Na taip ishejo, kad apsauga pas mane laikinai numauta, todel viskas uztruko kelias minutes, tik va pirshta i besisukancio generatoriaus mentes ikishau nestycia todel neieshkokit to daviklio apciuopomis nepatingekit priklaupti ant kelio ir paziureti
Beje jei nezinai variklio apsauga ant V8 bene reciausiai sutinkama detale, ant didziosios daugumos V8 jos apskritai nera, tad jei pas tave tokia yra originali ir sveika - esi laimes kudikis
Na viską apsižiūrėjau šiandien, buvo net kilusi mintis pabandyti per viršų tą nr.2a atjungti nuėmus oro paėmimą, bet tik kad suabejojau ar beužmaučiau atgal
, todėl ryt varau ant duobės, kaip priklauso; o tų 3 - jų ventiliatoriaus valdymo relių taip ir neradau
ir be to su vokiečių kalba visai nedraugauju :/ . Bet užtat jai ką - jau turiu donorą to rezistorių bloko
.... ir daviklių - jei tik geri bus ir neis ant smūgio naujų gaut.
O su variklio apsauga, manau čia aš kalbu apie šitą:
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=090&unit=CBE046B7tai man tikrai pasisekė, nes kai įsigijau šį auto toji buvo jau 'sunešiota' ir aš kažkodėl 'užsikepiau'
įsitaisyti sveiką, bet kai Audicentras užsiprašė 1400lt.
tada aš dar labiau užsimaniau jos
, tik jau, žinoma 'second hand' ir iš karto radau, originalią, Kaune, lygtais už 50lt., todėl kaip tyčia važiuodamas į Vilnių nu negalėjau ta proga neužsukti į Kauną, ir įsigijau nu praktiškai kaip naują
.
P.S. įsijaučiau čia aš kažkiek ..... (v) (v)