Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795711 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
pavasarį
:) O, galima, kad pavasaris butu vasari ?? Tiksliau, bent jo pradzioj ? Norisi pasidziaug auto, o ne vaziuot ~2k rpm pastoviai, nes auto gaila... Jau vnz kelinta karta atidedi...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 00:54:36 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
"Tavo" andrenas irgi patingejo stoike gerai prisukt (bande suhalturint, bet neisejo), bet kazhkodel as ji neapshiku, o Janas viska gerai padare - visko pasitaiko.
koks dar mano andrenas, ka tu cia pezi, vel alaus pritraukei zhebenkshtinio kad is pirmo kar neparasai ? nepastebi kiek jau pribliovei cia i foruma apie jana ir kardana ? tiesa dar posukiai buvo isivele nemenkai i si meiles trikampi :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
verevulfui Kauno kontorų kaina didelė pasirodė

Neskaičiuok svetimų pinigų, pas vienus pinigų daugiau, pas kitus laiko ir noro sutaupyt. Kiekvienas renkas savo
Ar tai as svetima piniga skaiciuoju ??
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 02:43:14 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
koks dar mano andrenas, ka tu cia pezi, vel alaus pritraukei zhebenkshtinio kad is pirmo kar neparasai ? nepastebi kiek jau pribliovei cia i foruma apie jana ir kardana ? tiesa dar posukiai buvo isivele nemenkai i si meiles trikampi :-]
Patys pristojat gi. As tik gera alkoholi geriu. Bei toks tavo susierzinimas, manau ne siaip sau, visgi tikriausiai pazisti ji.
Taip, esu "priblioves" (nzn ka reiskia sis zodis) apie kardana ne karta, bet kodel apie ta pati jus tuos pacius klausimus uzduodat ?? Jau acibodo po 10 kart ta pati per ta pati aiskint.
Jau tikrai noris bendrai Audi acikratyt, kadangi toks draugishkas forumas. Nei as vares esu ant ko nors (bent jau pirmas), nei ka. Takto/mandogumo jums lb truksta.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 02:38:55 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 :) tai zinoma pazystu andrena, ir ne viena, bet prie ko cia jis/jie mano ? ir dar kazkokios stoijkes ? tu pats bent gaudaisi sitam kosmose po savo kokybisko alkoholio ? ir ant ko tu ten siki ar nesiki tai man gyyyyliai iki vienos vietos dzin  :D bet kad pakankamai cia i eteri esi prishikes tai faktas nenugincijamas, bet del to as tikrai nesierzinu, nepainiok savoku nes nesi manes mates susierzinusio  :bedantis: :smoke:

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
 :party: :G :facepalm:

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
:) tai zinoma pazystu andrena, ir ne viena, bet prie ko cia jis/jie mano ? ir dar kazkokios stoijkes ? tu pats bent gaudaisi sitam kosmose po savo kokybisko alkoholio ? ir ant ko tu ten siki ar nesiki tai man gyyyyliai iki vienos vietos dzin  :D bet kad pakankamai cia i eteri esi prishikes tai faktas nenugincijamas, bet del to as tikrai nesierzinu, nepainiok savoku nes nesi manes mates susierzinusio  :bedantis: :smoke:
Patys specialiai nervuojat. Dar ir apsivardziojat. Aisku, kad is forumo. Tipo visi ce afigeni meistrai ir zmones, o kai auto pirkau sekancia diena truko stabziu zarneles ir pasirodo, kad amortikas su stoike i visas puses vaiksto ir matos, kad buvo bandyta prisukt ta amortika "dujiniu" raktu, ar kazhkuo panasiu (buvau pasiteiraves Zuvedriuka, jis ir papasakojo, kieno tai darbas). Tai parasiau, nes atsibodo tavo pasishaipymai del Jano darbo (ir berods ne tavo vieno).
Patys tik varot, o paskui atsikalbinejat, tipo as esu isgeres. Afiget. Nera ka su tokiais sneket.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 11:20:16 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Tau ne atsibodo dar...? eik i savo garaza ir pliupk kaip kas izeide tave ir ka darai su savo masina...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Patys specialiai nervuojat. Dar ir apsivardziojat. Aisku, kad is forumo. Tipo visi ce afigeni meistrai ir zmones, o kai auto pirkau sekancia diena truko stabziu zarneles ir pasirodo, kad amortikas su stoike i visas puses vaiksto ir matos, kad buvo bandyta prisukt ta amortika "dujiniu" raktu, ar kazhkuo panasiu (buvau pasiteiraves Zuvedriuka, jis ir papasakojo, kieno tai darbas). Tai parasiau, nes atsibodo tavo pasishaipymai del Jano darbo.
(z) (z) aaaaaaa, maaammaaaaa  :fight: :-( :-(
bet tai o vis delto ir neikirtau prie ko cia AS ??  :-) :-)
blexa gal vis tik tas andrenas uzmatys sita parasyma ir isdrys prisipazint kad jis YRA MAAAANO !! :-]
o superjanui geriau grybus valyt o ne masinas remontuot, cia yr fakts kuri pats ir viešini. supermama.lt jau daugiau rasi info apie auto nei cia per tokius meistravimus ....
ir dar, atitinkamos bukles auto gavai uz atitinkama suma.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
(z) (z) aaaaaaa, maaammaaaaa  :fight: :-( :-(
bet tai o vis delto ir neikirtau prie ko cia AS ??  :-) :-)
blexa gal vis tik tas andrenas uzmatys sita parasyma ir isdrys prisipazint kad jis YRA MAAAANO !! :-] as
o superjanui geriau grybus valyt o ne masinas remontuot, cia yr fakts kuri pats ir viešini. supermama.lt jau daugiau rasi info apie auto nei cia per tokius meistravimus ....
ir dar, atitinkamos bukles auto gavai uz atitinkama suma.

Ko tu ta zodi taip isidemejei ?? Jokiu "paslaptingu" minciu nebuvau idejes i ji (jau vnz koki karta ta pati rasau).
Masina TA praejo - tai kuo blogas meistras? Tik viena nsmn su kardanu ir dar neaaisku, kad tai jo kalte, nes tas kardanas jau senai baladojosi ir jo klate bus matyt, tik nuemus kardana.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 11:34:51 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Tau ne atsibodo dar...? eik i savo garaza ir pliupk kaip kas izeide tave ir ka darai su savo masina...
Nu, kad ne. Man nesunku pora klavishu paspaust.
Isvis jus be rysio. Pirma apkalbinejat, o paskui as kaltas dar lieku. (y) (!?)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
sekmes tau klavysus maigyt... (h)

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Audi V8 3.6l. Nuo ko reikėtų pradėti ieškoti bėdų, kad kartais nerodo variklio temperatūros spidometre?  :V
Vyrai gal gryžtam prie temos :D ir gal galit patarti kur ieškot bėdų, dėl temperatūros variklio, kad kartai nerodo spidometre:V

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
greiciausiai temperaturos daviklis blogas ir tiek.. :) buvo ir man, kad tai rodo tai nerodo arba pievas visishkas rodo..

Neprisijungęs Ernestas.

• Žiūrėti profilį
greiciausiai temperaturos daviklis blogas ir tiek.. :) buvo ir man, kad tai rodo tai nerodo arba pievas visishkas rodo..
O kurioje jis vietoje yra? :)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
v8 berots ant keleivio puses variklio galvos ish galo jis stovi

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
deja tas is galo eina tiesiai i ECU, i skydeli eina tas kur is priekio ant kaires galvos.
ir kaip ir visada senoveje jau viskas issiaiskinta :D
http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/ausinimo-skyscio-temperatriniai-davikliai-ir-el-ventiliatoriaus-darbas/

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Norisi pasidziaug auto, o ne vaziuot ~2k rpm pastoviai, nes auto gaila...
tai tau ta vibracija atsiranda nuo apsuku ar nuo greicio? juk kardanas sukasi jau pagal ratu greiti, i variklio apsukas jis nereaguoja :think:
siaip ir pakabinamo ausys neturetu tam tureti itakos, nes kaip zinia kardanas nestovi visada tiesiai kaip styga, pakabinamas truputi aukstyn ji pakelia, tai jei ir truputi pasuktas butu i sona vistiek nebutu kam vibruot manau.

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Iš galo tas temperatūrinis originalas tik ir kaina jo graži lyginant su priekiniu.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
tai tau ta vibracija atsiranda nuo apsuku ar nuo greicio? juk kardanas sukasi jau pagal ratu greiti, i variklio apsukas jis nereaguoja :think:
siaip ir pakabinamo ausys neturetu tam tureti itakos, nes kaip zinia kardanas nestovi visada tiesiai kaip styga, pakabinamas truputi aukstyn ji pakelia, tai jei ir truputi pasuktas butu i sona vistiek nebutu kam vibruot manau.
Gaila tiesiog... Lb nespaudziu... Taip, nuo ~60km/h atsiranda vibracija, bei kartais ji buna mazesne, o kartais didesne  :think:
Kad kardanas blogai surinktas, tai dar mazesne tikimybe. Reiskia kardana reik ieskot...
Gal kas turi pardavimui ?? Nes iki pavasario nenoriu laukt.

O, tai kur randasi klimos temp daviklis ?? Klima meta tokia klaida -  idomu, ka tai gali itakuot  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 14:49:22 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Atsiprasau pertrauksiu jusu drake, gal netycia kas pazistate ar turite kontaktus zmogaus kuris Alytuje pardavinejo Audi v8 3.6 mechanke? :think: vienu metu ji stovejo autogide ant daliu, kitakart jau visa pardavime :V

Neprisijungęs Ernestas.

• Žiūrėti profilį
Gaila tiesiog... Lb nespaudziu... Taip, nuo ~60km/h atsiranda vibracija, bei kartais ji buna mazesne, o kartais didesne  :think:
Kad kardanas blogai surinktas, tai dar mazesne tikimybe. Reiskia kardana reik ieskot...
Gal kas turi pardavimui ?? Nes iki pavasario nenoriu laukt.

O, tai kur randasi klimos temp daviklis ?? Klima meta tokia klaida -  idomu, ka tai gali itakuot  :think:
Turiu kardana puikios bukles bet nuo 3.6l. automato.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
netinka.

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Atsiprasau pertrauksiu jusu drake, gal netycia kas pazistate ar turite kontaktus zmogaus kuris Alytuje pardavinejo Audi v8 3.6 mechanke? :think: vienu metu ji stovejo autogide ant daliu, kitakart jau visa pardavime :V

kazkur turejau nr ishsisaugojes, tas zmogus gyvena tarp svajoniu ir realybes.. :-]

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
kazkur turejau nr ishsisaugojes, tas zmogus gyvena tarp svajoniu ir realybes.. :-]
Kaip pirstu i aki, tas pats :-] jei nesunku prachekink, buciau labai dekingas :-)