Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795633 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pas UFO yra 6-toji skyle samariezui, tipo kad diska prisuki, skylės nepabėgtų, tad prasukus diską ta 6 skylė ir gali suknisti protą, nes buna likęs nupuvęs samariezas ant stebulės, taip išsibalansuoja. Krc... jei nesuprasite, gal kokia foto rasiu :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Pas UFO yra 6-toji skyle samariezui, tipo kad diska prisuki, skylės nepabėgtų, tad prasukus diską ta 6 skylė ir gali suknisti protą, nes buna likęs nupuvęs samariezas ant stebulės, taip išsibalansuoja. Krc... jei nesuprasite, gal kokia foto rasiu :)
manau nera cia nesuprantancio (+) ir siaip ant visu disku ta skyle yra

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
o kaip ji prasuksi jei diskas prisuktas varzteliu buna ir tik viena pozicija tinka pagal skyles? ar cia pas jus jau budavo tas varztelis seniai ismestas, uzlauztas? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kaip ji prasuksi jei diskas prisuktas varzteliu buna ir tik viena pozicija tinka pagal skyles? ar cia pas jus jau budavo tas varztelis seniai ismestas, uzlauztas? :D
tiesiog taip buna, o ne tai kad pas "mus" :)

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
o tiesa, kad ufo diska ant stebules reikia deti butent tam tikra pozicija? nes jei prasukus per skyliu zingsni ir priverzus rata viskas lengvai nesisuka ir stringa? bent jau pas ccj 989 taip budavo su abiem priekiniais ratais. Taigi defender - jeigu kada ratu taisykloj keisies ratus - stebek montuotoja akylai, kad ufiko neprasuktu, nes paskui viskas blogai gaunasi. tie meistrai labai nervuojasi ir nepatenkinti buna, kai stovi uz nugaros ir i ausi kvepuoji, bet kad kitaip jie net kapoto nesugeba atsidaryti, o atvaziaves gi nepulsi aiskinti, kad jie neismano apie masina......

o vat man toks vat juokingas nutikimas buvo. - vasara atvaziuoju i statoil dasipust rato, o ten prie  pompos du dviratininkai su plentinukais padangas puciasi. matosi, kad jie pazenge megejai arba profai savo srityje (nieko apie tai nenusimanau), nes dviraciai tikrai neiprasti, plonycio remo, plonytem padango be jokio protektoriaus , zmones su salmais ir pilna paranga, spec abvalyne ir t.t. taigi vienas dasipute rata ir perduoda man slanga. as pasiziuriu i ekraniuka, o ten nustatyta 6.8 bar slegis. mano veidas istyso ir sakau garsiai"oho...". tada jie man entuziastingai paaiskino, kol rata puciausi, kad cia taip ir taip ir dar anaip, kaip turi viskas buti ir nebuti. na as dasipuciau rata, sedau ir uzvedziau varikli. tie isgirdo garsa, tada jau ju veidai istyso ir tada jau jei sako "oho...". na tada as jiems paaiskinau visa reikala, ko kitas dviratininkas putesi sau ratus
kol kas dar neteko,bet teks isidemet tai (y) dekui uz info

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
buvo toks metas, kai prie kauno automobiliu turgaus pirkejai is rytu stabdydavo gatve vaziuojancias masinas siulydamiesi jas nupirkti. ju pagrindiniai kriterijai budavo tokie, kad variklis apie 2 - 2.2 liturs, benzinas be duju, mechanine deze, viena asis varoma. taigi syki jie ir mane pasistabde. sustojau is smalsumo ir jau nujausdamas kuom baigsis sis reikalas, tai sakau nors  "pasipontavosiu". Na as jiem ir aiskinu, kad sita masina jiems nereikalinga ir niekaip jie jos nepirks o begs net neatsigrezdami. na o tie eina ratais, kvadratais ir sako, kad labai grazi masina ir jiems labai patinka, ir spalva grazi ir salonas prabangus... na ir pradejo siulyt kaina, dar kiek atsimenu visai padoria... o as jiems sakau - 4.2 litro, su dujom, kvatro ir prie viso to dar automatas..... pora minuciu netikejo tuom ka girdi, paskui penkias minutes netikejo tuom ka mato. na o tada pripazino, kad net uz dyka tokios neimtu.....

vel kazkoks anoniminiu ligoniu susirinkimas gavosi, kuriame visi isipasakoja savo isgyvenimus ir istorijas is kitu anonimu gaudami palaikyma... :think:
susitaisiau faru valytuvus ir S raide.Pasirodo jungiklis siek tiek duko,o del valytuvu buvo laideliai atjungti.Dabar liko autopilotas ir kaires puses priekinio rato abs daviklis paziuret nes jis tai stabdo kaip priklauso,tai ciuozia ir uzsidega lempute.Nepatinka kai dega nereikalingos lemputes :-]

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
na kol pas mane buvo  -faru valytuvai veike. ir dar pries parduodamas naujus orginalus uzdejau uzsisakes audi centre. kas del autopiloto - ieškok teisybes dežeje, katra slepiasi po panele keleivio puseje virs bardacioko. ;)  beje kaip isprendei raudona sauktuka apskritime (katras sako kad hidraulinis slegis per mazas)? ar jau sis trojanas buvo pasalintas iki taves?

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
na kol pas mane buvo  -faru valytuvai veike. ir dar pries parduodamas naujus orginalus uzdejau uzsisakes audi centre. kas del autopiloto - ieškok teisybes dežeje, katra slepiasi po panele keleivio puseje virs bardacioko. ;)
cia kur nuemus ta paneles virsu yra ar ne apie ja kalbu?

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
na kol pas mane buvo  -faru valytuvai veike. ir dar pries parduodamas naujus orginalus uzdejau uzsisakes audi centre. kas del autopiloto - ieškok teisybes dežeje, katra slepiasi po panele keleivio puseje virs bardacioko. ;)  beje kaip isprendei raudona sauktuka apskritime (katras sako kad hidraulinis slegis per mazas)? ar jau sis trojanas buvo pasalintas iki taves?
kol kas nedega dar jis.O ka jis daro?Jei uzsidega tai galima beda su deze ar dar kas cia galetu buti?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
tiesiog taip buna, o ne tai kad pas "mus" :)
pas mane dar buvo viskas tvarkingai su varzteliais abi puses ir jie dar sukiojosi be problemu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Neturėjau ir aš problemų, bet kad toks faktas būna - tas tiesa. Varžtelis eina per tokią pamandrintą šaibą, tad neatitaikius tos šeštos skylės į tą vietą - vieniems va stabdo ratą, kitiems aštunke ratas sukasi, lyg būtų bugtuotas :bedantis:

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
cia kur nuemus ta paneles virsu yra ar ne apie ja kalbu?
jo, kazkur yra forume diskutuota ka ji daro ir kokios problemos su buna ir net su nuotraukom. speju, kad beda butent ten

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
kokia kaina nauju valytuveliu audi centre?

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
na as pries 2 - 3 metus emiau. berods 83 lt kastavo. o ir atsiminiau del ko pirkau. juos paprasciausiai........ pavoge...

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
kaina kaip kaina, o kitas klausimas ar begalima juos uzsisakyt audi centre.. :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
kol kas nedega dar jis.O ka jis daro?Jei uzsidega tai galima beda su deze ar dar kas cia galetu buti?
(!) nieko bedro su deze neturi, hidraulika tai vairas, stabdziai.
http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/elektros-skyrius-9749/msg656990/#msg656990
http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/vaziuokl-stabziai-vairo-stiprintuvas/msg107279/#msg107279

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Neturėjau ir aš problemų, bet kad toks faktas būna - tas tiesa. Varžtelis eina per tokią pamandrintą šaibą, tad neatitaikius tos šeštos skylės į tą vietą - vieniems va stabdo ratą, kitiems aštunke ratas sukasi, lyg būtų bugtuotas :bedantis:
Čia jau konkrečiai žlibam ar gritam + visiškje tamsoje dirbti reikia, kad taip prisukti :D nors kai teko tvarkyti dabartinio savo W208 nekokybiško remonto padarinius, kas nusipelno atskiro straipsio supratau, kad bukų mechanikų pasaulyje tikrai yra ir jie sparčiai dauginasi... kaip jau buvo pasakyta ten neįmanoma nepataikyti, diskas tvirtinasi kūginiu varžteliu per mažą skylę senesniose modeliose, o nuo 92 metų ant stebulės prisukta būna papildoma šaiba ant kurios tiesiog užsimauna su ta didesne skyle, bet neprisiveržia, bet kol suporto nepraskiesi, tol diskas iš savo vietos nepajudės užsimauna ta didžioji skylė, kiekvienas UFO diskas pritaikytas tiek naujesniam, tiek senesniam tvirtinimo varijantui :-)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
...labai daznai minimas W208 :) laikas but ir parodyt

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
pas mane abejose pusese lyg prisukta kitaip, bet kazkokio skirtumo nesu pajautes, o gal tik vienoj pusej, esme kad diske yra viena vieta prisukimui su ta mandra saiba, o kitoj vietoj skylute su konusu, tai pas mane prisukta per ta skylute su konusu tokios formos varzteliais ir taip visada buvo :think:
nepamaciau kad grishman jau paaiskines padeti :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 22, 23:13:46 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
...labai daznai minimas W208 :) laikas but ir parodyt
Nelabai ten yra ką rodyti, tiesiog reikejo kasdienai tinkančio, sąlyginai ekonomiško automobilio + keleta papildomų specifinių kriterijų  :-]

V8 liga kolkas remisijos būsenoje, bet niekur nedingo ir betkuriuo metu gali atsirasti paūmėjimo priepuoliai  :D

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
turbut kazkas panasaus :bedantis:

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
turbut kazkas panasaus :bedantis:
Abizhaesh :-] šitos foto atveju, kažkur perlenkta su stylingu :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kažkur perlenkta su stylingu :D

maždaug ties gamyklos vartais :bedantis: :D ff

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
maždaug ties gamyklos vartais :bedantis: :D ff
:D  :D :D (y) na ka padarysi "На вкус и цвет - одни враги" bent jau tai ne Francūzas :-]