Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1751968 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3950: 2008 Birželio 28, 08:19:09 »
taisingai zmones sako - masinos ir zmonos niekam neskolink. vakar daviau jauneliui broliui savo v8 pas mergas nulekt. sian atitempe ant slipso. akumas mires generatoriu nekrauna ..........  :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3951: 2008 Birželio 28, 08:21:20 »
taisingai zmones sako - masinos ir zmonos niekam neskolink. vakar daviau jauneliui broliui savo v8 pas mergas nulekt. sian atitempe ant slipso. akumas mires generatoriu nekrauna ..........  :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{
mjo buna... o ir sita masina kategoriski nusistacius pries slipsus. ja tik ant nestuvu galima pagal visus manual...
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3952: 2008 Birželio 28, 08:35:07 »
zinau, kad tampyt negalima :( , bet nezinau kodel. gals kas techniskai paasikintu ?!? siaip karta gyvenime maciau kaip draugas mersa su atomatu is buksyro uzvede :O

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3953: 2008 Birželio 28, 09:14:32 »
Labai jau dideliu greičiu planetarkes dežėje įsisuka tempiant + netiekiama alyva slėgio pagalba, vat ir gaunasi.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3954: 2008 Birželio 28, 09:45:30 »
yra tok
zinau, kad tampyt negalima :( , bet nezinau kodel. gals kas techniskai paasikintu ?!? siaip karta gyvenime maciau kaip draugas mersa su atomatu is buksyro uzvede :O
yra tokiu variantu...Toki pati varianta maciau su Porsche 928s4 :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3955: 2008 Birželio 28, 09:52:15 »
vo vo, aš aplamai tik pasaugot palikau, tai sugebėjo šviesą salone palikt  :-{ :-{ :E ir irgi akumą ištuštint.........
užtai dabar turiu degantį AIRBAG'ą  :A . ir man įdomiai taip jis dega, t.y. užvedus pamirksi kažkiek, ir paskui palieka degti....
kažkaip pas kitų, kiek pastebėjau, tai užvedi, ir jei jis dega, tai iš karto dega.........., hmmmm
gal kas žinot, gal tas mirksėjimas kažką reiškia, ar kas čia yra  ?!? ?!? ?!?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3956: 2008 Birželio 28, 10:15:48 »
vo vo, aš aplamai tik pasaugot palikau, tai sugebėjo šviesą salone palikt  :-{ :-{ :E ir irgi akumą ištuštint.........
užtai dabar turiu degantį AIRBAG'ą  :A . ir man įdomiai taip jis dega, t.y. užvedus pamirksi kažkiek, ir paskui palieka degti....
kažkaip pas kitų, kiek pastebėjau, tai užvedi, ir jei jis dega, tai iš karto dega.........., hmmmm
gal kas žinot, gal tas mirksėjimas kažką reiškia, ar kas čia yra  ?!? ?!? ?!?
Taip ir turi buti, pas mane dabar irgi dega, uzvedus pamirksi ir pastoviai dega, tokia jau sistema padare pas naujesnes V8, kad vos tik kas ir jau kompo pagalba reik trinti, senesneje V8 lempute pati uzgesta,  vos tik viskas pasijungia i vietas.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3957: 2008 Birželio 28, 10:18:06 »
mjo buna... o ir sita masina kategoriski nusistacius pries slipsus. ja tik ant nestuvu galima pagal visus manual...
Aš kartą savaitgaliui buvau paskolinęs, mašina grįžo tokia kokia buvo, bet jau visą savaitgali visokios baisios mintys persekiojo vos ne košmarai pradėjo sapnuotis :D

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3958: 2008 Birželio 28, 10:28:09 »
negaliu vietoj is nervu nusedet :-{, taip norisi po kapotu lyst, paziuret kas ten sugedo. o ne vieno laisvo keltuvo nera :[  :[

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3959: 2008 Birželio 28, 10:31:25 »
bet labai jau keistai dėl tos AIRBAG'o klaidos, nes užsidegė ji kitą dieną po akumo krovimo, nei iš šio, nei iš to autostrada važiuojant  :E
......pradėjo mirksėt ir užsidegė  :A :A :A p a d l a  :s

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3960: 2008 Birželio 28, 10:37:35 »
negaliu vietoj is nervu nusedet :-{, taip norisi po kapotu lyst, paziuret kas ten sugedo. o ne vieno laisvo keltuvo nera :[  :[
jjooo, jei techniškai kas nors netvarkoj, tai man beveik kaip ir kompleksas jaučiamas  :D :D :D........ o ten jei nešvari, ar palankstyta ir pan. tai kažkaip visai ramiai reaguoju 

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3961: 2008 Birželio 28, 11:37:26 »
 viena beda ne beda :( pasikeliau masina ant keltuvo, nespejau iki generatoriaus prieit, ziuriu ogi nuo stabdziu disko gabaliukas atskiles :/ :/ :/ :/

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3962: 2008 Birželio 28, 11:51:03 »
bet labai jau keistai dėl tos AIRBAG'o klaidos, nes užsidegė ji kitą dieną po akumo krovimo, nei iš šio, nei iš to autostrada važiuojant  :E
Ir man nieko nedarius užsidege.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3963: 2008 Birželio 28, 11:53:00 »
Ir man nieko nedarius užsidege.
Tada kieme kai stovėjom? :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3964: 2008 Birželio 28, 11:57:09 »
Aj nežveng, man tavo žvengas labiau sunervino, nei ta lempute (z) :D :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3965: 2008 Birželio 28, 11:58:24 »
Labiaisiai nervina, kai norisi kažką sutaisyt o ne vieno laisvo lito nera

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3966: 2008 Birželio 28, 12:13:14 »
va va, dar ir litu truksta. katik radau priekinius stabdziu diskus po 50lt :P, reiks paziuret koks stovis, jei geri, tai nors sitoj vietoj sutaupysiu. o generatoriuj tik sepetaliai parejo  ff ff ff

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #3967: 2008 Birželio 29, 01:09:34 »
Sveiki visi!
   Raso Vilhelmas ir noretu pasidalinti tam tikromis mintimis ir sulaukti patarimu!
Noriu padekoti ir zemai lenkiuosi Biesui besibaigiant ziemai man taip padejusiam su generatorium,patarimais ir tikrai uz draugiska nora mano masiniuka rimtai gyvybei prikelti.Beje,Gerb.Kestai,as dar Jums krovimo laidziuka skolingas...Aciu visiems,zinutemis kvietusiems i susitikimus!Atsiprasau uz neatvykima.Beje,tam turiu dvi priezastis.Salutine-darbas vakarais,nes amerikos laiku gyvenu-diena miegu,vakarop-dirbu.Pagrindine-kiek ir besistengciau,jau mano Auduke,itariu,i pabaiga.Na,prikelti,aisku,galima,tik cia noriu pasitarti,ar verta ta daryti.Jau dzin,kad i varikli anksciau tiek ikisau...
  Dabar jau diedukas des is esmes...
  1.Problema su automatu.Uzvedus ir pajudejus,pavaras sumeta grubiai su trenksmais,isijungia avarini ir katulinasi sau...Jau ir Gerb.Kestas Kaune ta pastebejo.Nesenai ja Kaune parodziau Kleboniskio automatiniu deziu meistrams.Aciu ir jiems,nes mete darbus prie ganetinai brangesniu modeliu,jie maniske apziurejo.Beje,kauniskiai juos turetu pazinoti.Kazkas is ju pagrindiniu V8 su 4.2 yra turejes.Daug ka man apie mano automata isaiskino.Tad kas cia beaiskintu ir berasytu,sioje dezeje nera jokiu davikliu!Tik solenoidai,valdomi atseit kompiuterio.Siaip tai logiska:jei nutruktu koks laidas,praktiskai deze uzluztu visai.I si kompiuteri duomenys ateina is kazkurio variklio apsuku daviklio.Kaip man isaiskino,ju yra du,o kaip jie susije-neaisku.Tepalo senumas ir panasus faktoriai dezes avariniam isijungimui neturi nieko bendro.Nera klampumo matuokliu.Sie meistrai tikrai realiai pasake:tvarkyk elektronika kol komp.testas bus teigiamas,tada ziuresim.Na,tikrai realu!Aciu jiems.Tada kreipiausi i viena is tikrai geru motoristu ir masinistu Kaune.Beje,taiso tik jau labai prabangius variklius.Mano drauges giminaitis.Atsakymas buvo toks:tu gi pats esi geras elektronikas,taisai profi koncertine technika,tad ir ieskok galu...Na,papykau...vis gi giminaitis...Bet,po velniu,jis teisus!Po to pasedejau kokias dvi geras dienas internete ir isskaiciau,kad V8 silpnai isdirbta vieta butent tie greicio davikliai!Taigi,gerbiamieji,manau is musu kokiu 60 procentu turime deziu problemu.Pakaista tas davikliukas,atsala...Gal cia tikrai kureju klaida?Tad kurioje gi vietoje tas dezes kompiuteris randasi?Tai vat klausimas:KUR?Ne pasiblevyzgot,o realiai KUR?Butu garazas ar aikstele prie namo,galeciau ieskot...Na,tarkime,randam,paleidziam,nuvarom masinele dezes remontui,o pas ja dezej jau daug ka keisti reikia...Kaineles,manau,zinome visi...Pradekime nuo 2500...
2.Ne paslaptis,kad keiciau varikli praeita rudeni.Jus esate teisus-gal ir permokejau,bet motoras dirba kol kas gerai.Tik dabar vasara atsirado problema su ausinimu.Senosios elektronikos neatstatinejau.Pastaciau atskira ir nauja-procesorine.Padariau pats-idomu!Valdo spec.kompiuteris.Galima nusistatyti norima temperatura,perkelineti davikli kur nori,laiko intervalai ir t.t.Rezultatas?Sistema veikia puikiai,o pastovi,tarkime,Vilniuje kokiu 20 min.kamstyje...Karlsonas shnioja visu pajegumu,ryja is sistemos net 60A srove,o T kyla iki 110...Tad cia vel realiai neapgaudinekime saves.Kodel?Nagi pripazinkime,kad normali darbine variklio T bet kokiais,net ir ekstremaliais atvejais svyruoja apie 90 laipsniu.Ar ne?Juk tai yra norma!Virs 100 laipsniu-virimo temperatura.Koks ausinimo skystis?Cia vel,kaip nemoksa automobilistas pasineriau i internetini liuna...Pasirodo,gal ir vel save apgaudinejam...dzin ar ten koks G11 ar dar koks nors.Skiriasi tik ju virimo temperatura,kuri veikia tarpines,metala ir t.t.T.y.spaudimas i besilieciancius agentus,kuriuos veikia kitas besipleciantis agentas.Tai yra spaudimo poveikis del besiplecianciu skysciu i besilieciancius kunus ir besitrinamu pavirsiu priklausomybe nuo ausinancios aplinkos.Kalba yra apie variklio darbine temperatura,kas kokiu 110 jau tikrai nenormalu ir vel gi dzin ta fizika!Padariau tada sau isvada:ventiliatoriaus srautas normalus pagal oro atidavima,tad kaltas radiatorius...praplaut?Abejoju ar pades.O vazinet tokios klases masina ir junginet peciuka ausinimui...sorrryyy!!!Cia kazkas radiatoriu prasompoluot norejo...neiseis...vel apgaule...saves!Jie jau fiziskai uzake.Cheminem priemonem?Vargu.Tad vat dar ir noriu paklausti:realiai pas Jus su ausinimu viskas normalu ar apgailetinai?Na,keiciam radiatoriu.Normalaus kainele zinote?Manau,kad JOOOO!Vel pripliusuojam finansiskai!
3.Man pilnas kondiskes prikelimas atseis apie 800...
4.VAZIUOKLE.Nepykite,kazkas norejo uz 20 000 visa atsistatyti.Na,o ar verta?Jei jau tiek norima investuoti i masina...Suprantu,nes man taip pat V8 patinka...Man dabar,manau,keisti toj apacioj taip pat daug ka reikia.Jauciu!Diskai,kaladeles,tie tylos blokai ir t.t. ...Tik vel gi,brangieji mano fanai,susiduriame su pagrindine problema-zmogiskuoju faktoriumi-kuom pasitiketi,kad,atidavus si musu reta modeli,sumokejus tokius pinigus,viskas tikrai bus gerai?Stovet /ant dushios/-vel negerai ir t.t.Na,bent jau as toks zmogus,kad pasitiki...ir...nukenti...Oj,ne,atsiprasau!Kaune jau turiu tris tikrai patikimus saltinius:Biesa/Gerb.Kesta/,Bajora/testa maniskei dare/,ir dar Kleboniskio meistrus,kurie bemaz 3val. prasedejo prie mano masinos/patikimumo ispudi tikrai paliko/Jei atvirai irzmogiskai-nenoriu uzkraut savo problemu,nes mano V8 jau mirsta!
   Dabar,gerbiamieji,mano reziume apie mano masina.Atvirai?Sumuojame pinigini ir realuji faktoriu.Man dominuoja trys temos:variklis,deze ir vaziuokle.Tai yra patikimumas ir saugumas.Manau,kad to atstatymas dabar man atseitu kokius 8000 minimum.Pridekime isorini blizgesi kebulo,nepriekaistinga bendra isvaizda,atitinkancia ir gedos nedarancia siam modeliui restauracija...kokie 28 000?Aha...bet turesi vel gi sena masina?O nuo 30 000 jau tikrai galima pradeti ieskoti ir kokios A8...Jei su visais navarotais,tai gal visai neblogai?Oj,cia jau uzsivesiu!Bet jei jau vazinet su V8-tai jau su pilnai dirbancia,ar ne?Tai  to pasekoje susiradau tokia masina Vokietijoje.3,6,z.u.ministerijos,geltonas salonas,180T prabegusi,stovejusi garaze,buvusi parodoj,atsviesta serviso knygele,fotkes-ledas,i kaina net pristatymas i EU salis ieina...bet beveik 9 000 EU!Dauginam is litu...Chm...Tad nuejau i Autopliusa...Na ir uzkliuvo viena V8 is Vilniaus.3,6 variklis,parduoda Karolis/gal Vilnieciams pazistamas?/Nuotraukos geros,parase realiai,kaina su visa komplektacija-8 000Lt.Gal zinote kas nors sia masina?Jei ji tikrai to verta-padekit pratestuot ir as ja paimsiu kita savaite,dar ir baliu is saves padarysiu...Tada jau ir i meeta ne geda bus atvaziuioti.O savaja jau ant detaliu paleisciau-simboliskai kam kas tiks,nes jau ja prikelinet...Ale man ir ta vokietka istrigo!Atveza su garantija,viskas tvarkoje ir pakeista,ale vokieciai,na,o jei turku biznis...?Dabar ivertinkite mano,kaip lietuvaicio mastysena.Ivertinkite!!!Realiai!!!Ikalem su draugeliu Kauno Megos picerijoje.Sutarem:vairuos tas,kas dainuot nebegales/juokauju/.Foje stovi dzipukas.Tipo Koreja ir MB-kazkoks ten Sung Young su Mersedesu kartu.Na,as tai kuklus zmogutis-V8 paliegusia vazineju,draugelis Subaru forsuota turi,bet prisikabino prie to agento,kuris SY tuos pardavineja.Rezultatas:tas SY- po 864 Lt i menesi issimokejimui 5 metam.Kadangi mano Simas yra lenktynininkas ir masinose turi supratima,beje,jis uz V8,bet nepritaria...tai su tuo SY jis praleke/gal su agentu sugere.../Pasake-super!4X4,pilnas komfortas ir t.t. ...Na,ne vardas,bet masinele tai liuks.
  Antra reziume:atveskite mane prie geros nuomones!Siaip tai man ta Karolio V8 patinka...

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3968: 2008 Birželio 29, 09:53:27 »
1. greiciu dezes kompas yra prie sedincio vairuotojo kaires kojos kelio :D

va cia va jis buvo kartu su variklio kompu. matosi kadaruojancios fiskes, su idetais kompais nuotraukos neturiu.
tarp kitko pameni apie mano greiciu dezes problemas? salta dirba tik treciu begiu, jungiant atbulini - baisus smugis budavo, kai begiai atsirasdavo is pirmo i antra jungdavosi (na ir i sekancius) dazniausiai su pasitrukciojimu, smugiavimu, kartais prie labai zemu apsuku...... del visko kaltinau TPS .... keiciau, valiau kontaktus... niekas nepadejo. Reikalas daejo iki laidyno visisko paskerdimo nuo varikliaus skyriaus beveik iki pacio kompo. tas padejo, greiciu deze veikia ir begius meto kaip niekada tiksliai ir be jokiu uzdelsimu. o kleboniski as irgi su savo bedom buvau, irgi pravijo (ir gerai padare, pats itariau ir No one man i sikna sparde, kad tai daryciau, bet matyt dar lasiuko truko, kad pasirysti laidyno skerdimui, kuris bendram rezultate tikrai neiseis i nauda, kadangi kad ir kaip bedarysi taip dailiai ir sandariai, kokybiskai nepadarysi) elektros tvarkytis.

2. Del tos temperaturos - as metus laiko atvazinejau su tuo uzkaitinejimu iki 110 -120 laipsniu. kovojau - keiciau pompas, isiminejau termostatus, viriau bliude su termometru, galu gale keiciau i nauja, keiciau termomovas, ploviau sistema su chemija, keiciau isipletimo bakelio kamsti...... po kol pries menesi nusipirkau kita radijatoriu , nuveziau ji prasampaluot (nuima sonini bakeli, atveria vidurius ir tokiu budu mechaniskai plius chemija isvalo). savo isemiau , isidejau ta isvalyta ir ka tu manai ?????? mano bedos baiges. vat taip va. plius tu dar termomova pasitikrink. radijatoriu uzsinesimas siems modeliams daznas dalykas. simtomai - salta (na per daug vesi) apatine slanga, davus rpm iki 5000 - 6000 ji ciaupiasi, saltas radijatorius (na per daug vesus) vairuotojo puses virsutiniame kampe.

na sekanciu punktu nekomentuosiu :D bent jau kol kas.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 29, 10:02:01 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3969: 2008 Birželio 29, 14:37:58 »
Alkuninio veleno apsuku davikliai automato darbui itakos nelabai ir tures, bet deze turi savaji apsuku davikli, kuri kaip tik juodoje V8 keiciu, dabar mashina stovi su pazertais automato viduriais, keiciamas kartu ir tepalas, kai padarysiu darba, jei kam reikes ishdesiu foto su visais solenoidais davikliais ir tt.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3970: 2008 Birželio 29, 14:51:34 »

greiciu dezes kompas yra prie sedincio vairuotojo kaires kojos kelio :D
va cia va jis buvo kartu su variklio kompu. matosi kadaruojancios fiskes, su idetais kompais nuotraukos neturiu.
čia su dar savo vietoje esančiais kompais, jei tik padės

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3971: 2008 Birželio 30, 11:40:12 »
su greiciu deze du kartus bedu turejau. ir kompus keiciau ir kita deze pirkau kuri tik menesi atlaike. pabaigoj perinkau pas meitra savo gimta deze ir ramiai vaziuoju ff ff ff

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3972: 2008 Birželio 30, 11:56:54 »
as nzn kur mano gimtoji deze.zinau kaip pirkau savo astunke jau minejo kad deze cia nebepirma o ir esamoji buvo uzlinkus.sumokejau uz remonta turbut viska ka galejau tas malonumas kainavo beveik 5k lt. tikejausi maksimalaus rezultato.deje pirma menesi deze pylesi per visus galus tepalais.per tris kartus sutvarke situos nesklandumus.dabar tik rasoja...
is pradzio smuygiavo antra begi.davar pazaidus su kick down atsirado uzlaikymas pirmo begio.laikant dugna pirma begi uzsuka iki 7krpm.... kartais kaip salta "pameta begi" nors negaliu sakyti kad vaziuoti negalima bet.... visokiu smulkmenu yra.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3973: 2008 Birželio 30, 12:01:25 »
ziuriu cia bedos kaip ir man su vairo kolonele... kol jos neliete su restauracija - viskas buvo ciki - dabar deja trecia karta teks kisti i ja nagus....

chm, gal nuo kokios kitos masinos tinka, gal paprasciau butu pirkti nauja kolonele...

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3974: 2008 Birželio 30, 12:17:49 »
del koloneles restauravimo tai as kolkas bedu neturiu... tfu tfu tfu... del greiciu dezes tai iki koloneles remonto truputi dregna buvo, o po koloneles restauracijos pasidare sausa... :) tik vienas trukumas - kartais suveluoja 2 begis...