Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1790997 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #16350: 2014 Lapkričio 08, 00:38:13 »
Taip, buvo jo, idomu kas is jos liko po eiles savininku, kaina krito kone per puse nuo kazkada matytu kainu (H-)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16351: 2014 Lapkričio 08, 01:14:33 »
Tai kad čia Biesas aplamai ne prie ko. Shotokanas gal per daug įšovė taurių gerimų si puiku vakara :goodboy:

Keisciausia skaityti "a, tada wiskas aisku.girdetos manieros " - labiau idomu is ko tai girdejo :D
as newartoju alkoholio galima sakyt wisiskai wisu pirma, nes jei uzwartosiu bus labai linksma forume :) kitas dalykas jei labai reikes asmeniskai pasakysiu kas ka ir kaip sake. as bendrai tik pasakiau.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 08, 01:16:28 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16352: 2014 Lapkričio 08, 08:23:01 »
gal butu galima man asmeniskai pm?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16353: 2014 Lapkričio 08, 09:11:58 »
as newartoju alkoholio galima sakyt wisiskai wisu pirma, nes jei uzwartosiu bus labai linksma forume :) kitas dalykas jei labai reikes asmeniskai pasakysiu kas ka ir kaip sake. as bendrai tik pasakiau.

Nesupyk, izeist nenorejau, tiesiog Biesa daug metu pazystu, kardinaliai kitoks zmogus. Tas pats kas sakyti kad as moteris ir taip kazkas sake nes neva zino :-] tad idomu patapo kas gali pilstytis tokio levelio purvais, tiesiog nustebau perskaites tavo posta ;)

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16354: 2014 Lapkričio 08, 10:37:57 »
Nesupyk, izeist nenorejau, tiesiog Biesa daug metu pazystu, kardinaliai kitoks zmogus. Tas pats kas sakyti kad as moteris ir taip kazkas sake nes neva zino :-] tad idomu patapo kas gali pilstytis tokio levelio purvais, tiesiog nustebau perskaites tavo posta ;)
Tai gal pasipasakok cia visiem apie ka eina kalba ar slabo pasidare?Gal uzsivadines Bajoru ir pasijutai Bajoru,kad tave visi apsokines pirmoj eilej?? Net forumuose kiek kartu esu klauses taves apie V8 pagalbos visada atsakydavai kaip kalnu erelis.Gali pasiskaityt ka esi rases.O kai tau reikia paslaugos tada kaip merga uzsitruiedi.Tu Bieso nekysk,nes jus du skirtingi zmones.Biesas bet kada net telefonu pakonsultuodavo kas ir kaip.O dabar apie tavo rasliava.Tad nekiskim to puikaus zmogaus aplamai i sita mesla Jis cia visai nei prie ko.Pasipasakok,kad visi suprastu esme.Pirkai supakuota pakabinama kondiske uz tikrai juokinga kaina (kaip forumieciuj,kad ir nesulaukdavau is taves forume normalios pagalbos,bet tai nesvarbu),Atveziau i Kauna tau,net neimdamas jokio mokescio uz vezima.Autobusu siunta nusiunciau nauja drenazo siurbliuka uz taip pat gera kaina,nurodziau kur pirkt medziagas likusias susipirkt ir kokiom kainom,tai likau kaltas nes ta firma ponuliui Bajorui nepardave kiek reikia.Suradau zmones,kad visa tai pajungu.Bet dabar apie tai.Pats negaliu nes turiu darbu visur ir buvau sakes ponui Bajorui,todel suradau kitus zmones.Kol nepabaige jie savo uzstrigusio objekto nevaziavo ir pas tave.Va tada ir pasipyle tavo rasliavos sms zinutemis ir netgi cia perkelei savo gabumus.Po tokiu tavo sms zinuciu tu tikies,kad tau dar siusiu savo zmones kazka daryt??Tai pirma pasigalvok kaip bendraut,o poto rasyk.Bet tai tavo reikalas.Nebenoriu jokiu reikalu su tavim turet nes jau sotus tavo sms.Seip zmones dirba,o ne vien sedi parduotuvej ir turi daug laiko. O kas liecia wer vulfa tai cia atskira tema.Buvo toks atvejis kai jo v8 reikejo apziura praeit.Verke cia forumuose,kad niekas jam nepadeda ir niekas neduoda jam posukiu praeit T.A.Isemiau is savos audi posukius ir paskolinau.Negi gaila,tegul dar viena V8 buna kelyje.Bet kai reikejo atsiimt tuos posukius va tada prasidejo kryziaus keliai.Visokios bedos,kad tik negaletu susitykt kol buvo perspetas,kad vistiek juos pasiimsiu.Tada eme siulyt saviskius keist baltus i mano geltonus.Bet deja net lemputes nedege nekalbant apie kitus defektus.Kai galu gale susitykom ir apsikeitem uz kokio pusvalandzio parase sms zinute,kad jo posukis sudauzytas.Ispirmo nieko nebuvo,o poto jei pats numete nuo kapoto kur buvo sudeti apkaltino mane.Atejau atgal pasiziuret kur sudauziau tai nesugebejo to net parodyt tik zviege,kad sudauzytus atidaviau.Vienu zodziu padaryk zmonem gero tai lauk kol tave apsiks.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16355: 2014 Lapkričio 08, 12:02:41 »
Nežinau aš jūsų tų istorijų, gali nepasakoti, neįdomu.

Nori skalbti viesai marskinius? ok...
Tu pasiūlei prekę kuri yra gero gamintojo, o modelis toks naujas, kad internete dar net neraso apie ji - modelis 2006m :-] Tiek to, sutikau grazinti is firmos jau nupirkta kondiskes sistema, nes patikejau tavo snekomis. Sakiau kad bandysiu pats pasijungti, bet jei nesigaus sutarem kad padesi tai padaryti. I kauna ir pro visa lietuva lakstai labai daznai, tad suderinsime be problemu. Kai tik pasakiau kad pinigus turiu rankoje tavo kondiskei paskambinai ir pasakei ta pati vakara kad vaziuoji kaip tik pas kokia tai gimine ar broli ar ne i Ringaudus, tad pakeliui uzvesi - susitikom ir nupirkau, tai kur cia "del taves vaziavau ir pinigu neemiau". Veliau prasiau padeti pajungti, pinigai nesvarbu - tu tik pajunk ir staiga tau darbu belekiek uzgriuvo -ok, buna, laukiau ilgai. Paskui nauja tema radai - siuntei kolegas sumontavimui, kurie manau bent butu paskambine kad neatvyks del kitu objektu, taciau po eiles kartu pavedimo nusviro rankos. Kadangi ignoruoji skambucius, parasiau SMS ar atvyksi, kas nutiko tau, kodel pavedi zmones. Gavai kelias SMS per visa ta laika ir ju tarpe klausiau del medziagu, paskui kur dar nusipirkti medziagu nes ne taip paprasta pasirodo, tad neskaldyk nesamoniu su kazkokiais persekiojimais ir pastoviais SMS siuntimais :-]

Reziume tavo kondiske gal jau 2-3men guli ant zemes o tu vis laiko nerandi. Nereikia man tavo pasaku, bet buk vyras ir pasakyk tiesiai. Pardaviau, toliau eik nakui.
Drenazinio siurblio net nereikejo cia, dar tuomet tikejau kad esi zmogus, tad pasiulei ir nupirkau.

Nesedziu praduotuvej ir neturiu laisvo laiko. Kokius tu dar savo zmones siunti? Esi samdomas darbuotojas. Tiesa del tavo skambuciu, zinai skambinti naktimis ne kiekvienas zmogus imasi, reikia tureti nors kiek mandagumo. Toliau gali zarstyti savo fantazinius izeidinejimus, bet fakto nepakeisi. Klystame visi, as tame tarpe, senai toki zmogu esu sutikes :-/ Galu gale suklydus visad galima situacija istaisyti, bet tavo pozicija aiski.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 08, 12:05:03 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16356: 2014 Lapkričio 08, 12:26:01 »
Atidaviau beveik iskart tuos posukius. Tiesiog tu vos ne ta pacia diena norejei atsiimt... Isvis nesupratau, ko taip jaudineisi del posukius, kadangi mano turejei. O, bedos buvo tame, kad pora smulkmenu reikejo sutvarkyt pries varant TA, tai TA variau ne ta pacia diena, kai posukius paskolinai, o sekancia diena vakare ir tiek. Lygtais dar viena diena uzvelaves buvau, nes dirbantis zmogus esu su "laisvu grafiku" - kartais vos ne nakvot darbe reikia, o dazniausiai nieko neveikt.  :-]

Nedaskaites buvau jo ilga posta.
Kiek nesamoniu prirase. Pasiuliau apsikeist i morkinius, nes jie man grazesni, bet pazejes i ju bukle - atsisakiau.
O, posuki su priesrukiniu mano jis pats "numete" - padejo kreivai ant kapoto ir jis nukrito (jam matant). As taip ir zinojau, kad taip ir bus (ce daug proto nereik, kad numatyt tokias pasekmes, bet pratylejau - nenorejau mokinti svetima zmogu, bei tikejausi, kad jis turi savo "galva")...
Iskart trukumus nepastebejau, bet kai atejo eile prisukt antra posuki su priesrukiniu - priesrukinio laikyklio pasigedau.
Kai pasakiau jam kas nutiko - likau aplkaltintas, kad as pac ji sulauziau  :think: (z)   Prilitavau ta ausi be problemu. Bet zmogus kategoriskai nenori priimt atsakomybe uz savo veiksmus. Likau nustebes jo elgesiu.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 08, 12:59:38 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16357: 2014 Lapkričio 08, 12:32:31 »
Atidaviau beveik iskart tuos posukius. Tiesiog tu vos ne ta pacia diena norejei atsiimt... Isvis nesupratau, ko taip jaudineisi del posukius, kadangi mano turejei. O, bedos buvo tame, kad pora smulkmenu reikejo sutvarkyt pries varant TA, tai TA variau ne ta pacia diena, kai posukius paskolinai, o sekancia diena vakare ir tiek. Lygtais dar viena diena uzvelaves buvau, nes dirbantis zmogus esu su "laisvu grafiku" - kartais vos ne nakvot darbe reikia, o dazniausiai nieko neveikt.  :-]
KAS BUVO TAS BUVO,SVARBU,KAD PRAEJO APZIURA IR VISKAS.tIK NEREIKIA NESAMONIU RASYT IR TIEK.bLOGO NELAIKAU,REIKS PADESIU,NEGALESIU TAI NEGALESIU IR VISKAS

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16358: 2014 Lapkričio 08, 12:49:51 »
Nežinau aš jūsų tų istorijų, gali nepasakoti, neįdomu.

Nori skalbti viesai marskinius? ok...
Tu pasiūlei prekę kuri yra gero gamintojo, o modelis toks naujas, kad internete dar net neraso apie ji - modelis 2006m :-] Tiek to, sutikau grazinti is firmos jau nupirkta kondiskes sistema, nes patikejau tavo snekomis. Sakiau kad bandysiu pats pasijungti, bet jei nesigaus sutarem kad padesi tai padaryti. I kauna ir pro visa lietuva lakstai labai daznai, tad suderinsime be problemu. Kai tik pasakiau kad pinigus turiu rankoje tavo kondiskei paskambinai ir pasakei ta pati vakara kad vaziuoji kaip tik pas kokia tai gimine ar broli ar ne i Ringaudus, tad pakeliui uzvesi - susitikom ir nupirkau, tai kur cia "del taves vaziavau ir pinigu neemiau". Veliau prasiau padeti pajungti, pinigai nesvarbu - tu tik pajunk ir staiga tau darbu belekiek uzgriuvo -ok, buna, laukiau ilgai. Paskui nauja tema radai - siuntei kolegas sumontavimui, kurie manau bent butu paskambine kad neatvyks del kitu objektu, taciau po eiles kartu pavedimo nusviro rankos. Kadangi ignoruoji skambucius, parasiau SMS ar atvyksi, kas nutiko tau, kodel pavedi zmones. Gavai kelias SMS per visa ta laika ir ju tarpe klausiau del medziagu, paskui kur dar nusipirkti medziagu nes ne taip paprasta pasirodo, tad neskaldyk nesamoniu su kazkokiais persekiojimais ir pastoviais SMS siuntimais :-]

Reziume tavo kondiske gal jau 2-3men guli ant zemes o tu vis laiko nerandi. Nereikia man tavo pasaku, bet buk vyras ir pasakyk tiesiai. Pardaviau, toliau eik nakui.
Drenazinio siurblio net nereikejo cia, dar tuomet tikejau kad esi zmogus, tad pasiulei ir nupirkau.

Nesedziu praduotuvej ir neturiu laisvo laiko. Kokius tu dar savo zmones siunti? Esi samdomas darbuotojas. Tiesa del tavo skambuciu, zinai skambinti naktimis ne kiekvienas zmogus imasi, reikia tureti nors kiek mandagumo. Toliau gali zarstyti savo fantazinius izeidinejimus, bet fakto nepakeisi. Klystame visi, as tame tarpe, senai toki zmogu esu sutikes :-/ Galu gale suklydus visad galima situacija istaisyti, bet tavo pozicija aiski. Pirmas dalykas,tau isireike kuo greiciau ja gaut tai ir atveziau.Net neuzsiminiau ,kad reiks susimoket.Draugiskai.Antra - kad gavosi vakare sutemus tai susisiekiau kai gryzau is darbo.Pats sakei,kad tau nesvarbu ir galiu vezt.Kada skambinau tau nakti????? Nuo kada kondiskei nereikia drenazinio siurbliuko???Kas isvaris is sistemos kondensata,o dar tuo labiau is tokio atstumo kaip planuoji montuot?Nori dazyt pastoviai sienas ir po to kaltint,kad neispejau apie taupimo pasekmes?Jei pasakei , kad apie tai nesupranti tai paaiskinau ko reikia ir kiek.Del to,kad tau nepaskambino tai net nezinojau,kol negavau tavo sms. Juk bunu ir nevien lietuvoje todel visu susekt negaliu.Sutinku,kad kaltas del to,kad nepasidomejau.Jei nezinai ar turiu savo zmoniu ar ne tai yra tavo problema.Nesvarbu ar as samdomas ar ne,bet nereiskia,kad negaliu uzsiimt su kitais zmonem darbus uz kuriuos gaunam papildomus pinigus.Kad persekiojai tai to net nesakiau.Paprasciausiai pats rasineji belekada sms,poto skambineji.Ai,tiek to.Neturiu jokio noro aiskintis viesai.Jei iskelei i viesuma tai parasiau ir as,kad bent zinotu kas po ko seka.Jei pats butum normalus vyras,nepultum nesamoningai rasinet nesamoniu,o normaliai bendraudamas galetum viska issprest.Siek tiek siutas ima uz tokias tavo izeidinejimu rasliavas,bet pasistengsiu gryzes nupirkt tau trukstamas medziagas ir paduot jei nerandi kas parduoda.Nelaikau tiek pykcio.del pajungimo sutarsim,kol ner salta lauke dirbt.Tad jei nori toliau pilstytis sudais tai tavo reikalas.Kai grysiu rasiu iseiti is tos padeties,o dabar gali rasyt cia ar kitur rasliavas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16359: 2014 Lapkričio 08, 13:43:07 »
As vakare neturiu mados skambinti, todel klausimas ateina sms pavidalu. Del vamzdziu gaunu atsakyma kad parduoti gali tik po ritini, o atkirpti negali.
Tavo kolegos ar darbuotojai nei karto man nera paskambine, pirma karta net o darba neejau, ju laukiau. Paskui tik pazadai tebuvo, finale zinojai kodel man yra skubu, taciau vel pavedei.
Drenazas reikalingas kai nera nuolydzio? Jis yra, todel manau kad nereikia.
As tau nepriestarauju kad vakare vaziuodamas pakeliui uzvezei iranga, viskas cia ok. O skambuciu naktiniu tavo buvo ir ne vienas, ci kai veske tik nusipirkai. Negi as turiu is laimes krykstauti kai jau snaudziant paskambina zmogus? Pakalbam ir einu miegoti, jei cia pasikelimas tau - tebunie.

Man abydna kai zmogus daug prikalba, sutariam, suderinam o viskas baigiasi tik ties pinigu pasiemimu. O svetimos firmos kazkaip nespindi noru pajungti ne ju irengini. Galu gale bent tiesiai galejai pasakyti kad neujungsi ir jokie tavo zmones nevaziuos. Kam reikia kas karta taip elgtis?

Daugiau purve nesimaudysiu, esi koks esi, niekas cia neteisia ir nesiruosia taves keisti ar aukleti.

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16360: 2014 Lapkričio 08, 15:02:37 »

Nedaskaites buvau jo ilga posta.
Kiek nesamoniu prirase. Pasiuliau apsikeist i morkinius, nes jie man grazesni, bet pazejes i ju bukle - atsisakiau.
O, posuki su priesrukiniu mano jis pats "numete" - padejo kreivai ant kapoto ir jis nukrito (jam matant). As taip ir zinojau, kad taip ir bus (ce daug proto nereik, kad numatyt tokias pasekmes, bet pratylejau - nenorejau mokinti svetima zmogu, bei tikejausi, kad jis turi savo "galva")...
Iskart trukumus nepastebejau, bet kai atejo eile prisukt antra posuki su priesrukiniu - priesrukinio laikyklio pasigedau.
Kai pasakiau jam kas nutiko - likau aplkaltintas, kad as pac ji sulauziau  :think: (z)   Prilitavau ta ausi be problemu. Bet zmogus kategoriskai nenori priimt atsakomybe uz savo veiksmus. Likau nustebes jo elgesiu.
Ziuriu,kad ir pats nekuo  nesi gudresnis.Keitei tol kol reikejo apziura pravaryt,o poto pradejai knyst proto.Net teko atvezt iki namu,o atsiimt net per didziausius pykcius.Atvaziaves vel knisai prota,nenorejai atiduot nes jie tau labiau patyko ir koks man skirtumas balti ar geltoni.Kai pasakiau,kad net lemputes nesviecia ir uzpuve halogenai tai seip ne taip atsiemiau.Taip,kad neknysk cia proto.Retas egzempliorius cia esi,neveltui gaunu bana.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16361: 2014 Lapkričio 08, 21:39:14 »
Dar neatsibodo cia pamazgas pilstyt? Nelabai idomios tos 'paklodes'
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 08, 21:40:58 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16362: 2014 Lapkričio 09, 00:48:30 »
Na ka, ataskaita iš vienos tokios ilgesnės kelionės :D iš viso autoparko pasirinktas talpiausias, patogiausias ir patikimiausias transportas :D  ekonominės skarbonkės, lai būna drožiamos miesto ribose  :goodboy:  kelionė į vieną pusę trūko 15 valandų, su keliais trumpais sustojimais ir vienu ilgesniu Varšuvoje pavalgyti, visos kelionės vidurkis  pagal kompą 10,5  l/100km jeigu pirmyn palindome po 9,5l/100km, atgal, lyjant leitui, laikant didesnį greitį, vidurkis paaugo litru, - 4 žmonės, pilna bagažinė, kuras buvo skaičiuojamas bakais, atsiejo jų apie 2,5 :D jokių techninių nesklandumų, apart prasto radio ryšio, ir vieno neveikainčio garsiakalbio, kuris visgi vėliau pradejo veikti, dar kelionės išvakarese pastebėta, kad priekinės kaladės link pabaigos, vidines po 2-3 mm telikę, nebuvo iki tol patirties su Lenkijos eismo specifika, nenumaniau, kad tų stabdžių naudoti reiks tiek daug, bet užteko ff , ir važiuoti taupiu režimu, su blokuotu hidrotrasformatioriumi labai sunkiai sekėsi, kad pasiekti reikiamą minimalų 88-95 km/h greitį - vilkikai, autobusai neleido, o taip pat ir kruva miestelių per kuriuos teko sulėtinti. Bet viskas atlaikė, greitį, keleivių svorį, nuotolį ir kalnuotą vietovės reliefą  (aa)  tokiais momentais atsiperka ir  įgauna prasmę visos tos valandos praleistos garaže, renkant, surinkinėjant, perrenkant, remontuojant, restauruojant, keičiant ir tt ir pan, viskas, einu miegot  :D 

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16363: 2014 Lapkričio 09, 00:59:01 »
sublokuotu hidrotrafu?  why? skirtingi ratai priekyje/gale?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16364: 2014 Lapkričio 09, 01:43:38 »
Man su sublokuotu automatu net per miesta buvo sunku vaziuot, nekalbant apie tai, kad padangos momentaliai susid*oze - "suplisho"... Manau, kad ABS bloka zmogus sugalvojo qtjunkt :)

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16365: 2014 Lapkričio 09, 09:37:35 »
Sveiki , su kuo plauti oro filtra?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16366: 2014 Lapkričio 09, 09:40:39 »
Pakeisk nauju, juk ne karve kainuoja.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16367: 2014 Lapkričio 09, 12:20:45 »
Pakeisk nauju, juk ne karve kainuoja.
ti gal plaunama turi :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16368: 2014 Lapkričio 09, 12:24:28 »
Na ka, ataskaita iš vienos tokios ilgesnės kelionės :D iš viso autoparko pasirinktas talpiausias, patogiausias ir patikimiausias transportas :D 
o fotke  meniska (y) tik kad tame ImageShack.com jos ilgai neuzsilaiko

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16369: 2014 Lapkričio 09, 12:37:42 »
sublokuotu hidrotrafu?  why? skirtingi ratai priekyje/gale?
Automatines dežės hidrtransformatoriaus blokavimas čia ta funkcija, kuri dažnai būna palaikoma papildomu bėgiu, kai apsukos nukrenta 2-300 rpm ir momentines nukrenta litru, bet kaip sakiau, reikalingas tam tikras greitis jį pasiekti.

Lock-up torque converters
As described above, impelling losses within the torque converter reduce efficiency and generate waste heat. In modern automotive applications, this problem is commonly avoided by use of a lock-up clutch that physically links the impeller and turbine, effectively changing the converter into a purely mechanical coupling. The result is no slippage, and virtually no power loss.
The first automotive application of the lock-up principle was Packard's Ultramatic transmission, introduced in 1949, which locked up the converter at cruising speeds, unlocking when the throttle was floored for quick acceleration or as the vehicle slowed down. This feature was also present in some Borg-Warner transmissions produced during the 1950s. It fell out of favor in subsequent years due to its extra complexity and cost. In the late 1970s lock-up clutches started to reappear in response to demands for improved fuel economy, and are now nearly universal in automotive applications.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 09, 12:43:55 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16370: 2014 Lapkričio 09, 12:39:27 »
o fotke  meniska (y) tik kad tame ImageShack.com jos ilgai neuzsilaiko
Dabar kai padarė mokamą narystę, tegu tik pabando pradanginti kokią foto ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16371: 2014 Lapkričio 09, 13:15:47 »
Automatines dežės hidrtransformatoriaus blokavimas čia ta funkcija, kuri dažnai būna palaikoma papildomu bėgiu, kai apsukos nukrenta 2-300 rpm ir momentines nukrenta litru, bet kaip sakiau, reikalingas tam tikras greitis jį pasiekti.

Lock-up torque converters
As described above, impelling losses within the torque converter reduce efficiency and generate waste heat. In modern automotive applications, this problem is commonly avoided by use of a lock-up clutch that physically links the impeller and turbine, effectively changing the converter into a purely mechanical coupling. The result is no slippage, and virtually no power loss.
The first automotive application of the lock-up principle was Packard's Ultramatic transmission, introduced in 1949, which locked up the converter at cruising speeds, unlocking when the throttle was floored for quick acceleration or as the vehicle slowed down. This feature was also present in some Borg-Warner transmissions produced during the 1950s. It fell out of favor in subsequent years due to its extra complexity and cost. In the late 1970s lock-up clutches started to reappear in response to demands for improved fuel economy, and are now nearly universal in automotive applications.
pats žinau, vakar kažkodėl pagalvojau apie hidraulinę blokiruotę :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16372: 2014 Lapkričio 09, 13:26:17 »
ti gal plaunama turi :V
Na gal super duper sportini ir turi, tik tai parasyti reikia