Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1767389 kartus)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4150: 2008 Liepos 26, 11:09:49 »
Tik nereikia pamirsti, kad po xado alkuniniui, blokui, tepalo siurbliui amen. gal  ir pades dezei, tik po smulkiausio gedimo teks nuimt ta deze ir tiesiai i aliuminio supirktuve.........
as tap pat skaitinejau sio daikto (Xado) savybes ir veikima, bet nieko panasaus i bloko ar alkunes gadinima neizvelgiau... :V nebent po Xado negalima restauracija... 8:8

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4151: 2008 Liepos 26, 11:22:31 »
o tu maniai jie taip tau ims ir ten viska parasys :-], taip restauracija neimanoma. metalas nepasiduoda slifavimui (-)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4152: 2008 Liepos 26, 11:32:38 »
O ash vistiek isitikines, kad dai sharlatanizmas, tik prastumtas jau stambesniu mastu :P 8:8

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4153: 2008 Liepos 27, 22:24:16 »
o tu maniai jie taip tau ims ir ten viska parasys :-], taip restauracija neimanoma. metalas nepasiduoda slifavimui (-)
... taip, pasidomejau daugiau apie sita produkta, jis uspildo mikro issidevejusias vietas ant metaliniu detaliu ir padengia tas vietas pasak gamintoju 100 kartu kietesnia medziaga nei metalas... tai aiskus dalykas kad restauracijai tai detale jau nebetinkama... gamintojo aprasime Xado rekomenduojamas kaip profilaktika netgi naujiems automobiliams......... :V ir agregatu darbo laika pailgina iki 3 kartu........ :V tai vadinasi jaigu variklis gali pravaziuot 500 000 km tai po Xado iniekcijos tas variklis gales vaziuot 1 500 000 km (!?) labai jau kosmiskai cia viskas atrodo... (z)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4154: 2008 Liepos 27, 22:37:08 »
bet jei i koki nauja Peugeot 2** klases dyzeli pilsi nuo pat 'gimimo' tai jis vietoj turimo 150'000km rezervo variklio tures net 450'000 :D

o seip kosmosas ar ne, taciau jis veiksmynas, turi be abejones ir neigiamu momentu. Bet kuriuo momentu as i siuos dalykus ziuriu teigiamai kai 'nera ka prarasti' ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4155: 2008 Liepos 27, 22:49:45 »
tai vat mano tevukas i silkute 1.8 karbas ir susipyles pries kokius 7 m. tai nei blogo nei kazko stebuklingo pasakyt negaliu... tik tiek kad nevalgo tepaliuko nei gramo tai tiesa o masina 84 m. ir remonto jiokio nedares... :V na dar ir ziema kai minusine temperatura saltas variklis pasileidzia gana lengvai... tai nezinau net ka ir galvot...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4156: 2008 Liepos 28, 21:07:59 »
man vaidenasi ar pas tave galas nusedes ?
po amortizatoriu keitimo taip atrodo kaip matai (v) Aplamai speju kad galines spyruokles pavagusios ir susedusios. Bandysiu gumas issukti spyruoklas, ziuresime. O seip reiktu prieki paleisti zemyn, bet tyngiu uzsiimineti tokio pobudzio darbais...
Èia įtariu pas visas V8 'originaliai' taip pasėdę, kas mane laaabai siutina  :A , ir taip užsiutino, kad dasiutino iki šito komplekto:
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13646.30   #36 ir #41 postai  ff

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4157: 2008 Liepos 28, 21:27:28 »
duokit man tas pasedusias spyruokles, jei ir priekines tokias pat, paimsiu irgi, ir atiduosiu savo nepasedusiais :-]

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4158: 2008 Liepos 28, 21:34:00 »
Skaiciau  ?!? as cia Forume ivairius postus apie tepalus,bet taip vieningos nuomones ir neradau... :(
Tad kaip pirmokas  :D sioje srityje noriu tiesiai paklausti.
1.Keis man variklyje tepalus.Vietoje MAGNATEC 10W40 ten bus Shell 10W40 is backu.Ar tinka?O kas ten per stebuklai
Maximose ir panasiai,kur taip pat 10W40,pusiau sintetika,bet kainos kaip pilant i skraidancia lekste... (aa)?Gal tinka kokia sintetika?Kiek tepalo pilasi i 3,6 varikli?
2.Pas mane motoras-3,6.Kiek supratau,filtras-MANN W735/1.Toks pats ir 4,2?Kur ji galima nusipirkti Kaune?
3.Karterio tarpines koda radau cia tik VAG077103610C.Tinka ir 3,6 ir 4,2?
4.Ka dar rekomenduotumete pakeisti keiciant tepala variklyje?
5.Tai koki gi tepala pilti i automatine deze?I galini ir priekini reduktoriu?Cia nuomoniu ir tepalo markiu... :G
6.Greicio daviklis automate/pakeisiu prie progos ir tuo paciu/ yra G68 018927321.Jis tinka mano 89m gimimo masinelei?Kur toki galima nupirkti?
  Is anksto aciu! (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4159: 2008 Liepos 28, 21:36:37 »
po ilgu dwejoniu, swarstymu ri metymosi buwo pasirinkta auto pusti orginalaia spalwa, taciau kitokio atspalwio kur daugeu blizgio siek tiek.. pries tai buwom juoda tokia issirinke... na ka.. wakar nuwazewau pas dazu pilstytoja. ir wa apkiso wel jis man dwi korteles :D laukiam Gedzio kad nusprest ka daryt :D foto darytos su mobu, tai nelabai ir matos, bet seip lb grazi spalwa :) ant saules zeri ir melynai ir raudonai ir baltu grudeliu matos.. o pawesyje wisa zeri auksiniais grudeliais :)
Nerimta.... tiesiogine to zodzio prasme.... Na bet cia tik mano nuomone.
pritarciau - mano asmenine nuomone ir nieko neįzeidziant (tikrai to nenoriu) - turginis varijantas cia.
jasna...aisku seimyninko reikalas,bet as Veske pusciau juoda juoda matine be blizgalo
tai kad pas ją originali spalva (Indigo Pearl Effect LZ5U) jau yra su blizgalais kažkokiais, ir ta spalva trijų variantų, tiksliau kaip ir pagal metus
eina, ir skirtumas, kad su kiekvienais metais vis labiau blizganti. Ir ta, kur ėjo paskutiniams 94m. modeliams tikrai 'gaiviausiai' žiūrėjosi.
Gaila nenufotkinau tos originalios spalvos pavyzdžių, tik ji gal šiek tiek mėlynesnė, nei Brutas įmetęs tą vadinamą "kalėdinę eglutę"  :).
Ir manau surizikuosiu su šita 'nerimta' spalva, nes visai ta pačia dažyt, kažkaip per daug nuobodu, norisi nors minimalaus pasikeitimo  :s
O jei gausis turginis varijantas, tai nors lengviau parduot bus  :-] :-]
Èia prisegu kokią juodą VAG Group automobilių spalvą pačioj pradžioj buvau sumastęs, bet tai jau ir liko buvau .

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4160: 2008 Liepos 28, 21:40:45 »
duokit man tas pasedusias spyruokles, jei ir priekines tokias pat, paimsiu irgi, ir atiduosiu savo nepasedusiais :-]
ką tuom nori pasakyt  Oo) :D kad su originaliom dar blogiau atrodė nei kad ir šita ??

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4161: 2008 Liepos 28, 22:16:12 »
1.Keis man variklyje tepalus.Vietoje MAGNATEC 10W40 ten bus Shell 10W40 is backu.Ar tinka?O kas ten per stebuklai
Maximose ir panasiai,kur taip pat 10W40,pusiau sintetika,bet kainos kaip pilant i skraidancia lekste... (aa)?
Gal tinka kokia sintetika?Kiek tepalo pilasi i 3,6 varikli?
Pilasi 7.5 litro  :V. Nemanau kad verta prasidėt su sintetika. Dabar pas manęs tas pats Shell'as supiltas ir nieko.
Prieš tai tas pats Castrol'io Magnatec'as buvo  :D Ateitį galvoju kokį 10W60 užpilti.
P.S. kažkaip Maximose dar net nesu atkreipęs dėmesio į visokius tepalus ir pan. Kažkaip ne ta vieta kur apie tokius dalykus pagalvočiau

2.Pas mane motoras-3,6.Kiek supratau,filtras-MANN W735/1.Toks pats ir 4,2?
Taip, toks pat, bet gal ir kito gamintojo rasi, jei ką tai ieškok pagal šitą originalų kodą: VAG 077115561E
3.Karterio tarpines koda radau cia tik VAG077103610C.Tinka ir 3,6 ir 4,2?
Taip, abiem ta pati, bet čia apatinio karterio tarpinė. Yra dar viena, nes karteris iš dviejų dalių.
Ir šios tarpinės nesikeičia paprastos tepalo keitimo procedūros metu. O jei jau keisi,
tai gali pagal pvz nuvežt kad išpjautų, tik nežinau ar Kaune yra ir jei yra, tai kur yra, kas tuom užsiima.
Dar variantas, kad gali dėt ale silikonines tarpines iš tiubikų, čia kažkur buvo diskutuota apie tai.

4.Ka dar rekomenduotumete pakeisti keiciant tepala variklyje?
o ką ten dar bepakeisi..... nebent nuleidimo varžto tarpinę nepamiršt ;) visa kita jau visai kiti darbai
5.Tai koki gi tepala pilti i automatine deze?I galini ir priekini reduktoriu?Cia nuomoniu ir tepalo markiu... :G
Aš pyliau analogus, rinkausi iš katalogų tokius, kurių buvo vietoje parduotuvėje, kad nereiktų laukti, užsakinėt; ir psio
6.Greicio daviklis automate/pakeisiu prie progos ir tuo paciu/ yra G68 018927321.Jis tinka mano 89m gimimo masinelei?
Taip, jis visom V8 tas pats, tik nelabai bepamenu, kodėl nusprendei kad jį reikia keist ?? kas blogai su juo ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4162: 2008 Liepos 28, 22:20:20 »
ką tuom nori pasakyt  Oo) :D kad su originaliom dar blogiau atrodė nei kad ir šita ??
reik matuoti,su mano H&R tarp arkos ir R16 225/50 rato telpa 2 pirshtai, jei ir cia itek pat, skias gerai pasedus

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4163: 2008 Liepos 28, 22:30:48 »
7.5 litro cia minimumas, 9.5 - max, pili 9 litrus ir fsio. Sintetika, jei dauguma variklio tarpiniu pakeisti, voztuvu riebokshlius ,jei ziedai geros bukles - tikrai prashom. Del karterio tarpines - isidejau originalia, Reinz gamybos - nesakyciau, kad laiko labai gerai, nors dar nebandes, bet manau hermetikas laikys geriau. o sandarinimo zieda labai patartina pasikeisti, nes pirmo priverzimo metu jis susiploja, ir antro panaudojimo metu savo funkcijos 100 procentu nevisada atlieka.

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4164: 2008 Liepos 28, 22:37:19 »
Gal tinka kokia sintetika?Kiek tepalo pilasi i 3,6 varikli?
Pilasi 7.5 litro  :V.
pas mane i 3.6 varikli tai 9.5 l tilpo... ?!?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4165: 2008 Liepos 28, 22:38:32 »
reik matuoti,su mano H&R tarp arkos ir R16 225/50 rato telpa 2 pirshtai, jei ir cia itek pat, skias gerai pasedus
na pirštai pirštams nelygūs.....   :-] :-]   beje ta foto daryta, kai auto buvo su KONI 80-2630 Sport amortikais,
(nesuprantu kokiu tikslu jie ten buvo  :V :V :V    vokiečio sudėti)
 o šita foto, kai jau su BOGE 32-115-F. Man atrodo, kad skirtumą eina įžiūrėt.
Bet vistiek visos šitos spyruoklės, amortikai, pasėdusios subinės jau beveik istorija  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4166: 2008 Liepos 28, 22:43:30 »
Kokiu kokiu, pazistamas zmogus irgi tuos pacius koni visus 4 visai neseniai susidejo, nors ir ne sportininks, ir ash tokiu uzsimaniau, nes "sportininks" :-] na nezinau, jau atprates nuo tokios ishkeltos vaizdo kazkaip tai

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4167: 2008 Liepos 28, 22:45:54 »
7.5 litro cia minimumas, 9.5 - max, pili 9 litrus ir fsio.
tai tipo 2 litrai telpa, jei žiūrėt pagal matuoklės min ir max ?? ?? Kiek aš pamenu, (o gal klystu) tai į mano 4.2 variklį 9 net netilpo,
nors be apatinio karterio keletą dienų prastovėjo, tik aš iki pat max nepyliau.........

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4168: 2008 Liepos 28, 22:46:44 »
kai jau visos tarpines pakeistos ir sustabdyti masiniai tepalu prabegimai (nekeisti tik rieboksliai ir voztuvu gumeles) tai tikrai pats laikas isbandyti 10W60 - daug superiniu atsiliepimu girdejau. Nedaug jau beliko :) Tiesa tepalo 8,5 patalokas pas mane ;)

Seip V8 hidrauline pakama butu afigienai, tik abejoju ar tokios sistemos buna patvarios :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4169: 2008 Liepos 28, 22:56:11 »
Kokiu kokiu, pazistamas zmogus irgi tuos pacius koni visus 4 visai neseniai susidejo, nors ir ne sportininks, ir ash tokiu uzsimaniau, nes "sportininks" :-] na nezinau, jau atprates nuo tokios ishkeltos vaizdo kazkaip tai
va palyginimui miręs sportinis ir naujas ale originalas

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4170: 2008 Liepos 28, 23:50:48 »
Pagal castroli v8`ose turi tilpti 10ltr tepalo 0,5ltr filtras , 9,5ltr karteris ir visa tepimo sistema.  Tik su 4.2 kiti niuansai pagal si saita...

http://olyslager-lubricants.nl/nordicstartpage/castrol/ws/Select.asp

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4171: 2008 Liepos 29, 00:03:09 »
Tie patys niuansai ir čia:
http://www.kroon-oil.com/en/products/product-recommendation/?category=1&make=152&model=1496
Ir tik vienas niuansas iš oficialaus manual'o:

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4172: 2008 Liepos 29, 00:24:33 »
7.5 litro cia minimumas, 9.5 - max, pili 9 litrus ir fsio.
tai tipo 2 litrai telpa, jei žiūrėt pagal matuoklės min ir max ?? ?? Kiek aš pamenu, (o gal klystu) tai į mano 4.2 variklį 9 net netilpo,
nors be apatinio karterio keletą dienų prastovėjo, tik aš iki pat max nepyliau.........
Na dar alyvos radiatoriuje liekai kaip min 1 litras alyvos.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4173: 2008 Liepos 29, 00:26:41 »
kai jau visos tarpines pakeistos ir sustabdyti masiniai tepalu prabegimai (nekeisti tik rieboksliai ir voztuvu gumeles) tai tikrai pats laikas isbandyti 10W60 - daug superiniu atsiliepimu girdejau. Nedaug jau beliko :) Tiesa tepalo 8,5 patalokas pas mane ;)

Seip V8 hidrauline pakama butu afigienai, tik abejoju ar tokios sistemos buna patvarios :)

Atvaziaves jau su per 8kkm su 10w60 ,na kompensatoriai nutilo, alyvos snaudos sumazejo, tepalo spaudimas stabilus, bet kad jo kaina (-)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4174: 2008 Liepos 29, 00:28:14 »
o kas nors tiksliai žinot kiek telpa pagal matuoklę žiūrint nuo min iki max ??