Laba visiems-tiek dirbantiems,tiek atostogaujantiems,ir linkiu kad musu neeilinis transportas niekad nepavestu!
O maniske jau ir salta nenori vestis-bandziau.Is duslintuvo benzino kvapas tik eina.Tad ir neuzsiimiau tolesniu prievartavimu...gal dar ka sulauzysiu!Perziurejau visus prieinamus laidus,reles,saugiklius...Bet kazkaip visiskai "nesiparinu" ir nesinervinu-viskas randama ir sutaisoma,o jei man ziniu truksta-mokysiuos cia,tik cia i Kauniecius/Biesa ir Bajora/ kreipsiuos/nes pats Kaune randuosi/.Tikiuosi,manes kaip tokiu masinu pirmokelio,neignoruos...Man ju nuosirdumas patiko.O tai zmonems siais laikais yra daug.Cia ne komplimentas-realybe.Pamenu,kaip Biesas tempdamas mano masina kai maniskes generatorius "uzluzo",padejo.Kitas tai butu kokiu 300 kartu is N raides pasiuntes.O pas ji tada buvo tokia rimta karininkiska ramybe...Va tada as ir supratau,kad ne bele kas tokiom masinom vazineja!
Wer3w0lf!Nezinau kaip Tau,bet man si masina suteike labai daug ziniu.Jas pastoviai pildo sis forumas,Biesas,kuri as pastoviai terorizuoju savo naiviais klausimais ir skambuciais ir t.t.O technika,kaip ir moterys,linke "sirgti"!Taip kad as nelabai pergyvenu,kai sugenda.Tai juk naturalu.Esme tik tame,kad masinos gedimas pakeicia asmeninius planus-atostogas,isvyka ir t.t.Tada jau kerta "moraliskai".Pritariu,nes pats pajauciau.O jei dar salia moteriske pazyzia,kad su sh... vazinejam,tada jau ir man viduje antifryzas uzverda staigiai iki kokiu 120!Bet...bukime lojalus.Neveikia-aiskinames kas ir taisom,klausydami profu patirties!Naujos masinos...hm...stai musu teatras nauja Fordo autobusiuka nusipirko.Uzluzo po beveik 5 000km.Naujas!Beje,stovi Kaune-dar,ko gero,po 3 savaiciu niekas remontuoti nepradejo...nes...garantinis.
Ijungiam ir meistru zmogiskaji faktoriu.Cia taip pat rasime daug niuansu.Pagrindinis-"ereliu sindromas".Cia jau viskas tuom ir pasakyta.O jei meistras "erelis"-realiai jo riba baigiasi ties kokiu antru Golfiuku,nors,driskime pripazinti,kad tai tikrai pigi ir patikima eiline ir darbine masinele.
Skaiciau kituose saituose/su komentarais siame Forume/ apie masinu pirkima,pardavima ir t.t.Prisiminiau save!Tiesiog autopliuse Mariampoleje pamaciau dabartine savo masinele.O kaip isliaupsinta!!!Viskas pakeista,sutvarkyta ir t.t.,tik kebulas reikalauja kosmetinio remonto...O siaip sio V8 saito Monstrai,Jus esate teisus!Tik veliau supratau,kad ji tikrai jauno "daigo" buvo padrozta,prasidejo jos nebeislaikymas,tos pacios giesmeles:"parduodu,nes isvaziuoju/daugelio rudeninis A8 variantas/,na ir t.t.Galiu atvirai pripazinti:pasimoviau,pasimokiau!Bet ir burtininkai-pardavejai tobuleja!O mano tokia natura-prisirisi prie masinos,o jei ji dar patinka-ooo!As apskritai prie daiktu prieraisus.O vienas komentaras man 100% patiko,kur V8 L pardave ir parase tiesiai-sviesiai:sukisau tiek ir tiek,bet parduodu,berods,uz 15T...nes zmogus statosi nama ir pinigu reikia.Super!Tokiam pardavejui i kojas kristi galima-atvirumas,tiesa ir paprastumas!Retai tokiu yra...Yra dar tikru vyru!!!Yra!Juk savo silpnybe del seimos,namu jaukumo aukoja!Super!Ir gerai,kad jie V8 vazineja ar vazinejo!O cia,Forume lyg ir iki pestyniu prieinama,na,pavyzdziuj,kad ir del to masinu dazymo...Gal ir kazka ne taip "skeliau",bet jei cia tartum vientisas kolektyvas,tai gal reikia vienas kitam padet...?Na,nepykite jaunimas "ant" manes,dieduko,bet masinoje turi dominuoti tvarkingas variklis,pavaru deze,stabdziai/geras veikimas-gera kainele!/.Tad nereikia investiciju i "lietiakus" ar i audio aparatura.Cia kaip ir gyvenime:isorinis blizgesys pranoksta vidini skurda???Aisku,isore-isore,bet jei masinos pagrindas nefunkcionuoja kokiu 60%,bet magas gerai groja...dar ratukai kokius 3T kainuoja...O finale tai masinele prastoka...pagal mechanika!Na,nenoriu izeisti pardaveju ir vartotoju.
Kaip mechanikas,galiu atvirai pripazinti,esu ne koks.Kaip elektronikas-cia jau dristu gincytis.Nepagalvokite,kad "keliuosi".Galiu pasakyti,kad,tarkime,papuola italiska apsvietimo technika,kuri gabaritais telpa ant rasomo stalo,jos kainele-kaip kokiu 3 vnt.Lietuvoje V8 4,2...na ir sutaisau...Tai kiek ir as cia rasiau:duokite ivairius daviklius,neveikiancius valdymo blokus,kompiuterius/gal nevadinam taip,nes tu metu istemos dirbo tik sulyginimo metodu/ ir t.t.,ieskosime originaliu parametru,analizuosime ir t.t.Beje,Jus gi esate Audi klubo nariai.Turite rysi su gamykla?Kodel klausiu?Ogi isanalizavau V8 elektrine schema.Ten-tik struktuyrine!Nera davikliu parametru!!!Nera!!!Tad jei Jus esate kokie nors igalioti,gal galima suzinoti tam tikrus duomenis?Kitas pasiulymas:gerai veikiancia masina,3,6-4,2-pamatuojam visu davikliu varza,iduktyvuma ir t.t.Kas pasirasys "rakalinejimui"?As jau daviau zodi:apdirbsiu varikli,deze su Xado.Rezultatai-bus visiems paskelbti.Kas pasiraso elektronikos skerdimui?
Su pagarba