Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795592 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Gaila tiesiog... Lb nespaudziu... Taip, nuo ~60km/h atsiranda vibracija, bei kartais ji buna mazesne, o kartais didesne  :think:
Kad kardanas blogai surinktas, tai dar mazesne tikimybe. Reiskia kardana reik ieskot...
Gal kas turi pardavimui ?? Nes iki pavasario nenoriu laukt.

O, tai kur randasi klimos temp daviklis ?? Klima meta tokia klaida -  idomu, ka tai gali itakuot  :think:
tai gal kardano granata kurinors stringa? efektas turetu but panasus kaip ir vidinei granatai parejus.
pas mane klima irgi mete ta klaida, o pagal instrukcija tai taspats daviklis is motoro galo kaip ir ecu, tik kad as ji pas save tikrinau su testeriu pagal manuala varzas prie temperaturu ziurejau ir viskas su juo buvo gerai.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
:) klimos temp. daviklis ir motoro temp. daviklis yra dvi atskiros parapijos

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
tai kalbu apie coolant temp sender for climatronic, kazkada kai ieskojau pries ~4metus, tai lyg ir rode jog g62
o tai pagal kuri tada?

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Siandien ryte apturejau linksma ir sirdziai malonu reikala :-] Pastebejau,kad galyne minksta padanga tai nutariau dalekt iki Statoilo,bet ten neveike,tada iki Orlen Lietuva ir vel neveikia :-{ ff tada i Tanagra. :O Ten dede su akiniais pareiske,kad daug masinu servise ir aplamai  :-{ :-{ susiutau juodai :A nulekiau i Kemi.Na,o cia ir linksmiausia.Paklausiau darbuotoju ar pas juos butu galimybe dasipusti padanga.Sako galima,bet pasakyk priemime.Valio (y) (y) Palikau uzvesta savo slubuojancia drauge ir begte i priemima .Ten luktelejus pasake,kad nemokamai pripus (y) Ateinu ir matu kaip maniske jau ropoja per serviso slenksti...... Ivaziaves vairuotojas numyne savo darbini bata kelis kartus ir su Cezario zvilgsniu nuzvelge visa patalpa :-] :-] komentatoriai greit nutare,kad garsas tik nuo duslintuvo ir ner ko gyvenimo raukslemis veide leist asaru pavydo,o gale 4.2 tik seip,lipdukas.Priejus prie ju,vienas uzklause ar negeda silkei toki duslintuva su 1.8 varikliu uzsidejus vazinet?  (!?) :goodboy: Tada as , su slepiama sypsena atidariau savo v8 kapota ir parodziau kas ten murma po kapotu :-] :-] :-] reikejo matyt ju veidus :-] (wow) :-] va del ko taip miela susirgt V8 liga :-] :-] :-] :H Aciu Biesui uz tokia suteikta laime  (y) :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O taip!!!!!!!! :G tokiu istoriju buta, oi kaip malonu :-] Puikiai suprantu tave :smoke:
Dar laukia ereliu servisistu, kurie net kapoto nesugebes atsidaryti, nes nezinos kur... o desis labai dideliais asais ir cia tu V8 mate daug :-]

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
O taip!!!!!!!! :G tokiu istoriju buta, oi kaip malonu :-] Puikiai suprantu tave :smoke:
Dar laukia ereliu servisistu, kurie net kapoto nesugebes atsidaryti, nes nezinos kur... o desis labai dideliais asais ir cia tu V8 mate daug :-]
kas liecia kapota tai siandien taip ir buvo :-] Atitraukiau is salono traukute ir puole zinovai atidarinet ir jieskot traukutes kaip A4 ir pareiske,kad nutrukus. (!?) net linksma pasidaro kai tai isgirsti :-] ir tai nutinka ale rimtame servise,o ne dieduko garaziuke.Tai kokia kalba gali eit apie kazkoki remonta???? Nebent nuvaziuot nuotaika pasikelt :-] Dievinu ta V8 liga

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
o neklausė "o čia gal pas tave 2,8?"

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
man uztikritu tonu pareiksdavo kad cia amerikoniska dvuchsotke... :-]

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
o neklausė "o čia gal pas tave 2,8?"
sake 1.8 su baisiai mandru,tiuninguotu keturiu vamzdziu duslintuva,ant galo kaip vaiko uzklijuota 4.2 lipduka nes cia sena silke :-]  (aa)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
i pora menesiu bent karta isgirstu klausima: "kas cia per audine", kai pasakau V8, tai sekantis klausimas buna: "amerikietiska 200?" :D o kai detales perku tai pasakes V8 iskart sakau ten saraso gale, nes nepasakius visada puola klaust: "ar ne a8" ir jei pasakai ne, tai sako "sakyk ne varikli o modeli"  :-]  o siaip abejingu nelieka, net tarp BMW megeju, vienas tiesa bande toki primest rudeni, kai ratu montavime pamate stabdziu diska priekini ir nusprende kad cia apsauga stabdziu diskui, ir is to gudrumo iskart puole sakyt kad cia taip senais laikais pas quattro apsaugas ant stabdziu disko dejo, bet nesugebejo paaiskin kam, tada liepiau uzkist ranka is vidines puses palei asi ir isitikint, kad ant tos apsaugos pats diskas laikosi, pamastes ir sulaukes mano komentaro apie tai numojo ranka ir pasake: "ai as BMW fanas, neidomu man tos audines" :-]

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
joo, geru komentaru ir reakciju susilauki is aplinkiniu, tas be abejo pakelia nuotaika ir paumejima V8 ligos :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
bet motyvuoja tokie komentarai, motyvuoja (y)

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
jau pirma diena ja parsivarius buvo keletas praeinanciu zmoniu kieme susivyrint duslintuva nes kiauras ir variklis nezvimbia,o keistai dirba.Bent kaimynai jau atprato nuo tokiu kalbu nes kai atidarai kapota,o ten puikuojas V8 veidai nutysta ir tada vel klausimas kiek ryja?? :-] cia pati smagiausia masina  :-] demesio tiek sulauki,kad gal net semunai tiek nesulaukia  :-] :-] :-]

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
joo, geru komentaru ir reakciju susilauki is aplinkiniu, tas be abejo pakelia nuotaika ir paumejima V8 ligos :D
net nesinori jokiu issigydimu nuo tokios ligos :-] juk tiek nemokamo c vitamino ir tas jausmas kai nuo sviesoforo i visus ziuri tik per veidrodi :-]:-](8-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kai mato UFO diskus uz gan atviru lietu ratu, tai pirmi vaiku komentarai buna: ziurek, tokiu kalpoku dar nemaciau ant skardu :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
jo, buve ir taip, kad sako: "cia is skardiniu ratu rastafkes pasidarei?" :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
O, man taip ne karto nera buve... "Pas mus" visi zino kas per auto...
Dar vislaik patikslina kiek mm turi but koks sudniekis pagal metus...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 21, 23:26:55 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
tai tu visada i tapati servisa ir pas tapati meistra vaziuoji, o jis pats tokia turejes ir siaip jau zino kas per masina ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
 ooo linksmu istoriju padave, visi tokiu turejo turbut (+)

Neprisijungęs CAD

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
ooo linksmu istoriju padave, visi tokiu turejo turbut (+)

pvz paradoksas: kai tavo šefas tau pavydi apgriuvusios V8, nors jo mašina kokia 15 kartų brangesnė :-] paskui dar visiem pasakoja "pamatytumėt jūs su kokia mašina jis važinėja"... :-]
bet dažniausi klausimai: kiek čia kilovatų, kiek ryja, ir sekantys žodžiai "aik tu n..." dar visi ją perka (kol girti) :-]
žmona iš pradžių yra pasakius "bus laimingiausia diena mano gyvenime kai tu ją parduosi", bet paskui nebepritarė, kai norėjau už kapeikas atiduot

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
eksbicionistai :D

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
pvz paradoksas: kai tavo šefas tau pavydi apgriuvusios V8, nors jo mašina kokia 15 kartų brangesnė :-] paskui dar visiem pasakoja "pamatytumėt jūs su kokia mašina jis važinėja"... :-]
bet dažniausi klausimai: kiek čia kilovatų, kiek ryja, ir sekantys žodžiai "aik tu n..." dar visi ją perka (kol girti) :-]
žmona iš pradžių yra pasakius "bus laimingiausia diena mano gyvenime kai tu ją parduosi", bet paskui nebepritarė, kai norėjau už kapeikas atiduot
zodis , zodin tiesa.Kaip smagu nors tokiam reikale pasijaus auksciau uz virsininka ir dar kai tai pasako visiem girdint :-]:-]

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
o tiesa, kad ufo diska ant stebules reikia deti butent tam tikra pozicija? nes jei prasukus per skyliu zingsni ir priverzus rata viskas lengvai nesisuka ir stringa? bent jau pas ccj 989 taip budavo su abiem priekiniais ratais. Taigi defender - jeigu kada ratu taisykloj keisies ratus - stebek montuotoja akylai, kad ufiko neprasuktu, nes paskui viskas blogai gaunasi. tie meistrai labai nervuojasi ir nepatenkinti buna, kai stovi uz nugaros ir i ausi kvepuoji, bet kad kitaip jie net kapoto nesugeba atsidaryti, o atvaziaves gi nepulsi aiskinti, kad jie neismano apie masina......

o vat man toks vat juokingas nutikimas buvo. - vasara atvaziuoju i statoil dasipust rato, o ten prie  pompos du dviratininkai su plentinukais padangas puciasi. matosi, kad jie pazenge megejai arba profai savo srityje (nieko apie tai nenusimanau), nes dviraciai tikrai neiprasti, plonycio remo, plonytem padango be jokio protektoriaus , zmones su salmais ir pilna paranga, spec abvalyne ir t.t. taigi vienas dasipute rata ir perduoda man slanga. as pasiziuriu i ekraniuka, o ten nustatyta 6.8 bar slegis. mano veidas istyso ir sakau garsiai"oho...". tada jie man entuziastingai paaiskino, kol rata puciausi, kad cia taip ir taip ir dar anaip, kaip turi viskas buti ir nebuti. na as dasipuciau rata, sedau ir uzvedziau varikli. tie isgirdo garsa, tada jau ju veidai istyso ir tada jau jei sako "oho...". na tada as jiems paaiskinau visa reikala, ko kitas dviratininkas putesi sau ratus

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
karta utenoj stabdo zmogus. ziuriu kazkos ***ztano pirkejas. sako parduok savo audi 200. sakau cia v8, sako nebuna tokiu, atidarau kapota. sako cia pats isistatei? parodau dokumentus. parode va taip (!?) ir  pasake " xui vas litovcav poimios"

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
buvo toks metas, kai prie kauno automobiliu turgaus pirkejai is rytu stabdydavo gatve vaziuojancias masinas siulydamiesi jas nupirkti. ju pagrindiniai kriterijai budavo tokie, kad variklis apie 2 - 2.2 liturs, benzinas be duju, mechanine deze, viena asis varoma. taigi syki jie ir mane pasistabde. sustojau is smalsumo ir jau nujausdamas kuom baigsis sis reikalas, tai sakau nors  "pasipontavosiu". Na as jiem ir aiskinu, kad sita masina jiems nereikalinga ir niekaip jie jos nepirks o begs net neatsigrezdami. na o tie eina ratais, kvadratais ir sako, kad labai grazi masina ir jiems labai patinka, ir spalva grazi ir salonas prabangus... na ir pradejo siulyt kaina, dar kiek atsimenu visai padoria... o as jiems sakau - 4.2 litro, su dujom, kvatro ir prie viso to dar automatas..... pora minuciu netikejo tuom ka girdi, paskui penkias minutes netikejo tuom ka mato. na o tada pripazino, kad net uz dyka tokios neimtu.....

vel kazkoks anoniminiu ligoniu susirinkimas gavosi, kuriame visi isipasakoja savo isgyvenimus ir istorijas is kitu anonimu gaudami palaikyma... :think: