Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1790979 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
netyčia užtikau audi 200, gal kam panaudosi

http://www.isham-research.co.uk/quattro/wiring/Audi200/ 65 - Trailer Coupling (from 7/88)
Ačiū (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Nu kadangi turiu ir kilima ir dangciu abu variantus, tai reiks panagrinet ir pranest, bet kad sonuose tuos fiksatorius buvau sudejes tai tikrai pamenu :think:
bu įdomu pažiūrėti, 89 metų modelyje daug ko pasigedau: skylių priekinese duryse po apdailom Bose kolonkėm prisukti, skylės priekines panelės karkase servotronic smegenim prisukti, skylių bagažineje :D

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
Blemba pasimečiau dabar :-]  Na būtų geriausia, kad Lucifer išsamiai praneštų, o galbūt ir vaizdinę medžiagą pateiktu, kas yra V8 dangtyje ir ko nera typ44 100/200 dangtyje. Aš taip pat ten nenoriu burt, jokiais samariezais kažko sukiot, ir iki šiol mano turėta informacija buvo tokia, kad ta apdaila tinka kuo puikiausiai. Tai va dabar net nežinau kaip čia elgtis... :think:

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
taigi jis jau pasake kaip pas ji padaryta, kazkaip tu vis nemegsti skaityt kas parasyta:
kadangi buvau gaves jau su aplauzytais tais fiksatoriais ant pacio kilimo ir be tu fiksatoriuku danktyje, tai prie paciam krasciuke ten kur spyna buvau pora mazu medvarztuku isukes ir ta apdaila kuo puikiausiai laikesi
ir jei dar karta apie ta pati ir paprasciau, tai jei pas ji dangtyje yra skyles, vadinasi tas dangtis nuo naujesnes V8, nes as ne per seniausiai gavau ta apdaila ir norejau is kart idet i zylo dangti bet deja nesigavo "bolt in" :D butent del tu fiksatoriu; taip ir palikau kol kada nors sumastysiu ar daryt skyles dangtyje ar nulauz tuos fiksatorius nuo apdailos ir samariezai i trasa, kuriu as laaaabai nemegstu ff

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
maniske V8 yra 90 metu, dar turetu buti dangtis be skyliu, nes bagazine su spyruoklem, o dangtis is kurio paemiau fiksatorius buvo naujesnis, jau su dujinem spyruoklem, tik va beda, kad as su V8 randuosi Kaune, o kitas bagazines dangtis su ta apdaila yra Panevezy, i kuri grisiu tik kita savaitgali :-]
zodziu jei nenori samariezais, gali stiklo klijais ar dar kuonors tvirtinti nieko negreziojes ir nesukiojes, tik va jei spyna pareis, bus ka veikt nulupant :-]

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
taigi jis jau pasake kaip pas ji padaryta, kazkaip tu vis nemegsti skaityt kas parasyta:ir jei dar karta apie ta pati ir paprasciau, tai jei pas ji dangtyje yra skyles, vadinasi tas dangtis nuo naujesnes V8, nes as ne per seniausiai gavau ta apdaila ir norejau is kart idet i zylo dangti bet deja nesigavo "bolt in" :D butent del tu fiksatoriu; taip ir palikau kol kada nors sumastysiu ar daryt skyles dangtyje ar nulauz tuos fiksatorius nuo apdailos ir samariezai i trasa, kuriu as laaaabai nemegstu ff
Praeitam poste rašė, kad silkė 86 metu, tai kažkaip užsifiksavo kad bus senalaidės ta bagazine pas jį. Na tada tiek jau to, bus kaip ir buvo, norėjau tą apdailą dėdamas garzo izoliaciją pagerint, na bet nelemta silkei toks modas  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Su samariezais buvau i silke 86m senalaide idejes, nes neturejau fiksatoriu, o V8 jau buvau idejes tapacia tik su fiksatoriais, kiek ju ten buvo like nepamenu, bet uzteko kad laikytusi ir nenukristu, gal labai lengvai bagazine uzsidaro ir nenusidauze, bet cia vienu momentu nuemiau stopus keitinedamas ir taip tikriausiai pora metu jau garaze ji guli  :-]  Nori geros garso izoliacijos, tai susidek visas jas nuo V8 pradedant gumuotu paralonu is variklio puses, po panele tokiupat, baigiant kilimu su paralonu is V8, aisku kilimas netiks, nes V8 slenksciai pustesni, bent taip atrodo. Skirtumas tarp silkes ir V8 garso atzvilgiu akivaizdus Toliau reiketu kazkaip gumas pritaikyt i tarpdurius prie isoriniu tarpu, va tad tai butu pasaka ;)

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
Su samariezais buvau i silke 86m senalaide idejes, nes neturejau fiksatoriu, o V8 jau buvau idejes tapacia tik su fiksatoriais, kiek ju ten buvo like nepamenu, bet uzteko kad laikytusi ir nenukristu, gal labai lengvai bagazine uzsidaro ir nenusidauze, bet cia vienu momentu nuemiau stopus keitinedamas ir taip tikriausiai pora metu jau garaze ji guli  :-]  Nori geros garso izoliacijos, tai susidek visas jas nuo V8 pradedant gumuotu paralonu is variklio puses, po panele tokiupat, baigiant kilimu su paralonu is V8, aisku kilimas netiks, nes V8 slenksciai pustesni, bent taip atrodo. Skirtumas tarp silkes ir V8 garso atzvilgiu akivaizdus Toliau reiketu kazkaip gumas pritaikyt i tarpdurius prie isoriniu tarpu, va tad tai butu pasaka ;)

Kad aš rasčiau visa V8 savam krašte ardomą tai būtų puiku, ot aprinkčiau.. :D Bet yra tekę tik matyt, tai kaip pvz pas V8 bagazinej tos garzo izoliacines medžiagos pilna visur, o pas silkę nėra išvis. Tai bagažinę aš išsiklijuosiu, yra pirkt to blizgančio klijuojamo bitumo, tai kiek skaičiau tai jis ten kaip vibro ir garzo izoliacinė medžiaga.. Visos apdailos pas mane gražios bei tvarkingos tai viska sutverus vaizdas ir rezultatas (tikiuosi) bus. Norejau ir bagazines dangtį klijuot, o ant viso to tą apdailą uždėt, butų ir praktiška ir gražu, bet kaip matau mano silkei šitas dalykas sunkiai padaromas.

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #16333: 2014 Lapkričio 07, 20:13:37 »
http://www.autogidas.lt/audi-v8-aut-sedanas-1993-0126596575.html gal kas ką apie šią v8 žinot? lavonas?

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16334: 2014 Lapkričio 07, 20:28:50 »
http://www.autogidas.lt/audi-v8-aut-sedanas-1993-0126596575.html gal kas ką apie šią v8 žinot? lavonas?
Bieso ex. Dabar berods šiam forumiečiui priklauso ar bent jau prieš kurį laiką priklausė:
http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=26721

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16335: 2014 Lapkričio 07, 20:38:20 »
Bet ir eina ji per rankas... Po bieso koks gal desimtas? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16336: 2014 Lapkričio 07, 20:42:39 »
Bieso ex. Dabar berods šiam forumiečiui priklauso ar bent jau prieš kurį laiką priklausė:
http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=26721
Ziaurus sis zmogus, nesilaikantis zodzio, nepatikimas, megstantis pasaku pripasakoti, visokio sudo prizades tik pirk, o paskui ate ragai nikeliuoti. Masina teko matyti pries kelis menesius, ech... :-/

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16337: 2014 Lapkričio 07, 22:12:31 »
Ziaurus sis zmogus, nesilaikantis zodzio, nepatikimas, megstantis pasaku pripasakoti, visokio sudo prizades tik pirk, o paskui ate ragai nikeliuoti. Masina teko matyti pries kelis menesius, ech... :-/
Bent viens zmogus manim tiki :) Zadejo tas man dantis isdauzht :D Nors posuki sudauzhe ir teko man posukio korpusa lituot...
Bet man jis buvo geras (apart to, kad posuki sudauzhe)  ir visgi paskolino TA posukius savo. Jau esu prisijobines, tai vat...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 07, 22:18:38 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16338: 2014 Lapkričio 07, 22:16:50 »
Nežinau jūsų istorijos, bet mano patirtis su juo liūdna. Apeikite jį. Senai jau buvau tokio tipo žmogų sutikęs gyvenime (z)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16339: 2014 Lapkričio 07, 22:18:24 »
Nežinau jūsų istorijos, bet mano patirtis su juo liūdna. Apeikite jį. Senai jau buvau tokio tipo žmogų sutikęs gyvenime (z)
Kad jis yra kosmonautas, tai jau kita kalba...
Tiesiog jis tiki tuo, ka sneka... Man tac pac buvo...
Ir jei bandys dar pagrasint tai prasom. Liudna isorija bus, jei...
As turiu jam neapykanta, nes jis man atvirai grasino siam forume (paskui banana gavau menesiui...).
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 07, 22:33:03 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16340: 2014 Lapkričio 07, 23:27:39 »
apie kuri asmeni snekat?

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16341: 2014 Lapkričio 07, 23:35:16 »
apie kuri asmeni snekat?
apie Biesą :bedantis:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16342: 2014 Lapkričio 07, 23:36:13 »
a, tada wiskas aisku.girdetos manieros

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16343: 2014 Lapkričio 07, 23:40:13 »
apie kuri asmeni snekat?
Nuoroda palikta į žmogaus profilį. Biesas čia ne prie ko. Keista kad girdėjęs tokias manieras, nes tarp jų skirtumas kaip diena nuo nakties :bedantis:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16344: 2014 Lapkričio 07, 23:42:09 »
dar dadeta buwo jog turi/ turejo  gera stoga ir labai greit uzsivedantis zmogus. geriau tokio tipo zmoniu nesutikciau.asmeniskai kelia agresija man paciam.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16345: 2014 Lapkričio 07, 23:49:49 »
Prie ko čia Biesas aplamai :think: :D Totaliai skirtingi žmonės. Juk mano poste yra Gurkšnio nuoroda :bedantis:

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16346: 2014 Lapkričio 08, 00:04:35 »
Biesas kaltas tik tuo kad buvo josios savininkas, kazkada... :bedantis:

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16347: 2014 Lapkričio 08, 00:09:16 »
Blyn, biški užvėliau.. Gal trinam, kol pats biesiausias Biesas nepamatė..   :D
Ir dar tos jo manieeeeros..  :E

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16348: 2014 Lapkričio 08, 00:10:44 »
Tai kad čia Biesas aplamai ne prie ko. Shotokanas gal per daug įšovė taurių gerimų si puiku vakara :goodboy:

Keisciausia skaityti "a, tada wiskas aisku.girdetos manieros " - labiau idomu is ko tai girdejo :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16349: 2014 Lapkričio 08, 00:23:09 »
bet i esmini klausyma nieks ir neatsake, tik - cia Bieso ta kur buvus, kur per rankas eina :-]
viskas gerai ten su ja, neskaitant, kad jai jau virs 20 metu :goodboy: