Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795518 kartus)

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Gal ir ne vietoj , bet toks klausimas.Gavau A8 97 metu tik be variklio ir dezes,buvus 4.2 ar daug vargo perdet visa salona su panele i V8? labai grazios sedynes ir seip panele gal kiek graziau ziurisi.O gal jau kasnors yra pasidares ir galetu pasidalynt mintimis

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Palaidok tą mintį, parduok dalimis ir tuos pinigus investuok į būklę.

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Palaidok tą mintį, parduok dalimis ir tuos pinigus investuok į būklę.
nuo pirmadienio statoma servise pilnai renovacijai tai pagalvojau tuo paciu ir visa tai susikomplektuoti.Jei nebutu sunku,kame susidarytu sunkumas? Nes kazkada matesi internete V8 su tokiu salonu.Jei atmintis nepaveda,sakyciau lenkiskais numeriais

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
apsoliuciai niekas ten netiktu, o jei kazka ir burtum tai finale butu manau labai didelis drakonas...

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
apsoliuciai niekas ten netiktu, o jei kazka ir burtum tai finale butu manau labai didelis drakonas...
Aisku :-{ :-(

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
o konsoleje is  A6 visa ta grozi  isimontuoti daug vargo?Maciau foto googlej tai imontuota i 200,knopkes like savo vietoje,o klimos valdymas perkeltas kairen pusen kur ventiliacijos angos yra.Pas kazka maciau ir V8.Gal kas galetu ir su vaizdais darymo eigos pasidalynt

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Ne ta linkme energiją nukreipi, įmetus pora dalių nuo naujesnio modelio, mašina nuo to neatjaunės ir geriau neatrodys

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Ne ta linkme energiją nukreipi, įmetus pora dalių nuo naujesnio modelio, mašina nuo to neatjaunės ir geriau neatrodys
gal ne iki galo perskaitei.Statau masina pirmadieni i servisa pilnai renovacijai.Tai reiskia,kad viskas bus tvarkoma.O tuo paciu ir kaip kokie patobulinimai.Kaip matau,bus paprasciau paciam viska darytis su elektriko pagalba nes tai,kiek supratau,komercine paslaptis :-]:-](n)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
padaryk drakoną iš mašinos, tada visi pasijuoks, nes A8 panelės sukišt dar tokios idėjos nebuvau girdėjęs :D išlupau dachuja jovalo iš jos, o dabar vėl prikraut nesąmonių nori  ff (!?)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
defender, entuziazmas tavo zavi, bet... originalas yra originalas, o tvarkingas originalas yra super... jei nori grazesnes paneles ir prabangesnio saliono, imi A8 ir nesuki sau pautu ;)
jei visapusiskai renovacijai pasiryzes, tai pasidaryk viska kas yra, tvarkingai ir is cia besilankanciu sio modelio entuziastu sulauksi belekiek pagarbos, kitu atveju busi eilinis tiurlinguotojas

P.S. skelbt totalizatoriu, ar dar ne...? kada isbles tas entuziazmas :bedantis:

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
padaryk drakoną iš mašinos, tada visi pasijuoks, nes A8 panelės sukišt dar tokios idėjos nebuvau girdėjęs :D išlupau dachuja jovalo iš jos, o dabar vėl prikraut nesąmonių nori  ff (!?)
pirma tai pirkau as ja sau ir nesirupsiu jos det reklamai.Darausi ja tokia,kokia noriu ja matyt.Yra zmones kurie pasako kas reikalinga pataisyt ir pataria kaip tai daryt,o tokios mintys apie drakonus..... maziau gal pasaku skaitykit. Paklausiau ar daug darbo tai padaryt,o ne kaip kam bus negrazu ar aplamai.Tai jei taip uz nedrakoninimus,kam dedat kitu masinu vairus ir visa kita?Palykit originalus.Juk gal ir tai nera kam grazu ir tai pasirodys drakonai.Nera noro veltis i kvailus gincus ir diskusijas

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
nesiparink tu taip :D vairas yra smulkmena ir patogesnio vadeliojimo reikalas... o va salona ir panele suinstaliuot A8'tOni i ve8'tOni cia jau nauja mums visiems, niekas to nedares ir patarimu tikrai niekas negaili, tik negali patart, nes niekas to nedare..

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
defender, entuziazmas tavo zavi, bet... originalas yra originalas, o tvarkingas originalas yra super... jei nori grazesnes paneles ir prabangesnio saliono, imi A8 ir nesuki sau pautu ;)
jei visapusiskai renovacijai pasiryzes, tai pasidaryk viska kas yra, tvarkingai ir is cia besilankanciu sio modelio entuziastu sulauksi belekiek pagarbos, kitu atveju busi eilinis tiurlinguotojas

P.S. skelbt totalizatoriu, ar dar ne...? kada isbles tas entuziazmas :bedantis:
tikrai nesiruosiu det spoileriu ir po dugnu lempuciu.Paprasciausiai atidave A8 o ten grazus salonas.Todel ir pagalvojau,kad gal imanoma butu sudet nes visa bus ardoma.O del noro ar kazko panasaus tai tikrai jo pakanka ir nesiruosiu jos parduot , kaip padare kai kurie issigande problemu :-] buvo neaiskumu,pasiklausiau buvusio savininko Bieso ir jis bei Bajoras smulkiai isaiskino ko reikia.Paaiskino ir nepasakojo kam man to reikia ir visokiu nesamoniu.

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
nesiparink tu taip :D vairas yra smulkmena ir patogesnio vadeliojimo reikalas... o va salona ir panele suinstaliuot A8'tOni i ve8'tOni cia jau nauja mums visiems, niekas to nedares ir patarimu tikrai niekas negaili, tik negali patart, nes niekas to nedare..
va to ir pakanka,be jokiu drakonu,aiskus pasakymas (y)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
aš nieko prieš mechaninių mazgų atnaujinimą, kad ir tie patys ufo->hp2, amortikai/spyruoklės modernesnės, ar kaštutiniais atvėjais permest abs 5,3 nuo naujos auto :D

Bet kėbulas ir salonas ir jo orginalumas, ar ne tai svarbiausia v8-oje? jos panelė kitaip graži. Kitas dalykas taip gal ir pavyktų, neįsivaizduoju, bet jei daryt tai daryt iš esmės, o ne kreiva šleiva palikti, kas tikrai nelengva, custom detalės ir t.t.

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
pasakiau viska ka norejau pasakyt ;)
tolimesni tavo veiksmai su sia masina tik tavo reikalas, ir nesitikek pritarimo kiekvienoje tavo fantazijoje, tai naturalu, tu uzsideges, o cia besilankantys totalus V8 LIGONIAI :D arba besigailintys nuo tos ligos beisgyje... :goodboy:

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
cia tik telikas idetas, niekas daugiau nekeista... ir klimos valdymas sudetas aukojant ventilecine anga, jei pavartytum sios temos puslapius manau rastum sita vaizdeli kokiu poros ar tryju metu senumo diskusijose ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
:-]:-]bdefender, gal ten pas tave toj A8 panele is V8 yra ideta kad tu cia sitas nuorodas imetei ? tikiuosi supranti kodel taip parasiau ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jei jau deti tokia multimedija, tai tik ne sia kuri foto. Siai dienai yra zenkliai rimtesniu dalyku rinkoje, turesi tokiu atveju viska, o ne tik vaizdo ekraną is ano desimtmecio.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
pirma tai pirkau as ja sau ir nesirupsiu jos det reklamai.Darausi ja tokia,kokia noriu ja matyt.Yra zmones kurie pasako kas reikalinga pataisyt ir pataria kaip tai daryt,o tokios mintys apie drakonus..... maziau gal pasaku skaitykit. Paklausiau ar daug darbo tai padaryt,o ne kaip kam bus negrazu ar aplamai.Tai jei taip uz nedrakoninimus,kam dedat kitu masinu vairus ir visa kita?Palykit originalus.Juk gal ir tai nera kam grazu ir tai pasirodys drakonai.Nera noro veltis i kvailus gincus ir diskusijas
Pas mane V8 tobulas originalus odinis vairas ir nesiruošiu jo keist į SQ, S Line ar panašius ;) A8 salonas, jeigu tas sasyskinis, tai jis yra šlykštus ir žiauriai nepatogus, ten daiktas tik S8 recaro sėdynės :goodboy: o tą atgyvenusį ekraną įgrūst, tai išvis nematau tikslo, geriau dėt kažką naujo, kaip bajoras sakė, o kad padaryt galima tai faktas, internete pilna nuotraukų, su tokiais patobulinimais, bet ne su A8 panelėm ;)

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Pas mane V8 tobulas originalus odinis vairas ir nesiruošiu jo keist į SQ, S Line ar panašius ;) A8 salonas, jeigu tas sasyskinis, tai jis yra šlykštus ir žiauriai nepatogus, ten daiktas tik S8 recaro sėdynės :goodboy: o tą atgyvenusį ekraną įgrūst, tai išvis nematau tikslo, geriau dėt kažką naujo, kaip bajoras sakė, o kad padaryt galima tai faktas, internete pilna nuotraukų, su tokiais patobulinimais, bet ne su A8 panelėm ;)
cia idejau tik kaip pavizdi,o ne butent tai idet.Pats zinau,kad yra naujesniu irengimu ir yra zmoniu kurie uzsiima ju prekyba ar net instaliavimu.Nenoriu pasidaryt tik ,kad daryt ir but juokinga ziuret.Megstu pasidaryt graziai,kad nesimatytu nei laidu , nei dar kokiu negrazumu. Cia tik tokia  minti ikeliau tik pasidomet,ar daug darbo uzima ir su kokiais niuansais galima susidurt.Geriau pries dirbant viska issiaiskint iki galo ir pasidaryt iskart nei daryt ir galvot ka toliau daryt.Kaip pavyzdi galiu paminet klimos remonta.Pasikonsultavau su Bajoru ir Biesu ir per kelias valandas darbas padarytas ir tykslas pasiektas.Pirma reikia isiklausyt ir issiaiskint,o po to pult komentuot.

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį

pas mane identiskas tik vairas kitoks.Va todel ir pakeliau tokia minti perkelt nes pasimate,kad jis panasus gabaritais ir tvirtinimu