Sveiki visi!
Vel atsiprasau del visu neatvykimu i susitikimus:vis svajoju pasitaisyti saviske ir analizuoju cia visa foruma...
Pas mane,beje,jubiliejus:masiniukas per 400 000km perkope...taip kad ner jau cia ko keiktis!
Aciu uz nuotraukas apie greiciu dezes kompiuterius,ypac Grishman'ui ir Biesui!
Turiu dabar dvi vizijas.Pirmoji:kapitaliai pradeti nuo dezes,tada,ivertinus investicijas normaliam jos prikelimui,galvoti
ar verta viska prikelineti toliau.Antroji:rasti kad ir Lietuvoje normalu toki modeli/su technikine porai metu/,o savaja atiduoti kam cia ko is jos reikes arba metalo lauzui...Pimoji mane kazkaip labiau veza,nes gauni tikrai daug ziniu,kas,kol kas,pinigine prasme nera vertinama,bet dvasiai malonu,t.y.gauni tartum dvasinio orgazmo busena...
Dabar apie automata ir pirmaja savo vizija.Tikrai tikiu,kad dezes viduje tikrai yra greicio daviklis/ka Kleboniskio meistrai neige/.Beje,net ir nezinodamas galiu teigti,kad dezes elektronikos blokas is kazkurio kito daviklio tikrai gauna ir variklio apsukas.Tik is kurio?Nes pavaru perjungimas yra variklio apsuku ir masinos greicio rezultatas.Tarkime,vaziuoji kokiu 90km/h ir staiga neblogas kalniukas...Masina tai leteja,o gaza spudziant-dideja apsukos.Logiskai galvojant,metama zemesne pavara,bent jau kol vel isisbegesi.Tad jei nebus duomenu nuo apsuku,vargu ar koks greicio daviklis teiks pilna informacija.Nezinau ar tai sutapimas,bet kai pas mane pradejo nedirbti tepalo spaudimo "laikrodis" ir pastoviai ekrane mirksi tepalo trukumo lempute/nors tepalo lygi variklyje tikrinu daznai,ir normoje/,bet po to pradejo streikuoti ir deze...Sasaja kazkur turi buti.Skaiciau,kad keitete laidus iki dezes kompiuterio.Noriu paklausti,ar butina ardyti kazka variklio/dezes srityje,ar tik uztenka nuardyti priekine panele?Gal ir naivus klausimas,bet,tik nezvenkite!Mane oro salygos domina,nes lauke pasidaryciau-garaziuko tai nera...Na,o kad laidus ne fabrikiskai pakeitete-nereikia
pergyventi.Svarbu,kad butu neitempti/vibracijos atvejui/ ir gerai ikloti staciai praeinantys per metalines konstrukcijas.
Skaiciau cia ir apie gincus koki tepala i automata pilti...galva nuo tepalu tipu ir kodu gali apsisukti!Bet,meeto Pakaunes kariniam aerouosto take pamaciau kaip Grishman'o V8 vaziuoja-tai akivaizdus irodymas,kad zmogus zino ka perka,ka pats pasidaro ir kaip masina dirba.Taip kad tai yra akivaizdus irodymas ir ner cia ko burnu veltui ausint.As siuo zmogum tikiu!
Tai dabar du klausimai ir prasymai patarti man del tos dezutes.Kur galima nupirkti ta greicio davikli i automata/pas mane 3,6 variklis/,koks jo kodas ir t.t.Kur galima gauti tarpine,filtriukus ir t.t.Kaune kur klausiau-visi zegnojasi.O gal kas zino ar noretu apsiimti mano dezeje pakeisti ta davikli ir tuo paciu tepalus?Jau pavargau ieskoti!Tai nereiskia,kad viska reikia daryti pigiau,nes kaip ir V8 vazinejam,susirasom...Biznio niekam gadinti nenoriu.Net jei atidarius paaisketu,kad jau ta deze jau "ata",vis tiek uz darba sumokesiu.Bent jau tiesa zinosiu ir ka toliau daryti.
Dabar is mistikos...Buvau Kaune Aleksoto turguje sunu pasiziuret.Po to uzklydau i masinu detaliu skyrius.Ziuriu-kazkokie panasus ir idomus priekiniai diskai stabdziams.Nauji visiskai.Kainele-virs 100Lt.Pardavejas paklause ko ieskau.Na ir leptelejau,kad V8 3,6 priekiniu disku.Tas:"Taip,panasus,bet cia nors ir 5 skyles,bet netiks ir dabar neturiu,nes reta preke."Paklausiau,kiek laiko veztu ir kiek kainuos.Sis letai atsiverte kataloga,dar kazkam paskambino ir
pareiske,kad du bus po 180Lt,apie dvi savaites laukti,bet tiksliai reikia zinoti kazkoki koda,nes su 3,6 varikliu jie atseit buvo dvieju rusiu.Na jau cia as ir uzsiparinau!Prie visu nelaimiu/prasto automato,kaistancio motoro,meistru nebuvimo remontams/,galvoju,dar cia vienas tyciojasi...O pardavejas taip ramiai:"Netiks-paimsiu atgal.Ot tai didelis cia praradimas!"Atsiprasiau ir nuejau...nes jau nebetikiu.
Pagarbiai-as