Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1792624 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #16250: 2014 Rugsėjo 02, 22:13:27 »
kamstyje ji megsta pakelt rodykle virs 110, manau cia pas visus taip, o trasoj kaip ir norma apie 90
man irgi idomu kaip galima islaikyt bent jau 100 mieste kamstyje... ar reikia ziuret termostata ar termomova :think:
kazkada buvo kalba apie tai, bet iki galo niekas realiai nelabai galejo ir pasakyti
Pas mane 110 gal yra pasieke tik aikstelej pjaunat kokiu 10min be sustojimo, kol dar slidinet nemokejau ir spausdavau vos ne iki dugno ;) O kamstyje atovejus ir uzgesinus ir uzkurus po keliu min vos virs 100 tebuvau pasiekes

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16251: 2014 Rugsėjo 02, 22:14:10 »
Didziojo manualo 105-106 puslapiai
Nu, neisijunginejo. Tik, kad man AC, ta ventiliatori papildoma ir termomova vienu metu sutvarke, tai gal tiesiog dar nebuvau tos temperaturos pasiekes ? Be AC tikrai nekyla iki 105.
P.S. vel sumaliau - pagalvojau, kad 105-106 - laipsniai... Pas mane be AC papildomas ventiliatorius tikrai nesuveikia prie ~100 laipsniu... Reikes davikli zet - klaidu nemeta..
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 02, 22:17:32 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16252: 2014 Rugsėjo 02, 22:16:37 »
na pas mane irgi ant tiesaus kelio vasara 93-94, o mieste su ac iki simtelio arba lygiai simtas.

Tai vadinasi mazasis ventiliatorius veikia  vien tik kartu su AC? 

Nes be AC, pas mane nera jis isijunges.. tikrai taip pat

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16253: 2014 Rugsėjo 02, 22:18:28 »
Pas mane 110 gal yra pasieke tik aikstelej pjaunat kokiu 10min be sustojimo, kol dar slidinet nemokejau ir spausdavau vos ne iki dugno ;) O kamstyje atovejus ir uzgesinus ir uzkurus po keliu min vos virs 100 tebuvau pasiekes
senai vazinejau jau su V8, bet pamenu kad per karscius didmiestyje kamstyje budavo galvos skausmas

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16254: 2014 Rugsėjo 02, 22:18:53 »
na pas mane irgi ant tiesaus kelio vasara 93-94, o mieste su ac iki simtelio arba lygiai simtas.

Zmogus paaiskino, kad turetu anksciau suveikt. Bet pas mane nesuveikia be AC. Kai tik AC ijungiu, tai iskart malt pradeda ("ant salto" netikrinau)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16255: 2014 Rugsėjo 02, 22:20:13 »

Taip ir galvojau kad uzsikabinsi uz klaidinancio posto, grizk puslapiu atgal, ikeliau informacija is manualo, veikia jis nuo daviklio esancio radiatoriuje, ikeliau su informacija kaip tikrinti ir kokios temperaturos ijungia :-{
senai vazinejau jau su V8, bet pamenu kad per karscius didmiestyje kamstyje budavo galvos skausmas

Nu Kaunas gal neturi tokiu kamsciu kaip Vilnius bet temperaturos pas mane nekyla, o va su silke kol issiaiskinau, tai tikrai galvos skausmas buvo :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16256: 2014 Rugsėjo 02, 22:22:32 »
Prisimenu Jano 4.2, tai irgi tik ijungus kondishke pradedavo temperatura krist  :think: Tai reiskia, kad nesuveikdavo ir pas ji tas papildomas ventiliatorius be AC.
Ai, nsmns kazhkokios.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16257: 2014 Rugsėjo 02, 22:26:23 »
Nebepamenu tiksliai, kazkada nagrinejausi ta sistema netycia, bet va ir manuale raso, kad ta ventiliatoriu valdo skydelyje esanti schema, tik nepamenu kaip yra su varzom, ar nera jos kartais kaip pas silke ant lonzerono dar ir valdo pati ventiliatoriaus motora, nes ten pas silkes, beskes ir ceskes dazna beda buna, nes veikia tik vienas greitis :think:

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16258: 2014 Rugsėjo 02, 22:28:50 »
vat kas patiko S6C5 kad temperatura kaip ikalta stovi ant 90, pofik ar uzgesinus po 10min vel kuri, ji vistiek tuos pacius 90 laipsniu rodo, yra papildoma sistema uzgesintam varikliui, kuri dar varineja skysti elektrinio siurbliuko pagalba... ir kamstyje nepasikelia temperatura (y)
bet manau kad V8 nauja turejo taip pat laikyt apyvienode temperatura bent jau kol variklis dirba

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16259: 2014 Rugsėjo 02, 22:29:58 »
Lygtais pas mane tik viens greitis :) ... Reikia bandyt pirsta ikist, kad tiksliau suzinot :D Bet tikrai nekauke ir prie ~105... Kaip ackirt ? Turetu kaukti 3-iu greiciu ir girdetis salone?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 02, 22:32:11 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16260: 2014 Rugsėjo 02, 22:30:34 »
dekui Lucifer. Jau matyti sviesa tunelio gale  :D ve 8, ne zylas.  pirmojoje kaprizas - kapriza veja  :smoke:

http://www.partsbase.org/audi/audi-v8-v8-eu-1993-1120-coolant-cooling-system/ tas daviklis kazkur virsutineje dalyje ir yra radiatoriaus? :) per apsaugine plastmase, nelabai matyti jo...  (H-)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16261: 2014 Rugsėjo 02, 22:30:59 »
Lygtais pas mane tik viens greitis :) ... Reikia bandyt pirsta ikist, kad tiksliau suzinot :D Bet tikrai nekaukia...
kisk tik ne savo pirsta... :bedantis:

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16262: 2014 Rugsėjo 02, 22:36:07 »

vat kas patiko S6C5 kad temperatura kaip ikalta stovi ant 90, pofik ar uzgesinus po 10min vel kuri, ji vistiek tuos pacius 90 laipsniu rodo, yra papildoma sistema uzgesintam varikliui, kuri dar varineja skysti elektrinio siurbliuko pagalba... ir kamstyje nepasikelia temperatura (y)
bet manau kad V8 nauja turejo taip pat laikyt apyvienode temperatura bent jau kol variklis dirba
Ir laiko kol viskas veikia ;)  Papildomi siurbliukai ir pas silkes turbinines buvo ir pas atmosferikus po uzgesinimo ventiliatorius isijungdavo, galejo kazka ir i V8 idet, kad ta kibira antifrizo ir tokia aliumine katiline ausintu po uzgesinimo. Aisku ta temperatura uzkurus ilgai netunka numust iki normalios, bet vistiek vasara viena kart issigandau uzmirses kaip buna ir vos pradejus vaziuot pamates vos virs 100'C :-]
dekui Lucifer. Jau matyti sviesa tunelio gale  :D ve 8, ne zylas.  pirmojoje kaprizas - kapriza veja  :smoke:

http://www.partsbase.org/audi/audi-v8-v8-eu-1993-1120-coolant-cooling-system/ tas daviklis kazkur virsutineje dalyje ir yra radiatoriaus? :) per apsaugine plastmase, nelabai matyti jo...  (H-)
tavo linke lyg 34 numeriu pazymetas, jis radiatoriaus desniam (kai stovi pries masina kairiam) apatiniam kampe stovi lyg po slanga apatine, tiksliai nebepamenu

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16263: 2014 Rugsėjo 02, 22:46:05 »
gal kolegos pasakysit kaip veikia papildomas ventiliatorius ausinimo ? Ir kaip veikia isuktas i radiatoriu 120C daviklis? :) Tiesog V8 ausinimo sistema domiuosi.

http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/ausinimo-skyscio-temperatriniai-davikliai-ir-el-ventiliatoriaus-darbas/

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16265: 2014 Rugsėjo 02, 22:48:57 »
ar pries 6 metus ar dabar, niekas nesikeicia, Gedis kaip googlas visus nuorodom maitina (y):-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16266: 2014 Rugsėjo 02, 22:59:30 »
:smoke: tai kad jau net prieš 6 metus apie V8 buvo viskas pasakyta

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16267: 2014 Rugsėjo 02, 23:15:47 »
gak kas gali pasakyt kas darosi v8 kai pravaziuoju per lietu ar vezose esancias balas,nustoja dirbt normaliai variklis?Anksciau to ner buve.Ar benzinu ar dujom tas pats.Nebezinau net kur jieskot.Dangteliu ir aplamai varyklio neaptasko ir yra sausi.Kas dar gali but?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16268: 2014 Rugsėjo 02, 23:25:47 »
gak kas gali pasakyt kas darosi v8 kai pravaziuoju per lietu ar vezose esancias balas,nustoja dirbt normaliai variklis?Anksciau to ner buve.Ar benzinu ar dujom tas pats.Nebezinau net kur jieskot.Dangteliu ir aplamai varyklio neaptasko ir yra sausi.Kas dar gali but?
Atvaryk pas Jana - gal (tikriausiai) pades. Jis megsta V8 remontuot ;)
Bei ryt jo gimtadienis, tai abejoju, kad sia savaite ji bus imanoma adekvatu pagaut  :-]

O, gal liamda - kas dar gali but, jei daugiau nieko neaptashko ?

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 02, 23:29:47 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16269: 2014 Rugsėjo 02, 23:29:35 »
:smoke: tai kad jau net prieš 6 metus apie V8 buvo viskas pasakyta
Buvo, bet nevisi visus gedimus isgyveno savu kailiu, kaikas pasimirso, o be to daug senbuviu atkrito is V8 rato, atsirado nauju zmoniu, kurie dar pries 6 metus nesidomejo apie V8 gedimus :-]

Kazka vistiek aptasko, itarciau zvaklaidzius, kurie per vairo traukes skyles apsitasko ir tarpusavy saudo. Pabandyk su vandens purkstuvu patamsi papurskinet ant zvaklaidziu, pamatysi kiauri jie ar dar ne. Labai laikinas budas tai sutvarkyti tik pabandymui - istepti laidus su dyzeliu arba silikonu ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16270: 2014 Rugsėjo 02, 23:31:08 »
Kazka vistiek aptasko, itarciau zvaklaidzius, kurie per vairo traukes skyles apsitasko ir tarpusavy saudo. Pabandyk su vandens purkstuvu patamsi papurskinet ant zvaklaidziu, pamatysi kiauri jie ar dar ne. Labai laikinas budas tai sutvarkyti tik pabandymui - istepti laidus su dyzeliu arba silikonu ;)
Jie vienam lygyje su tramplioriu dangteliai siaip... Tai suprantu, kad nieko neaptashko. Ir ten gerokai viska aptashko, jei pralekt.

Kai pirkdavau V8, tai visu pirma keisdavau tramplioriu dangtelius VISOM, su kuriom vazinejau.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 02, 23:33:45 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16271: 2014 Rugsėjo 02, 23:33:44 »
Atvaryk pas Jana - gal (tikriausiai) pades. Jis megsta V8 remontuot ;)
Bei ryt jo gimtadienis, tai abejoju, kad sia savaite ji bus imanoma adekvatu pagaut  :-]

O, gal liamda - kas dar gali but, jei daugiau nieko neaptashko ?
itariu,kad tai atsirado po liamdos laidu nutraukimo medzioklej.Juos sujungiau,bet gal per sujungimus ir gauna dregmes tada. Bet ar gali tai turet reiksmes liamdos laidu suslapimas?Kur ta Jana galima aplamai rast?Nes maciau,kad baigias ir ufo kaladeles tai gal pakeistu

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16272: 2014 Rugsėjo 02, 23:35:41 »
itariu,kad tai atsirado po liamdos laidu nutraukimo medzioklej.Juos sujungiau,bet gal per sujungimus ir gauna dregmes tada. Bet ar gali tai turet reiksmes liamdos laidu suslapimas?Kur ta Jana galima aplamai rast?
ADI servisas Svitrigailos g. 40A (Sparta). Daugiau jie elektriku lyg ir neturi :) (nes dujom uzsiima pagrinde)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 02, 23:43:45 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16273: 2014 Rugsėjo 02, 23:36:22 »
Buvo, bet nevisi visus gedimus isgyveno savu kailiu, kaikas pasimirso, o be to daug senbuviu atkrito is V8 rato, atsirado nauju zmoniu, kurie dar pries 6 metus nesidomejo apie V8 gedimus :-]

reiks pamegynt rytoj garaze pasipurskinet ir gal matysis kas tada

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16274: 2014 Rugsėjo 02, 23:38:47 »
ADI servisas Vytenio gatvej (Sparta). Daugiau jie elektriku lyg ir neturi :)
dekui,teks tada kita savaite apsilankyt ten.Gal bus atsigaves meistras jau  :%-}  :-]