaip bet ka idejo - idejo ka turejo, bet tiko gi, apart laidu ilgio tikriausiai - senai tai buvo...
TA CO 0.1 dujom, spaudimas tepalo minimalus 1.8 bar 5w30 - pgl viska variklis gyvas. Tepalu sanaudos ~1l/1000 km mieste, bet nedaugiau (manau, kad ~500-750 gr - neprisimenu, kiek baku duju buvau suvazinejes, pries keiciant tepala) - tiksliai neskaiciavau, bet ir gan agresyviai ziema vazineju ir nepraleidziu progos duot gazo, bei bendrai toks iprotis yra, kad iki 60-80km/h 3-4k rpm duot - tai skaitos, kad tipo vos pajudu is vietos...