Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1794634 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
jei as zinociau kiek ju tokiu buvo isleista is gamyklos tai buciau is kart ir parases; todel ir klausiu is kur tokie duomenys ??

O, del buv auto kuria tau pardaviau, jei noreciau apipist, tai ratus ir akuma isanksto buciau iskomplektaves ir tikrai nevaziuociau i Klp savo eiga.

"Zhebenkshtinis" vel uzvalde situacija ? apie ka ir prie ko cia sita rashliava ?  :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
jei as zinociau kiek ju tokiu buvo isleista is gamyklos tai buciau is kart ir parases; todel ir klausiu is kur tokie duomenys ??

"Zhebenkshtinis" vel uzvalde situacija ? apie ka ir prie ko cia sita rashliava ?  :-]
Galvoju, kad piksti tu ant manes del to ir tiek. Bei lb kazhkokie pykti tavo kommentai.

Parasiau, kaip butu, bet nesu toks zmogus - nesu smulkmenishkas.

Bei vis dar bandau pasiteisint...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 09, 02:34:59 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Geriausia, ka galima padaryt su V8, tai ja suvazinet  :-] (y) :G

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Galvoju, kad piksti tu ant manes del to ir tiek. Bei lb kazhkokie pykti tavo kommentai.
Parasiau, kaip butu, bet nesu toks zmogus - nesu smulkmenishkas. Bei vis dar bandau pasiteisint...
:facepalm: no comments, cia yr pezdec  :bedantis:

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Kazka tokio esu girdejes - tai tiek. Bei ten yra zenkas "~", gal ju buvo apie 450 - neprisimenu tiksliai.

Tai patikslink info...

Siaip esu suplanaves ja suvazinet, kadangi parduot neiseina... Dazyt nesiruosiu. Vaziuoja tikrai visai gerai, pakaba puikios bukles. R18 parduoti, kadangi gaila pakabos...

Nu, bet KW neprisidejo, nes kompas ABH liko... Svarbu, kad vaziuoja (Svedas dar ir sanakba pakeite ;) )...

I si auto tikrai nemazai pastangu esu imerkes, tai papigiaii neatiduosiu - geriau suvazinesiu. O, dazyt net minties ner, nes biednas esu. Galiu "apvemt dazais" uz ~800lt...

O, del buv auto kuria tau pardaviau, jei noreciau apipist, tai ratus ir akuma isanksto buciau iskomplektaves ir tikrai nevaziuociau i Klp savo eiga.
As masinu netaisau pats - man tai zapadlo, nes tingiu ir savo ranku gaila, geriau kam kitam perduosiu ta darba... As pac likau nepatenkintas tuo, kas ivyko... Man tai irgi lb nemalonu...
klausimas tau ir visiem v8 sąvininkam, kas ten tokio važiuoklėj ką taip labai reik saugot? mano žiniom ten daug kas tinka nuo silkių / 200 / 220v. Kiek ten viskas gali kainuot? žodžiu sakau kad mano nuomone važiuoklė paskutinė vieta, ko negalima gaut, kas brangu ir t.t., na gal dar salonų ir variklių yra, toliau visa kita, elektra, tranmisija, kėbulas - jie dažniausiai problemų grandinės būna

nesakau kad automašinas reik drožt kaip aš tai darau, bet ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Geriausia, ka galima padaryt su V8, tai ja suvazinet  :-] (y) :G
Kiek esu girdejes, tai tavishkei BGS dar reik pasitempt iki "manishkes" bukles...
Tiesiog papigiai uz 2k euro nesiruosiu atiduot, o geriau eksploatuosiu kiekviena diena dar minimum pora metu.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 09, 23:35:15 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Kiek esu girdejes, tai tavishkei BGS dar reik pasitempt iki "manishkes" bukles...
Tiesiog papigiai uz 2k euro nesiruosiu atiduot, o geriau eksploatuosiu kiekviena diena dar minimum pora metu.
kodel kabutese?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
klausimas tau ir visiem v8 sąvininkam, kas ten tokio važiuoklėj ką taip labai reik saugot? mano žiniom ten daug kas tinka nuo silkių / 200 / 220v. Kiek ten viskas gali kainuot? žodžiu sakau kad mano nuomone važiuoklė paskutinė vieta, ko negalima gaut, kas brangu ir t.t., na gal dar salonų ir variklių yra, toliau visa kita, elektra, tranmisija, kėbulas - jie dažniausiai problemų grandinės būna

nesakau kad automašinas reik drožt kaip aš tai darau, bet ;)
Kai gauni paskutinius sailentbloku komplektus is vieno is didziausiu daliu tieskeju, tai kazhkaip susimastyt vercia (bei jie dar bande juos "pamest")...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
kodel kabutese?
nes netaisiklingai vartoju LT kalba. Galiu ir taisyklingai, bet reik pastangu, bei tai yra neoficialus rastas...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 09, 23:41:13 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
tai sita irgi reikejo i kabutes paimt kaip suprantu ar cia kazkokios naujos taisykles LT kalboje?  :V

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
Nzn, kaip Zuvedra auto pardavinejo, bet man jau 2 kartus siule po 3k euro (be derybu)
O tai kur sitie siulytojai dingo? :think:

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Eee, neidomi man cia diskusija apie kas kur kablelio nepadejo ir kas kur pagaus kokia minti kad butu is ko ir ant ko paloti. Nuoskaudas galima pm aiskintis, nereikia kas kazkelias savaites viesai srutu pilstyt.

Kiek suprantu del vaziuokles daliu, tai kolkas yra bedu tik su galinio traverso sailenbloku gavimu, bet nekasdien jie baigiasi. Praeita vasara teko isbandyti 18 ratus ant V8, tai malonumas vaziuoti krinta daugiau nei per puse, bet jau vel laukiu balandzio, nes kolkas del vaizdo negaliu neatsisakyti komforto :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Eee, neidomi man cia diskusija apie kas kur kablelio nepadejo ir kas kur pagaus kokia minti kad butu is ko ir ant ko paloti. Nuoskaudas galima pm aiskintis, nereikia kas kazkelias savaites viesai srutu pilstyt.

Kiek suprantu del vaziuokles daliu, tai kolkas yra bedu tik su galinio traverso sailenbloku gavimu, bet nekasdien jie baigiasi. Praeita vasara teko isbandyti 18 ratus ant V8, tai malonumas vaziuoti krinta daugiau nei per puse, bet jau vel laukiu balandzio, nes kolkas del vaizdo negaliu neatsisakyti komforto :-]
Kaip tik malonumas dideja posukiuose :) Su R16 man dbr baisu beveik i bet koki posuki ieit (kai buvau apsisukes sankryzoj)... Bei yra pernelyg brangu isigyt tinkamo plocio r16 :) Ir negalima det vasarai mazesnio plocio, nei 245 - kitaip uzsimust galima...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 10, 00:12:20 sukūrė Wer3w0lf »

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
čia ne diametras ratlankio, o plotis gumos ir padangos aukštis ant sukibimo žaidžia.. na ir pati guma savaime suprantama

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
nezinau ar siemet 255 plocio bedesiu, biski perdaug vargina keliones uzmiestyje, be to padideja poreikis sport tipo sedynems :bedantis:

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nezinau ar siemet 255 plocio bedesiu, biski perdaug vargina keliones uzmiestyje, be to padideja poreikis sport tipo sedynems :bedantis:
Man 245 pilnai pakanka. Kai jaunesnis buvau, tai ir su dar mazesniu plociu nesamones isdarinejau, kai visos padangos svilpe persirikiuojant (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 :) )) bedos su vaziuokles dalimis >? :-(  traversu sailentblokus reikia is poliuretano tekintis

(da ir visas kitas ivores) - bus amzini,

o kas taip paprastai neissitekina yra Powerflex asortimente

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tiek, kiek esu prikeitęs pr.šakių tas gumas - lėkštutes (paskutinė foto, dešinėj) - tai powerfex yra dievas, pakeitei - stabilu ir ilgam ramu.
Tik nespėjau normaliai ir išbandyti tarnavimo, nes per restauracija pakeičiau, o paskui nupirko veškę

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
:) )) bedos su vaziuokles dalimis >? :-(  traversu sailentblokus reikia is poliuretano tekintis

o kas taip paprastai neissitekina yra Powerflex asortimente

bedos su pakabos gumom jau senai yra, kas liecia V8, aiksu ne su visom, nes kaip Domas ir minejo daug kas tinka nuo 220v
visa kita kaip poliuretanas ar kazkas panasaus tekint, nemanau kad paprastam kaip vatervolfui yra idomu... juk jis pats pasake, kad yra vartotojas bet ne entuziastas
P.S. Wer3w0lf nepyk, sunkus tavo nikas, truputi supaprastinau

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį

Plačiau prašyčiau apie šitas dalis, powerflex galinei važiuoklei sprendimų beveik nesiūlo.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
gi esam jau apkalbeje .....
http://www.plastena.lt/?s_id=6&lang=lt&PHPSESSID=1120a29d852449f0a17ecdbc1785c237 - poliuretanas
+
nekreivarankis tekintojas mokantis naudotis slankmaciu :-)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
jei as investuociau ta kainu skirtuma nuo tavo auto, tai tu nukristum ja pamates ;) nors ir dabar pastacius salia sakytum keiciam :goodboy: kaip apsisukt sugebejai sankryzoj nesuprantu, nes janas aikstelej jos net skersai nesugebejo pastatyt :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
http://www.autogidas.lt/audi-v8-limuzinas-1992-0125963602.html

o kaip cia sita '92 galo, su nauja klima, bet su 5-kiabege deze (H-)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
perdaryta ish automato

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį