Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795209 kartus)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Sian vos nesupyliau V8, net nesupratau kaip acitiko. Nuo sankryzos daviau gazo i 90 laipsniu posuki ir beveik vietoj 180 laipsniu apsisukau ant to "baltos dangos", net sureaguot nespejau...
kazkodel nesistebiu...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
kazkodel nesistebiu...
Ten toli iki supylimo buvo. Bet siek tiek apgadint turejau galimybe. Nesitikejau kad ant "svaraus" asfalto uzhnest gali.

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Ten toli iki supylimo buvo. Bet siek tiek apgadint turejau galimybe. Nesitikejau kad ant "svaraus" asfalto uzhnest gali.
na ne 1.6 variklis :-] svarbu viskas gerai baiges (y) (aa)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #15953: 2014 Vasario 01, 01:19:12 »
Ner skirtumo 4.2 ar 3.6, gale esantis torsenas uz tave greiciau reaguoja, net nemasto ir nesprendzia. Lyginant su 4 quattro karta tai daug smagesnis reikalas.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15954: 2014 Vasario 01, 02:20:34 »
Ner skirtumo 4.2 ar 3.6, gale esantis torsenas uz tave greiciau reaguoja, net nemasto ir nesprendzia. Lyginant su 4 quattro karta tai daug smagesnis reikalas.
Tai as ir norejau pasismagint... Nustebau, kad beveik vietoj apsisukau, net keista, kad neuzkliudziau kitas masinas ar stulpa (ar saligatvi)... Priprates, kad ant asfalto 4-iom padangom isikabina (nes ne ant ledo !! ), o ce dar ta balta reagentais pabersta apgaulinga danga kelyje...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 01, 02:24:13 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15955: 2014 Vasario 05, 16:20:55 »
Sveiki , noriu paklausti , sian pradejau krapstytis prie V nes zinau kad leidzia variklio tepala kazkur, taigi tepalo lasukai atsiranda ant tepalo filtro pacio to didelio varzto bet is kur lasa nzn,  dar plius pastebejau kur prie tepalo filtro stovi biski desniau ( nzn kaip pavadint nes nzn kas ten per daiktas, tik maciau kad ateina dvi slangos iki to daikto is priekije esancio mazo dariatoriaus) ir virsuje to daikto yra vieno kontakto daviklis ar kazkas panasaus ir nuo jo numautas laidas, tai vat ka tas daviklis duoda? ka jis reiskia? 
p.s. sunku paasikinti kai nzn kas per daiktas, jai neiseis suprasti apie ka kalbu pameginsiu nufotkinti :)

ir aisku apie tepala gal panasiai zinot is kur ten ant filtro atsiranda tepalas?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15956: 2014 Vasario 05, 16:42:48 »
Del tepalo ant filtro, tai gali buti, kad tiesiog nedaverstas filtras ir pro jo tarpine sunkiasi tepalas, man yra taip buve.
O tas daviklis, tai kuris daviklis? 4 ar 5?

Nes 4 yra tepalo temperaturos, 5 tepalo spaudimo 0.25bar (uzkurus gesina lempute), o tas didelis 3 yra spaudimo daviklis 0-5bar kad skydelyje spaudima rodytu ir kad pranestu apie zema slegi prie apsuku.

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15957: 2014 Vasario 05, 16:47:38 »
ant filtro tepalas gali patektis is po galvos voztuvu dangtelio, tarpine nuo temperaturos ir laiko sukieteja ir pradeda leist... o tas daviklis kiek supratau greiciausiai bus tepalo spaudimo daviklis, jei laidas numautas, kai ijungi degima skidelyje tepalo spaudimo rodykle turetu persiverst i kita daciko rodmenu puse...
3 numeris berods du laidai, o 5 ir 4 po viena
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 05, 16:49:52 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15958: 2014 Vasario 05, 16:55:38 »
Jo filtras dar pasidave sukamas proto ribose tai gal nedaverztas buvo,  gal dinks varvejimas , pro galvos danktelio tarpine kiek matosi tai virsuj viskas sausa, grazu, ta tikriausiai ne pro ten , o del davikliu einu patikrint , kaip ir viskas veikia :D nes atrodo numeris 5 atjunktas.bet lempute uzgesta, tai tada lieka 4 bet ir tas kiek pamenu rode temp tepalo, dekuj uz greita pagalba ir zinias (y)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15959: 2014 Vasario 05, 17:08:31 »
No problem ;)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15960: 2014 Vasario 05, 17:41:03 »
uzdejau ta laida, bet esme tokia pirma karta kai vedziau neatkreipiau demesi, o kai atsiminiau apie tepalo lempute uzgesinau ir vel degima jungiau , pas mane jokia tepalo lempute nedega , kuris is tu kvadrateliu yra tepalo lempute? o ijungus degima tepalo rodykle stovi vietoj , uzvedus 5 bar , na ir po to padirbus nukrenta iki kazkiektai dabar nepasakysiu ir tada nuo gazo paspaudimo reaguoja.

internete ieskojau visu v8 prietaiso skidelio rodmenu bet neradau. gali but kad tepalo lempute perdegus?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15961: 2014 Vasario 05, 18:38:06 »
pas mane irgi nedega ir man atrodo jos ten net nera, silkej su autocheku jos irgi nera ir idejus nedega, bet jei butu gedimas autocheke yra ta leika raudona ir uzsidegtu ;)  man atrodo jei nekuri ir degima palieki ijungta, tai po kiek laiko ismeta autocheke ta leika :think: 

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15962: 2014 Vasario 05, 19:32:18 »
o gali buti toks prikolas, kad pas mane nera kazkurio 4 arba 5 , nes visur islandziojau , pagal si paveiksliuka atrodo jie vienas salia kito , bet pas mane tik vienas kazkuris, melynas laidas , o antro visiskai nesmato, nuemiau uzdegiau degima uzvedziau masina po to uzdejau laida ta pati padariau ir jokiu pokyciu , vieninteliai jis temp matuoja , nors veike visada tepalo temp. nes kai durniavo ausinimo temperatura tai stebejau atsimenu tepalo temp. norma rode (atrodo :D ) , siandien pirma karta Veske uzkuriau nuo lapkricio menesio kazkur , tai labai gerai uzsivede , nors galvojau, kad teks paviniot, plius visiskai tuscias bakas(todel ir neziurejau ar pakyla tepalo temp.) Na ir aisku vakar buvo mires akumas tai pakroviau pas mane neperdidelis akumas 100ah 860en ar kazkas panasaus?. dar uzvakar pakeiciau is Marijaus UFO diskus , tai bandysiu ziuret kaip vaziuoja ar nebejausiu drebejimo, negalvojau ,kad taip lengva keisti kaladeles ir diskus :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15963: 2014 Vasario 05, 19:43:54 »
Akumas toks priklauso 100-110Ah o del tu daciku, tai pas mane lyg jie du vienas salia kito, lyg vienas biski pasuktas i automobilio prieki, bet nepamenu jau.

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15964: 2014 Vasario 05, 20:01:29 »
Lucifer, o tu turi savo garazo tema?:)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15965: 2014 Vasario 06, 00:57:22 »
Ne, nes manau kol nera vaizdo kuris mane dziugintu, nera ko rodyt :-]

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15966: 2014 Vasario 08, 00:48:02 »
o tu parodyk, paziuresim ar vaizdas mus dziugins... :D
siaip fotkese vaizdas visada koiu 10x geresnis buna :goodboy:

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15967: 2014 Vasario 08, 08:20:11 »
galiu aprasyt, priekinis vairuotojo sparnas palankstytas, kaires puses prieki arka nubraukta, priekinis bufris pasilaupes, galines kairios durys su pusle rudziu, galine kaire arka nubraukta, abu slenksciai ilenkti, ant kapoto prie purkstuko pusle, palei priekini stikla ant stogo irgi parudije, gale virs buferio daug pusliu :-]  pusantru metu paruosime dazyme, bet kaip sakoma batsiuvys be batu :-]  su technine bukle irgi kariauju, voztuvu gumeles ir voztuvu spyruokliu nuspaudejes jau virs metu masinoj guli, bet ranka dar tam darbui nekyla, aisku liambda nauja is audi centro per 15 000km jau numire :bedantis:  o siaip Mukas mate pavasari, mate kad ner cia ka rodyt, buvau kilimo juk atvaziaves :-]  siaip pavazinejau kasdien 1.5 metu, si ta patvarkydamas, bet ziuriu reiks kita masina pasileist ir sita statyt bent kebula sutvarkyt kol dar toj srity galimybiu yra. o va kai darbai vyks, tada gal ka ir parodysiu ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15968: 2014 Vasario 08, 08:55:47 »
taip, maciau... pamenu, kaip neprisiminsi :-)
jei sugalvosi kad tau reikia bleku apie kurias minejau ta kart, pranesk... ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15969: 2014 Vasario 08, 13:36:50 »
Lucifer, Kaune ar Panevėžy dirbi?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15970: 2014 Vasario 10, 12:32:46 »
Kaune, bet dabar gipsas ant rankos, tai nedirbu.

jei sugalvosi kad tau reikia bleku apie kurias minejau ta kart, pranesk... ;)
Vairuotojo sparna gaves, galvoju gal keleivio dar kita pasiimt, nes maniskis jau remontuotas ir nevisai graziai, tai neaisku kas po apacia, gal spakliaus pritepta visur

Neprisijungęs CAD

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15971: 2014 Vasario 12, 13:36:54 »
panašu kad dar ir valdžia praretins veškes jei patvirtins auto mokesčius, už 3.6 - 450 lt, už 4.2 - 520 lt per metus,
tokiem kaip aš, savo grabus beliks tik dalim pažert, negi mokėsi po ketvirtį automobilio vetės kasmet, su kuriuo išvažiuoji pasivažinėt tik kokius 4 kartus per metus :-{

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15972: 2014 Vasario 12, 13:40:15 »
man tai patinka, pagaliau jau uz draudima moku tik po lita per diena, o dabar dar ir uz ora mokesiu po 1.24lt, ir taip kiekviena diena neskaitant kad kura pildamas normaliai palieku jiems :-]  o kur cia tokius skaicius radai?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15974: 2014 Vasario 12, 13:55:07 »
Nu, blin... Bet siaip nedidelis skirtumas ar 520 ar 240 moket...