Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743647 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4350: 2008 Rugpjūčio 10, 23:24:35 »
Priklauso 1.1, pas save susidejau 1.2
2.0 jau bijociau kad nesusvilinti skydelio, siaip ne ryskume reikalas, o kaip padaryti kad spalva butu ne rausva o sodriai raudona (h)

nu taigi yra vienas zmogus siame forume perdares skydelio apsveitima ir cia viska aprases :) paprastas lemputes pakeite i sviesos diodus. Dedi raudonus diodus ir fsio  (h)
Diodai nesugeba tolygiai paskleisti sviesos, o skydelio apsvietimas tuo ir paremtas, nelabai geras vaizdas bus  kai vienos raides svies ryskiau, kitos blankiau, cia kazkur esu ir savo buda pateikes, bet nieko jis nesudomino, matyd del to, kad nieks nemates mano skydelio gyvai nakti (be)
O tai sakot tas budas kur svitriniu paslifuoja led'us ir suleidzia i spidometro stikla prilipindami lydomais klijais yra netinkamas? negraziai svies?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4351: 2008 Rugpjūčio 10, 23:25:57 »
pas mane 1.2 ir sakyciau, kad pernelyg ryskiai.... , geriau visgi originaliai 1.1 manau, nes su 1.2 neina klimos sureguliot normaliai, kai darau , kad blankiau butu, tai klima tada nerodo visai... nu pas mane tiesiog sena klima..., nzn kaip pas naujasne

beja - kas per lydomi klijai... ??? :) as tai viska su lituokliu darau..... :D pirma kart girdziu apie toki dalyka... gal blogai kazhka supratau... vnz
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 10, 23:29:03 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4352: 2008 Rugpjūčio 10, 23:39:47 »
nu tie klijai kur tokiom juostelem, dedasi i elektrini aparata(pistoleta) :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4353: 2008 Rugpjūčio 10, 23:45:24 »
pas tave klimos šviesos ryškumo reguliatoriui kapiets, silpna vieta šita pas senas klimas.
P.S. ir gal jei apie elektrą, tai elektros skyriuje geriau rašyt.... makalynė gaunas kažkokia.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4354: 2008 Rugpjūčio 11, 01:17:11 »
nu turiu omenije, kad kai blankiau prietaisu skydelo apsvietima darau, tai ir klima blankiau pradeda sviest...., ir kai nusireguliuoju norima prietaisu skydelio ryskuma (nes lemputes 1.2w berods), tada klimos "skaiciukus" visai nematau... o jei kokia dalis ir sugede... tai atsargyniu daliu yra, kurie 50/50 veikiantys... :D

P.S. reguliatorius tas nesugedes manau, tiesiog skydelio apsvietimas pernelyg ryskus man..., nes lemputes siek tiek galingesnes stovi...
P.P.S. supratau, ta "pistoleta" zinau... susiveliau (kaip visada)... pamaniau gal vietoj "paikes"... plem...  :s
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 11, 01:24:35 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4355: 2008 Rugpjūčio 11, 02:42:24 »
o tai klima neturi savo atskiro apšvietimo reguliavimo ??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4356: 2008 Rugpjūčio 11, 08:14:10 »
Dejes i jungtukus visokius diodus, kuginius, nukirsta virsunele, paskui juos apveites ir padares matinius, kad sklaidytu sviesa - vis tiek nieko per daug gero nesigauna.

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #4357: 2008 Rugpjūčio 11, 13:34:42 »
2.0 jau bijociau kad nesusvilinti skydelio, siaip ne ryskume reikalas, o kaip padaryti kad spalva butu ne rausva o sodriai raudona (h)

nu taigi yra vienas zmogus siame forume perdares skydelio apsveitima ir cia viska aprases :) paprastas lemputes pakeite i sviesos diodus. Dedi raudonus diodus ir fsio  (h)
Diodai nesugeba tolygiai paskleisti sviesos, o skydelio apsvietimas tuo ir paremtas, nelabai geras vaizdas bus  kai vienos raides svies ryskiau, kitos blankiau, cia kazkur esu ir savo buda pateikes, bet nieko jis nesudomino, matyd del to, kad nieks nemates mano skydelio gyvai nakti (be)

hmmm... nu bet cia visai neblogai atrodo http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13881.0
nu tik aisku reikia, kad raudona butu  :G

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4358: 2008 Rugpjūčio 11, 15:26:11 »

Diodai nesugeba tolygiai paskleisti sviesos, o skydelio apsvietimas tuo ir paremtas, nelabai geras vaizdas bus  kai vienos raides svies ryskiau, kitos blankiau, cia kazkur esu ir savo buda pateikes, bet nieko jis nesudomino, matyd del to, kad nieks nemates mano skydelio gyvai nakti (be)

hmmm... nu bet cia visai neblogai atrodo http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13881.0
nu tik aisku reikia, kad raudona butu  :G
O tu paskaityk, kiek darbo ideta, reikia bukvaliai keisti skydelio konstrukcija, o tiesiog pastatyti diodus vietoj kaitrinių nemanau, kad apsimokės.

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #4359: 2008 Rugpjūčio 11, 15:30:55 »
tai vietoj aisku, kad nieko doro nesigaus, kad ir su difuziniais diodais.. bandziau, nieko doro. Bet jai noras yra siodriam raudonam apsvietimui tai manau darbas, kad ir perdarinet skydeli manau turetu buti maziausia kliutis  (h) Beje, pas Tave tos raudonos lempos skydelyje visai neblogai atrodo... Jauciu teks ir man tokiu pasiieskot.

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4360: 2008 Rugpjūčio 11, 18:30:45 »
Laba!
  As vis dar veleno padeties indukcinio daviklio paieskose.Apskambinau visus skelbimus is Pirkliu laikrascio"Noriu",tai viskas senai parduota,ko man reikia.Stai Autominuteje Kaune sake,kad nupirko beneik visa masina dalims.Kartais ne is cia esanciu Forumieciu?O gal kas ta nelemta veleno "paibeli" galite pasiulyti?
  Autogide maciau viena V8 Vilkaviskyje.Butu neblogas donoras.Nori tik 1 450Lt.bet-sedi ir vaziuoji/.Beje,uz tuos 888 skaicius numeryje biciukas kokius 500 minimum gautu...
  Pagarbiai-as

Neprisijungęs AAH

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4361: 2008 Rugpjūčio 11, 19:44:51 »
Laba!
    Autogide maciau viena V8 Vilkaviskyje.Butu neblogas donoras.Nori tik 1 450Lt.bet-sedi ir vaziuoji/.

Ten 1450 euru ;)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4362: 2008 Rugpjūčio 11, 19:56:41 »
Aha...perskaiciau is naujo...Prisistatyme-litais,o toliau gale-taip-eurais.AAH teisus!O kaip ta masinele,gal kas zino?

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4363: 2008 Rugpjūčio 11, 20:53:18 »
Matau,kad vis eksperimentuojate su sviesos diodais skydeliuose ir t.t.Na,Jus kaip visada manimi sioje srityje netikite.Rasiu kada nors ta mano geidziamiausia veleno davikli,krisiu Biesui i kojas kad istatytu ir reiks pasirodyti kokiam nors meet'e.Ten ir pakalbesime apie naujas technologijas.Pas mane darbe dabar daug apsvietimo technikos su LED'ais vietoje lempuciu.Praktikuojam,remontuojam...Jei atvirai,tai kol kas 80% pritaikymo-visiskas "gaidys".Kalbu apie tai,su kuo praktiskai susiduriu.Kataloguose ir skaiciumi apdirbtose "fotkese"-pasaka,realybeje...nesikeiksiu...Galima pradeti nuo to,kad paprasta lempute,tarkime,i kokio nors mygtuko apsvietimo anga skleidzia sviesa beveik 360 laipsniu kampu,t.y.-aplink save.Pagal sviesos srauta paprasta 1W lempute tolygi 3W sviesos diodo srautui.Deja,sis sviesdijodis pagal savo gabaritus/gal ateityje sukurs mazesnius,kuo tikrai neabejoju/ tiesiog netilps i lemputes vieta.Tai,kas gali tilpti ir pakeisti
siulini vieneta/lempute/,yra zymiai mazesnio galingumo.Rezultate-nieko gero.Jei sviesos diodas "gerai kala" i akis,tai dar nereiskia,kad gerai tarnaus kokio mygtuko ar skydelio apsvietime.Tiesiog zmogaus akis jautri raudonajam/kaip supratau,kalba buvo apie raudona spalva/spektrui,t.y.670-685nm bangai,tad ir matosi tas ryskus spinduliavimas,bet neuzdarytas i realia "dezute".Kas del nauju masinu apsvietime naudojamu Led'u...matiniai difuziniai lesiai,tarpiniai HE-LE/nuo Hyper Ryskiu iki jau daleliu spinduliavimo tam tikru spektru/labai panasu i lazeriniu diodu veikimo principa//diodai.Kur yra ekonomija?Sroves suvartojime.Tarkime:stopai,posukiai,ruko lempos,gabaritai ir t.t.Vadinasi,nebereikia galingo,tarkime,generatoriaus,perjungimo reliu,storu laidu,o visa tai-metalas:ner.plienas,varis,volframas,sidabras...O per kokiu 100 000 isleidziamu masinu...ooo!Stai visa matematika.Tik!Reikia kitos optikos ir panasiu dalyku,kas dabar igyvendinama ivairiu pigiu plastmasiu pagalba,bet ir sios gaminamos pagal modernias technologijasNesvarbu,kad akimi neizvelgiama,bet...tarkime,naudojama sviesos srauto poliarizacija.Ir suk tu ta sviedijodi sename mygtuke kiek nori...Va taip.Bet tik viena galiu pasakyti.Juk buna,kai kazkokia nauja japonu diodine "kaledu eglute" numina stabdzius-na jau taip raudonai kala,kad tikrai akina,nieko nebematai ir nervas dauzyt ima.Ne del to,kad ten stopuose "technologijos".Ogi del to,kad jau per daug!Bet cia juk reklama:va kaip pas si modeli sviecia!Va bank!

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4364: 2008 Rugpjūčio 11, 21:27:08 »
Aisku, ne mano reikalas, taciau indukcini davikli jau beveik butu tau atrestaurave, o deti deveta vel pas save, tai rizika. Nu man ji nepasiteisino, dAncer ir nepasiteisino senos dejimas, tad zmogus pirko naujas mokedamas virs 100 euru uz viena + pakartoninas pakeitimas + pakartotinas diskomfortinis gedimas ;)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4365: 2008 Rugpjūčio 11, 22:23:00 »
Gerb Bajorai,esate visiskai teisus.Tik kad as toks zmogus,kad nelabai megstu kitus savo problemomis uzkrauti.Gi pats ir zadejote padeti,kai atvaziaves diagnostika padarete,bet kazkaip nusprendziau Tamstos netrukdyti del to restauratoriaus Vilniuje ir.t.t.Dabar jauciu,kad teks...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4366: 2008 Rugpjūčio 11, 23:15:04 »
As issiunciau per stoti ir psio. Be to padeti negaliu, turiu pats problemu su savaja, pravodke kvailioja, antra duju kompa "istryne", siandiena ir akumas jau issikroves, tad be ratu - seip laisvai padeciau ;)

P.s. ne per seniausiai kolega su V8 skambino, spek kas numire pas ji ir kodel neuzsiveda karstas? :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4367: 2008 Rugpjūčio 13, 23:34:53 »
...ir kas gi čia slepiasi garbingai ant pakylos....

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4368: 2008 Rugpjūčio 13, 23:38:15 »
ir dar baltos spalvos... sakyciau gana reta spalvyte... :V

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #4369: 2008 Rugpjūčio 14, 10:41:13 »
:D koks tai man pranasumas matos kai kuriuose posukiuose  :D

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4370: 2008 Rugpjūčio 14, 15:21:36 »
greiciausiai stabdant kai priekyje nieko nematai, bet sustoji.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4371: 2008 Rugpjūčio 14, 15:28:43 »
sekmadieni vaziuodamas i marijampuole net 4 V8 uzmaciau. idomu kieno pabradej stovejo kieme priesai maxima, gal kieno is forumieciu?

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4372: 2008 Rugpjūčio 15, 02:16:17 »
Bajorai,

tie seni datcikai visgi geri buvo, kur tu man keitei ir mes juos nuo S4 paemem. :-( Tik dabar paaiskejo kas per ch..nia gavosi, kai varikli isarde!

Nera vieno suknisto danties ant smagracio! Del to ir variklis ant 5 štukų apsukų degimą pamesdavo! (sooka sooka).... Ir kompas rode "Implausible signal level" is to sumauto daviklio ir masina "nevalilino" per Jonavos dragus, kaip pameni (dar apart perkaitinimo prOblemos - nes el.ventiliatorius neveikia).

Va kaip...as pagaliau "zanialsa ej" ir viskas islindo. Ventiliatorius geras, o skydeliui sakes :(
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 15, 02:23:00 sukūrė dAncer »

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4373: 2008 Rugpjūčio 15, 02:17:41 »
By the way, kažkaip netyčia užsiroviau ir įėjau į štai kokį forumą. Juokaiusi iki apsim_žimo! Iki kruvinu asaru.

http://keliuereliai.forum2u.org/v8-t12.html

Cia tai yra LT jaunimo HITAS. Ypac i temos pabaiga (3 psl..)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 15, 02:19:41 sukūrė dAncer »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4374: 2008 Rugpjūčio 15, 06:40:55 »
.....apart perkaitinimo prOblemos - nes el.ventiliatorius neveikia....as pagaliau "zanialsa ej" ir viskas islindo.
Ventiliatorius geras, o skydeliui sakes :(
apie el. ventiliatorių gali pasiskaityt čia: http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=9749.180   #187 ir #190 postai, ir
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=9749.195   #203  ir #204 postai. I rapie kokį skydelį kalbi ??