Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1770367 kartus)

Ramunas20

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4050: 2008 Liepos 08, 16:50:26 »
maciau pas tevuka guli vaskas poliravimui su vezliu, reikes pasiskolint ir V8 nupoliruot  8-P

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4051: 2008 Liepos 08, 21:08:19 »
as daziau juodai su daug blizguciu ivairiaspalviu,ant saules graziai blizga,visai patiko  :)
išsirinkau tokią spalvą  ff ff ff   

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4052: 2008 Liepos 08, 22:12:55 »
Sveiki visi!
    Vel atsiprasau del visu neatvykimu i susitikimus:vis svajoju pasitaisyti saviske ir analizuoju cia visa foruma...
Pas mane,beje,jubiliejus:masiniukas per 400 000km perkope...taip kad ner jau cia ko keiktis!
    Aciu uz nuotraukas apie greiciu dezes kompiuterius,ypac Grishman'ui ir Biesui!
    Turiu dabar dvi vizijas.Pirmoji:kapitaliai pradeti nuo dezes,tada,ivertinus investicijas normaliam jos prikelimui,galvoti
ar verta viska prikelineti toliau.Antroji:rasti kad ir Lietuvoje normalu toki modeli/su technikine porai metu/,o savaja atiduoti kam cia ko is jos reikes arba metalo lauzui...Pimoji mane kazkaip labiau veza,nes gauni tikrai daug ziniu,kas,kol kas,pinigine prasme nera vertinama,bet dvasiai malonu,t.y.gauni tartum dvasinio orgazmo busena...
    Dabar apie automata ir pirmaja savo vizija.Tikrai tikiu,kad dezes viduje tikrai yra greicio daviklis/ka Kleboniskio meistrai neige/.Beje,net ir nezinodamas galiu teigti,kad dezes elektronikos blokas is kazkurio kito daviklio tikrai gauna ir variklio apsukas.Tik is kurio?Nes pavaru perjungimas yra variklio apsuku ir masinos greicio rezultatas.Tarkime,vaziuoji kokiu 90km/h ir staiga neblogas kalniukas...Masina tai leteja,o gaza spudziant-dideja apsukos.Logiskai galvojant,metama zemesne pavara,bent jau kol vel isisbegesi.Tad jei nebus duomenu nuo apsuku,vargu ar koks greicio daviklis teiks pilna informacija.Nezinau ar tai sutapimas,bet kai pas mane pradejo nedirbti tepalo spaudimo "laikrodis" ir pastoviai ekrane mirksi tepalo trukumo lempute/nors tepalo lygi variklyje tikrinu daznai,ir normoje/,bet po to pradejo streikuoti ir deze...Sasaja kazkur turi buti.Skaiciau,kad keitete laidus iki dezes kompiuterio.Noriu paklausti,ar butina ardyti kazka variklio/dezes srityje,ar tik uztenka nuardyti priekine panele?Gal ir naivus klausimas,bet,tik nezvenkite!Mane oro salygos domina,nes lauke pasidaryciau-garaziuko tai nera...Na,o kad laidus ne fabrikiskai pakeitete-nereikia
pergyventi.Svarbu,kad butu neitempti/vibracijos atvejui/ ir gerai ikloti staciai praeinantys per metalines konstrukcijas.
Skaiciau cia ir apie gincus koki tepala i automata pilti...galva nuo tepalu tipu ir kodu gali apsisukti!Bet,meeto Pakaunes kariniam aerouosto take pamaciau kaip Grishman'o V8 vaziuoja-tai akivaizdus irodymas,kad zmogus zino ka perka,ka pats pasidaro ir kaip masina dirba.Taip kad tai yra akivaizdus irodymas ir ner cia ko burnu veltui ausint.As siuo zmogum tikiu!
   Tai dabar du klausimai ir prasymai patarti man del tos dezutes.Kur galima nupirkti ta greicio davikli i automata/pas mane 3,6 variklis/,koks jo kodas ir t.t.Kur galima gauti tarpine,filtriukus ir t.t.Kaune kur klausiau-visi zegnojasi.O gal kas zino ar noretu apsiimti mano dezeje pakeisti ta davikli ir tuo paciu tepalus?Jau pavargau ieskoti!Tai nereiskia,kad viska reikia daryti pigiau,nes kaip ir V8 vazinejam,susirasom...Biznio niekam gadinti nenoriu.Net jei atidarius paaisketu,kad jau ta deze jau "ata",vis tiek uz darba sumokesiu.Bent jau tiesa zinosiu ir ka toliau daryti.
   Dabar is mistikos...Buvau Kaune Aleksoto turguje sunu pasiziuret.Po to uzklydau i masinu detaliu skyrius.Ziuriu-kazkokie panasus ir idomus priekiniai diskai stabdziams.Nauji visiskai.Kainele-virs 100Lt.Pardavejas paklause ko ieskau.Na ir leptelejau,kad V8 3,6 priekiniu disku.Tas:"Taip,panasus,bet cia nors ir 5 skyles,bet netiks ir dabar neturiu,nes reta preke."Paklausiau,kiek laiko veztu ir kiek kainuos.Sis letai atsiverte kataloga,dar kazkam paskambino ir
pareiske,kad du bus po 180Lt,apie dvi savaites laukti,bet tiksliai reikia zinoti kazkoki koda,nes su 3,6 varikliu jie atseit buvo dvieju rusiu.Na jau cia as ir uzsiparinau!Prie visu nelaimiu/prasto automato,kaistancio motoro,meistru nebuvimo remontams/,galvoju,dar cia vienas tyciojasi...O pardavejas taip ramiai:"Netiks-paimsiu atgal.Ot tai didelis cia praradimas!"Atsiprasiau ir nuejau...nes jau nebetikiu.
   Pagarbiai-as

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4053: 2008 Liepos 08, 22:37:35 »
ebony schwarz effect :D :D :D :D

mano kazkas tokio

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4054: 2008 Liepos 09, 07:01:02 »
teplai , tarpine ir filtras garliavos Daivantoje.
greicius deze dar ziuri i TPS (trotle position sensor) - oro sklendes padeties daviklis. butent del to as laidyna ir ardziau, nes nemate sio daviklio. ardymas vyko variklio skyriuje.

nu disku kainas tai cia stebuklingas radai (arba ir visa stebuklinga pardaveja).... musu vienas kolega ne perseniauaisiai devetus diskus uz 500 lt isigijo.....

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4055: 2008 Liepos 09, 08:57:37 »
vilhelmai, esu apturejas nemazai bedu su deze. sugedo gimtoji, pirkau kita, ana po menesio parejo. tada radau meistreli vilniu kuris perrinko man gimtaja ir puciu iki siol ff ff ff. tad turiu kazkokiu viduriu nuo dezes. nezinau ar ten tas davikli yra ar ne, bet galiu tuos vidurius tau padovanot.

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4056: 2008 Liepos 09, 22:03:39 »
Labvakar visiems!
  Aciu Biesui ir Ramziui3 uz pastabas ir patarimus!Tikkad as zinociau kur ta oro sklende randasi...Tik nesijuokite is senelio uz tokius zodzius.V8 man labai patinka,bet per tuos laike neapribotus darbus nespeju prie masinos pripulti,o ji vis vaziuoja ir vaziuoja/kol vaziuoja/.Tik va bedele ta,kad ne taip kaip priklauso.To gaila.
  Na,del tu priekiniu stabdziu disku tai tikrai neissigalvojau.Reikejo uzsikabinti!O gal pardavejas ir teisus tuo,kad kazkas mumis naudojasi ir pavydi,kad tokiom masinom vazinejam?Stai kad ir Kaune,Draugystes gatves gale,kur yra Audi-WW servisiukas,paklausiau kiek kainuotu stabdziu slangeliu pakeitimas,naujo skyscio uzpildymas ir t.t Paklause koks automobilis,o tada tai prasidejo!Tai tada ir paklausiau koks skirtumas slangele pakeisti ar tautinei 100 ar V8.Ka,cia procedura kitokia ar ritualas?O gal ko nors nezinau?
   Bet galvoju dabar apie kita dalyka.Tarkime,isskrodzia man deze paciam supirkus visus reikiamus priedus,ir pasirodo,kad ten dar daug ka keisti reikia be visu tepalu ir t.t.Primetam kainele...tuo labiau,kad rezultatas tos kainos gali ir nepateisinti.Na,bus geriau nei buvo,bet islieka bet.Maniske jau perkopus per 400 000.Reikia keisti ir priekinius diskus,kaladeles,galinius "tylos" blokus,keleivio puses granata,guoli ir ABS davikli,kiek dar supratau-daugeli gumu...Priesrukiniai priekiniai halogenai rasoja.Rankinis nebeveikia.Radiatorius-uzsineses.Tai supratau pagal Bieso patarimus kaip tai ivertinti.Reikia keisti liambda,laisvu apsuku davikli,ziureti elektrines dalies laidus ir t.t. O spalio 10d. turiu praeiti technikine!Tad realiai susumavus viska i kruva ir pavertus i pinigine verte-chm,ar verta tai daryti.Gal geriau ieskoti kito automobilio?Ko gero jau padariau viena klaida,kai ankstesnis masinos variklis uzsilenke ir kai ikisau 6T.Nesinori vel klysti,praktiskai dar didesniu pinigu atzvilgiu.Na,cia nera kazkoks nusivylimas.Tiesiog cia pas Jus as jau igavau daug ziniu apie si modeli ir pats imu racionaliau mastyti ir vertinti.Neesu geras automobilistas,bet jauciu,kad iki technikines i maniske reiktu suverst dar kokius min.8T lituku...
   Reziume,pradejau dairytis i parduodamus automobilius.Vokietijoje ten vokietukai savo V8 labai giria,bet,kiek teko bendrauti su tralu vairuotojais,tai pastarieji abejoja ar kas nors galetu ivertinti tokia masina is savu pries ikrovima ir pinigus atiduodant.Mane tenkintu ir 3,6 neblogame stovyje ir technikine apie 2metus.Manau,kad tai yra logiska.Tarkime,kad galima nupirkti normalu automobili uz kokiu 10T.Aisku,reikes kazka pakrapstyti.Daliname,vel tarkime,sia kaina dviems metams.I menesi gaunasi apie 450Lt.Tai ne kazkoks lizingas,tiesiog paskaiciavimas.Kaip tokiai retai ir pamegtai masinai,aisku,prieziurai dar papildomai isleidziant-visai neblogai.Tad cia pas Jus igaves tikrai daug ziniu kas ir kaip turi atrodyti,ka reikia paziureti perkant ir t.t.,be to,pasitikint dar Jusu nuomone,masinos pradejau dairytis Lietuvoje.Kol kas uzkliuvo Vilniuje V8 3,6,Autopliuse,parduoda Karolis.Gal jis is Vilniaus burelio ir cia Forume dalyvauja?Masinos kaina-5000,su kitais ratais ir audio-8000.Rasoma,kad nemazai pas ja elementu pakeista...Jei leistu kompresija pamatuoti,testa pajungti,vaziuokle pabarskint...?Gal kas sia masina esate apziureje?
   Tai va tokios mintys ir laukiu protingu zmoniu patarimu ar pasiulymu.Nors man maniskes kazkaip gaila.Prisisrisi prie
daikto!
   Su pagarba-as

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4057: 2008 Liepos 09, 23:38:39 »
buvau pravestas sio vairuotojo , istiesu jis ten nemazai ka yra pakeites,masina "traukia" neblogai , kiek buvo apkalbeta si masina tai tik i geraja puse t.y. priziureta ir t.t. bet aisku trukumu irgi man atrodo yra  jis yra uzsiregistraves siame tinklalapyje jei nenori skambinti gali per pm jam parashyti...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 10, 14:21:12 sukūrė dzendzis »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4058: 2008 Liepos 10, 12:54:09 »
Prieš kokia svaite buvo pasirodžiusi bordavos spalvos atvežta iš šveicarijos, gerai atrodanti, ant tiek gerai kad labai trumpai ir pabuvo skelbime.

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4059: 2008 Liepos 10, 21:05:41 »
Sveiki!
   Grishman'as teisus.Ta is Sveicarijos man taip pat lipo.Tik kol makaule kasiausi...Man ir ta Karolio atrodo neblogai/kur Autopliuse/,tuo labiau kad ir Dzendzio atsiliepimai neblogi.Na o trukumu visos musiskes turi.Kad jie visi dingtu,ko gero,reikia visa masina isardyti,kapitaliai restauruoti kebula,paskui si visa konstruktoriu atiduoti i patikimas rankas,o surinkimo-perziuros metu viska kas sena keisti i originala ir nauja...
   Galiu Bieso adresu paskyti,kad gera buteli skolingas.Beje,jam reiktu specializuotis masinu MDS-magiskosios diagnostikos srityje.O buvo taip.Gryzes is Vilniaus,stovejau uzdaroje aiksteleje belaukdamas drauges is darbo.Turejau beveik valanda laiko.Istrigo man kazkaip Bieso pastaba apie automato "proto"kontakta su TPS.Atsidariau kapota,irankine...Variklio priekyje/centre masinos atzvilgiu/ yra du kistukai.Vienas-lengvai pasiekiamas,dvikontaktis.Antras-praktiskai po jo apacia,bet daug giliau ir zemiau,daugiakontaktis.Iskrapstau as ta daugiakontakti- viskas pazaliave,oksidavesi,atjungto blokelio kontaktai-taip pat.Nuvaliau,sutepiau kontaktiniu purskalu,sumoviau atgal.Uztrukau kokiu geru 30min.Sulaukus moteriskes,uzvedu masina,gaziuka spust-prie sedynes tik lost...As is kart tik ant stabdziu mint...O ba!Automatas begius metyti pradejo.Tai va apie save ir pagalvojau:turbut balvonas aklai ta TPS surado?O gal cia visai ne TPS kistukas elektros dalyje?O begiai atsirado tikrai.Meto dabar bet kada ir zymiai svelniau,net leidzia is N i R mesti,ka anksciau blokuodavo-reikedavo R mesti is P.Kelis ratus iki namu apsukau specialiai-begiai yra!Tik kita blogybe isliko:nekontaktuoja dezes rezimu perjungiklis salone.Ardyti nesinori-gali jis buti ir neremontuojamas,o galutinai damusht baisoka-kur kita gauti.Gal kas atliekama turite?Gal tinka nuo kitu Audukiu?Ir dar:jei pacioje dezeje yra greicio daviklis,tai kaip jis tiksliai vadinasi ir koks jo kodas?
   Del tu priekiniu stabdziu disku,apie kuriuos rasiau po ekskursijos Kauno Aleksoto turguje,sugalvojau taip.Mazdaug atgaminu tu prekystaliu geografine padeti.Reikia disko pavyzdzio.Oj,gali buti ir nenaudojamas,sukrioses.Tiesiog pardavejui parodyti kas tai yra.Gal jis ir teisybe tada sake.Dar jo ir paildomai uzklauses buvau,kad Ne A8 o V8.Jis atsake,kad zino tuos skirtumus.Tik dar karta pakartosiu jo zodzius,kad atseit i musu masinas su 3,6 tie diskai yra dvieju tipu,ir reikia zinoti kazkokius ju kodus.Kiek prisimenu savuju isvaizda,tai pas pardaveja tikrai kazkas panasaus gulejo:masyvus,su oro tarpu,5skylem,pavirsiai net fabrikine plastine plevele uzklijuoti.Anot jo,musiskems labai panasus,tik skyles kitaip ir kazkoks islinkimas.Aisku,gali buti,kad originala pamates,zmogus kitaip prakalbes,bet pabandyti,manau,verta.Lai nors buna ir po 250...
   Reziume.Rytoj vaziuoju dirbti i Vilniu,tad isbandysiu savo beveik atkutusia deze.Kad ji dar ne visai gerai dirba tai faktas,bet atsigavo nepalyginamai kaip anksciau.Noriu susirasti kuo greiciau automato rezimu perjungikli i salona.Gal kas zinote kur gauti?Reikia dar ir to priekinio stabdziu disko pavyzdzio.Gal Aleksoto prekyboje mistika taps...realybe?Pabandyti juk verta!
   Ramziui3,oj ne paslaptis:
   8 610 97989:
   8 603 03364.
Su pagarba-as.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4060: 2008 Liepos 10, 21:18:44 »
ebony schwarz effect :D :D :D :D mano kazkas tokio
o kokia spalva buvo prieš dažant šita juoda ?? ?? ??

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4061: 2008 Liepos 10, 21:21:44 »

tamsiai melyna :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4062: 2008 Liepos 10, 21:43:13 »
dar karta pakartosiu jo zodzius,kad atseit i musu masinas su 3,6 tie diskai yra dvieju tipu,ir reikia zinoti kazkokius ju kodus.Kiek prisimenu savuju isvaizda,tai pas pardaveja tikrai kazkas panasaus gulejo: masyvus,su oro tarpu,5skylem,pavirsiai net fabrikine plastine plevele uzklijuoti.Anot jo,musiskems labai panasus,tik skyles kitaip ir kazkoks islinkimas.Aisku,gali buti,kad originala pamates,zmogus kitaip prakalbes,bet pabandyti,manau,verta.Lai nors buna ir po 250... Reikia dar ir to priekinio stabdziu disko pavyzdzio.Gal Aleksoto prekyboje mistika taps...realybe?Pabandyti juk verta!
pavyzdį iš kur UFO gaut nžn, bet čia yra foto: http://www.succulents.com/quattro/ufo.html    ;)
originalus kodas 441615283S, matmenys 310X25 5/112
ant amerikinių V8 buvo montuojami G60 Girling stabdžiai, originalus kodas 441615301A, matmenys 276X25 5/112
P.S. jei tikrai ten bus UFO ir už tokią kainą, tai ...... taiiiiii bus grynai kažkas iš unidentified flying object srities  :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4063: 2008 Liepos 10, 21:46:17 »
ir kaip dažiai ?? tik išorę ?? jei taip ar labai skiriasi kai pakeli kapotą ir pan. ?? nu ar krenta į akis ??
kažkaip suabejojau, ar keisti spalvą  :V nes pas manęs irgi tamsiai mėlyna, ir lyg irgi visai nieko man žiūrisi,
o dar perdažius ta pačia visai atšviežėtų.........

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4064: 2008 Liepos 10, 22:06:04 »
Tik kita blogybe isliko:nekontaktuoja dezes rezimu perjungiklis salone.Ardyti nesinori-gali jis buti ir neremontuojamas,o galutinai damusht baisoka-kur kita gauti.Gal kas atliekama turite?Gal tinka nuo kitu Audukiu?  

Kiek žinau, tai toks tik pas V8 .... hmmmm nors įdomu kaip ten pas S4 pavyzdžiui  ?!? ?!?
o kodėl jo nepasitikrinus ?? skaityk V8 manualą, ten viskas išsamiai aprašyta, su elektronika bendrauji, tai keblumų neturėtų būt  ;)
ištrauką iš manual'o prisegu  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4065: 2008 Liepos 10, 22:25:05 »
Ir dar:jei pacioje dezeje yra greicio daviklis,tai kaip jis tiksliai vadinasi ir koks jo kodas?
čia jūs apie G68 postringaujat ??  :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4066: 2008 Liepos 11, 00:29:57 »
Sveiki!
   Grishman'as teisus.Ta is Sveicarijos man taip pat lipo.Tik kol makaule kasiausi...Man ir ta Karolio atrodo neblogai/kur Autopliuse/,tuo labiau kad ir Dzendzio atsiliepimai neblogi.Na o trukumu visos musiskes turi.Kad jie visi dingtu,ko gero,reikia visa masina isardyti,kapitaliai restauruoti kebula,paskui si visa konstruktoriu atiduoti i patikimas rankas,o surinkimo-perziuros metu viska kas sena keisti i originala ir nauja...
   Galiu Bieso adresu paskyti,kad gera buteli skolingas.Beje,jam reiktu specializuotis masinu MDS-magiskosios diagnostikos srityje.O buvo taip.Gryzes is Vilniaus,stovejau uzdaroje aiksteleje belaukdamas drauges is darbo.Turejau beveik valanda laiko.Istrigo man kazkaip Bieso pastaba apie automato "proto"kontakta su TPS.Atsidariau kapota,irankine...Variklio priekyje/centre masinos atzvilgiu/ yra du kistukai.Vienas-lengvai pasiekiamas,dvikontaktis.Antras-praktiskai po jo apacia,bet daug giliau ir zemiau,daugiakontaktis.Iskrapstau as ta daugiakontakti- viskas pazaliave,oksidavesi,atjungto blokelio kontaktai-taip pat.Nuvaliau,sutepiau kontaktiniu purskalu,sumoviau atgal.Uztrukau kokiu geru 30min.Sulaukus moteriskes,uzvedu masina,gaziuka spust-prie sedynes tik lost...As is kart tik ant stabdziu mint...O ba!Automatas begius metyti pradejo.Tai va apie save ir pagalvojau:turbut balvonas aklai ta TPS surado?O gal cia visai ne TPS kistukas elektros dalyje?O begiai atsirado tikrai.Meto dabar bet kada ir zymiai svelniau,net leidzia is N i R mesti,ka anksciau blokuodavo-reikedavo R mesti is P.Kelis ratus iki namu apsukau specialiai-begiai yra!Tik kita blogybe isliko:nekontaktuoja dezes rezimu perjungiklis salone.Ardyti nesinori-gali jis buti ir neremontuojamas,o galutinai damusht baisoka-kur kita gauti.Gal kas atliekama turite?Gal tinka nuo kitu Audukiu?Ir dar:jei pacioje dezeje yra greicio daviklis,tai kaip jis tiksliai vadinasi ir koks jo kodas?
   Del tu priekiniu stabdziu disku,apie kuriuos rasiau po ekskursijos Kauno Aleksoto turguje,sugalvojau taip.Mazdaug atgaminu tu prekystaliu geografine padeti.Reikia disko pavyzdzio.Oj,gali buti ir nenaudojamas,sukrioses.Tiesiog pardavejui parodyti kas tai yra.Gal jis ir teisybe tada sake.Dar jo ir paildomai uzklauses buvau,kad Ne A8 o V8.Jis atsake,kad zino tuos skirtumus.Tik dar karta pakartosiu jo zodzius,kad atseit i musu masinas su 3,6 tie diskai yra dvieju tipu,ir reikia zinoti kazkokius ju kodus.Kiek prisimenu savuju isvaizda,tai pas pardaveja tikrai kazkas panasaus gulejo:masyvus,su oro tarpu,5skylem,pavirsiai net fabrikine plastine plevele uzklijuoti.Anot jo,musiskems labai panasus,tik skyles kitaip ir kazkoks islinkimas.Aisku,gali buti,kad originala pamates,zmogus kitaip prakalbes,bet pabandyti,manau,verta.Lai nors buna ir po 250...
   Reziume.Rytoj vaziuoju dirbti i Vilniu,tad isbandysiu savo beveik atkutusia deze.Kad ji dar ne visai gerai dirba tai faktas,bet atsigavo nepalyginamai kaip anksciau.Noriu susirasti kuo greiciau automato rezimu perjungikli i salona.Gal kas zinote kur gauti?Reikia dar ir to priekinio stabdziu disko pavyzdzio.Gal Aleksoto prekyboje mistika taps...realybe?Pabandyti juk verta!
   Ramziui3,oj ne paslaptis:
   8 610 97989:
   8 603 03364.
Su pagarba-as.
Na jo kadangi TPS sensorius randasi paciam prieky tai ir isgyvena shudiniausias salygas, kelio dregme ir tt, nuo to ir pazaliuoja, dezes rezimu jungiklis nera deficitine preke, nes pareina labai retai, rasti turetum kiekvienoje ardomoje V8, kainuoti irgi neturetu daug, o dezes greicio daviklis yra G68, kodas 018927321, bet kaip sakiau, pagal viska, pas tamsta jis yra visishkai tvarkoje.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4067: 2008 Liepos 11, 02:43:14 »
ir kaip dažiai ?? tik išorę ?? jei taip ar labai skiriasi kai pakeli kapotą ir pan. ?? nu ar krenta į akis ??
kažkaip suabejojau, ar keisti spalvą  :V nes pas manęs irgi tamsiai mėlyna, ir lyg irgi visai nieko man žiūrisi,
o dar perdažius ta pačia visai atšviežėtų.........

po kapotu kaip dovana dazytojas nupute viska for free,siaip gruntuok visa masina pries dazant butinai,o kai durys atidarai tai kol neparodai tol nesupranta kad skiriasi...as irgi galvojau nupusiu tamsiai tamsiai melyna,poto primeciau kam vargt ir nupuciau juodai...labai jau ta melyna  banali audiniu spalva,nelabai ji man patinka...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 11, 02:45:20 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4068: 2008 Liepos 11, 02:50:20 »
o gal turi užsirašęs tos juodos spalvos, kuria dažiai savo A8, kodą ??
šiaip, įdomu, tik tiek.........

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4069: 2008 Liepos 11, 02:54:22 »
o gal turi užsirašęs tos juodos spalvos, kuria dažiai savo A8, kodą ??
šiaip, įdomu, tik tiek.........

pas dazytoja turi buti like,ten jie originaliai su blizguciu einu ir dar papildomai jo ipilta...dabar nepasakysiu tikrai...

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4070: 2008 Liepos 11, 22:52:13 »
Laba!
   Dezute tikrai atsigavo po TPS daviklio kontaktu pravalymo.Siandien i Vilniu vaziuojant pasitvirtino.Aciu uz schemas ir kodus.O perjungikli ardyti baisoka.Ne del elektronikos,o del suziaumoto ir skilusio korpuso.Jei viduje atsiras kokios nors tiksliosios mechanikos detaliu-tiesiog gali i vietas tiksliai fiziskai nebesugulti del apluzusio korpuso kaltes.Gal zinote kur dabar V8 ardo?
   Apsilde mane cia dar ir tai,kad Grishman'as mano,kad mano tas G68 dezeje geras.Na,gal ir paradoksas,bet kai Bajoras mano masina buvo prie testo pajunges,kompiuteris dezeje sio daviklio nemate/nerode,kad blogas,gal kas su laidais/,o su TPS buvo viskas gerai,nors dezute blogai darinejosi...
Net keista,bet dabar automatas dirba svelniau nei anksciau kai veike pries uzsilenkiant.Bet turiu as tokia nuojauta,kad dar is kazkur i dezes kompiuteri informacija "vaiksto".
   Del tu priekiniu disku Aleksoto turguje Kaune mane taip pat kirmeliukas grauzia.Bet pavyzdzio tao reikia.
Pavyzdziui,nuotraukose ir krokodilai mielai atrodo...Tuo labiau kai as su tuo pirma karta susiduriu ir tikrai nenoriu "prisitriochint" ar ne tokius uzsakyti.Jauciu,reikes imt Biesa i ekskursija-mes gi Kaune gyvenam-ir nudumt abiem patogiu laiku i turgeli.Jis tai supranta ko ieskosim,ba as kai rasiu...Ikis kokius nuo Zilo!
  Pagarbiai-as

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4071: 2008 Liepos 11, 23:42:05 »
Lengvai i sona, bet ar man tik atrodo, ar zmones pradejo suprasti V8 verte, nes kazkaip pradedu pastebeti kad kaina vis kyla skelbimuose sio modelio... yra aisku ir uz dyka lavonu, bet autogidas.lt pasivarcius galima ir 3.6 uz keliolika tukstanciu rasti (y)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4072: 2008 Liepos 12, 08:46:42 »
vilhelmai - jeigu kas as garaze ir pavyzdziu turiu.... tik chebryte - apsvieskit mane ka tas turginis kalba apie variantus? kokie dar du? ar yra ufiku du variantai?!

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4073: 2008 Liepos 12, 09:11:51 »
Perskaityk leciau dar karta #4184 posta  (+) (+) (+) ;) ten aiskiai rasau, kad pas V8
gali but du stabdziu variantai: europinis UFO arba dazniausiai amerikinis G60, ka ir pats tikriausiai zinai.
Tik net laaaabai sunku patiket, kad turgelyje stovi zmogus, zinantis keliu Audi modeliu stabdziu
sistemos suptilybes, buvusias keliu metu laikotarpyje  :V :V 8:8

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4074: 2008 Liepos 12, 09:16:01 »
Perskaityk leciau dar karta #4184 posta  (+) (+) (+) ;) ten aiskiai rasau, kad pas V8
gali but du stabdziu variantai: europinis UFO arba dazniausiai amerikinis G60, ka ir pats tikriausiai zinai.
Tik net laaaabai sunku patiket, kad turgelyje stovi zmogus, zinantis keliu Audi modeliu stabdziu
sistemos suptilybes, buvusias keliu metu laikotarpyje  :V :V 8:8

kaskaip suprast sugebejau kad europiniu du variantai...... zodziu ....